25 Μαρτίου 2016

Πώς παρουσιάζεται η Eλληνική Eπανάσταση του 1821 στα τουρκικά σχολικά βιβλία

Το κείμενο που ακολουθεί είναι μετάφραση του τουρκικού σχολικού εγχειριδίου (Emin Oktay, Tarih, Lise: III, έκδ. 1988, σσ. 237-240) και δείχνει τον τρόπο που διδάσκονται οι Τούρκοι την Ιστορία.

Η πηγή του κειμένου είναι το πολιτιστικό περιοδικό «24 Γράμματα»

Η Ελληνική Επανάσταση και η ίδρυση του ελληνικού κράτους (1820-1829), κατά το τουρκικό εγχειρίδιο

ΞΕΦΤΙΛΑ! Η ΕΛΑΣ είχε βρει χάρτη του αεροδρομίου του Ζάβεντεμ στο διαμέρισμα του Αμπαούντ στο Παγκράτι

Κατά τ' άλλα κάτι ηλίθιοι αριστεροί και προκειμένου να αθωώσουν το ισλάμ, λένε "μα όλοι αυτοί μεγάλωσαν σε Βέλγιο-Γαλλία"... ξεχνάνε ότι οι εγκέφαλοι που τους οργανώνουν και τους προτρέπουν έχουν έρθει από Μ.Ανατολή όπως ο Αμπαούντ που πέρασε από Ελλάδα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Σχεδιαγράμματα και χάρτη του αεροδρομίου Ζάβεντεμ των Βρυξελλών είχαν βρει οι ελληνικές αστυνομικές αρχές στα κρησφύγετα του «εγκεφάλου» των επιθέσεων του Παρισιού, Αμπντεχαλίμ Αμπαούντ, στην Αττική.

Ενταση στη Βέροια: Κάτοικοι εμπόδιζαν το λεωφορείο με τους λαθρομετανάστες από την Ειδομένη [βίντεο]

Μια δυσάρεστη υποδοχή αντιμετώπισαν οι πρόσφυγες λαθρομετανάστες που πείσθηκαν να εγκαταλείψουν την Ειδομένη και να μεταφερθούν στο hotspot της Βέροιας.

Νέα γκάφα; Δεν ήταν τρομοκράτης ο συλληφθείς του Σάαρμπεκ-Βίντεο καθώς οι αστυνομικοί παίρνουν το κοριτσάκι του υπόπτου!

Λάθος συναγερμός φαίνεται πως υπήρξε, σύμφωνα με μία εκδοχή, στο προάστιο Σάαρμπεκ των Βρυξελλών, όταν και η αστυνομία προχώρησε μετά από επιχείρηση στη σύλληψη ενός υπόπτου.

Η ξανθιά που ξεχώρισε δίπλα στον Πάνο Καμμένο [εικόνες]

Πλήθος κόσμου και επίσημοι παραβρέθηκαν σήμερα στη δοξολογία του Μητροπολιτικού Ναού στην Αθήνα για την επέτειο της επανάστασης του 1821, όπως άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μαζί με πολλά στελέχη της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης έδωσαν το παρών, για να τιμήσουν την επέτειο.

Το γερμανικό κρατίδιο της Θουριγγίας δηλώνει έτοιμο να παραλάβει 2.000 πρόσφυγες από την Ειδομένη

«Μπορούμε να συμβάλουμε σε μια ευρωπαϊκή λύση για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δηλώνει ο Μπόντο Ράμελοφ

ΕΥΓΕ! Βίντεο: Παρέλαση με... τέσσερις μαθητές στη Γαύδο!

Συγκινούν οι μαθητές του ακριτικού νησιού που στέλνουν μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας

Μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας έστειλαν από την ακριτική Γαύδο οι μαθητές του νησιού. Κρατώντας μια ελληνική σημαία, τέσσερις μόλις μαθητές από το νοτιότερο ελληνικό και...

Συναγερμός και στην Κύπρο: Συνελήφθησαν 30 τζιχαντιστές

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Il Fatto Quotidiano, οι ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Τη στιγμή που ολόκληρη η Ευρώπη βρίσκεται σε επιφυλακή υπό το φόβο τρομοκρατικών απειλών μετά τις επιθέσεις σε Γαλλία και Βέλγιο, «συναγερμός» έχει σημάνει και στην Κύπρο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Il Fatto Quotidiano.

Ο Βαρουφάκης στάζει δηλητήριο - Το γεύμα με τον Πίτερ Σπίγκελ των FT

Ενα διαφορετικό γεύμα με τους Financial Times και τον δημοσιογράφο Πίτερ Σπίγκελ είχε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Στην εφ' όλης συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην ΥΠΟΙΚ στον ανταποκριτή των FT – με τον οποίο είχε άγριες κόντρες είτε στο twitter, είτε στις συνεντεύξεις Τύπου – ο Γιάνης Βαρουφάκης μιλά για όλα:

Χρυσός ο Πετρούνιας στο Παγκόσμιο της Ντόχα

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε για ακόμα μία φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης Γυμναστικής που διεξάγεται στη Ντόχα.

Οι επεισοδιακές παρελάσεις για την 25η Μαρτίου - ΒΙΝΤΕΟ

Μαθητικές παρελάσεις για την 25η Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν το πρωί. Σε πολλές περιοχές την παράσταση έκλεψαν μαθητές από την Αλβανία, την Κίνα και την Ινδία που κράτησαν την ελληνική σημαία. Όμως και φέτος δεν έλειψαν και οι εντάσεις.

Κράξιμο για τη μαντίλα στο Twitter και οι αριστεράντζες απαντούν με το τι γίνονταν πριν 200 χρόνια

Η απόφαση της 18χρονης μαθήτριας Αγια Ιμπραήμ, που γεννήθηκε στην Ελλάδα και η καταγωγή της είναι από την Αίγυπτο, να παρελάσει με την μουσουλμανική μαντίλα, διχάζει.

Λίγοι είναι αυτοί που επικρότησαν την κίνησή της και πολλοί δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την γελοιότητα.

Ο Λαχραουί ήταν ο δεύτερος βομβιστής του αεροδρομίου -Το επιβεβαίωσε η βελγική εισαγγελία [εικόνες]

Η ομοσπονδιακή εισαγγελία του Βελγίου επιβεβαίωσε πως ο δεύτερος βομβιστής αυτοκτονίας του αεροδρομίου των Βρυξελλών είναι ο Ναζίμ Λαχραουί.

Αναχώρησαν 4 λεωφορεία με λαθρομετανάστες από την Ειδομένη

Το πρώτο από τα συνολικά 20 λεωφορεία που έφτασαν το πρωί στην Ειδομένη για να μεταφέρουν όσους πρόσφυγες λαθρομετανάστες επιθυμούν σε κέντρα προσωρινής μετεγκατάστασης, αναχώρησε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα για τη Βέροια.

ΜΟΝΟ ΨΥΧΙΚΑ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΥΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ! Ομπάμα: Στο πλευρό της Ελλάδας οι ΗΠΑ ως φίλοι και σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ για το προσφυγικό

Την υποστήριξη του ελληνικού λαού και της κυβέρνησης στους πρόσφυγες εγκωμίασε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Στο μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου αναφέρεται στην προσφυγική κρίση και την αποφασιστικότητα του ελληνικού λαού να βοηθήσει τους πρόσφυγες και τονίζει ...

Μακελειό στο Ιράκ: Βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε σε αγώνα ποδοσφαίρου - Πάνω από 60 νεκροί

Βομβιστής αυτοκτονίας σκόρπισε το θάνατο ανατολικά της Βαγδάτης, κοντά στην πόλη Αλεξάνδρεια, στο χωριό Αλ Ασρίγια, σκοτώνοντας τουλάχιστον 60 ανθρώπους, ενώ πάνω από 70 τραυματίστηκαν, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.

Le Soir: Ο τρομοκράτης με το καπελάκι είναι Βέλγος δημοσιογράφος

Ανατροπή στα όσα γνωρίζαμε μέχρι στιγμής φέρνει η αποκάλυψη της βελγικής εφημερίδας Le Soir που αναφέρει ότι ένα από τα άτομα που συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης είναι δημοσιογράφος.

Ο Μάρκος Σεφερλής σε θρησκευτική ταινία του 1988! ΒΙΝΤΕΟ

Λίγοι γνωρίζουν πως ο γνωστός ηθοποιός είχε παίξει το 1988 στην ταινία “Άγιος Κυπριανός”. Έχουν περάσει 28 χρόνια από τότε και όπως είναι φυσικό, ο Μάρκος Σεφερλής δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή του εικόνα.

Boom, το αεροσκάφος που θα κάνει την πτήση Νέα Υόρκη-Λονδίνο σε 3,5 ώρες

Θα ταξιδεύει με τη διπλάσια ταχύτητα του ήχου, θα είναι πιο γρήγορο από το Κονκόρντ και θα πραγματοποιεί την πτήση από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο σε... 3,5 ώρες. Τουτέστιν, θα μπορεί κάποιος να πεταχτεί για ψώνια ή για δουλειές στην αμερικανική μεγαλούπολη, να απολαύσει το μεσημεριανό του στα υπέροχα εστιατόρια και να επιστρέψει στη Βρετανία, πέφτοντας για ύπνο στο κρεβάτι του. Το Boom, το νέο αεροσκάφος που παρουσιάστηκε και θα τεθεί στη διάθεση του κοινού το συντομότερο δυνατό.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την Παλμύρα -Μετά την εκδίωξη του ISIS [εικόνες&βίντεο]

Στα χέρια τους πήρα ξανά οι κυβερνητικές δυνάμεις την ιστορική πόλη της Παλμύρας, την οποία είχε καταλάβει το ISIS τον Μάιο του 2015.

ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΙΓΚΛΕΖΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΔΕΜΟΣ! Ισπανία: Απαγόρευσαν σε ηθοποιό να υποδυθεί τον Ιησού γιατί είναι «πολύ γκέι»

Ο Ramón Fossati έπαιζε αυτόν τον ρόλο σε θρησκευτικές παραστάσεις το Πάσχα επί 30 χρόνια, μέχρι που ανακαλύφθηκε ο σεξουαλικός προσανατολισμός του... 

ΦΩΤΟ-Αφιερωμένο στους αριστερούς που ηδονίστηκαν με τη μαντίλα της Αιγύπτιας

Παρέλαση Σχολείου Ελλήνων Μουσουλμάνων Ξάνθης... τα βλέπεις και χαίρεσαι:

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει ο Τσακυράκης με τον γλύφτη της Θάνου, Χατζηνικολάου: “Ανοίκεια επίθεση”

Περίμενα να είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που θα δικαιολογούσαν τη μήνυση της Προέδρου του Αρείου Πάγου εναντίον μου. Όχι γιατί θα είχαν κάποια επιχειρήματα αλλά γιατί η κάθε μορφής εξουσία βρίσκει πάντα υποστηρικτές. Δεν με εξέπληξε, ασφαλώς, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης που υποστήριξε ότι οι πάντες έχουν δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη και άρα και η κ. Β. Θάνου παραβλέποντας την ιδιότητα της μηνύτριας καθώς και το βάσιμο ή μη της μήνυσής της. Εντύπωση, όμως, μου προκάλεσε η θέση δύο δημοσιογράφων, κι αυτό λόγω της ιδιότητάς τους.

Αύριο θα είναι μπούρκα;

Γιατί δεν έπρεπε να επιτραπεί στην αιγύπτια μαθήτρια να παρελάσει όπως ήθελαν οι γονείς της – Οι δάσκαλοί της δέχτηκαν, άθελά τους, τη φασκιωμένη υποδεέστερη μοίρα της γυναίκας ακριβώς γιατί η παρέλαση συμβολίζει αυτό που είμαστε – Η υπόθεση Τσενάι και οι διαφορές

Ποιος είναι ο πολιτικός με τα φθαρμένα παπούτσια;

Ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και χειρίζεται ο ίδιος τους λογαριασμούς του ενημερώνοντας τους χρήστες που τον ακολουθούν για τις δραστηριότητες του. Σήμερα, λόγω της εθνικής εορτής, ο Σταύρος Θεοδωράκης «ανέβασε» φωτογραφίες από τα παιδικά του χρόνια.

Σάλος για το συνέδριο - χλιδής της ΓΣΕΕ σε πεντάστερο ξενοδοχείο στην Ρόδο!

- Το 36ο Συνέδριο έγινε για 400 συνέδρους με εκτιμώμενο κόστος 400.000 ευρώ!
- Το 60% των συνέδρων είναι από την Αττική αλλά επέλεξαν όχι μόνο να μείνουν σε ένα πανάκριβο ξενοδοχείο αλλά και να πληρώσουν σε όλους τα αεροπορικά εισιτήρια
- Στο στόχαστρο για την προκλητική απόφαση η ηγεσία της ΓΣΕΕ

«Αγκάθι» για τη… νέα δεξιά της πλάκας οι αμαρτίες Καρατζαφέρη

Δυσκολίες, οι οποίες μένει να αποδειχθεί αν θα είναι και ανυπέρβλητες, φαίνεται ότι αντιμετωπίζει η προσπάθεια του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, για τη δημιουργία νέου δεξιού κόμματος, στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Νεκρά τα δύο αδέλφια ελληνικής καταγωγής από τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες

Ανάμεσα στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες είναι δύο αδέλφια με ελληνική καταγωγή.

Πώς και πότε γιορτάστηκε για πρώτη φορά η 25η Μαρτίου

Η 25η Μαρτίου, ως ημέρα της εθνικής παλιγγενεσίας, γιορτάστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα του 1838 και από τότε καθιερώθηκε με θρησκευτική ευλάβεια σε όλο το πανελλήνιο. Η καθιέρωση της εορτής οφείλεται στην επιμονή και το πείσμα του  Δημάρχου της Αθήνας Δημ. Καλλιφρονά ( 1805 – 1879).

Γιατί καπνίζει μανιωδώς ο Σακελλαρίδης;

Η αποχώρηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη από την πολιτική σκηνή, του έχει αλλάξει άρδην την καθημερινότητα, αφού πλέον δεν είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται κάθε λίγο και λιγάκι στη Βουλή και να ψηφίζει σκληρά μέτρα.

Πόσο παίρνουν οι πιλότοι μας και πόσο οι... Καρανίκες

Με πόσα χρήματα αμείβονται οι περίπου 1.400 ιπτάμενοι της Πολεμικής Αεροπορίας και ποιος είναι ο μισθός των περίπου 2.000 μετακλητών υπαλλήλων και ειδικών συμβούλων στα υπουργεία

BINTEO-ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΛΕΜΕ! Κυρίτσης: Η Αμυγδαλέζα είναι κλειστή-Μουζάλας: Η Αμυγδαλέζα δεν έκλεισε ποτέ

Αυτούς μπορείς να τους αντιμετωπίσεις μόνο όταν έχεις μαζί σου όλο το youtube και τους δείχνεις τις δηλώσεις τους! "Η Αμυγδαλέζα είναι κλειστή" λέει ο Κυρίτσης και συμπληρώνει:

ΒΙΝΤΕΟ-Τα αμόρφωτα κομματόσκυλα της ΕΡΤ… πέθαναν τον Αρχιεπίσκοπο και κάνανε τον Πάκη Πρωθυπουργό!

Κατά τη μετάδοση της δοξολογίας στην ΕΡΤ, η δημοσιογράφος που έκανε την περιγραφή υπέπεσε σε κάποια… ατοπήματα.

Αποκάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο...

Δ. Κυριαζίδης: Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει παραδώσει την Αθήνα στο έλεος της αναρχίας

"Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει παραδώσει την Αθήνα στο έλεος της αναρχίας και των κάθε λογής ακραίων στοιχείων", δήλωσε ο συντονιστής Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Κυριαζίδης, με αφορμή την επίθεση στο Α.Τ. Παγκρατίου.

Εθνική παρέλαση η… πολυπολιτισμικό χάπενινγκ;

Του Γιάννη Σιδέρη

Άντε πάλι! φτου κι από την αρχή, τα ίδια και τα ίδια!

Οι παρελάσεις χάνονται στην αυγή του χρόνου, στην προϊστορία της ανθρωπότητας, στα πρώτα οργανωμένα σύνολα ανθρώπων, στα «Κλαν», όταν αυτά όρισαν δική τους γη, περιχαράχτηκαν με σύνορα και αποφάσισαν να τα υπερασπιστούν.

ΚΛΑΨΤΕ! Ο Βασίλης στο πλευρό των απεργών της Coca Cola... αλλά δείτε γιατί

Στο πλευρό των απεργών της Coca Cola βρέθηκε ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου...

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν τους το λέει ο Άδωνις το αμφισβητούν... εν τω μεταξύ το λένε μόνοι τους στο άσχετο

Όταν ο Άδωνις τους λέει καλέσατε τους λαθρομετανάστες και γιαυτό ήρθαν πέρσι κοντά 1 εκ, το αμφισβητούν και μαζί τους και οι δημοσιοκάφροι... ενώ όταν τους ξεφεύγει και το λένε μόνοι τους είναι Σάββατο:

Απίστευτο βίντεο: Τρομακτική κατολίσθηση παγιδεύει επιβάτες λεωφορείων

Το περιστατικό καταγράφηκε στον λεγόμενο και «Αυτοκινητόδρομο του Καρακορούμ», ο οποίος είναι και ο δρόμος με το υψηλότερο πέρασμα στον κόσμο, στα 4,693 μέτρα. Ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία τον 1979 και κατά την διάρκεια της κατασκευής του σκοτώθηκαν εκατοντάδες εργάτες από τις δυσκολίες που παρουσίαζε το έργο.

ΒΙΝΤΕΟ-Καυγάς ΣΥΡΙΖΑίου με ΧΑυγίτης για το ποιος θα κάτσει στην εξέδρα

Ακόμα ένα θερμό επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Πρέβεζας, Κώστα Μπάρκα και τον περιφερειακό σύμβουλο της Χρυσής Αυγής, Σπύρο Μπαρτζώκα λίγο πριν από την έναρξη της μαθητικής παρέλασης στην Πρέβεζα.

Με το ράσο στη σκηνή ερμήνευσε το «Λιώμα σε γκρεμό»

Ο άδικος χαμός του Παντελή Παντελίδη άγγιξε τις ψυχές πολλών ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα. Ένας μεγάλος θαυμαστής του τραγουδιστή είναι και ο πατήρ Στρατής Γιουσμάς, ιερέας στη Λέσβο.

Πραγματογνώμονας στη βίλα με τα χρυσά ταβάνια των Μενεγάκη-Λάτσιου -Για να λήξει η διαμάχη [εικόνες]

Ενας πραγματογνώμονας θα δώσει τη λύση στην πολύχρονη διαμάχη της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο για την περίφημη βίλα των Μελισσίων.

Η καλύτερη διαφήμιση -Το βιντεοκλίπ του Τζάστιν Μπίμπερ στη Σαντορίνη έγινε viral [βίντεο]

Viral έχει γίνει τις τελευταίες μέρες το νέο videoclip του τραγουδιστή Justin Bieber, το οποίο γυρίστηκε πριν λίγο καιρό στην Σαντορίνη.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΦΑΠΕΣ ΣΥΡΙΖΑ! Eτοιμάζουν την εκκένωση της Ειδομένης: 20 λεωφορεία στην είσοδο του καταυλισμού

Περίπου είκοσι λεωφορεία βρίσκονται από το πρωί στην Ειδομένη, στην είσοδο του καταυλισμού, προκειμένου να επιβιβαστούν όσοι πρόσφυγες και μετανάστες επιθυμούν να φύγουν.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΛΕΦΤΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ! Βγάζουν άδειες κυκλοφορίας σε...λευκό χαρτί


Σε είδος πολυτελείας έχει μετατραπεί το πράσινο έντυπο άδειας κυκλοφορίας οχημάτων, καθώς εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, το υπουργείο Μεταφορών και η Περιφέρεια δεν διαθέτουν τα σχετικά έντυπα.

Χαλάζι και διαμαρτυρίες στην παρέλαση στον Πύργο Ηλείας - ΒΙΝΤΕΟ

Επεισοδιακή ήταν η παρέλαση στον Πύργο Ηλείας η οποία τελικά διεκόπη λόγω της κακοκαιρίας.

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει την παρέλαση παρά τη βροχή, διαμαρτυρήθηκε αρχικά λόγω της καθυστέρησης στην άφιξη των επισήμων. Σύμφωνα με το patrisnews.com η εξέδρα των επισήμων παρέμεινε τελικά άδεια καθώς κανείς δεν εμφανίστηκε.

Νεκρός ο υπαρχηγός του ISIS -Τον σκότωσαν στη Συρία Αμερικανοί κομάντος

Αμερικανικές ειδικές δυνάμεις σκότωσαν το «Νο 2» του ISIS, τον Haji Imam, όπως ανακοίνωσε υψηλόβαθμος Αμερικανός αξιωματούχος την Παρασκευή.

Η επιχείρηση έλαβε χώρα στη Συρία, χωρίς να έχει γνωστή η περιοχή. Σύμφωνα με το NBC, ο Αμερικανός υπουργός Αμυνας Ας Κάρτερ θα κάνει αργότερα δηλώσεις για την εν λόγω επιχείρηση.

ΒΙΝΤΕΟ-Ισραηλινός στρατιώτης δίνει τη χαριστική βολή σε Παλαιστίνιο

Eνα σοκαριστικό βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σε αυτό απεικονίζεται ένας Ισραηλινός στρατιώτης να πυροβολεί από κοντά έναν σοβαρά τραυματισμένο, αιμόφυρτο Παλαιστίνιο, δίνοντάς του ουσιαστικά τη χαριστική βολή.

Παρέλαση: Οργή για τον βλαμμένο τουριστάκι με την τούρκικη σημαία - ΦΩΤΟ

Αποφάσισε να παρακολουθησει την στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του, αλλά αποφάσισε και κάτι άλλο: να προκαλέσει.

Κράξιμο Άδωνι στον Βαρουφάκη: Ανιστόρητε και ημιμαθή

Σκληρή απάντηση έδωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, για όσα έγραψε νωρίτερα στο Twitter, με αφορμή την 25η Μαρτίου.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Εικόνες φρίκης στην Ινδονησία: Μαστίγωσαν νεαρή μέχρι λιποθυμίας γιατί είχε εξωσυζυγική σχέση [εικόνες]

Σκληρές φωτογραφίες δείχνουν γυναίκα στην Ινδονησία να μαστιγώνεται δημοσίως επειδή είχε εξωσυζυγική σχέση μέχρι να καταρρεύσει.

Μία νεαρή γυναίκα στην Ινδονησία ταπεινώθηκε δημοσίως με τον πιο σκληρό τρόπο, επειδή παρενέβη τον αυστηρό νόμο της Σαρίας και πιάστηκε στα πράσα να κάνει σεξ με άλλον άντρα.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Παρέλαση 25ης Μαρτίου: Με τανκς, drones και κράξιμο στον Παυλόπουλο

Χωρίς παραδοσιακούς χορούς και γλέντια, αλλά με τη μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Παλιγγενεσίας της 25ης Μαρτίου 1821.