22 Νοεμβρίου 2016

Τα… κιάλια του Λευτέρη Αυγενάκη

Της Άντζελας Πεΐτση

Ποτέ δε χάνει το εφευρετικό του χιούμορ ο Γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης. Μπορεί, η εκλογική των μηχανικών να πραγματοποιήθηκε εν μέσω της προγραμματισμένης τριήμερης περιοδείας του, σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, αλλά πληροφορήθηκε άμεσα τα -ευχάριστα για το κόμμα του- αποτελέσματα των εκλογών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και τη νίκη της ΔΚΜ, δηλαδή της παράταξης που πρόσκειται στη ΝΔ.

Για την ιστορία, ο κ. Αυγενάκης είχε καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια στην ενδυνάμωση και ενίσχυση της γαλάζιας παράταξης των μηχανικών.

Πληροφορίες του zougla.gr φέρουν τον κ. Αυγενάκη να είπε σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών του ΤΕΕ, πως δικαίωσαν την προσπάθεια του κόμματος και των νέων στελεχών που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της ΔΚΜ. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ήταν πολλοί οι μηχανικοί που έσπευσαν τις τελευταίες ώρες να τον ευχαριστήσουν για την βοήθειά του.

Ο ίδιος λοιπόν, μ’ έναν ιδιαίτερο τρόπο και αναφερόμενος στη ποσοστιαία διαφορά της ΔΚΜ, χρησιμοποίησε τα... κιάλια του, ψάχνοντας προφανώς τον δεύτερο…

http://www.zougla.gr/parapolitiki/article/ta-kialia-tou-lefteri-avgenaki