14 Ιουλίου 2016

Αυτή η γυναίκα έχει το τέλειο πρόσωπο, σύμφωνα με τους επιστήμονες

Με βάση την «χρυσή αναλογία» για τη σωματική τελειότητα για την οποία μιλούσαν οι αρχαίοι Έλληνες
Μπορεί η Kim Kardashian να έχει τις πιο «καυτές» καμπύλες στην αμερικανική σόουμπιζ, ωστόσο, στη «μάχη» για το τέλειο πρόσωπο, νικήτρια βγαίνει η πρώην σύντροφος του Johny Depp, Amber Heard.
Πράγματι, σύμφωνα με τους επιστήμονες η 30χρονη ηθοποιός έχει το πιο όμορφο πρόσωπο σε ολόκληρο τον κόσμο γιατί απλούστατα, έχει την «χρυσή αναλογία».

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός του Λονδίνου Julian De Silva έκανε την έρευνά του βασισμένος στα λεγόμενα των αρχαίων Ελλήνων οι οποίοι ισχυρίζονταν ότι υπάρχει μια «χρυσή αναλογία» για τη σωματική τελειότητα.


Με βάση, λοιπόν, την θεωρία αυτή ο γιατρός εξέτασε τα χαρακτηριστικά των προσώπων των celebrities και βρήκε ότι η Heard είναι η γυναίκα η οποία έχει την αναλογία εκείνη που κάνει το πρόσωπό της να είναι απλά... τέλειο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας «Τhe Sun», τα μάτια, τα φρύδια, η μύτη, το σαγόνι και το σχήμα τους προσώπου της Amber μετρήθηκαν και αναλύθηκαν από ένα πρόγραμμα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και ο De Silva είδε ότι σε ποσοστό 91,85% η ηθοποιός τηρεί την «χρυσή αναλογία» για την οποία μιλούσαν οι αρχαίοι Έλληνες.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Kim Kardashian με ποσοστό 91.39%, στην τρίτη η Kate Moss η οποία συγκεντρώνει 91.06%, στην τέταρτη η Emily Ratajkowski με 90.8% και στην πέμπτη η
Kendall Jenner με 90.18%.

Η Amber Heard

Η Kim Kardashian

Η Emily Ratajkowski

Η Kate Moss

Το τέλειο πρόσωπο σύμφωνα με τους ειδικούς