04 Οκτωβρίου 2016

Ρηγίλλης, Συγγρού, Μοσχάτο: Λαμπρά εγκαίνια για τη νέα έδρα της ΝΔ (φωτογραφίες)

Παρουσία όλων των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγιναν τα επίσημα εγκαίνια της νέας έδρας του κόμματος

Μετά τη Ρηγίλλης και τη Συγγρού ήρθε η ώρα της Πειραιώς. Την τρίτη έδρα των γραφείων της μετά την μεταπολίτευση εγκαινίασε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού στο Μοσχάτο, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Απο σήμερα και επισήμως το κτίριο στην οδό Πειραιώς 62 αποτελεί την έδρα του κόμματος- η λειτουργία τους είχε ξεκινήσει από τις 18 Αυγούστου. Κατα τη διάρκεια του αγιασμού πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει τους προαύλιους χώρους, ενω όλα τα κορυφαία στελέχη της παράταξης έδωσαν το παρών.
«Σύντομα θα κουβαλήσετε το σταυρό της Ελλάδας»
Ο αγιασμός τελέστηκε από τον πατέρα Θεόδωρο, ο οποίος ήταν και δάσκαλος του Κυριακου Μητσοτάκη. Μάλιστα ο ιερέας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας. «Σας χαρίζω αυτο το σταυρό, γιατί σύντομα θα κληθείτε να σηκώσετε το σταυρό της Ελλαδος», είπε ο πατερας Θεόδωρος, ενω στη συνέχεια εξύμνησε το χαρακτήρα, την εργατικότητα και τις σπουδές του Κυριακου Μητσοτάκη.

«Καλούμε τους πολίτες σε συστράτευση»
Μέσα σε επευφημίες και χειροκροτήματα ο Προεδρος της Νέας Δημοκρατίας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό στον οποίο, μεταξύ άλλων, ανέφερε: "Ειμαι συγκινημένος. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πριν απο 12 χρόνια που έμπαινα στην πολιτική ότι θα εγκαινίαζα σαν αρχηγός γραφεία του κόμματος. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την παρουσία σας. Βλεπω πολλούς φίλους εδώ. Υπάρχει μονο μια λύση, η ισχυρή Νεα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές. Καλούμε όλους τους πολίτες να συστρατευτούν μαζί μας. Η Ελλάδα δοκιμάζεται σήμερα απο μια ανίκανη κυβέρνηση. Σήμερα δεν εγκαινιάζουμε μονο τα γραφεία μας στο Μοσχάτο, αλλά θυμόμαστε και την παρακαταθήκη του ιδρυτή μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή".

Απο τον αγιασμό των νέων γραφείων δεν έλειπε κανένας. Από τα ιστορικά στελέχη που παραμένουν στην ενεργό πολιτική, αλλά και εκείνοι που πέρασαν στα μετόπισθεν. Το παρών έδωσαν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς που αποχώρησε λίγη ώρα αφότου ξεκίνησε ο αγιασμός, οι αντιπροέδροι του κόμματος Αδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδακης, οι πρωην πρόεδροι της Βουλης Άννα Μπενάκη- Ψαρουδα και Δημήτρης Σιουφας και πολλοί άλλοι.





Ο Αντώνης Σαμαράς



Ο Απόστολος Τζιτζικώστας με τη σύζυγό του


Ο Βασίλης Κικίλιας




Η Όλγα Κεφαλογιάννη


Η Ντόρα Μπακογιάννη


Ο Κώστας Καραμανλής και ο Άδωνις Γεωργιάδης


Θανάσης Γερασιμίδης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ