13 Απριλίου 2016

ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ! Δεν παίρνουν ούτε ευρώ ως αποζημίωση η οικογένεια του Παντελίδη και ο Αντώνης Ρέμος! (ΕΓΓΡΑΦΟ)

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται μια αιφνίδια εξέλιξη που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Συγκεκριμένα μια επιστολή- έκθεση ενός νομικού, η οποία και δίνει νέα διάσταση στο μοιραίο δυστύχημα!
Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη καθώς και ο Αντώνης Ρέμος, που φέρεται ως ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, δεν πρόκειται να πάρουν ευρώ ως αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία αν ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία!

Δείτε την επιστολή όπως την παραθέτει το Athensmagazine.gr:

«Ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης οδηγώντας Ι.Χ. αυτοκίνητο κυριότητας (του συναδέλφου του) Αντώνη Ρέμου προκάλεσε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Για το ατύχημα αυτό βγήκαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης πολλοί και εξέφρασαν απόψεις, οι οποίες, όμως, απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Το ορθό νομικό σκέλος της υπόθεσης έχει ως εξής: Ο τραγουδιστής (εφόσον αποδειχτεί με δημόσιο έγγραφο ότι υπήρχε ποσότητα οινοπνεύματος στον οργανισμό του) πληροί την ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ εξαίρεση της ασφάλισης. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι δικαιούχοι δεν αποζημιώνονται, καθ’ όσον η ένταση εξαίρεσης της ασφάλισης δεν μπορεί να προβληθεί κατά τρίτων (δηλαδή των δικαιούχων του). Μπορεί να προβληθεί (όπως ρητά ορίζει ο Νόμος) μόνον κατά του οδηγού (Παντελίδης) και κατά του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου (Ρέμος). Έχουν υπάρξει δικηγόροι , οι οποί ΔΕΝ το γνώριζαν αυτό, με αποτέλεσμα οι πελάτες τους να μην αποζημιωθούν, γιατί ο υπαίτιος οδηγός οδηγούσε υπό καθεστώς μέθης…».

Δείτε και το σχετικό έγγραφο του περιοδικού Ciao στο Athensmagazine.gr: