06 Αυγούστου 2016

BINTEO-Σάρωσε ο Πετρούνιας στους κρίκους! Απογοήτευση Μάρα-Στην ημιτελικό η τετράκωπος ανδρών και το διπλό σκιφ γυναικών

Ετοιμος για μετάλλιο ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους!

Ο Ελληνας πρωταθλητής εκτέλεσε ένα άψογο πρόγραμμα στον προκριματικό, πήρε βαθμολογία 15.833 και φυσικά πέρασε στον τελικό, που θα διεξαχθεί στις 15 Αυγούστου, στις 8 μ.μ.
Μάλιστα, ο Πετρούνιας συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία από τους υπόλοιπους αθλητές (ακόμα και από τον χρυσό ολυμπιονίκη του 2012 στο Λονδίνο, τον Βραζιλιάνο Αρτούρ Ζανέτι) και βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για κατάκτηση ενός μεταλλίου -γιατί όχι και του χρυσού!





Απογοήτευση για Μάρα -Εμεινε εκτός τελικού

Το πρόγραμμά του βαθμολογήθηκε με 14.200 βαθμούς και έτσι ο Ελληνας αθλητής βρίσκεται προς το παρόν στη 15η θέση.

Τι σημαίνει αυτό; Οτι αποκλείστηκε από τον τελικό... 

Πέρασε στα ημιτελικά η τετράκωπος ανδρών

Μεγάλη επιτυχία για την τετράκωπο ανδρών ελαφρών βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι Στέφανος Ντούσκος, Σπύρος Γιάνναρος, Γιάννης Πέτρου και Παναγιώτης Μαγδανής (αναπληρωματικοί Θωμάς Καραμήτρος, Λευτέρης Κόνσολας) κατετάγησαν τρίτοι στη σειρά τους και εξασφάλισαν μια θέση στα ημιτελικά του αγωνίσματος.

Στα ημιτελικά Νικολαΐδου-Ασουμανάκη

Στις δώδεκα καλύτερες βάρκες του διπλού σκιφ γυναικών προκρίθηκαν οι Κατερίνα Νικολαϊδου και Σοφία Ασουμανάκη.

Οι Ελληνίδες κωπηλάτριες και μεγάλη ελπίδα της Ελλλάδας για ένα μετάλλιο ξεκίνησαν από την 1η διαδρομή της 3ης προκριματικής σειράς και εξασφάλισαν άμεσα την πρόκριση, χωρίς να χρειαστούν επαναληπτικό αγώνα, καταλαμβάνοντας την 3η θέση, πίσω από τη 2η Αυστραλία και την 1η Νέα Ζηλανδία. Σε επαναληπτικό θα διεκδικήσει την πρόκριση η 4η Τσεχία.