15 Σεπτεμβρίου 2016

Πολάκης VS Πάγκαλου! "Ο νεόκοπος ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας"

[Ανάλογο περιστατικό με καθυστέρηση λόγω Πολάκη έχει αναφέρει και ο Μικροπολιτικός στα ΝΕΑ τον περασμένο Μάιο]

Ένας νέος πόλεμος έχει ξεσπάσει στο πολιτικό σκηνικό με πρωταγωνιστή τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη και τον πάλαι ποτέ πανίσχυρο υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρο Πάγκαλο. Αφορμή η... καθυστέρηση σε δύο πτήσεις!

Ούτε γραφεία Τύπου, ούτε επίσημες ανακοινώσεις. Η εποχή των social media μας έχει δώσει την ευκαιρία να παρακολουθούμε τις κόντρες των πρωταγωνιστών της πολιτικής σε... πραγματικό χρόνο, μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media.

Η τελευταία έχει πρωταγωνιστές έναν ισχυρό πολιτικό παράγοντα του παρελθόντος και έναν του... παρόντος.

Ο λόγος για τους κ.κ. Θεόδωρο Πάγκαλο και Παύλο Πολάκη, οι οποίοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ίντερνετ, με τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ να κατηγορεί τον νυν υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ πως ευθύνεται για την καθυστέρηση δύο πτήσεων.

Το χρονικό
Όλα ξεκίνησαν με μία σειρά από tweets του Θεόδωρου Πάγκαλου. Σε αυτά ο πρώην υπουργός ισχυρίζεται πως οι δύο πτήσεις καθυστέρησαν εξαιτίας του "Παύλου Πολάκη και της κουστωδίας του", καταλήγοντας με την εξής φράση: "Πονάνε βρε τα παλληκάρια;".

Δείτε τις αναρτήσεις του:


Η απάντηση του Παύλου Πολάκη δεν άργησε να έρθει. Από το... μετερίζι του Facebook, ο Παύλος Πολάκης διαψεύδει τα όσα ισχυρίζεται ο Θεόδωρος Πάγκαλος, χρησιμοποιώντας "σκληρή" γλώσσα.

Αρχικά τον χαρακτηρίζει "κύριο μαζί τα φάγαμε", κάνει λόγο για "μπουρδολογίες" και για εκτεταμένη επίθεση του "συστήματος" εναντίον του.

Δείτε την ανάρτηση - απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας:

ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ,εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια ,δεν βρισκουν τι να πουν και λενε μπουρδολογιες
τη σκυταλη του μισους και της επιθεσης απο μεριας του συστηματος εναντιον μου ,πηρε σημερα ο κυριος ¨μαζι τα φαγαμε ¨Θοδωρος Παγκαλος ο οποιος εβγαλε λεει στο τουιτερ ανακοινωση οτι καθυστερησα τις πτησεις απο αθηνα προς γιαννενα το πρωι και απο γιαννενα προς αθηνα το βραδυ στις 8/9/16 τη μερα που εκανα την περιοδεια στα νοσοκομεια πρεβεζας και λευκαδας.
Να ενημερωσω τον πρωην υπουργο και νυν(λογω αεργιας) νεοκοπο ελεγκτη εναεριας κυκλοφοριας οτι το μεν πρωι η πτηση καθυστερησε λογω καιρικων συνθηκων (παρολιγο να αναβληθει) το δε βραδυ ειμασταν μεσα στο αεροπλανο μαζι με την αποστολη του ολυμπιακου σχεδον εικοσι λεπτα μετα την επιβιβαση περιμενοντας καποια εγγραφα της πτησης οπως ανακοινωσε η αεροσυνοδος.Και στις δυο περιπτωσεις ημουν μαζι με τους συνεργατες μου πολυ ωρα πριν την απογειωση στο χωρο των επισημων των αεροδρομιων και οπως θα επρεπε να ξερει ο κυριος παγκαλος, οι υπουργοι επιβιβαζονται τελευταιοι.
Επαναλαμβανω (καθως η επαναληψη ειναι μητερα της μαθησεως) πως οτι και να πειτε ,οτι δηλητηριο και ψευτια να διαδωσετε εναντιον μου,ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ να παλευω για την αναταξη της δημοσιας υγειας κοντρα στα συμφεροντα των πιρανχας του χωρου που υπηρετησαν και καλυψαν οι καθε λογης Παγκαλοι του παρελθοντος.
υγ δεν θα απαντουσα στη γελοιοτητα, αλλα ειναι η δευτερη φορα που αναπαραγεται αυτο το ψεμμα(η πρωτη ηταν στη θεσσαλονικη οπου ημασταν μιαμιση ωρα πριν στην αιθουσα αναχωρησεων πριν δυο μηνες περιπου κατα την επιστροφη απο περιοδεια σε κοζανη πτολεμαιδα)