12 Μαΐου 2016

ΡΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ; Μαξίμου: Ο πρωθυπουργός μένει σε ενοίκιο στην Κυψέλη!

[Επιμένουν να κάνουν τους μαλ@κες στου Μαξίμου! Καταρχάς ο Τσίπρας και όχι ο Άδωνις είπε ότι δεν θα πληρώσει το "χαράτσι"... άρα σύμφωνα με το Μαξίμου έλεγε ψέμματα στους χαχόλους που τον άκουγαν! Αλλά το θέμα είναι άλλο και δεν απαντάνε! Δεν ενδιαφέρει αν πληρώνει ενοίκιο στην Κυψέλη ή όχι αλλά ενδιαφέρει: ΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ (έστω στους Αμπελόκηπους) ΠΛΗΡΩΣΕ "ΧΑΡΑΤΣΙ" ΚΑΙ ΕΝΦΙΑ; Αυτό να απαντήσουν και καθάρισαν... αλλά δεν απαντάνε γιατί η απάντηση είναι:"ναι πλήρωσε κανονικά χαράτσι και ΕΝΦΙΑ και αυτά που έλεγε στους χαχόλους ότι θα το καταθέσει στο ΚΕΦΕΑ ήταν μαλ@κίες τούμπανα"

Για δημοσιογραφική αλητεία και επιθέσεις λάσπης με αφορμή το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο το Μαξίμου.

Σε ανακοίνωσή του διευκρινίζει:

«Ο Πρωθυπουργός μένει στην Κυψέλη σε ενοίκιο. Το ακίνητο το οποίο εμφανίζεται στην ιδιοκτησία του, στη δήλωση Πόθεν Έσχες, είναι το πατρικό του στους Αμπελόκηπους. Πρόκειται για το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε και έχει μεταβιβαστεί με γονική παροχή εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Το είδος της δημοσιογραφίας που εξαπολύει επιθέσεις λάσπης χωρίς να επιβεβαιώνει τα πραγματικά στοιχεία, ονομάζεται και δημοσιογραφική αλητεία», τονίζουν κυβερνητικές πηγές και καταλήγουν: «Η δημοσιογραφική αλητεία είναι από ό,τι φαίνεται το τελευταίο καταφύγιο της διαπλοκής».