03 Ιουνίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Ανεπάγγελτος, άεργος όλη τη ζωή, κομματικός συνδικαλιστής ο Αλ.Τσίπρας

Για την αποχώρηση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. από τη συζήτηση της τροπολογίας για την καθολική απαγόρευση επιχειρηματικής δραστηριότητας πολιτικών προσώπων, στο Εξωτερικό, τοποθετήθηκε ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, εκφράζοντας την άποψη ότι....
«ενδεχομένως να μην ήταν σωστή η απόφαση, να αποχωρήσει, από τη Βουλή, η Ν.Δ.».

«Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλες οι αποφάσεις. Εκείνη τη στιγμή η κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ, έκρινε ότι πρέπει να αποχωρήσει, κυρίως γιατί υπήρχε μία διακωμώδηση όλης της διαδικασίας από τον τρόπο που το χειριζόταν ο ΣΥΡΙΖΑ, που είναι πραγματική. Από τη φασαρία που έγινε εκ των υστέρων, φαίνεται ότι ενδεχομένως να μην ήταν σωστή αυτή η απόφαση. Αυτό όμως, είναι μετά Χριστόν, προφήτες, μπορεί να γίνονται όλοι. Αν θες να κάνεις μια αλλαγή στο νόμο Πόθεν Έσχες, των βουλευτών γιατί θεωρείς ότι είναι σωστή, δεν το κάνεις κρυφά, με τρόπο γραμμένο σε ένα πολυνομοσχέδιο 7.500 σελίδων, που το φέρνεις μάλιστα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος στη Βουλή και μένει μόνο δυο μέρες για να μην προλάβει να το διαβάσει. Αλλά βγαίνεις και λες στην επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής, αναλαμβάνουμε μία πρωτοβουλία να αλλάξουμε αυτό το νόμο, γιατί ήταν ατελής, ξεκινά μια δημόσια, καθαρή, κοινοβουλευτική συζήτηση, που καταλήγει στην αλλαγή του νόμου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Έγινε κρυφά, για να ξεπλύνει κάποιους. Όταν σε παίρνουν είδηση, με τη γίδα στην πλάτη, πας στο άλλο άκρο».

Παράλληλα, έστρεψε τα πυρά του κατά του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού κατηγορώντας τους ότι «παρασύρθηκαν από το λαϊκισμό» και ψήφισαν την τροπολογία, ενώ εξαπέλυσε δριμεία προσωπική επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού τον οποίο χαρακτήρισε ως «ανεπάγγελτο, άεργο, όλη του τη ζωή, συνδικαλιστή κομματικό» που «θέλει να κάνει όλη τη Βουλή σαν τα μούτρα του».

Αναφερόμενος στην επιμονή της Συγγρού να ζητά εκλογές, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ξεκαθάρισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα εξακολουθήσει να ζητάει «γιατί όσο μένει ο Τσίπρας στην εξουσία, κάνουν ζημιά. Η αύξηση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών που φέρνουν, θα φέρει αύξηση της ανεργίας και ύφεση στην Ελληνική Οικονομία» τόνισε.