03 Ιουνίου 2016

Παναγούλης: «Κρατικός καναλάρχης και επίδοξος γκαουλάιτερ των ιδιωτικών καναλιών ο Παππάς»

Κακλαμάνης: Τους υπουργούς τους «πιάνει»… ο ιός Ζίκα!

«Τους πιάνει ο ιός Ζίκα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προεδρεύων στη Βουλή, Νικήτας Κακλαμάνης σχολιάζοντας την απουσία των υπουργών από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Αφορμή για το… «πικρόχολο» αυτό σχόλιο του κ. Κακλαμάνη ήταν η παρουσία στη Βουλή μόνο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδη, με αποτέλεσμα να απαντηθεί μόλις μία ερώτηση από τις 14 που είχαν κατατεθεί.

«Ο Τρύφων Αλεξιάδης κάθε φορά που έχει ερώτηση είναι πάντα παρών, εν αντιθέσει με τους συναδέλφους του που τις ημέρες του κοινοβουλευτικού ελέγχου τους πιάνει ο ιός Ζίκα. Κάτι παθαίνουν. Είναι ντροπή», τόνισε σε έντονο ύφος ο κ. Κακλαμάνης.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής Στάθης Παναγούλης επιτέθηκε με οξείς προσωπικούς χαρακτηρισμούς στον απουσιάζοντα από την αίθουσα υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά υποστηρίζοντας ότι «έχει μεταβληθεί σε κρατικό καναλάρχη και επίδοξο γκαουλάιτερ των ιδιωτικών καναλιών και αν δεν μπορεί να εκπληρώσει τα καθήκοντά του, ας επιστρέψει εκεί που ήταν πριν στην πλατεία Κουμουνδούρου».