17 Μαΐου 2016

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ ΝΑ ΧΟΥΦΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ! Δύο Αλγερινοί βίασαν Σομαλή στη Σάμο

Οι δυο Αλγερινοί χθες, τις πρώτες πρωινές ώρες, σε υπαίθριο χώρο, στο Βαθύ της Σάμου, εξανάγκασαν με την απειλή βίας, μία 32χρονη υπήκοο Σομαλίας, σε συνουσία

Εντελώς αφύλακτο είναι ένα δημοτικό πάρκο στην πόλη της Σάμου, παρά το γεγονός ότι εκατοντάδες μετανάστες και πρόσφυγες από το hotspot του νησιού κυκλοφορούν ελεύθερα έξω από αυτό. Το αποτέλεσμα ήταν μια νεαρή από Σομαλία να πέσει θύμα βιασμού από δυο Αλγερινούς!

Δράστες και θύμα κατοικούν στο κέντρο φιλοξενίας, αλλά κινούνται έξω από αυτό καθώς περιμένουν να εγκριθούν τα αιτήματα ασύλου που έχουν υποβάλει. Οι δράστες ηλικίας 19 και 22 χρόνων βρήκαν ολομόναχη την 32χρονη Σομαλή και την εξανάγκασαν να υποκύψει στις σεξουαλικές τους ορέξεις απειλώντας ότι θα την χτυπούσαν!

Οι δύο νεαροί βίασαν την άτυχη αλλοδαπή και ασέλγησαν σε βάρος της με κάθε δυνατό τρόπο! Αμέσως μετά, την εγκατέλειψαν και έφυγαν. Ωστόσο, οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφαλείας τους εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα, μετά την καταγγελία της γυναίκας, τους συνέλαβαν και τους οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου, όπου απαγγέλθηκε σε βάρος τους κατηγορία για βιασμό σε βαθμό κακουργήματος.

Μάνος Τσαγκαράκης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ