17 Οκτωβρίου 2016

Ο σωματοφύλακας των Brangelina αποκαλύπτει τις φοβίες τους και άλλα περίεργα

Τον μεγαλύτερο εφιάλτη του πιο φρεσκοχωρισμένου ζεύγους στο Χόλιγουντ, αποκάλυψε ο επί 18 μήνες σωματοφύλακας των Brangelina, Μαρκ Μπίλινγκχακ.
Το διάσημο ζευγάρι παρά τις διαφορές που είχαν μεταξύ τους πριν και μετά το διαζύγιο, αυτό που φοβόταν περισσότερο απ΄ οτιδήποτε ήταν να μην απαγάγουν τα παιδιά τους έναντι λίτρων.


"Η μεγαλύτερη ανησυχία τους ήταν μην απαγάγουν τα παιδιά και ζητήσουν λύτρα. Είχε να κάνει δηλαδή με τα χρήματα". O Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα ήταν υπερβολικά επικεντρωμένοι στην προστασία των 6 παιδιών του», ανέφερε ο ίδιος.

Ο Μαρκ αποκάλυψε πως το ζευγάρι είχε όπου και αν πήγαινε μαζί του δρακόντια μέτρα ασφαλείας, με τους άνδρες της ασφάλειας να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό με όσους είχαν εμμονή μαζί τους.

Ο σωματοφύλακας του ζευγαριού δήλωσε πως ακόμη και το ίδιο το ζευγάρι είχε επαγγελματικές γνώσεις στο κομμάτι της ασφάλειας, χωρίς να αρκούν οι δεκάδες σωματοφύλακες που τους πλαισίωναν.


«Εάν ήθελα να φέρω κόσμο κάπου, μπορούσα, αρκεί να μην ήταν κοντά στα παιδιά. Επίσης, η ασφάλεια επιτρεπόταν να προσέχει τα παιδιά αλλά όχι να τα αγγίζει. Εγώ, περνούσα τόσο πολύ χρόνο με τα παιδιά που ένιωθα σαν να ήμουν ο πατέρας τους. Μπορούσα να τα πάω μόνος μου, όπου ήθελαν.

Με τον Μπίλνγκχαμ να είναι έμπειρος στην ασφάλεια διασήμων, μιας και είχε υπάρξει ο σωματοφύλακας του Ράσελ Κρόου, του Σον Πεν και του Τομ Κρουζ, ανέφερε πως τον περισσότερο χρόνο του τον σπαταλούσε να προστατεύει τον Πιτ και τη Τζολί από τους stalkers.
«Η αλήθεια είναι πως ο Μπραντ Πιτ χρειαζόταν περισσότερη ασφάλεια από την Αντζελίνα. Οι άνθρωποι την αγαπούν, αλλά εκείνον τον μισούν. Πρέπει να βρεις λοιπόν έναν τρόπο να τους προστατεύεις από όλο αυτό. Ήταν πολύ απαιτητικό αλλά και πολύ ενδιαφέρον".


Ωστόσο, οι ώρες εργασίες του Μπίλινγκχαμ ήταν πολλές και το πρόγραμμα του απαιτητικό, ε αποτέλεσμα να παραιτηθεί από την ασφάλεια των Μπραντζελίνα.

«Δεν είχα προσωπική ζωή, είχα εξαντληθεί. Επί 17 μήνες είχα πάει σπίτι μου μόνο για 6 εβδομάδες», είπε στην Sun.