19 Μαΐου 2016

Σάλος στο Twitter με την Καρακώστα και το ΕΚΑΣ, που τώρα διαψεύδει ότι είπε "φοροφυγάδες"

Καρακώστα για τους "φοροφυγάδες" του ΕΚΑΣ: Δεν είπα εγώ αυτή τη λέξη...

"Φωτιά" έχει πάρει το Twitter με αφορμή τη δήλωση που έκανε την Τετάρτη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα, ότι η κυβέρνηση δεν κόβει γενικά το ΕΚΑΣ, αλλά το κόβει στους φοροφυγάδες που δεν το δικαιούνται.
Πολλοί ήταν οι χρήστες του Twitter που με αναρτήσεις τους και το #karakosta, έσπευσαν να αποδοκιμάσουν την άποψη της Εύης Καρακώστα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις δεν έλειψε και το χιούμορ. Δείτε ενδεικτικά ορισμένες από αυτές τις αναρτήσεις.





Η Καρακώστα για τους "φοροφυγάδες" του ΕΚΑΣ: Δεν είπα εγώ αυτή τη λέξη...
 
Για τις δηλώσεις της ότι η κυβέρνηση δεν κόβει γενικά το ΕΚΑΣ, αλλά το κόβει μόνο σε αυτούς που δεν το δικαιούνται και πως αυτοί είναι "φοροφυγάδες", μίλησε η βουλευτής Β' Πειραιώς του ΣΥΡΙΖΑ, Εύη Καρακώστα, στον Real Fm 97,8 και στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

Η κ.Καρακώστα τόνισε ότι η ίδια δεν είπε τη λέξη «φοροφυγάδες» και ξεκαθάρισε ότι αναφερόταν σε δύο διαφορετικές κατηγορίες, όπου στη μία θα μειωθεί το ΕΚΑΣ και στην άλλη θα κοπεί

«Όχι, δεν είπα εγώ τη λέξη φοροφυγάδες. Εδώ πρέπει να διαχωριστούν τα κομμάτια», ανέφερε η κ.Καρακώστα και πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα κομμάτι που παίρνει ΕΚΑΣ, και αναφέρθηκα σε αυτούς. Ο λόγος μου ήταν «κόβεται το ΕΚΑΣ». Ενώ στην περίπτωση αυτή που λέτε εσείς, είναι επειδή μειώθηκε το ποσό του ΕΚΑΣ το οποίο παίρνουν οι άνθρωποι. Ένα μέρος του ΕΚΑΣ, και αυτό αναλογικά. Είναι δύο διαφορετικές κατηγορίες».