06 Ιανουαρίου 2016

Απογοήτευσε τους θαυμαστές της! Πανέμορφη αλλά... αξύριστη!(φωτο)

Tο έχει χούι ή είναι της μόδας εκεί πέρα στο Χόλιγουντ; Όπως και να έχει η πανέμορφη σταρ απογοήτευσε με την εμφάνισή της τους χιλιάδες θαυμαστές της!

Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! Ο συνταξιούχος στον Τσίπρα για την "ελπίδα" - ΒΙΝΤΕΟ

Κάθε σοσιαλΗστική κυβέρνηση έχει τον μαλ@κα συνταξιούχο της!! Αυτός που τώρα ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ έδινε του ΓΑΠ τη σύνταξή του για την οικονομία και αυτός που τότε ψήφιζε ΓΑΠ ρωτάει τον Τσίπρα αν πρέπει να συνεχίσει να ελπίζει

Αποδέκτης μιας αυθόρμητης έκφρασης αγωνίας ενός συνταξιούχου έγινε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παρέστη στον αγιασμό των υδάτων στη Δεξαμενή Αθηνών.

"Να βαστάξω ελπίδες; Οι υπερήλικοι να βαστάξουμε;" τον ρώτησε ο ηλικιωμένος.

Ο Τσίπρας ετοιμάζει επιστολές στους πολιτικούς αρχηγούς για το ασφαλιστικό

Το Μέγαρο Μαξίμου εν όψει της σκληρής μάχης για το ασφαλιστικό σχεδιάζει να στείλει επιστολές προς όλους τους πολιτικούς αρχηγούς με τις οποίες θα τους καλεί να αναλάβουν τις ευθύνες τους για το ασφαλιστικό.

Υποπτος για φοροδιαφυγή ύψους 20 εκατ. ευρώ ο Καρλ Λάγκερφελντ

Φέρεται να έκρυψε τα ποσό αυτό μέσω εταιρειών που εδρεύουν στη Γαλλία, την Ιρλανδία, τις βρετανικές Παρθένες Νήσους και τις ΗΠΑ

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΘΥΜΑΤΩΝ! Αφρικανοί και Άραβες οι επίδοξοι βιαστές γυναικών στην Κολωνία

«Με έπιαναν ανάμεσα στα πόδια», «Έβαζαν το χέρι τους κάτω από τη φούστα μου», συγκλονίζουν οι μαρτυρίες γυναικών - Μία τουλάχιστον καταγγελία για βιασμό - Η Γερμανία θα αλλάξει στάση για το μεταναστευτικό μετά τα περιστατικά;

Γκάφα της FIFA για το νικητή της "Χρυσής Μπάλας"

Να το πιστέψουμε ή όχι; Σε γκάφα ολκής υπέπεσε όπως όλα δείχνουν η FIFA, καθώς αναρτήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της, για μικρό χρονικό διάστημα, τα ονόματα των νικητών της «Χρυσής Μπάλας» για το 2015!

ΜΑΛΛΟΝ ΤΡΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΝ ΗΤΑΝ! Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για το σεισμό στη Βόρεια Κορέα λόγω της πυρηνικής δοκιμή

Τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξε η Οργάνωση της Συνθήκης για την πλήρη απαγόρευση των πυρηνικών δοκιμών (CTBTO) που εδρεύει στη Βιέννη δείχνουν ότι το μέγεθος της σεισμικής δόνησης που καταγράφηκε σήμερα στη Βόρεια Κορέα ήταν μικρότερο από εκείνη που είχε γίνει το 2013, όταν η Πιονγκγιάνγκ είχε και πάλι πραγματοποιήσει μια πυρηνική δοκιμή.

Ποιος «γαλάζιος» βουλευτής έχει bistro;

Στην ιδιαίτερη πατρίδα της γυναίκας του στην Κατερίνη βρέθηκε ο Κώστας Σκρέκας μέσα στην εβδομάδα. Μάλιστα, ο βουλευτής Τρικάλων συναντήθηκε με τον «γαλάζιο» τοπικό βουλευτή Κώστα Κουκοδήμο στο bistro που διατηρεί η οικογένειά του στην πόλη.

ΒΙΝΤΕΟ-Ηρωίδα η Πατούλαινα: Δε μας φτύνουν, βρέχει! Γελάσαμε με όσα μας έσουραν! Εύχομαι να'ναι γεμάτη χρυσάφι η καρδιά των ανθρώπων

Πάντως για να τα λέμε όλα: Είναι από τις λίγες που λέει: "Είμαστε δημόσια πρόσωπα και όταν εκτίθεσαι θα ακούς κριτική και αρνητικά"

Στα σχόλια που γράφτηκαν με αφορμή την οικογενειακή φωτογραφία που ανέβασε στο twitter ο Γιώργος Πατούλης, απάντησε η σύζυγός του Μαρίνα, που είναι Αντιδήμαρχος στο Δήμο Πεύκης-Λυκόβρυσης.

Γιώργος Μητσικώστας: Το απίστευτο “τρολάρισμα” για το σπίτι του Πατούλη!

Το πολυτελές σπίτι του Γιώργου Πατούλη που έγινε αντικείμενο συζήτησης από πολλούς στα social media, μετά τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου στο Facebook δεν πέρασε ασχολίαστο και από τον Γιώργο Μητσικώστα.

Απίστευτο βίντεο από την φωτιά στο ξενοδοχείο του Ντουμπάι

Ένα βίντεo time lapse από γειτονικό κτίριο καταγράφει την καταστροφή που έγινε στο ξενοδοχείο Address Downtown στο Ντουμπάι τη νύχτα της αλλαγής της χρονιάς

Η μαρτυρία της έφηβης που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από 30 λάθρο στην Κολωνία

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε περικυκλωμένη από μια συμμορία 30 ανδρών κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς και στη συνέχεια δέχτηκε σεξουαλική επίθεση.

H επιστολή των ηλιθίων της Aegean στο PLO για το περιστατικό της πτήσης προς το Τελ Αβίβ

Επιστολή προς τον γενικό γραμματέα της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης έστειλε η Aegean, έπειτα από το περιστατικό σε πτήση από την Αθήνα με προορισμό το Τελ Αβίβ.

ΓΥΦΤΟΙ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ! Φάρσαλα για τον... Σταυρό – Τους χώρισε αστυνομικός [εικόνες]

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη σήμερα το πρωί στα Φάρσαλα κατά την τελετή αγιασμού των υδάτων που πραγματοποιήθηκε στις πηγές του Απιδανού ποταμού.

Η ζωή σε ένα υποβρύχιο: Ανθρωποι στριμωγμένοι και απομονωμένοι από τον έξω κόσμο [εικόνες]

Κάποιοι δεν αντέχουν καν στη σκέψη να βρεθούν κάτω από την επιφάνεια του νερού. Αλλοι, δουλεύουν σε αυτές τις συνθήκες, μέσα σε υποβρύχια.

Σχιστολιθικό αέριο στη Θράκη! Οι Τούρκοι έψαξαν και βρήκαν! Εμείς τι κάνουμε;

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Καναδικής κρατικής εταιρείας VALEURA, η οποία έχει λάβει άδειες για διεξαγωγή ερευνών για εύρεση υδρογοναθράκων στην Τουρκία, στην γεώτρηση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Ανατολικής Θράκης εντοπίστηκε ικανή ποσότητα φυσικού αερίου.

Τι απάντησε ο Σαμαράς στο δίλημμα "Μητσοτάκης ή Μεϊμαράκης" - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Κυπαρισσία βρέθηκε για τον εορτασμό των Θεοφανείων ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

«Μητσοτάκης ή Μεϊμαράκης την Κυριακή;» ρώτησε ένας δημοσιογράφος τον κ. Σαμαρά. Χαμογελώντας εκείνος απάντησε:

Χαμός στα αποδυτήρια! Διάσημος αθλητής πέταξε την πετσέτα και της είπε: “Αυτό ψάχνεις;”

Απανωτά είναι τα μπλεξίματα για διάσημο αθλητή, ο οποίος αφού πλήρωσε 10.000 δολάρια για την παρενόχληση δημοσιογράφου on air, κατηγορείται για επίδειξη των γεννητικών του οργάνων.

O Μητσικώστας αποχαιρετά τον Ψωμιάδη - ΒΙΝΤΕΟ

Με ένα βίντεο που πόσταρε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook Γιώργος Μητσικώστας αποχαιρέτησε τον Μάκη Ψωμιάδη.

Αναγνωρίστηκαν τρεις ύποπτοι για τις επιθέσεις εναντίον γυναικών στην Κολονία

ΤΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο "ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΓΕΝΙΚΑ "1000 ΑΝΔΡΕΣ"!

Η γερμανική αστυνομία έχει αναγνωρίσει τρεις υπόπτους για τις επιθέσεις σε γυναίκες κατά τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς στην Κολονία, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας.

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΦΤΑΙΝΕ! Χανιά: Πυρπόλησαν το φυλάκιο του... Δασαρχείου και τη δημοτική καντίνα

Τη δημοτική καντίνα και το φυλάκιο του δασαρχείου στην προστατευόμενη περιοχή του Μπάλου Κισάμου πυρπόλησαν άγνωστοι δράστες...

«Σατανικό» κόλπο από τους τζιχαντιστές: Την εκτέλεσαν και κράτησαν το facebook της «ανοιχτό»

Στόχος να παγιδεύσουν φίλους της από το λογαριασμό της - Εκμεταλλεύονται και τα κοινωνικά δίκτυα για τις δολοφονίες τους

Οι ψυχρές εκτελέσεις πολιτών από το Ισλαμικό Κράτος συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, αλλά οι τζιχαντιστές φαίνεται πως χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα ατόμων που έχουν εκτελέσει με σκοπό να παγιδέψουν τους αντιπάλους τους.

ΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ! Πρόβατα επιτέθηκαν... σε Εσιέν και Πέτριτς! (VIDEO)

Ο Μίκαελ Εσιέν και ο Μλάντεν Πέτριτς κατευθυνόντουσαν προς το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, αλλά ένας απρόσμενος λόγος τους ανάγκασε να ακινητοποιήσουν τα αυτοκίνητά τους. Ποιος ήταν αυτός;

ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠ' ΤΑ ΛΙΓΑ! Χαμός με την ημίγυμνη φωτογραφία της Charlize Theron!

Είναι σέξι, εντυπωσιακή και ξέρει να προκαλεί. Η Charlize Theron ποζάρει γυμνή για το νέο τεύχος του W Magazine και κλέβει τις εντυπώσεις. Η ίδια αν και έχει στο δυναμικό της πολλές “καυτές” κινηματογραφικές σκηνές, αυτήν τη φορά κάνει μια ξεχωριστή καλλιτεχνική φωτογράφηση που αφήνει όμως... ελάχιστα στη φαντασία μας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! Οι "αντίπαλοι" τον μαρκάρουν με τα μάτια και ο Πούτιν σκοράρει στο χόκεϊ

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έγινε 63 ετών και αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά του, παίζοντας  χόκεϊ επί πάγου. Συγκεριμένα, ο κ. Πούτιν συμμετείχε στον αγώνα ανάμεσα στους Ρώσους πρώην σταρ του NHL και ορισμένους εκ των πιο πλούσιων Ρώσων επιχειρηματιών.

1000 ΔΙΚΙΑ! Οργή Παλαιστίνης κατά Aegean για “ρατσιστικές ενέργειες”! “Να παρέμβει η ελληνική κυβέρνηση!”

Οι παλαιστινιακές αρχές άσκησαν πίεση στην Αθήνα να τιμωρήσει αυστηρά αυτές τις "ρατσιστικές" ενέργειες, σύμφωνα με τηλεγράφημα του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP).

Zαγοράκης-Μιχελάκης υπέρ Μεϊμαράκη στις εκλογές της Κυριακής Zαγοράκης-Μιχελάκης υπέρ Μεϊμαράκη στις εκλογές της Κυριακής Πολιτική 06|01|2016 17:00 -A+A Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στηρίζει στις εκλογές της Κυριακής ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος συναντήθηκε μαζί του στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, ο Θοδωρής Ζαγοράκης στον πρώτο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είχε εκφράσει την στήριξή του στο πρόσωπο του Απόστολου Τζιτζικώστα για τον οποίο είχε πει χαρακτηριστικα: «Σέβομαι και τιμώ την προσφορά και των τεσσάρων υποψηφίων για την Προεδρία της Παράταξης, όμως σ' αυτή την κρίσιμη στιγμή, η Νέα Δημοκρατία έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα, διαφορετική νοοτροπία και φρέσκες ιδέες. Πιστεύω σε ένα περισσότερο συμμετοχικό κόμμα και νομίζω πως τώρα είναι η στιγμή να τολμήσουμε να πάμε κόντρα σε ό,τι μας κρατάει πίσω. Για το λόγο αυτό στηρίζω την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα». Υπέρ της υποψηφιότητας Μεϊμαράκη τάχθηκε και ο πρώην υπουργός Γιάννης Μιχελάκης με δηλώσεις του στην ΕΡΤ. «Καταλληλότερος για πρόεδρος της ΝΔ αυτή την στιγμή είναι ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Η ΝΔ χρειάζεται πρόεδρο τον Ευ. Μεϊμαράκη για να μπορέσει η χώρα να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που έχει μπροστά της» Πηγή: Zαγοράκης-Μιχελάκης υπέρ Μεϊμαράκη στις εκλογές της Κυριακής | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/244248/zagorakis-mihelakis-yper-meimaraki-stis-ekloges-tis-kyriakis#ixzz3wUKVbRsD

Τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στηρίζει στις εκλογές της Κυριακής ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος συναντήθηκε μαζί του στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, ο...

Κόρινθος-Μητροπολίτης Διονύσιος: Ο λαός έστησε την απιστία στο ραντεβού (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέχεια στην κόντρα του με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, μετά και τις "ευχές" στον Αλέξη Τσίπρα να παραβρεθεί στο σύμφωνο συμβίωσης των παιδιών του, έδωσε ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος, ανήμερα των Θεοφανείων.

Ο τουρκικός Τύπος για τον εορτασμό των Θεοφανείων στη Σμύρνη - ΦΩΤΟ

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και την δέουσα λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια επισήμως για πρώτη φορά στη Σμύρνη, 94 χρόνια μετά την μικρασιατική καταστροφή.

Ο Παπαμιμίκος απαντά στον Μεϊμαράκη: Ήρθε η ώρα να ειπωθούν πολλές αλήθειες

Απάντηση στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη έδωσε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας στο Facebook ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Αμβρόσιος: Παριστάνω τον τρελό για να ακουστεί η φωνή της εκκλησίας - ΦΩΤΟ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκαν και φέτος τα Θεοφάνεια στο Αίγιο. Νωρίς το πρωί, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Φανερωμένης πραγματοποιήθηκε Θεία Λειτουργία και δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου, ενώ παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι , ο βουλευτής του Νομού Αχαΐας της Ν.Δ. κ. Ανδρέας Κατσανιώτης και ο τ. βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Θανάσης Νταβλούρος.

Μητσοτάκης: Να σκεφτούν προσεκτικά οι νεοδημοκράτες

«Θα πρέπει να σκεφτούν πολύ προσεκτικά γιατί ακριβώς θα ψηφίσουν οι νεοδημοκράτες» ανέφερε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Κυριακός Μητσοτάκης υπογραμμίζοντας πως «την ενότητα του κόμματος την εξασφαλίζουμε και εγώ και ο κ. Μειμαρακης».

18χρονη από την Κολωνία αποκαλύπτει: Με περικύκλωσαν 30 αλλοδαποί άντρες και...

«Άγγιζαν το στήθος, τα γεννητικά όργανα, τον πισινό μας», καταγγέλλουν δύο ανήλικες - Ανάλογα περιστατικά σημειώθηκαν σε Αμβούργο και Στουτγκάρδη

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ->Βούτηξε, αλλά από κεκτημένη ταχύτητα... προσπέρασε τον Σταυρό ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων

Ο Αριστείδης Φωκάς (με το ολόσωμο μαγιό στη φώτο) μίλησε για την εμπειρία του και για την ευχή του Λεβέντη: «με είπε καλή επιτυχία και την ευχή μου να τον πάρεις»

Για την εμπειρία του στην τελετή των Θεοφανείων μίλησε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς, που βούτηξε σήμερα στα παγωμένα νερά στον Λαγκαδά για να πιάσει τον Σταυρό.

Βόρεια Κορέα: Γιατί η βόμβα υδρογόνου τρομάζει περισσότερο από την ατομική βόμβα

Ποιές είναι οι διαφορές ανάμεσα στην ατομική βόμβα και την βόμβα υδρογόνου; - Ποιός είναι ο λόγος που η δοκιμή βόμβας υδρογόνου από την Βόρεια Κορέα έχει ανησυχήσει τους Δυτικούς περισσότερο από τις μέχρι τώρα δοκιμές της χώρας;

Αγιασμός των υδάτων έπειτα από 42 χρόνια στην Αμμόχωστο

Βούτηξε και η τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου για να πιάσει τον Σταυρό Για πρώτη φορά μετά από 42 χρόνια έγινε σήμερα αγιασμός των υδάτων στη κατεχόμενη Αμμόχωστο.

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ! Η οικογένεια Σπανούλη "βούτηξε" για τον σταυρό! (ΦΩΤΟ)

Η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη τήρησε το έθιμο της βουτιάς στην θάλασσα για τον σταυρό ανήμερα των Θεοφανίων.

Λαφαζάνηδες αποδοκίμασαν τον Δρίτσα - ΒΙΝΤΕΟ

Παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας Θοδωρή Δρίτσα έγινε η τελετή καθαγιασμού των υδάτων στον Πειραιά. Ο κ. Δρίτσας δέχθηκε κάποιες αποδοκιμασίες από μέλη της Λαϊκής Ενότητας που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απο τον Ιερό Ναο της Αγίας Τριάδας στον Πειραιά κατά των αλλαγών στο ασφαλιστικό.

Βίντεο: Ποντιακή ρίψη του Σταυρού στο Ωραιόκαστρο-Κέφια στη Ρόδο-8χρονη έπιασε το Σταυρό στο Μέτς και ρεπόρτερ πρωινάδικου στη Βούλα!

Αν και είχε μπροστά του μια ολόκληρη πισίνα ο ιερέας έκανε το... ακατόρθωτο - Με αυτοκριτική διάθεση παραδέχθηκε: «Αυτό είναι... ποντιακό ανέκδοτο»

O Γερμανός που ανακάλυψε την Τροία [εικόνες]

Θεωρείται ο «πατέρας» της επιστήμης της αρχαιολογίας, όπως την ξέρουμε σήμερα. Ιδιοφυές πνεύμα, πολυτάλαντος, γλωσσομαθής, γνώστης της αρχαίας ελληνικής ιστορίας, έμπορος και ταξιδευτής.

Μάκης Ψωμιάδης: Ο "αγαπούλας" που λάτρεψαν να μίσουν οι ΑΕΚτζήδες (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μάκης Ψωμιάδης έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης, προδομένος από την καρδιά του. Η είδηση του θανάτου του, σε ηλικία μόλις 60 ετών, σόκαρε τον ποδοσφαιρικό (και όχι μόνο) χώρο, αφού ήταν πολύ γνωστός στον κόσμο, λόγω της ενασχολησής του με αθλητικούς συλλόγους αλλά και τις μεγάλες περιπέτειες του με την δικαιοσύνη.

Η υπαινικτική δήλωση του μητροπολίτη Πειραιώς για τον Τσίπρα

Ο κληρικός κατ' επιταγή του Χριστού είναι το αλάτι και το αλάτι φέρνει πόνο και αυτό φαίνεται ότι συνέβη σήμερα, το σχόλιο του κ. Σεραφείμ για την απουσία του πρωθυπουργού από την τελετή αγιασμού των υδάτων στον Πειραιά

ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ! Η Ρωσία αρνείται να χορηγήσει βίζα στο πλήρωμα τουρκικής αεροπορικής εταιρείας

Η άρνηση της Ρωσίας να χορηγήσει θεωρήσεις διαβατηρίων (βίζες) στα μέλη του πληρώματος της αεροπορικής εταιρείας Pegasus αποτελεί ένα "αυθαίρετο" μέτρο και συνιστά παραβίαση των διεθνών κανονισμών πολιτικής αεροπορίας.

ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: Οι Dolce & Gabbana φτιάχνουν μαντήλες για μουσουλμάνες [εικόνες]

Τον Ιούλιο του 2015 ο Stefano Gabbana δήλωνε «πραγματικά μαγεμένος από τη Μέση Ανατολή» σε μια συνέντευξή του στην καθημερινή εφημερίδα των Εμιράτων The National.

ΑΙΣΧΟΣ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΛΕΞΗ "ΕΘΝΟΣ"! Ενότητα για το έθνος, ευχήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Πλακιωτάκης

Στον Αγιασμό των υδάτων στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου παρέστη σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Γιάννης Πλακιωτάκης.

Μετά την τελετή του Αγιασμού σε δήλωση του χαρακτήρισε μεγάλη ημέρα τη σημερινή για την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό και πρόσθεσε:

Η φωτογραφία του Κυριάκου με Άδωνι και Απόστολο αλλά και… το «τιτίβισμα» στο Τwitter!

«Το Άγιο Πνεύμα να δώσει σε όλους μας δύναμη και ευθυκρισία. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά», έγραψε με μήνυμά του στο Twitter ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενη με μία φωτογραφία μαζί με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Μελέτη της GPO: Δεν επιδεινώθηκε η υγεία στη διάρκεια της κρίσης

Του Βασίλη Βενιζέλου

Στο πρόσφατο πανελλήνιο συνέδριο για την Υγεία, το οποίο διοργάνωσε και το 2015 η Εθνική Σχολή Δημοσίας Υγείας (ΕΣΔΥ), παρουσιάστηκε η τελευταία μελέτη που πραγματοποίησε η εταιρεία GPO για λογαριασμό της ΕΣΔΥ. Τα στοιχεία που συλλέχθηκαν από τηλεφωνικές συνεντεύξεις σε αντιπροσωπευτικό δείγμα του πληθυσμού αναλύονται από τους ερευνητές της Σχολής με εστίαση στην αυτοαναφερόμενη κατάσταση υγείας των Ελλήνων υπό τις συνθήκες οικονομικής κρίσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Να μια συναίνεση που μπορεί να δώσει η ΝΔ στον Τσίπρα.... αν έχει χιούμορ βέβαια

Αν η ΝΔ είχε χιούμορ θα έλεγε του Τσίπρα: Επικαλούμαστε το Άρθρο 44, παράγραφος 2, εδάφιο 2 του Συντάγματος και για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως το ασφαλιστικό, αιτούμαστε...

Το unfair του Σίλβα με τους κομμένους...

Ο Σίλβα έχει το μαχαίρι, έχει και το καρπούζι αλλά η αλήθεια είναι πως με τον τρόπο που διαχειρίζεται το ρόστερ, το καίει δίχως αμφιβολία...

Η συνέχεια στο milamegiampala.blogspot.com

ΦΩΤΟ--Δεν πίστευε στα μάτια του ο Μιλτιάδης βλέποντας την άθλια απάντηση του παχύδερμου στο γιατί εξαφάνισε από την εξεταστέα ύλη την γενοκτονία των Ποντίων

Βαρβιτσιώτης: «Εθνικά ασεβής, κοινοβουλευτικά άσχετος και ανεπαρκής» ο Φίλης

Επίθεση, με αφορμή την απάντηση του υπουργού Παιδείας για την εξαίρεση της Γενοκτονίας των Ποντίων από τα σχολικά βιβλία

«Εθνικά ασεβή, κοινοβουλευτικά άσχετο και ανεπαρκή» χαρακτηρίζει ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη.

Θανάσης Βέγγος, ο καλός άνθρωπος που πτώχευσε επειδή τον "έπνιξαν" οι δανειστές και η εφορία

Το 1964, ο Θανάσης Βέγγος αποφάσισε να φτιάξει τη δική του εταιρεία παραγωγής, που ονόμασε «ΘΒ- ταινίες γέλιου». Ο ηθοποιός ίδρυσε την εταιρεία, για να είναι ελεύθερος να φτιάχνει τις ταινίες με απόλυτη καλλιτεχνική ελευθερία.