22 Νοεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Επιμένει ο Κώστας Καραμανλής: Και μαζί με τον Καραμανλή και μαζί με τον Τσίπρα δεν γίνεται-Με τον Βενιζέλο είμαστε αντίπαλοι

Ωραίος τυπάκος αυτός ο Καρμανλής και σοβαρός///

Καλεσμένος στην εκπομπή Evening Report με τον Γιώργο Κουβαρά στο Action24 ήταν ο Βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, ο οποίος μίλησε για την αξιολόγηση και την διαπραγμάτευση κυβέρνησης - θεσμών, τα εσωκομματικά της ΝΔ αλλά και τα όσα γράφονται για την συνεργασία "κυβέρνησης Τσίπρα - Καραμανλικών".

«Και μαζί με τον Καραμανλή και μαζί με τον Τσίπρα δεν γίνεται»

Αυτό για για την συνεργασία του κ. Καραμανλή με τον Τσίπρα το ακούω ως ανέκδοτο. Και μαζί με τον Καραμανλή και μαζί με τον Τσίπρα δεν γίνεται, τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.

Για την διεύρυνση της ΝΔ

«Θεωρώ ότι η συζήτηση που γίνεται για μερικά πρόσωπα όπως ο κ. Βενιζέλος  προσβάλει τον ίδιο τον κ. Βενιζέλο. Εμείς είμαστε αντίπαλοι με τον κ. Βενιζέλο», είπε ο κ. Καραμανλής.

Όπως πρόσθεσε «μπορεί να συνεργαστήκαμε γιατί οι συνθήκες τότε ήταν ακραίες, ήταν εξαιρετικά κρίσιμες. Ο κ. Βενιζέλος είναι ένα στέλεχος που ηγήθηκε του ΠΑΣΟΚ και είναι προσβλητικό να ερχόμαστε εμείς και να κουβεντιάζουμε κάτι το οποίο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στο τραπέζι. Αυτό γίνεται για άλλους λόγους, για τα εσωτερικά προβλήματα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Εγώ με τον κ. Βενιζέλο μπορεί να έχω πολλές πολιτικές διαφωνίες, αλλά τους αντιπάλους από την Κεντροαριστερά, όσο και την Αριστερά δεν πρέπει να τους βλέπουμε με δέος αλλά τους σεβόμαστε».