13 Φεβρουαρίου 2016

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 14-2-2016

Δείτε τα (κλικ στις φώτο για μεγέθυνση):

ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΔΙ! Απάντηση ΝΔ στην παραίτηση Ιωαννίδη από την προεδρία της ΟΝΝΕΔ

Με αφορμή την παραίτηση του Σάκη Ιωαννίδη από τη θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ σχολίαζαν ότι ήταν θετική η θητεία του στην προεδρία της νεολαίας του κόμματος και πως η παραίτησή του έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριος καβγάς Ιακωβίδου - Σηφάκη - Αυλωνίτου! «Είστε φασισταριά, …βρε ηλίθιε» - «Ντροπή σου» - «Βούλωσέ το επιτέλους»!

«Είστε η πιο διαπλεκόμενη κυβέρνηση όλων των εποχών. Πετάτε στον δρόμο όλους αυτούς τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα».

Άγριος καβγάς ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής “Αποκαλυπτικά” μεταξύ της δημοσιογράφου Τάνιας Ιακωβίδου και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη και Ελένης Αυλωνίτου.

Γελάνε Μουρούτης-Μαυρίδης με την επίθεση Παππά

Η κυβερνητική απάντηση στις αποκαλύψεις του Liberal σχετικά με τη νομοθεσία αδειοδότησης και τον αριθμό των καναλιών δεν διαψεύδει επί της ουσίας τα έγγραφα που φέραμε στο φως της δημοσιοτήτας. Αντιθέτως, συνεχίζει να θολώνει τα νερά με σοφιστίες και προσωπικές επιθέσεις.

ΡΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΚΙ ΕΣΥ! Άρης: Οι άδειες δεν μπορεί να είναι πάνω από 2,5!

«Διαφορετική άποψη από τη Νέα Δημοκρατία», δήλωσε ότι έχει ο πρώην υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος επί ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Ρόδος: Γύφτοι τον έσπασαν στο ξύλο επειδή πήγε να ψαρέψει κοντά στα τσαντίρια τους

Καζάνι που βράζει, έτοιμο να εκραγεί είναι η τοπική κοινωνία του Καρακόνερου, μετά τις αλλεπάλληλες επιθέσεις τσιγγάνων σε κατοίκους της περιοχής. Όπως κατήγγειλε ο Γιάννης Γόμπος που βλέπετε στη φωτογραφία...

Σφοδρή επίθεση ΚΕΔΕ σε Ξανθό – Πολάκη για «τροπολογία – έκτρωμα»

Την έντονη αντίδραση της ΚΕΔΕ προκάλεσε τροπολογία της κυβέρνησης στην οποία προβλέπεται να επιβαρύνονται οι προϋπολογισμοί των δήμων για την κάλυψη κάθε είδους δαπανών των δημόσιων δομών Υγείας.

Έλληνας πιλότος προσγείωσε μαχητικό με σβησμένη μηχανή!

Αναγκαστική προσγείωση έκανε ελληνικό μαχητικό, F-16, καθώς μετά από αναχαίτιση τουρκικού πολεμικού αεροσκάφους και την ώρα που επέστρεφε στη βάση του, σημειώθηκε μηχανική βλάβη στο κινητήρα του.

ΝΔ: Ο Παππάς λέει ψέματα – Παππάς: Στη Γερμανία έχουν 6 κανάλια και οι γάϊδαροι πετάνε

Φυσικά το ταγάρι προσπαθεί με αλχημείες να κρύψει ότι θέλουν να ελέγξουν τις άδειες. Επιμένει να μιλάει μόνο για ψηφιακά επίγεια, αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι στη Γερμανία έχουν 60 κανάλια (είτε επιγεια είτε καλωδιακά είτε δορυφορικά). Φυσικά στη Γερμανία μπορεί να έχουν άδεια μόνο 6 επίγεια που λέει ο στόκος αλλά κανείς δεν πιάνει τηλεόραση με τις κεραίες που κοσμούν τις ελληνικές ταράτσες αφού στη Γερμανία δεν υπάρχει κεραία ούτε για δείγμα εδώ και 30 χρόνια. Η πλειοψηφία έχει καλωδιακή τηλεόραση την οποία εμείς θα έχουμε σε 50 χρόνια... αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μέχρι το 2070 πρέπει να έχουμε τα 4 κανάλια του Παππά πόσο μάλλον όταν επίγεια ψηφιακά μπορεί να μεταδοθούν 10 ή και παραπάνω κανάλια ξερω γω...

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι κόντρες κυβέρνησης-αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις τηλεοπτικές άδειες.

Αποκαλύψεις "φωτιά" για σχέση του πάπα Ιωάννη Παύλου Β' με παντρεμένη ακαδημαϊκό!

Αναστάτωση στο Βατικανό έχει προκαλέσει ντοκιμαντέρ του BBC που εστιάζει στη σχέση του πάπα Ιωάννη Παύλου Β' με την ακαδημαϊκό Άννα - Τερέζα Τιμιενιέτσκα.

Παραιτήθηκε το ταγάρι της ΟΝΝΕΔ-Θα το θυμόμαστε σαν γλύφτη του Λαζόπουλου

Παραιτήθηκε το γίδι πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, και είχε το θράσος να αφήσει και αιχμές εναντίον του Κυριάκου! Επόμενος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ θα είναι Βασίλης Γεωργιάδης τον οποίο στηρίζουν οι Κυριάκος, Άδωνις και Απόστολος εναντίον κάποιου που στηρίζει ο Μεϊμαράκης

Ανακοίνωση παραίτησης

Σήμερα,Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση:

Επίθεση της Κω/λου στον γκ@μενιάρη υπουργό που θέλει να συλλάβει επιχειρηματίες: «Λέτε ψέματα, ΕΣΡ υπήρχε αλλά το καταργήσατε για να κάνετε αλλιώς τη δουλειά σας»

Νομική αλλά και πολιτική κόντρα είχαν σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος και η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην ετήσια γενική συνέλευση της ένωσης διοικητικών δικαστών.

ΒΙΝΤΕΟ-5 μαλ@κες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ βρίσαν τον Πάσχο... και μετά πήγαν για τσίπουρα

Με επεισοδιακό τρόπο εξελίχθηκε η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου επιχειρηματικής επανεκκίνησης στην Κοζάνη.

Μέλη του ΑΝΤΑΡΣΥΑ διέκοψαν τις εργασίες και επιτέθηκαν με ύβρεις στον συντονιστή-δημοσιογράφο, Πάσχο Μανδραβέλη.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΜΕ! Πέφτει και το τελευταίο... οχυρό με νέα υποχώρηση Τσίπρα - Ξένος πρόεδρος στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων Δημόσιας Περιουσίας!

- Προσχέδιο που επεξεργάζεται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος προβλέπει ότι ο πρόεδρος του Ταμείου θα ορίζεται από τους δανειστές
- Στα περιουσιακά στοιχεία προς πώληση εντάσσονται ολόκληρο το ΤΑΙΠΕΔ, οι τράπεζες, οι θυγατρικές τους, οι ΔΕΚΟ και όλα τα κρατικά ακίνητα!
- Το εποπτικό διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου θα είναι πενταμελές. Τα τρία μέλη θα επιλεγούν από την κυβέρνηση και τα δύο από την Κομισιόν και τον ESM

Βρήκαν έναν ΧΑυγίτη αγρότη και ο κόσμος όλος... Τώρα που πιάσαν τον μοναδικό που τους κυνηγαγε, θα μπορουν να κυκλοφορούν ελεύθερα οι ΣΥΡΙΖΑίοι

Με αφορμή του περιστατικό βανδαλισμού περιπολικού την Παρασκευή στο Χαϊδάρι, όταν αγρότες προσπάθησαν να σπάσουν μπλόκο της αστυνομίας, η αστυνομία εξαρχής αναζητούσε τα τρία άτομα που φαίνονται στο βίντεο να χτυπούν με μανία το περιπολικό.

Σκότωσε τον πατέρα του και αυτοκτόνησε στη μέση του δρόμου! ΒΙΝΤΕΟ - ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Μοιάζει με σενάριο χολιγουντιανής ταινίας, κι όμως συνέβη! Ο Ercan Kozun αυτοπυροβολήθηκε στη μέση του δρόμου, την ώρα που τον καταδίωκαν αστυνομικοι.

Ομογενής πρωταθλήτρια Ευρώπης στο καλλιτεχνικό πατινάζ για 2η φορά

Η Γαβριέλλα Παπαδάκη και ο Guilaume Cizeron υπερασπίστηκαν τον τίτλο τους στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ που έλαβε χώρα στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας. Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές επέστρεψαν με στυλ και με 2 πολύ εντυπωσιακές παρουσιάσεις κατάφεραν να πάρουν το χρυσό για την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΛΕΜΕ! ! ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ 1917! Σάλος από το... "διεθνές ένταλμα σύλληψης" του ΣΥΡΙΖΑ

Και όλα αυτά τα λέει ο αστείος που το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να διορίσει τη γκόμενά του σε δημόσια θέση

Σάλο προκαλούν οι δηλώσεις του οικονομολόγου και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Παρασκευόπουλου για τις επενδύσεις στην Ελλάδα και τους επιχειρηματίες.

Μιλώντας στον Σκάι, ο κ. Παρασκευόπουλος δήλωσε ότι θα εξέδιδε...

FAZ: Ο ιός ΣΥΡΙΖΑ εξαπλώνεται-Ο Ιγκλέσιας δεν διδάχθηκε από τα λάθη Τσίπρα

H γερμανική Frankfurter Allgemeine (FAZ) βλέπει έναν «ιό ΣΥΡΙΖΑ» να εξαπλώνεται στη νότια Ευρώπη διαπιστώνοντας πως και άλλες μεσογειακές χώρες θα μπορούσαν να ζητήσουν αλλαγές στο «μεταρρυθμιστικό» πρόγραμμα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ξύλο σε αγώνα χάντμπολ! Ντου από κουκουλοφόρους, φυγαδεύτηκε ο Σαββίδης

Στην διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ - Αμύντας για το Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών άγνωστοι μπήκαν στο κλειστό της Μίκρας και πέταξαν φωτοβολίδες με τον Ιβάν Σαββίδη να φυγαδεύεται - Βίντεο απ' τη στιγμή του «ντου»

Δίνει το καλό παράδειγμα ο Κυριάκος!

Το καλό παράδειγμα δίνει από τη στιγμή της εκλογής του στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αυτό όχι μόνο γιατί είναι δραστήριος αλλά γιατί είναι και πολύ χαμηλών τόνων όταν πρέπει.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!! Χιλιάδες πρόσφυγες εγκαταλείπουν τη Φινλανδία για να γυρίσουν στην πατρίδα τους

Αρκετοί από αυτούς δηλώνουν απογοητευμένοι από τη ζωή εκεί, λόγω των νέων αυστηρών μέτρων της πολιτικής μετανάστευσής της και των χαμηλών θερμοκρασιών - Η εχθρότητα απέναντι στους μετανάστες έχει αυξηθεί στην Φινλανδία, η οποία διαθέτει μικρή εμπειρία στη μαζική μετανάστευση και επιπλέον αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα

ΒΙΝΤΕΟ-Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γλίτωσαν το ξύλο μέχρι την επόμενη-Άγρια βρισίδια: «Μαλ@κα, ούστ γαϊδούρια!»

Στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης μετακινήθηκε σήμερα το μεσημέρι το αγροτικό μπλόκο του τελωνείου των Κήπων και πολιόρκησαν δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Εβρου.

ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ! Το γλέντι των αγροτών από την Κρήτη στα μπουζούκια - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά το συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Συντάγματος κάποιοι αγρότες είπαν να το ρίξουν έξω. Έτσι, επισκέφθηκαν ένα κέντρο διασκέδασης κοντά  στην οδό Λιοσίων.

ΒΙΝΤΕΟ-Έστειλαν τα ΜΑΤ στα Διαβατά για το κέντρο προσφύγων και τα ζώα που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν στο δήμαρχο!

Προπηλακίστηκε ο δήμαρχος Δέλτα - Η κυβέρνηση αγνόησε τη βούληση της τοπικής κοινωνίας, λένε οι κάτοικοι και κατηγορούν για εμπαιγμό - Φώναζαν «κάντε τους χώρους σχολεία και παιδικές χαρές, όχι στα στρατόπεδα - φυλακές»

ΠΕΣ ΤΑ! ΕΝΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΓΗ! Παππάς: Το δελτίο του MEGA θύμιζε προεκλογικό σποτ του Μητσοτάκη!

Για «αποκατάσταση της ομαλότητας» και «τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο» κάνει λόγο ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», αναφερόμενος στην ψήφιση της τροπολογίας για τη χορήγηση τηλεοπτικών αδειών. Μάλιστα, δεν δίστασε να επιτεθεί στο MEGA για τη "γραμμή" που έχει χαράξει.

Οι κεραίες του Παππά πιάνουν ακόμη ΥΕΝΕΔ

Αγαπητέ μου Νίκο. Σχώρνα μου τον ενικό, αλλά καθώς είσαι 39 χρόνων παίρνω το θάρρος της οικειότητας ως λίγο μεγαλύτερος. Σκοπός της επιστολής μου είναι να καταλάβουμε όλοι με ποια λογική αποφάσισες να έχει η Ελλάδα μόνον 4 ιδιωτικά κανάλια και όχι 8 που έχει σήμερα. Ακουσα προσεκτικά τα επιχειρήματά σου, αλλά μου φάνηκαν ανήκουστα και θα σου εξηγήσω γιατί.

Ζητούν από τους περιφερειάρχες να χρηματοδοτούν τα ΤΕΙ για να μην τα κλείσουν

Θέλουν να καταργήσουν τις πανελλαδικές, αλλά και να μην επιλέγουν τα ιδρύματα ποιους θα πάρουν - Να διασφαλισθούν τα ποιοτικά κριτήρια της αναβάθμισης των ΤΕΙ, ζητά η ΝΔ - Τα σχέδια της Επιτροπής Διαλόγου για τις αλλαγές στην Εκπαίδευση

Θρήνος στο Mega – «Έφυγε» από καρκίνο γνωστή δημοσιογράφος (ΦΩΤΟ)

Έφυγε σήμερα από τη ζωή η πασίγνωστη δημοσιογράφος του Mega μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Η έγκριτη δημοσιογράφος είχε γεννηθεί στο χωριό Πισκοπιανό Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης, σπούδασε δημοσιογραφία στην Αθήνα και από το 1981...

ΠΩΣ ΠΕΦΤΕΙ ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ;

Του Θάνου Τζήμερου

Το ερώτημα δεν είναι καθόλου ρητορικό. Μια συμμορία κομμουνιστοφασιστών εξαπατώντας τους πάντες, λέγοντας ψέματα για τα πάντα, εκμεταλλεύτηκε την αμορφωσιά, την αφέλεια, την κουτοπονηριά αλλά και την αγανάκτηση "για τους προηγούμενους" ενός ποσοστού Ελλήνων (και την αδιαφορία πολλών περισσότερων που απείχαν) και κατέλαβε την εξουσία, προξενώντας τεκτονικές καταστροφές στην Οικονομία και επιβάλλοντας στη χώρα ολοκληρωτικό καθεστώς χωρίς να κρατάει ούτε τα προσχήματα.

Συγκινεί ο πατέρας του αξιωματικού Κωνσταντίνου Πανανά - ΒΙΝΤΕΟ

«Ο γιος μου έπεσε υπέρ πατρίδος. Ήταν μάχιμος αξιωματικός» δήλωσε ο πατέρας του αξιωματικού Κωνσταντίνου Πανανά που έχασε τη ζωή του στην Κίναρο, ταξίαρχος Παναγιώτης Πανανάς μιλώντας στο Mega.

Προκλητικός και απαξιωτικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με αγρότη από την Κρήτη - ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια κόντρα με έναν αγρότη από το ακρωτήρι Χανίων που βρίσκεται στο Σύνταγμα είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αγρoτοσυνδικαλιστής Νίκος Παπαδόπουλος.

Άδωνις χύμα και τσουβαλάτα σε αγρότη: «Οι αγρότες ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ -Η ψήφος χειρότερη από σφαίρα»

Οι αγρότες ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και η ψήφος είναι χειρότερη από σφαίρα, δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ=ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ! Τρύπα 600 εκ. ευρώ στα έσοδα του 2016 από την ύφεση του 2015

Βαθύτερη ύφεση το 2016 και κατ’ ανάγκη για 450 έως και 600 εκατ. ευρώ περισσότερα έσοδα φέρνει η ύφεση κατά 0,7% του ΑΕΠ για το 2015, που κατέγραψε με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις της για τον προηγούμενο χρόνο η ΕΛΣΤΑΤ.

ΠΑΕΙ ΚΙ Η ΘΡΑΚΗ! Τελικά ο ΟΗΕ ψάχνει σπίτια για λάθρο στον Έβρο παρά τις διαψεύσεις Τέρενς-Σπένσερ-Νικολάου-Λουδοβίκου Κουϊκ

«Κλιμάκια υπάλληλων, που ήταν άγνωστοι σε εμάς, μόλις πριν 3 μέρες καταφέραμε να διαπιστώσουμε ότι ήταν από ΜΚΟ και την Ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ, έψαχναν, οργώνοντας όλο τον Έβρο να βρουν καταλύματα προκειμένου να φιλοξενήσουν εκεί, από τον Μάρτιο του 2016 μέχρι τον Μάρτιο του 2017, πρόσφυγες» δήλωσε στο Μega o δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης.

ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ! Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ! Νέα τουρκική πρόκληση ανοιχτά της Καρπάθου-Βγάζουν και το «Τσεσμέ» στο Αιγαίο

Νέα τουρκική πρόκληση σημειώθηκε στο Αιγαίο, ανοιχτά της Καρπάθου, όπου η Ελλάδα και η Κύπρος έχουν ναυλώσει ένα ιταλικό πλοίο, όπως μετέδωσε ο στρατιωτικός συντάκτης της Realnews Πάρις Καρβουνόπουλος στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου και του Μάνου Νιφλή.

ΚΑΙ ΕΤΣΙΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑ "ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ"; Χρυσόγονος: Είχαμε αισιοδοξία ότι θα πετύχουμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε!

«Τον Ιανουάριο είχαμε αισιοδοξία ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε κάποια πράγματα, ότι θα μπορέσουμε να τα κάνουμε πραγματικότητα και δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε» παραδέχθηκε στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος.

Επιχείρηση της αστυνομίας τα ξημερώματα στο στρατόπεδο στα Διαβατά -Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι [εικόνες]

Νέο γύρο διαμαρτυριών των κατοίκων, αλλά και της δημοτικής αρχής, προκάλεσε η εμφάνιση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, τα ξημερώματα, στην πύλη του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΛΕΜΕ! Επαιρνε αναπηρική σύνταξη ενώ εργαζόταν -100.000 ευρώ ζημιά για το Δημόσιο

Ένας άντρας στην Κρήτη εισέπραττε αναπηρική σύνταξη και παράλληλα εργαζόταν στον ιδιωτικό τομέα. Το ΙΚΑ όμως αντιλήφθηκε που αντιλήφθηκε την απάτη, ζητάει τώρα από τον 67χρονο Ηρακλειώτη να επιστρέψει τα χρήματα που παρανόμως είχε λάβει.

Ο Σκουρλέτης απαγόρευσε τη «Λευκή Νύχτα» της Νέας Σμύρνης

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η «Λευκή Νύχτα» στην Νέα Σμύρνη η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα Σάββατο, έπειτα από αρνητική γνωμοδότηση της γενικής γραμματείας του υπουργείου Ανάπτυξης.

Και ο Κουρουμπλής απειλεί πρωί-πρωί τους αγρότες: Αν δεν έρθουν στον διάλογο αναλαμβάνουν την ευθύνη

Έντρομη η κυβέρνηση μετά την εκρηκτική συγκέντρωση της Παρασκευής - «Δεν πρέπει να μετανιώσουν για ευκαιρίες που μπορεί να χαθούν» δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών

Με «απειλές» του τύπου «αν δεν έρθουν στο διάλογο αναλαμβάνουν την ευθύνη» απηύθυνε το Σάββατο νέα πρόσκληση σε διάλογο στους αγρότες ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

ΞΥΛΟ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΟΜΩΣ! "Λιγότερο ξύλο" ζήτησε ο Μιχελογιαννάκης - ΒΙΝΤΕΟ

"Καλημέρα και λιγότερο ξύλο" είπε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς αιχμές για τη στάση της Πολιτείας απέναντι στις κινητοποιήσεις των αγροτών.

Η γρίπη σαρώνει αλλά το υπ. Υγείας άφησε απροστάτευτους τους Έλληνες

Αν και στην ηγεσία βρίσκονται τέσσερις γιατροί, άργησαν απελπιστικά για τη στελέχωση των ΜΕΘ - Η θνησιμότητα εκτός ΜΕΘ φτάνει στο 100% - «Περιφερόμενοι» αναπνευστήρες από νοσοκομείο σε νοσοκομείο

Το εφιαλτικό σκηνικό της πανδημίας που προκάλεσε ο ιός της γρίπης Α(Η1Ν1) πριν από πέντε χρόνια ξαναστήνεται και πάλι αλλά μόνο στη… χώρα μας.

ΓΝΩΣΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ! Η Ντόρα διαψεύδει τον Καμμένο

Και καλά να πάθει η Ντόρα που συναντιέται μαζί του... και το ότι θα συναντηθεί μαζί του και ο Κυριάκος είναι ακόμα μεγαλύτερο λάθος

Η Τομέαρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, επικοινώνησε λίγο πριν τις 00:30 με βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και διέψευσε τα λεγόμενα του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο ο οποίος στην ομιλία του προχθες στη Βουλή είπε...

ΒΙΝΤΕΟ-Λαοθάλασσα ξανά μπροστά στη Βουλή: Πάρτε πίσω τα σχέδια σας λένε οι αγρότες

Μαζί τους ενώθηκαν οι διαδηλωτές του ΠΑΜΕ που ξεκίνησαν πορεία από την Ομόνοια - Οι αγρότες δίνουν νέο ραντεβού στο Σύνταγμα το απόγευμα, αφού διανυκτέρευσαν στις σκηνές - Μετά τις συγκεντρώσεις οι νέες αποφάσεις της συντονιστικής επιτροπής

ΓΑΤΑΚΙ! Αναδίπλωση Δρίτσα για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ

Την… « υπερυπουργοποίηση» του επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιο Πιτσιόρλα δείχνει να αποδέχεται ο υπουργός Ναυτιλίας Θόδωρος Δρίτσας καθώς αναγκάστηκε σε αναδίπλωση των θέσεών του σχετικά με την μεταβίβαση των μετοχών του ΟΛΠ.

Πώς πέφτει μια χούντα;

Το ερώτημα δεν είναι καθόλου ρητορικό. Μια συμμορία φασιστών εξαπατώντας τους πάντες, λέγοντας ψέματα για τα πάντα, εκμεταλλεύτηκε την αμορφωσιά, την αφέλεια, την κουτοπονηριά αλλά και την αγανάκτηση "για τους προηγούμενους" ενός ποσοστού Ελλήνων (και την αδιαφορία πολλών περισσότερων που ...απείχαν) και κατέλαβε την εξουσία, προξενώντας τεκτονικές καταστροφές στην Οικονομία και επιβάλλοντας στη χώρα ολοκληρωτικό καθεστώς χωρίς να κρατάει ούτε τα προσχήματα.

Ντοκουμέντα: Και οι υπηρεσίες του υπουργείου διαψεύδουν τον Νίκο Παππά

Ειδικού Συνεργάτη

Χθες το απόγευμα, αφού προηγουμένως συγκάλεσε σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας, ο κ. Παππάς απάντησε μέσω non – paper στο δημοσίευμα του Liberal για τη νομοθεσία αδειοδότησης και τον αριθμό των καναλιών που εκπέμπουν στην Ευρώπη.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 4! Κύπρος: Οικονομική ανάπτυξη 1,6% το 2015

«Η ανακοίνωση ότι ο ρυθμός ανάπτυξης στην Κύπρο έφθασε στο 1,6%, επιβεβαιώνει ότι η κυπριακή οικονομία βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης μετά την επίσημη επιβεβαίωση των στοιχείων της οικονομίας.

Το «πραξικόπημα» της Τρέμη – Κατέβηκαν τα… τανκς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Όλγα Τρέμη είχε απευθείας σύνδεση με τους ρεπόρτερ του καναλιού στο Σύνταγμα, κάνοντας αναφορά στην παρέλαση των αγροτών με τα τρακτέρ τους, στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας.

Τότε, έγινε το «σαρδάμ».

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΓΑΝ! Εξαλλος ο Καρβέλας με πελάτες στο μαγαζί που τραγουδά: Σας έχω χεσμένους, ή σκάστε ή φύγετε

Πρεμιέρα έκανε ο Νίκος Καρβέλας το βράδυ της Πέμπτης σε μουσική σκηνή, αλλά με το... αριστερό.

Θαμώνες του μαγαζιού έμειναν άφωνοι, όταν ο γνωστός μουσικοσυνθέτης άρχισε να... βρίζει από τη σκηνή. Ο Νίκος Καρβέλας θεώρησε, σύμφωνα με τα όσα φαίνονται στο βίντεο, ότι οι πελάτες μιλούσαν πολύ και έκαναν φασαρία, οπότε τους ζήτησε να… ησυχάσουν με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

«Έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του Πάνου Καμμένου κι αυτός τον αποχαιρέτισε μέσω Twitter!

Έφυγε από τη ζωή χθες βράδυ ο πατέρας του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, Ηλίας Καμμένος (δες εδω ποιος ήταν).

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έγραψε στο twitter: