15 Ιουλίου 2016

ΠΑΝΟ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! Πάτρα: «Πούλησε» το κορμί της για 3 κιλά κρέας


[ΟΚ το πιθανότερο είναι να είναι είδηση μαϊμού αφού τα ΜΜΕ της Πάτρας φημίζονται για τέτοιες ειδήσεις...]

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Πάτρα πριν λίγες ημέρες, με πρωταγωνίστρια μια μητέρα δύο ανήλικων παιδιών που αδυνατούσε να εξασφαλίσει τα απαραίτητα, και έναν εύπορο έμπορο.

Η γυναίκα πέρασε από το κατάστημα του δράστη όπου ζήτησε επί πιστώσει τρία κιλά κρέας. Η απάντηση, σύμφωνα με το patrastimes.gr, ήταν σοκαριστική! Ο έμπορος της έκανε γνωστό πως της κόβει το βερεσέ γιατί ο λογαριασμός έχει φτάσει στα ύψη, αλλά της  είπε πως αν ήταν διατεθειμένη θα μπορούσε να περάσει το μεσημέρι από εκεί για να τα… πούνε.

Η γυναίκα έφυγε κλαίγοντας από το μαγαζί και για αρκετή ώρα έψαχνε να βρει από αλλού τρόφιμα, αλλά η προσπάθεια της έπεσε στο κενό.

Έτσι, στις 3:00 το μεσημέρι η 40χρονη πέρασε το κατώφλι του καταστήματος, όπου και υπέκυψε για αρκετή ώρα στις ορέξεις του εμπόρου.

Ωστόσο ύστερα από λίγη ώρα όλα ανατράπηκαν, καθώς στο κλειστό κατάστημα μπήκαν τα δύο ενήλικα παιδιά του μαζί με ένα υπάλληλο της επιχείρησης, οι οποίοι επέστρεψαν από τις αποθήκες της επιχείρησης.

Δεν άργησαν να συλλάβουν τον πατέρα τους με την 40χρονη ζωντοχήρα προκαλώντας με αυτό τον τρόπο την οργή τους, ενώ όταν πληροφορήθηκαν από τη γυναίκα με τι ανταλλάγματα δέχθηκε να βρεθεί ερωτικά μαζί του, η κατάσταση ξέφυγε, με το ένα από τα παιδιά του να επιτίθεται και να τον γρονθοκοπεί.

Οι γιοι του εμπόρου είπαν στη γυναίκα πως μπορεί να περνά από την επιχείρηση και να τις δίνουν τρόφιμα χωρίς να δίνει λογαριασμό στον πατέρα τους, ο οποίος για αρκετές ημέρες έφερνε τα σημάδια του ξυλοδαρμού από το γιο του στο πρόσωπό του.