15 Ιουνίου 2016

O 34χρονος Αρνασον «γλεντάει» τον Ρονάλντο - «Είναι loser»

Τα υποτιμητικά σχόλια του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έμειναν αναπάντητα από τους Ισλανδούς. Ο αρχηγός της ομάδας, Κάρι Αρνασον μίλησε για τη συμπεριφορά του Πορτογάλου, συγκρίνοντάς τον μάλιστα με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που ανέλαβε το μαρκάρισμα του Ρονάλντο και ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος στο φινάλε ζήτησε από τον άσο της Ρεάλ να ανταλλάξουν φανέλες. Η αντίδραση του Ρονάλντο αλλά κυρίως τα υποτιμητικά του σχόλια, φαίνεται πως τον εκνεύρισαν αρκετά με αποτέλεσμα να δηλώσει: «Φυσικά και δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε τόσες φάσεις όσες θα μπορούσε να κάνει η φανταστική ομάδα της Πορτογαλίας, αλλά τα σχόλια του Ρονάλντο αποδεικνύουν γιατί θα είναι πάντα ο Μέσι ένα βήμα μπροστά. Αυτό δεν θα το έλεγε ποτέ ο Μέσι».

Δεν δίστασε μάλιστα να μιλήσει και για την απόδοση του αντιπάλου του «Γίνεται ακόμα πιο... γλυκό όταν δείχνει πόσο loser είναι. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Μία ευκαιρία έκανε και δεν κατάφερε να σκοράρει. Τι περίμενε; Να παίξουμε εναντίον τους λες και είμαστε η Μπαρτσελόνα;».