08 Ιουνίου 2016

Βίντεο-σοκ: Δείτε μάχες σώμα με σώμα μεταξύ τζιχαντιστών και Ιρακινών στρατιωτών

Υπερσύγχρονος εξοπλισμός, κάμερες νυχτός και εκτελέσεις μέσα σε σπίτια περιλαμβάνει το υλικό που δημοσιοποίησε το Ισλαμικό ΚράτοςΥπερσύγχρονος οπλισμός, στολές μάχης τελευταίας τεχνολογίας, κάμερες σε κράνη... Οι τζιχαντιστές εξακολουθούν να προκαλούν τρόμο με την οργάνωση και την εξάπλωσή τους σε όλον τον κόσμο, πολύ δε περισσότερο με τις αντιστάσεις τους απέναντι στους κυβερνητικούς στρατούς του Ιράκ και της Συρίας, αλλά και τους συμμάχους τους, οι οποίοι χρησιμοποιούν όλα τα μέσα.


Ωστόσο, η κυνικότητα της τρομοκρατικής οργάνωσης που έχει ρίξει τη σκιά της σε ολόκληρο τον πλανήτη, ξεπερνά κάθε όριο, με την παρουσίαση βίντεο που καταγράφει τις μάχες που δίνουν σώμα με σώμα με το στρατό του Ιράκ. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές και σε ορισμένα σημεία παρουσιάζουν το χειρότερο πρόσωπο του πολέμου.

Μαχητής με κάμερα στο κράνος του, καταγράφει τις επιχειρήσεις των τζιχαντιστών στο πεδίο της μάχης, τις εισβολές σε σπίτια και τις εκτελέσεις όσων βρίσκονται μέσα. Το όλο σκηνικό παραπέμπει... σε video game, καθώς διακρίνεται το αυτόματο όπλο που κρατά ο τζιχαντιστής που φέρει στο κράνος του την κάμερα. Ωστόσο, κάθε άλλο παρά παιχνίδι είναι, καθώς στο βίντεο χάνονται ζωές, εκτελούνται άνθρωποι και διεξάγονται σκληρές μάχες.


Στο βίντεο διακρίνονται τζιχαντιτσές να εκτοξεύουν ρουκέτες, να φέρουν εξοπλισμό νύχτας και να είναι ενισχυμένοι με οπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Έχουν μετατρέψει οχήματα σε οπλικά συστήματα, με πολυβόλα και εξοπλισμό που θυμίζει έντονα εκείνον των μεγάλων δυνάμεων.

Το βίντεο που ακολουθεί περιέχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΚΗΝΕΣ και όποιος το παρακολουθήσει αναλαμβάνει και την ευθύνη. Δείτε το πραγματικό πρόσωπο του πολέμου που σπάνια έχει κανείς την δυνατότητα να παρακολουθήσει. Υπογραμμίζουμε ότι το βίντεο έχουν τραβήξει και δημοσιοποιήσει οι τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους...