21 Απριλίου 2016

O Γιάγια Τουρέ έχει την πιο ακριβή συλλογή αυτοκινήτων στην Premier League

Αναδείχθηκε στον Ολυμπιακό, εξελίχθηκε σε ηγέτης της Μπαρτσελόνα και τα τελευταία χρόνια μεγαλουργεί στην Αγγλία και τη Μάντσεστερ Σίτι, κατακτώντας επί σειρά ετών τον τίτλο του καλύτερου Αφρικανού ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Ιβοριανό Γιάγια Τουρέ, ο οποίος απέκτησε συνήθειες... Άγγλου λόρδου, δημιουργώντας μία πανάκριβη συλλογή πολυτελών αυτοκινήτων, η οποία, πλέον, υπερβαίνει σε αξία το 1,3 εκατ. ευρώ!
Ο Ιβοριανός μέσος των «πολιτών» προχώρησε στην αγορά μίας ακόμα Ρολς Ρόις, η αξία της οποίας ξεπέρασε τα 300.000 ευρώ. Ο 32χρονος αθλητής είχε ήδη στη συλλογή του πολυτελή αυτοκίνητα που αξίζουν πάνω από 800.000 ευρώ και πλέον είναι ο παίκτης με την ακριβότερη συλλογή οχημάτων σε ολόκληρη την Premier League.


Ο Γιάγια Τουρέ κατέχει τη συλλογή του ένα τζιπ Μερσέντες G Class, το οποίο αξίζει πάνω από 200.000 ευρώ, μία Μερσέντες Bradus, η αξία της οποίας υπολογίζεται πάνω από 400.000 ευρώ, μία Μπέντλεϊ Κοντινένταλ, αξίας 270.000 ευρώ και μία Πόρσε Καρέρα, που κοστίζει πάνω από 100.000 ευρώ.

Την περασμένη βδομάδα, λοιπόν, ο Ιβοριανός άσος πρόσθεσε ένα ακόμη... κομμάτι στη συλλογή του, αγοράζοντας μία Ρολς Ρόις Φάντομ, πληρώνοντας πάνω από 300.000 ευρώ! Με την... κατάκτηση αυτή, ο Γιάγια Τουρέ έγινε ο πρώτος παίκτης της Premier League που έσπασε το φράγμα του ενός εκατ. λιρών σε... αυτοκίνητα.


Για να μην θεωρηθεί ότι ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κάνει κάποια... υπερβολή, σημειώνουμε ότι οι ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ απολαβές του, ανέρχονται περίπου στις 300.000 ευρώ! Όσο δηλαδή του κόστισε η Ρολς Ρόις που αγόρασε. Με άλλα λόγια, ο Αφρικανός έπαιξε σε δύο παιχνιδάκια, πληρώθηκε και αγόρασε το κλασικό αμάξι για την – κατά γενική ομολογία – εντυπωσιακή συλλογή του.


Σάββας Μιχάλαρος
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ