07 Μαΐου 2016

ΜΟΝΟ ΤΑ ®ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ! ΠΑΜΕ και αγρότες... στους δρόμους κατά του ασφαλιστικού - Κλειστό το κέντρο της Αθήνας

- Σε εξέλιξη πορεία στο κέντρο την ώρα που συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή για το ασφαλιστικό
- Κλειστές είναι οι οδοί Πανεπσιτημίου, Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας και Αμαλίας
- Δημήτρης Κουτσούμπας: Εργατιά - αγροτιά, μια φωνή, μια γροθιά
- Δείτε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ
Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα πορεία του ΠΑΜΕ και των αγροτών στο κέντρο της Αθήνας, κατά του ασφαλσιτικού νομοσχεδίου, που ψηφίζεται το βράδυ της Κυριακής.

Περισσότεροι από 10.000 συμμετέχουν στην πορεία που καταλήγει έξω από τη Βουλή, την ώρα που συνεχίζεται η συζήτηση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.


Κλειστές είναι οι οδοί Πανεπσιτημίου, Σταδίου, Βασιλίσσης Σοφίας και Αμαλίας.



Στην πορεία συμμετέχουν Εργατικά Συνδικάτα, Συνδικάτα Εργαζομένων ΟΤΑ, η Ένωση Αποστράτων, καθώς και αγρότες κυρίως από τη Θεσσαλία.



Το παρών δίνει ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.


"Εργατιά - αγροτιά, μια φωνή, μια γροθιά. Αυτό το σύνθημα υλοποιείται σήμερα, αυτές τις μέρες εδώ στην Αθήνα, που περνάνε τα αντιλαϊκά μέτρα - λαιμητόμοι. Η κοινωνική συμμαχία εργατών, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων των πόλεων είναι η μόνη διέξοδος με κατεύθυνση ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα, ενάντια σε αυτή τη σαπίλα γύρω μας, ενάντια στα μνημόνια και τα αντιλαϊκά μέτρα, ενάντια στις λυκοσυμμαχίες της ΕΕ και όλων αυτών που κάνουν τις ζωές των ανθρώπων να υποφέρουν, να μη μπορούν να ζουν τις οικογένειές τους εδώ στις πόλεις, στα χωριά, στην ύπαιθρο σε όλη την Ελλάδα. Αγώνας λοιπόν μέχρι τέλους, μέχρι την τελική νίκη", δήλωσε.




ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ
http://www.newsit.gr/ellada/Asfalistiko-Poreia-PAME-kai-agroton-Kleistoi-dromoi-sto-kentro-tis-Athinas-FOTO-VINTEO-/606443