15 Δεκεμβρίου 2016

Απίστευτο βίντεο: Η στιγμή που όλοι αγνοούν την Τερέζα Μέι στη Σύνοδο Κορυφής

Στο βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο Twitter, με το σχόλιο «Όταν δεν μπορείς να βρεις κανέναν φίλο στο πάρτι...» , φαίνεται έκδηλη η αμηχανία της Τερέζα Μέι, η οποία δεν έχει κανέναν για να ανταλλάξει μαι κουβέντα

«Μόνη» της έμεινε η Τερέζα Μέι στη Σύνοδο Κορυφής  της ΕΕ, αφού όπως φαίνεται σε ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και κάνει το γύρο του διαδικτύου η πρωθυπουργός της Βρετανίας φαίνεται να περνάει εντελώς απαρατήρητη από τους υπόλοιπους ηγέτες.

Στο βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στο Twitter, με το σχόλιο «Όταν δεν μπορείς να βρεις κανέναν φίλο στο πάρτι...» , φαίνεται έκδηλη η αμηχανία της Τερέζα Μέι, αφού την ώρα που οι υπόλοιποι ηγέτες φιλιούνται και ανταλλάσσουν μερικά λόγια μεταξύ τους λίγο πριν την έναρξη της Συνόδου, κανένας δεν φαίνεται να δίνει σημασία στην Βρετανίδα πρωθυπουργό.

Μάλιστα ο δημοσιογράφος του  BBC Daniel Sandford επισημαίνει πως αυτή είναι «μία ακόμα βολή λόγω Brexit».

Ωστόσο, λίγο αργότερα έσπευσε να πει πως τελικά δεν ήταν «όλα τόσο άσχημα» για τη Μέι παρουσιάζοντας ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να μιλάει και να χαμογελά.

Οι ηγέτες των 28 κρατών μελών της ΕΕ συναντήθηκαν για να μιλήσουν για το μεταναστευτικό, το ζήτημα της Τουρκίας και της Ρωσίας αλλά και για την εκλογή Τραμπ.