18 Απριλίου 2016

ΑΠΑΠΑ! ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ! Τα πρακτικά της ΕΣΗΕΑ απλώς… εξαφανίστηκαν - Επιστολή σοκ με βαριά υπονοούμενα του μέλους του ΔΣ, Χρ. Μαζανίτη

Ο κ. Μαζανίτης στην επιστολή του εγείρει ερωτηματικά για ύπαρξη δόλου και καλεί το ΔΣ να λάβει άμεσα θέση επιφυλασσόμενος και για νομικές ενέργειες

Σοκ προκαλεί η επιστολή που απέστειλε προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ το μέλος του ΔΣ της Ένωσης Χρήστος Μαζανίτης όπου καταγγέλλει τη Γενική Γραμματέα του ΔΣ κα Νανά Νταουντάκη ότι αρνείται να τους χορηγήσει αντίγραφο των πρακτικών των συνεδριάσεων του Οργάνου.
Ο κ. Μαζανίτης στην επιστολή του εγείρει ερωτηματικά για ύπαρξη δόλου και καλεί το ΔΣ να λάβει άμεσα θέση επιφυλασσόμενος και για νομικές ενέργειες.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΖΑΝΙΤΗ

«Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
Με την παρούσα επιθυμώ να σας ενημερώσω για την ανεξήγητη στάση της Γενικής Γραμματέως του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ κας Νανάς Νταουντάκη, η οποία σύμφωνα με τη Γραμματεία της Ένωσης αρνείται να μου χορηγήσει αντίγραφα των πρακτικών τα οποία έχω ζητήσει και έχω έννομο συμφέρον να λάβω .
Σας επισημαίνω ότι από τις αρχές Φεβρουαρίου 2016 ως μέλος του ΔΣ δεν λαμβάνω αντίγραφα των πρακτικών των συνεδριάσεων και έχω υποβάλλει πληθώρα αιτημάτων προφορικώς και έγγραφως.
Δε θέλω σε καμία περίπτωση να πιστέψω πως υπάρχει δόλος πίσω από αυτή της την στάση της και ζητώ και επισήμως να μου χορηγηθούν άμεσα τα πρακτικά και αντίγραφο της ηχητικής καταγραφής των συνεδριάσεων προκειμένου να αποδειχτεί ότι δεν υπάρχει παραποίηση ή αλλοίωση.
Σας καλώ δε να λάβετε όλοι θέση άμεσα και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου.

Χρήστος Μαζανίτης
Μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ»

www.bankingnews.gr