04 Οκτωβρίου 2016

Βίντεο: Οι εστεμμένες των καλλιστείων «Star Ελληνική Ομορφιά» διασκεδάζουν τη νίκη τους

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ομορφιάς «Star Ελληνική Ομορφιά» έκλεισε με την Χριστίνα Ομερίτη να κατακτά τον πρώτο τίτλο 

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στην κεντρική αίθουσα του Ξενοδοχείου Elite City Resort ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ομορφιάς «Star Ελληνική Ομορφιά» με την Χριστίνα Ομερίτη να κατακτά το στέμμα της Star Ελληνική Ομορφιά 2016. 
Η 18χρονη καλλονή από την Καλαμάτα κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο του κοινού, που την αποθέωσε στις εμφανίσεις της, όσο και της κριτικής επιτροπής, που της έδωσε και το στέμμα της πιο ωραίας της βραδιάς.

Τον τίτλο της Miss Ελληνική Ομορφιά 2016 φόρεσε η 20χρονη Ιωάννα Ψύλλου από την Αθήνα, ενώ το στέμμα της Miss Young Ελληνική Ομορφιά 2016 φόρεσε η 16χρονη Εμμανουέλλα Μπαϊρακτάρη από την Αθήνα.

Το κοινό, το οποίο κατέκλυσε το χώρο της εκδήλωσης στο Ξενοδοχείο Elite City Resort απόλαυσε ένα υπερθέαμα λάμψης και ομορφιάς. Οικοδέσποινες της βραδιάς ήταν οι εντυπωσιακές Έλλη Παπαγγελή και Βασιλική Μπελογιάννη.

Ο Άκης Δείξιμος, οι μοναδικοί Droulias Brothers φρόντισαν να ξεσηκώσουν τον κόσμο με τα τραγούδια τους, ενώ σε ρόλο guest στο καλλιτεχνικό σκέλος εμφανίστηκε η πανέμορφη ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια «EJ», η οποία αξίζει να επισημανθεί ότι είχε αναδειχθεί «Miss California 2013» στον Διαγωνισμό Ομορφιάς που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ.

Δείτε στο βίντεο της εστεμμένες να διασκεδάζουν μέχρι το πρωί σε γνωστό club: