03 Σεπτεμβρίου 2016

Κρήτη: Ο απίθανος γάμος Ελλήνων στο Παρίσι που έγινε viral - Νύφη η ανιψιά του αδικοχαμένου πιλότου Ηλιάκη [pics]

Οι φωτογραφίες από τον γάμο και το γλέντι που ακολούθησε κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Γαμπρός και νύφη διέκοψαν την κυκλοφορία σε δρόμο της γαλλικής πρωτεύουσας...

Μπορεί κάποιοι Έλληνες να έχουν αναγκαστεί ή επιλέξει να ζήσουν στο εξωτερικό όμως η πατρίδα δύσκολα ξεριζώνεται από την ψυχή τους.
Αυτό φάνηκε και στην περίπτωση ενός ζευγαριού, μιας Κρητικοπούλας και του αγαπημένου της, που όταν αποφάσισαν να ενώσουν τη ζωή τους με τα δεσμά του γάμου στο Παρίσι, φρόντισαν να το κάνουν... αλά κρητικά! Τηρώντας λοιπόν τις κρητικές παραδόσεις η Ειρήνη, κόρη του Φίλιππου Ηλιάκη που είναι αδερφός του αδικοχαμένου πιλότου Ηλιάκη και ο αγαπημένος της Σταμάτης, έκαναν την περασμένη Πέμπτη τον πρόγαμό τους δίπλα στον Σηκουάνα. Επιθυμία των δυο παιδιών ήταν να τελεστεί ο γάμος στην εκκλησία που βαφτίστηκε ο γαμπρός και το μυστήριο να το τελέσει ο πνευματικός των παιδιών, μητροπολίτης Βοστώνης Μεθόδιος που έφτασε στο Παρίσι για αυτό τον σκοπό.


ΦΩΤΟ από flashnews.gr


ΦΩΤΟ από flashnews.gr


ΦΩΤΟ από flashnews.gr


ΦΩΤΟ από flashnews.gr


ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Από τον γάμο αλά κρητικά στο Παρίσι, δεν μπορούσε να λείπει η τσικουδιά που έρεε άφθονη! Το αποκορύφωμα ήταν στο γαμήλιο γλέντι που έγινε σε ελληνικό εστιατόριο και πάνω στο κέφι οι νεόνυμφοι και οι προσκεκλημμένοι έπιασαν να χορεύουν κρητικά έξω από το εστιατόριο κλείνοντας τον δρόμο με μουσική από κινητό και φορητό ηχείο.


ΦΩΤΟ από flashnews.gr


ΦΩΤΟ από flashnews.gr


ΦΩΤΟ από flashnews.gr

Μάλιστα οι Γάλλοι που βρίσκονταν στο σημείο παρατηρούσαν έκπληκτοι και χαμογελαστοί το γλέντι και δεν διαμαρτυρήθηκαν για την ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας του δρόμου. Αν μη τι άλλο το ζευγάρι κατάφερε να φέρει την Κρήτη στο Παρίσι μέσα από την παράδοση που επέλεξε να ακολουθήσει σε μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής του, κάνοντας ευτυχίσμενους και περήφανους παράλληλα και τους γονείς τους.

Πηγή: flashnews.gr