14 Οκτωβρίου 2016

ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ; ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙ; Χίλαρι: Ο Τραμπ με «παρενόχλησε» στο ντιμπέιτ επειδή τσαντίστηκε για τις σεξιστικές αποκαλύψεις

Ως «παρενόχληση» από τον Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε η Χίλαρι Κλίντον την εμπειρία της στο δεύτερο ντιμπέιτ μιλώντας στην Έλεν Ντε Τζενέρις αναφερόμενη στο περίεργο ύφος που είχε ο πολιτικός της αντίπαλος όταν η ίδια απευθυνόταν στο κοινό.

Ο φακός απαθανάτιζε τον αμερικανό «Μίδα» να την κοιτάει απαξιωτικά και περίεργα, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, κάτι που βεβαίως δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από την Χίλαρι. Η υποψήφια των Δημοκρατικών απέδωσε τη συμπεριφορά του Τραμπ στον εκνευρισμό από τις αποκαλύψεις για τα σεξιστικά σχόλιά του σε βάρος των γυναικών που είχαν προηγηθεί της δευτερης τηλεμαχίας.

 
Αυτά τα σχόλια έσπευσε να σχολιάσει και η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, αποκαλώντας τον «σεξουαλικό κυνηγό». Όπως είπε δεν μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος να διεκδικεί το προεδρικό χρίσμα των ΗΠΑ.


Ωστόσο και ο Τραμπ, όπως συνηθίζει, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια καθώς μετά τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις αποκάλεσε τους Κλίντον «εγκληματίες».

Στο μεταξύ, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η διαφορά Χίλαρι-Τραμπ μειώνεται όσο πλησιάζει το τρίτο και τελευταίο ντιμπέιτ στις 19 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση των Los Angeles Times η Χίλαρι αποσπά 45,3% ενώ ο Τραμπ 43,2%. Την ίδια ώρα, δημοσκόπηση του ινστιτούτου Rasmusen δείχνει ότι, για πρώτη φορά μετά το δεύτερο προεδρικό ντιμπέιτ, ο Τραμπ αποκτά προβάδισμα καθώς προηγείται με 43% έναντι 41,5% η Κλίντον.

Στο μεταξύ, ο φερόμενος ως γιος του Μπιλ Κλίντον ποζάροντας στο φακό με τα δύο παιδιά του αποκαλύπτει πιπεράτες λεπτομέρειες ενώ πολλά αμερικανικά ΜΜΕ διερωτώνται αν οι γιοι του είναι τα κρυφά εγγόνια του Μπιλ. Ο Ντάνι Γουίλιαμς ισχυρίζεται ότι είναι ο «χαμένος» γιος που απέκτησε ο Μπιλ Κλίντον εκτός γάμου. Ο 31χρονος  Γουίλιαμς υποστηρίζει ότι, η Αφροαμερικανή μητέρα του, ιερόδουλη στο επάγγελμα, είχε μείνει έγκυος από τον τότε πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Η ίδια φέρεται να είχε προσπαθήσει μάλιστα να προσεγγίσει το ζευγάρι μετά την γέννα, όμως «της έκλεισαν την πόρτα».

Η μητέρα του, όπως υποστηρίζει τώρα ο Γουίλιαμς, ισχυρίζεται ότι κοιμήθηκε συνολικά 13 φορές με τον Μπιλ Κλίντον και ότι όταν αυτός έμαθε για την εγκυμοσύνη της, της έστελνε μία επιταγή ύψους 100 δολαρίων το μήνα.

Mίνα Αγγελίνη
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ