14 Ιουλίου 2016

Τζιχαντιστές: Τρομοκράτες «καμικάζι» εθισμένοι στο σκληρό πορνό

Βίαζαν γυναίκες, παιδιά και ζώα για πλάκα και παρακολουθούσαν ταινίες με σκληρό σεξ, τόνισε ο Μάικλ Φλιν

Έχουν σκορπίσει τον τρόμο σε ολόκληρο τον πλανήτη και έχουν κινητοποιήσει όλες τις μεγάλες δυνάμεις εναντίον τους. Έχουν προκαλέσει το θάνατο χιλιάδων αθώων ανθρώπων, εκφράζοντας το μίσος τους για κάθε ότι σχετίζεται με το δυτικό τρόπο ζωής.
Τιμωρούν με μαστίγωμα ή και θάνατο γυναίκες, επειδή δεν φορούν μαντήλα, ή γιατί δεν δέχονται να ακολουθήσουν τις επιταγές – κατά τη δική της ερμηνεία – του Κορανιού. Οι τζιχαντιστές, οι τρομοκράτες «καμικάζι» που είναι έτοιμοι να κτυπήσουν ανά πάσα στιγμή, θυσιάζοντας τη ζωή τους, αποδεικνύονται άνθρωποι εθισμένοι στο πορνό και δη μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας, την οποία κατακρίνουν.

Σύμφωνα με πόρισμα που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, το 80% του περιεχομένου των σκληρών δίσκων από τα κομπιούτερ που ανήκαν σε τρομοκράτες και εντοπίστηκαν από εφόδους των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας και του στρατού, περιείχαν - τι άλλο; - ήταν σκληρό πορνό.

Στο βιβλίο που εξέδωσε ο πρώην επικεφαλής Άμυνας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, Μάικλ Φλιν, η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Αλ Κάιντα και δη του σκέλους της Αλ Κάιντα στο Ιράκ, το οποίο μετονομάστηκε σε ISIS (Ισλαμικό Κράτος), ήταν άτομα «άρρωστα, με σοβαρές ψυχοπαθητικές ανωμαλίες».

Όπως αποκαλύπτει ο Μάικλ Φλιν, οι εικόνες που αντίκρισαν από τους σκληρούς δίσκους των τρομοκρατών, ήταν απίστευτες. Ένας βίαζε γυναίκες και παιδιά για πλάκα και το σύνολο παρακολουθούσαν ταινίες πορνό, τις οποίες είχαν αποθηκευμένες στα λάπτοπ τους. «Υπολογίσαμε ότι το 80% όσων στοιχείων βρήκαμε, ήταν βίντεο με ταινίες σεξ και ειδεχθή εγκλήματα, τα οποία οι ίδιοι έπρατταν», τονίζει στο συγκλονιστικό του βιβλίο ο πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών. «Υπάρχουν βίντεο με παιδιά, με ζώα, με γυναίκες σχεδόν νεκρές», συμπληρώνει.

«Έχω την αίσθηση ότι αυτά τα στοιχεία που βγαίνουν στη δημοσιότητα, θα αναδείξουν την υποκρισία που περιβάλει αυτή την ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι επικαλούνται την πίστη και τη θρησκεία τους», είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του.