03 Νοεμβρίου 2016

Γ. Κουμουτσάκος: «Όχι» στις τροπολογίες Παππά, μόνο η εκ βάθρων αλλαγή του νόμου ξεκλειδώνει το ΕΣΡ

Δεν άφησε περιθώριο παρερμηνειών για τις προθέσεις της ΝΔ η ομιλία του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Γιώργου Κουμουτσάκου στη Βουλή. Κατά τον ίδιο θα πρέπει ο νόμος Παππά να αποσυρθεί, «να ξεκινήσουμε από μηδενική βάση για να ξεκλειδώσει η συγκρότηση του ΕΣΡ».  Όπως ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν αποδέχεται τις δύο τροπολογίες, καθώς θεωρεί ότι η κυβέρνηση επιδιώκει  ένα ελεγχόμενο ΕΣΡ.

Σύμφωνα με τον Γ. Κουμουτσάκο ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια ευκαιρία να ακούσει τη φωνή της λογικής. «Μην ακούτε θριάμβους εκεί που παιανίζουν οι ήττες σας. Για 27 χρόνια, ναι, έπρεπε να είχε ρυθμιστεί το τοπίο, αλλά δεν είναι συζήτηση ιατροδικαστών, η ευθύνη είναι για το μέλλον, να διορθώνει παθογένειες και όχι να διογκώνει», συμπλήρωσε ο κ. Κουμουτσάκος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κάλεσε την κυβέρνηση να ακολουθήσει την πρόταση νόμου που έχει καταθέσει ήδη η Νέα Δημοκρατία και η οποία περιλαμβάνει τέσσερις άξονες: «περισσότερη δημοκρατία – περισσότερες άδειες, περισσότεροι εργαζόμενοι και άρα περισσότερα χρήματα».

Αλέξανδρος Διαμάντης
http://www.liberal.gr/arthro/90620/politiki/2016/g-koumoutsakos-isonochisin-stis-tropologies-pappa-mono-i-ek-bathron-allagi-tou-nomou-xekleidonei-to-esr.html