11 Νοεμβρίου 2016

Το ευχαριστώ του Juncker στον Κυρανάκη

Πολλοί δεν  γνωρίζουν πως ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης...έτρεξε την καμπάνια του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την Προεδρεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 
Χθες το βράδυ στις Βρυξέλλες ο κ. Γιούνκερ, άρπαξε την ευκαιρία να τον ευχαριστήσει δημόσια, λέγοντας χαρακτηριστικά, οτι η καμπάνια που έκανε για εκείνον το 2014 η Νεολαία του ΕΛΚ, με εκατοντάδες νέους εθελοντές να οδηγούν ατελείωτα χιλιόμετρα με τα βανάκια της καμπάνιας από χώρα σε χώρα, είναι από τις καλύτερες αναμνήσεις που έχει στην πολιτική του καριέρα.
Συμπληρώνοντας 2 χρόνια ως επικεφαλής της Ευρωπαϊκή Επιτροπής, ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ είχε συνάντηση με νέους βουλευτές από όλη την Ευρώπη για να ακούσει τις προτάσεις τους και να ανοίξει διάλογο με την επόμενη γενιά πολιτικών. 

Την συνάντηση οργάνωσε ο πρόεδρος της Νεολαίας του ΕΛΚ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος ανέφερε στην ομιλία του οτι ο πρόεδρος της Κομισιόν είναι ο μόνος που προσπαθεί να πολιτικοποιήσει ξανά τον ρόλο της Επιτροπής, κάτι που ενοχλεί πολλούς στο σύστημα των Βρυξελλών.