17 Οκτωβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! «Σκάστε επιτέλους!» -Το... καλωσόρισμα της Λίντσεϊ Λόχαν στο νέο της κλαμπ στην Αθήνα [βίντεο]

Με έναν όχι και τόσο... ευγενικό τρόπο απευθύνθηκε η Λίντσεϊ Λόχαν σε όσους βρέθηκαν στο opening party του nightclub που άνοιξε στην Αθήνα.

Η Αμερικανίδα σταρ βρέθηκε το Σάββατο στο κλαμπ που φέρει το όνομά της (Lohan) στην Ιερά Οδό, για να το εγκαινιάσει και επίσημα. Κάποια στιγμή θέλησε να απευθύνει... λόγο σε όσους ήταν εκεί. Ανέβηκε λοιπόν στο μπουθ του dj, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε.

Ενώ η Λόχαν άριχσε να μιλάει, από κάτω γινόταν χαμός από θόρυβο (άλλωστε, 2.500 κόσμου ήταν εκεί), με αποτέλεσμα η σταρ να εκνευριστεί και να απευθυνθεί με μια βρισιά στο κοινό. «Επιτέλους σκάστε όλοι!» («Εverybody shut the f..k up!») τους είπε η Λόχαν, προσπαθώντας να ακουστεί.

Εκείνη τη στιγμή ακούστηκαν κάποιες πιο δυνατές φωνές, ακόμα και αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό της, ωστόσο η Λόχαν δεν έχασε την... ψυχραιμία της. «Σσσσσσσς», ξαναείπε από μικροφώνου, επαναλαμβάνοντας -μετά από κάποια δευτερόλεπτα σιγής- τη φράση «σκάστε επιτέλους!». Οπως αναφέρει, δε, το TMZ, απ' όπου και το βίντεο, «η Λίντσεϊ ακουγόταν σαν μια ανυπόμονη δασκάλα που προσπαθούσε να επιβάλει την τάξη σε μια τάξη με θορυβώδεις μαθητές».

Κατά τις ίδιες πηγές, η Λόχαν έμεινε στο nightclub μέχρι τις 5 το πρωί, ενώ η ασφάλειά της δεν επέτρεψε σε πολλούς φαν της να βγάλουν φωτογραφίες μαζί της.

Δείτε το βίντεο: