13 Απριλίου 2016

Ρωσία: Θεματικό καφέ για τον Πούτιν με χαρτί τουαλέτας τον Ομπάμα

Η προσωπολατρεία για τον Πούτιν φθάνει σε νέα επίπεδα με ένα cafe στην Σιβηρία να είναι αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στον Ρώσο Πρόεδρο

Αν ανήκετε στους θαυμαστές του Βλαντιμίρ Πούτιν (και είστε από τους θιασώτες του ξανθού γένους και του Μόσκοβου που θα φέρει το σεφέρι...) τότε η είδηση ενός θεματικού cafe αφιερωμένο στον Πούτιν σίγουρα θα σας ενθουσιάσει.
Το συγκεκριμένο cafe που βρίσκται στην πόλη Κράσνογιαρσκ στην Σιβηρία, είναι εφοδιασμένο με ότι μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου και σχετίζονται με κάποιον τρόπο με τον Ρώσο Πρόεδρο.

Οι τοίχοι είναι γεμάτοι από φωτογραφίες του καθ' όλη την διάρκεια της σταδιοδρομίας του από πράκτορας της KGB έως ένας από τους ισχυρότερους άνδρες στον κόσμο, ενώ τα πάντα από τα σερβίτσια μέχρι και τις κουρτίνες έχουν στοιχεία τα οποία αναφέρονται άμεσα ή έμμεσα στον Πούτιν.

Όπως λέει ο 26χρονος εμπνευστής αυτής της ιδέας, «χρειαζόμασταν ένα κόνσεπτ που να τραβήξει σίγουρα τον κόσμο». Και η λύση ήταν προφανής καθώς πουθενά στη Ρωσία δεν υπάρχει έστω και ένα καφέ αφιερωμένο στον πιο ισχυρό άνδρα της χώρας.


Πάντως αν και ο Πούτιν κυριαρχεί παντού σε όλο το cafe, στην τουαλέτα υπάρχει η φιγούρα ενός άλλου ισχυρού άνδρα του Ομπάμα, ο οποίος είναι τυπωμένος πάνω στο χαρτί της τουαλέτας.

Η ιδέα αποδείχθηκε ιδιαίτερα επικερδής για τους δύο συνεταίρους του cafe, έχοντας διαρκή πελατεία και όπως φαίνεται παγκόσμια φήμη.

Σε ότι μας αφορά πάντως ο Μόσκοβος μπορεί ν' αργεί (και ίσως και να μην περάσει από τα μέρη μας...), όμως το ξανθό γένος σίγουρα έχει το νέο pop-idol τσάρο του. Και αυτό για πολλούς είναι ήδη αρκετό.