06 Απριλίου 2016

Γερμανία: Εκκενώθηκε κτίριο εξαιτίας βόμβας του... πέ@υς!

Το... alert από μία 38χρονη γυναίκα, η οποία άκουσε έναν «περίεργο θόρυβο» στις ανδρικές τουαλέτες
Η τρομοκρατική παράνοια που έχει καταβάλει τους Ευρωπαίους γενικότερα και τους Γερμανούς – στη συγκεκριμένη περίπτωση – ειδικότερα, προκάλεσε ένα από τα πλέον τραγελαφικά περιστατικά στην ιστορία της αντιμετώπισης της... τρομοκρατίας. Κτίριο εκκενώθηκε για πολλές ώρες, εξαιτίας μίας βόμβας του... πέους!
Δεν πρόκειται για αποκύημα της φαντασίας, ούτε για στημένο σκηνικό. Ούτε καν για φάρσα. Πώς μπορεί, άλλωστε, να πρόκειται για φάρσα, όταν κινητοποιήθηκε μία ολόκληρη αντιτρομοκρατική υπηρεσία και η αστυνομία, εκκενώθηκε ένα κτίριο με 90 άτομα μέσα και γίνονταν έρευνες για το... ύποπτο αντικείμενο σχεδόν για τρεις ώρες;

Ας το πάρουμε από την αρχή. Όλα συνέβησαν στη μικρή γερμανική πόλη Χάλμπερσταντ, λίγο μετά τις 4 το απόγευμα. Μία 38χρονη γυναίκα άκουσε έναν θόρυβο από τις ανδρικές τουαλέτες. Στήνοντας το αυτί της στην πόρτα, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για μία... δόνηση, που έμοιαζε με ήχο ωρολογιακής βόμβας. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία και κινητοποιήθηκε το... σύμπαν.


Οι 90 υπάλληλοι της εταιρείας ειδοποιήθηκαν να εκκενώσουν δίχως πανικό το κτίριο. Σύσσωμη η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και οι ειδικές της δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, αποκλείοντας σε μεγάλη ακτίνα την περιοχή. Οι έρευνες διήρκεσαν πάνω από τρεις ώρες. Όταν εντοπίστηκε το «ύποπτο αντικείμενο», αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο θόρυβος που παρήγαγε ο δονητής ενός «δαχτυλιδιού του σεξ», το οποίο εφαρμόζεται στα ανδρικά πέη για... μεγαλύτερη απόλαυση του ζεύγους.

Δεν γνωρίζουμε αν είχε προλάβει κάποιος να απολαύσει... κάτι στις ανδρικές τουαλέτες τις εταιρείας, οι αστυνομικοί πάντως κάθε άλλο παρά... απόλαυσαν αυτό το τρίωρο της κινητοποίησης, ξοδεύοντας χρόνο και δυνάμεις για την εξουδετέρωση μία βόμβας του... πέους!