02 Απριλίου 2016

BINTEO-Ε ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΑΝ ΚΙΟΛΑΣ! Ειδομένη: Λάθρο με λοστούς και μαχαίρια απείλησαν δημοσιογράφους

Λάθρομετανάστες και πρόσφυγες απείλησαν με μαχαίρια δημοσιογράφους με σκοπό να σταματήσουν να καταγράφουν τις εικόνες από τον αυτοσχέδιο προσφυγικό καταυλισμό στην Ειδομένη

Απίστευτες στιγμές στο «Καμπ Νου» για τον Κρόιφ – Κορεό με «ευχαριστώ» [εικόνες&βίντεο]

Το «Καμπ Νου» είχε ετοιμαστεί από νωρίς και πριν την σέντρα του μεγάλου ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης ένα κορεό που έφτανε σε όλη την κερκίδα έγραφε «Ευχαριστούμε Γιόχαν» με το Νο 14 για την μνήμη του Κρόιφ.

Στενές… «γαλάζιες» επαφές Συριζαίου βουλευτή!

Υπάρχει βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που φέρεται να έχει αναπτύξει «στενές» επαφές με…

ΒΙΝΤΕΟ-Δημοσιογράφος WSJ: Είναι σαφές ότι το κείμενο είναι προϊόν ελληνικής υπηρεσίας

“Ο τρόπος που αναγράφεται το όνομα μας δείχνει πως το όνομα γράφτηκε στα Ελληνικά και έπειτα ξαναγράφτηκε στα Λατινικά, ανορθόγραφα όμως” τόνισε ο δημοσιογράφος της αμερικανικής εφημερίδας

«Επίθεση» της Ζωής Κω/λου στην κυβέρνηση με αφορμή τα Wikileaks

Σκληρή κριτική κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ ασκεί η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τη δημοσιοποίηση της συζήτησης Τόμσεν – Βελκουλέκσου – Πετρόβα, από τα Wikileaks

ΜΙΑ ΧΑΡΑ! Σε Τούρκους χορηγούς κατέφυγε ο δήμος Αθηναίων για την ανακαίνιση γηπέδων μπάσκετ

Πόδι στον ελληνικό μαζικό αθλητισμό βάζουν τουρκικά επιχειρηματικά συμφέροντα, με την αμέριστη κατά πώς φαίνεται – και προφανώς περίεργη ή και αδικαιολόγητη - στήριξη του δήμου Αθηναίων

Συγκινητικό αφιέρωμα της ιταλικής τηλεόρασης στην Ελλάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Εκτενές αφιέρωμα στην Ελλάδα έκανε η ιταλική κρατική τηλεόραση. Όπως τονίστηκε ο τουρισμός παραμένει «αιμοδότης» για την εθνική οικονομία, ενώ ειδική αναφορά έγινε στο μεταναστευτικό αλλά και τη στάση των Ελλήνων απέναντι στους πρόσφυγες. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

ΚΛΑΜΑ! Ο Φίλης κόβει μισθούς όσων... απέργησαν

Παρά τις αριστερές απόψεις του Νίκου Φίλη, ως υπουργός Παιδείας καλείται να τις προσπεράσει και να επιβάλει την «τάξη», κάνοντας περικοπές στους μισθούς όσων… τόλμησαν να απεργήσουν.

ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΕΚΑΛΗ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ! Δύο λεωφορεία με πρόσφυγες έφτασαν στην Ημαθία αλλά αρνούνται να κατέβουν και να μπουν στο στρατόπεδο

Ακόμη δύο λεωφορεία με πρόσφυγες έφτασαν από τα Γιάννενα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και συγκεκριμένα στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων που δημιουργήθηκε στο στρατόπεδο 722.
Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, αναμένονται άλλα τρία λεωφορεία.

ΒΙΝΤΕΟ-Κυριάκος για αποκαλύψεις Wikileaks: Ξαναζούμε την εμπειρία της δήθεν διαπραγμάτευσης Τσίπρα – Βαρουφάκη που οδήγησε τη χώρα ένα βήμα πριν την έξοδό της από το ευρώ

Ερωτηματικά για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η υποκλοπή και η διαρροή της συνομιλίας των στελεχών του ΔΝΤ

Οι εσωτερικές διαφωνίες στους κόλπους των δανειστών είναι γνωστές, δεν πρέπει να αποτελούν άλλοθι για την δραματοποίηση της διαπραγμάτευσης, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στη Λάρισα, αναφερόμενος στις αποκαλύψεις του ιστότοπου Wikileaks.

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠ'ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ! Χίος: Κλειστό μέχρι τη Δευτέρα το λιμάνι μετά την «κατάληψη» των μεταναστών

Μόνο 50 από τους 800 «καταληψίες» πείσθηκαν να μετακινηθούν σε οργανωμένο χώρο που βρίσκεται 500 μέτρα μακρύτερα

Κλειστό θα παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα το λιμάνι της Χίου μετά την «κατάληψη» των χώρων του από τους εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες που έφτασαν εκεί μετά την «απόδρασή» τους από το κέντρο κράτησης στη ΒΙΑΛ.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ"; Γιατί ψάχνουν ΑΦΜ στο ΠΑΣΟΚ;

Η ανανέωση ενός κόμματος μετά από κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι επιτακτική. Έτσι και στη Χαριλάου Τρικούπη το τελευταίο διάστημα σκέφτονται πολύ σοβαρά την δημιουργία ενός νέου φορέα που θα «ξεπλύνει» τις εκλογικές ταπεινώσεις του παρελθόντος και να επανέλθει δυναμικά στο πολιτικό προσκήνιο.

ΣΙΓΑ ΜΩΡΗ! ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΗ ΖΑΡΤΙΕΡΑ! Λάκης Λαζόπουλος: Τέλος οι υποχωρήσεις στον αληταρά κύριο Τόμσεν

Δριμύτατη επίθεση στον Πολ Τόμσεν με αφορμή τις συνταρακτικές αποκαλύψεις των Wikileaks για το διάλογο φωτιά του διευθυντή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν με την επικεφαλής της αποστολής Ντέλια Βελκουλέσκου και την υπεύθυνη της τεχνικής ομάδας του Ταμείου Ιβα Πέτροβα, εξαπολύει με άρθρο του που δημοσιεύεται στο altsantiri.gr ο Λάκης Λαζόπουλος, προσπαθώντας να συσπειρώσει τους ΣΥΡΙΖΑίους πουλώντας τους επανάσταση αφού κλείνει ο κείμενό του με ένα απειλιτικό:

Σαββίδης: Κανείς μας δε θέλει το Grexit και φυσικά ούτε αυτή την ΕΠΟ

Ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε οριστικά και αμετάκλητα τις θέσεις του ΠΑΟΚ πάνω στα πολύ σημαντικά ζητήματα που έχουν προκύψει γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΦΩΤΟ-Κ@λοτούμπας απ' τους λίγους...

Κώστας Ζαχαριάδης, Διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ... 21 Δεκεμβρίου 2014 εν μέσω διαδικασίας εκλογής Προέδρου με Σαμαρά Πρωθυπουργό ενώ εκκρεμεί η τελευταία αξιολόγηση του μνημονίου...

ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ! ΝΔ: θα αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν αδιαφανείς διαδικασίες για το προσφυγικό

Γενικόλογες μπούρδες για να πούνε ότι έκαναν αντιπολίτευση! Είστε σοβαροί ρε παλικάρια; Που είναι τα στοιχεία τα δικά σας; Ή δεν προλαβαίνετε από τους καφέδες στο Κολονάκι; Ο Σταύρος Θεοδωράκης έβγαλε συγκεκριμένη υπόθεση από το hotspot της Χίου... εσείς τι κάνετε; Με αρλούμπες θα αντιπολιτευτείτε τον ΣΥΡΙΖΑ ή περιμένετε από τις εφημερίδες ή καναν ερασιτέχνη blogger; ΈΛΕΟΣ! ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ! Διαλύουν τη χώρα!

Προειδοποίηση ότι η ΝΔ θα αναδείξει και θα διερευνήσει αδιαφανείς απευθείας αναθέσεις, για την παροχή υπηρεσιών στο προσφυγικό απευθύνει ο υπεύθυνος το Τομέα Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Λακωνίας, Θανάσης Δαβάκης, με αφορμή τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για αδιαφανείς οικονομικές διαδικασίες στο πλαίσιο της διαχείρισης του μεταναστευτικού προβλήματος.

BINTEO-ΣΟΚ! ΤΟ ΔΝΤ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΟΥΡΕΜΑ! Πηγές ΔΝΤ: Είναι αυθεντικός ο διάλογος

[Φυσικά πέρα από τη γραφικότητα της καταγραφής από την ελληνική κυβέρνηση των συζητήσεων, οι ΣΥΡΙΖΑίοι που ωρύονται δεν έχουν καταλάβει την κεντρική ιδέα του διαλόγου Τόμσεν-Βελκουλέσκου: Συζητάνε για το πως θα εκβιάσουν τη Γερμανία ώστε να δεχθεί κούρεμα του χρέους και λένε ότι όσο πιέζουν για περισσότερα μέτρα, τόσο αυξάνει ο κίνδυνος χρεοκοπίας της Ελλάδος, άρα μπροστά σε αυτό τον κίνδυνο η Γερμανία (που δεν θέλει χρεοκοπία) θα υποκύψει και θα δεχθεί "κούρεμα του χρέους"... είναι η ίδια ακριβώς τακτική που ακολούθησε ο Τσίπρας όλο το περσινό 1ο εξάμηνο με Βαρουφάκη:

Γέννησε το έγκυος μοντέλο με τους κοιλιακούς -Πλάκα η κοιλιά της 5 μέρες μετά τη γέννα [εικόνες]

Είχε σοκάρει τους πάντες όταν ανέβασε στο instagram τις φωτογραφίες που την απεικόνιζαν με κοιλιακούς στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

ΣΩΣΤΑ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΠΟ@ΤΣΟΣΚΑΜΠΙΛΑ ΠΡΩΤΑ! Μπαλτάς: Βιαστήκατε να επιτεθείτε συντονισμένα στον Φαμπρ

Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αριστείδης Μπαλτάς με δήλωσή του επιβεβαίωσε την παραίτηση του Γιαν Φαμπρ από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Ελληνικού Φεστιβάλ και επεσήμανε ότι η απόφαση του Βέλγου ήταν «αποτέλεσμα της συντονισμένης επίθεσης που δέχτηκε από πολιτικά κόμματα, Μ.Μ.Ε. και μέρους του καλλιτεχνικού κόσμου».

ΒΙΝΤΕΟ-Αννίτα Πάνια: Επικές αντιδράσεις με τα ... παλλόμενα πέη του Μπαλτά: «Οh mon dieu»

Δείτε τι σχολίαζαν για το θέαμα!

Σκηνές από την παράσταση του Γιαν Φαμπρ που προκάλεσε ιδιαίτερο ντόρο πρόβαλλαν στο ANNITAgr. Δεν πρόλαβαν να προλογίσουν το θέμα και τα ...παλλόμενα πέη έκαναν την εμφάνιση τους τις οθόνες μας, με την Αννίτα Πάνια να γουρλώνει τα μάτια και να κοιτά με έκπληξη και να αναφωνεί «Οh mon dieu» και «Απάπά!»

Γερμανικός Τύπος: Το χάος στη Χίο είναι μια προειδοποίηση

«Ο κίνδυνος η Τουρκία να μην αναλάβει τις ευθύνες της είναι υπαρκτός», γράφει η Süddeutsche Zeitung

Αρκετά είναι και σήμερα τα δημοσιεύματα στο γερμανικό τύπο για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα και κυρίως για τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας.

Η χώρα-θαύμα της Ευρώπης που δε χρωστάει πουθενά (φωτο)

Κάπου σε μια μικρή γωνία των ανατολικών συνόρων της Ευρώπης υπάρχει μια χώρα που μπορεί να υπερηφανευτεί πως είναι το αντίθετο της Ελλάδας σε πολλά επίπεδα…

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να εφαρμόσει το τρίτο μνημόνιο και έχει ένα χρέος που έχει εκτιναχθεί στο 180%, ενώ η...

ΣΟΚ! ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΚΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ; Έδιωξαν δύο «ιμάμηδες» για κηρύγματα μίσους στην Αθήνα

Σε εκδιώξεις δύο «ιμάμηδων» για ακραία κηρύγματα σε «τζαμιά» στην περιοχή του Περιστερίου και των Σεπολίων φέρεται να έχουν προχωρήσει τις τελευταίες εβδομάδες οι διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη μία περίπτωση ο ακραίος ισλαμιστής είχε αποπειραθεί να «προσηλυτίσει» δύο ανηλίκους ενώ υπήρχαν και άλλες ύποπτες συμπεριφορές.

ΑΙΣΧΟΣ! ΑΦΗΝΟΥΝ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ ΚΑΙ ΛΙΣΙΑ ΕΚΤΟΣ! Ανοίγουν και τα παν/μια για τους λάθρο

Με υπογραφή Σίας Αναγνωστοπούλου θα μπορούν να κάνουν μαθήματα και μέσα σε αμφιθέατρα και εξ αποστάσεως - Τι αποφάσισε η Σύνοδος των Πρυτάνεων

Την ένταξη των προσφύγων στα πανεπιστήμια για να παρακολουθούν «τυπικά προγράμματα άλλα και άτυπα ή ακόμα και εξ αποστάσεως μαθήματα» αποφάσισε η έκτακτη σύνοδος των Πρυτάνεων που πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη με τη συμμετοχή της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ" ΕΛΛΑΔΑ! Δώρισε 1 εκατ.ευρώ στο Παναρκαδικό νοσοκομείο και την άφησαν χωρίς βιβλιάριο υγείας [βίντεο]

Η Γιαννούλα Γκουντάνη, η οποία γύρισε από την μακρινή Αυστραλία, προχώρησε σε δωρεές στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, στη μνήμη του μακαρίτη συζύγου της.

ΦΩΤΟ-ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Walker: Κατασκεύασμα της ΕΥΠ το έγγραφο για τον«Poul» και τη «VelKOulesKOu»-Wikileaks: Πήραμε τα ονόματα από τον τύπο... τον Καρανίκα

Ναι ρε καλά λέει το Wikileaks "πήραμε τα ονόματα από τον τύπο"! "Τύπο" δεν εννοούν τις εφημερίδες και τα κανάλια αλλά έναν τύπο που δουλεύει στο Μαξίμου... κανα τύπο σαν τον Καρανίκα ή τον Παππά θα εννοούν

Ρόμπα εκανε το WikiLeaks ο δημοσιογράφος των FT που τους ρώτησε χωρίς να πάρει απάντηση "και γιατί πήρατε τα ονόματα από τον ελληνικό τύπο;"

Σε μία σειρά συμπερασμάτων σχετικά με τη διαρροή της τηλεφωνικής συζήτησης του Πολ Τόμσεν με την Ντέλια Βελκουλέκσου κατέληξε δημοσιογράφος της WSJ.

Η 11αδα «εφιάλτης» κάθε σπίκερ – Τα περίεργα ονόματα-Δύο Έλληνες ανάμεσά τους

Ονόματα γλωσσοδέτες. Περίεργα και να τα πεις και να τα γράψεις.

Πόσο μάλλον να κάνεις περιγραφή αγώνα. Ανάμεσα στα 11 πιο... εφιαλτικά ονόματα για περιγραφή είναι και αυτά του...

Παραμένουν στο λιμάνι της Χίου οι πρόσφυγες - "Οχυρώνεται" η ΒΙΑΛ (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Στο λιμάνι της Χίου βρήκε το ξημέρωμα εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι μετά το βραδινό κρύο προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να προφυλαχθούν από τον ζεστό ήλιο που "βομβαρδίζει" τον ανοικτό χώρο.

ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ! Ανώγεια: Στην εντατική ο 6χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν με προσοχή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται το 6χρονο αγόρι από τον Μυλοπόταμο το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά νωρίς το απόγευμα, από εκπυρσοκρότηση πυροβόλου όπλου.

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΥΘΟΣ! Ο Καζαντζάκης δεν αφορίστηκε ποτέ από την Εκκλησία

Ο Νίκος Καζαντζάκης υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους Ελληνες συγγραφείς του περασμένου αιώνα. Εργα του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Κάποια από αυτά, ως γνωστόν, δημιούργησαν τριβές με κάποιους εκκλησιαστικούς χώρους, οι οποίοι σε μια ψυχροπολεμική εποχή τα αντιμετώπιζαν ως μη αποδεκτά. Όπως συνήθως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, παράλληλα με τα γεγονότα και τις διαμαρτυρίες, καταφέρνουν να επιβιώνουν και φήμες οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, όπως ότι ο Καζαντζάκης αφορίστηκε από την Εκκλησία.

Ντροπή! Η ουγγρική κυβέρνηση έφτιαξε site... αποφυγής μεταναστών! Προκλητικές εικόνες με χρονόμετρα και... κοστολόγια!

- Η κυβέρνησή του Βίκτορ Ορμπάν δημιούργησε site με οδηγίες για το πως μπορούν να... αποφεύγονται οι λάθρο!
- Προβάλουν χάρτη με 900 σημεία "τα οποία πρέπει να αποφεύγει κανείς λόγω υπερσυγκέντρωσης μεταναστών"
- Χρονόμετρο 12 δευτερολέπτων μηδενίζει και... εμφανίζει ένα ανθρωπάκι που συμβολίζει ένα "νέο λάθρο"!
- Κοστολογούν τους λάθρο σε ουγγρικά φιορίνια

Στήνουν το σκηνικό…

Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του κάνουν μία αγωνιώδη προσπάθεια να δραματοποιήσουν μία συνομιλία που είναι προϊόν υποκλοπής, για την οποία και δεν γνωρίζουμε ακόμη αν είναι αληθινή. Την ίδια ώρα «κτυπά» με δηλώσεις του και ο κ. Παυλόπουλος. Μετά από τον Μινώταυρο του νεοφιλελευθερισμού ανακάλυψε και την ευθύνη της ΕΕ που δεν έχει ακόμη αναλάβει το ρόλο του ΔΝΤ…

«Κυβερνητικές» ΜΚΟ και απευθείας αναθέσεις χωρίς… λογαριασμό

Ολόκληρη σύσκεψη «γαλάζιων» βουλευτών υπήρξε λίγο πριν από την ψηφοφορία και την συζήτηση για το Προσφυγικό, αφού όπως έλεγαν δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να ψηφιστεί το νομοσχέδιο.

Μάλιστα το «γαλάζιο στρατόπεδο» ξεχώρισε δύο-τρία άρθρα τα οποία χαρακτήριζε απαράδεκτα.

ΑΨΟΓΟΣ! Βουλευτής ΝΔ: Εκκένωση της Ειδομένης ακόμη και με τη βία, αν χρειαστεί

Το παρών στη διαμαρτυρία των κατοίκων της Ειδομένης έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, προκαλώντας αίσθηση με μία τοποθέτησή του.

Μαντόνα: Εκανε πρόταση γάμου στην 17χρονη Ελληνίδα που ξεγύμνωσε [εικόνες&βίντεο]

Μετά το ξεγύμνωμα ήρθε και η αποκατάσταση με την Μαντόνα να ζητά από την 17χρονη ελληνικής καταγωγής, Ζοζεφίν Γεωργίου, να την παντρευτεί.

Προβληματισμός από τη ΝΔ-Δεν σχολίασε την υποτιθέμενη αποκάλυψη ο Κυριάκος σε επικοινωνία που είχε με τον Τσίπρα

Στάση αναμονής αλλά και προβληματισμός επικρατεί στη Νέα Δημοκρατία σχετικά με τις υποτιθέμενες αποκαλύψεις του Wikileaks για τη στάση του ΔΝΤ στη διαπραγμάτευση και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

Μητσοτάκης: Ταχεία και αξιοκρατική στελέχωση των διοικήσεων των νοσοκομείων

«Η κυβέρνηση έχει μία πάρα πολύ σημαντική ευθύνη, να στελεχώσει τις διοικήσεις των νοσοκομείων με μεγάλη ταχύτητα και κυρίως με αξιοκρατία», επισήμανε από τη Λάρισα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ! «Φιγουρίνι» το υπουργικό γραφείο του Κουρουμπλή – Ανακαίνιση μέσα και έξω

Μπορεί πριν δύο μήνες να έκαναν ανακαίνιση στο εξωτερικό του κτηρίου του υπουργείου Εσωτερικών, αλλά τώρα ήρθε κ η σειρά του εσωτερικού.

Οργισμένοι γονείς 60.000 μαθητών ιδ. σχολείων κατά Φίλη: Στερείτε από τα παιδιά ωφέλιμες υπηρεσίες

Την αντίθεσή της με τις αλλαγές που σχεδιάζει ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης για τα ιδιωτικά σχολεία επιδιώκοντας ουσιαστικά να τα κάνει σαν τα διαλυμένα δημόσια εκφράζει με ανακοίνωσή της η «Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων Γονέων Ιδιωτικών Σχολείων Ελλάδας», η οποία εκπροσωπεί 60.000 από τους 85.000 μαθητές που φοιτούν σε ιδιωτικά σχολεία.

Τα ερωτήματα του Γεωργιάδη για τις αποκαλύψεις του WikiLeaks

«Λίγο περίεργο πάντως δεν είναι να υπάρχει τέτοια διαρροή εν μέσω της διαπραγματεύσεως; Ποιός τους κατέγραφε και γιατί; Πού έγινε η καταγραφή;», έγραψε στο Twitter ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, στον απόηχο των αποκαλύψεων της συνομιλίας Τόμσεν – Βελκουλέσκου. Ενώ λίγο αργότερα αναρωτήθηκε:

Φαμπρ για την παραίτηση: Εχθρικό περιβάλλον η Ελλάδα για παλλόμενες πο@τσες...

"Δεν θέλω να εργαστώ σε ένα εχθρικό καλλιτεχνικό περιβάλλον στο οποίο έχω εγώ ήρθα μ' ανοιχτό μυαλό και καρδιά" δήλωσε ο Βέλγος Γιαν Φαμπρ σε βελγικό μέσο ενημέρωσης, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του.

Ασφυκτιούν τα νησιά - Πάνω από 6.000 οι εγκλωβισμένοι λάθρο

Χίος και Μυτιλήνη σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος - Άλλοι 566 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν από την Τουρκία το τελευταίο 24ωρο

Ασφυκτική παραμένει η κατάσταση στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπως η Χίος και η Μυτιλήνη καθώς σύμφωνα με την τελευταία επίσημη καταμέτρηση αυτή τη στιγμή οι εγκλωβισμένοι πρόσφυγες και μετανάστες ξεπερνούν τους 6.100.

ΡΟΜΠΑ τους κάνουν οι FT: Μα αφού αυτά που λέει ο Τόμσεν είναι αυτά που ζητάει η κυβέρνηση, γιατί η "οργή"

Το ζήτημα του ελληνικού προγράμματος και του χρέους αποτελεί ξανά αντικείμενο δημοσιευμάτων στον ξένο Τύπο, έπειτα από τις αποκαλύψεις του WikiLeaks.

Γελάει το ΔΝΤ με τις αποκαλύψεις (λέμε τώρα) Wikileaks: Δεν σχολιάζουμε υποτιθέμενες διαρροές

Ουδέν σχόλιο ως προς το περιεχόμενο του διαλόγου Τόμσεν-Βελκουλέσκου η πρώτη αντίδραση του ταμείου

Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα ώρα Ελλάδος ήρθε η πρώτη αντίδραση του ΔΝΤ για τις αποκαλύψεις του Wikileaks όσον αφορά έναν διάλογο Τόμσεν-Βελκουλέσκου σχετικά με το ελληνικό πρόγραμμα.

Der Spiegel: Ερντογάν, ο τρομερός μας φίλος!

Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel ασχολείται με την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας για το προσφυγικό.

Με τίτλο «Ο τρομερός μας φίλος. Η εκστρατεία του Ερντογάν κατά της ελευθερίας και της δημοκρατίας», το περιοδικό φιλοξενεί στο εξώφυλλό του ένα χιουμοριστικό σκίτσο στο οποίο ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν εμφανίζεται οργισμένος διότι μια σαϊτα από εφημερίδα φαίνεται να τον έχει πετύχει.

ΜΠΑΧΑΛΟ! Οι κάτοικοι Ειδομένης απέκλεισαν τη γέφυρα του Αξιού κι οι λάθρο την Εθνική Οδό

Τη γέφυρα του Αξιού στο ρεύμα προς Ειδομένη απέκλεισαν πριν από λίγο κάτοικοι της Ειδομένης που διαμαρτύρονται για τη μη εκκένωση του καταυλισμού, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι περισσότεροι από 13.000 άνθρωποι.

Ο Φωτήλας αποκαλύπτει για τον Φαμπρ: Δεν προβλέπεται ελληνική συμμετοχή στο Φεστιβάλ για όλη την τριετία

"Ο κύριος Φαμπρ διορίστηκε με τριετές συμβόλαιο" αποκάλυψε ο βουλευτής του Ποταμιού Ιάσωνας Φωτήλας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή και του Άκη Παυλόπουλου.

Μητσοτάκης: Η ζημιά του καταστροφικού 2015 είναι ιλιγγιώδης – Ας το καταλάβουν. Πρέπει να φύγουν

Την άμεση προσφυγή στις κάλπες, προκειμένου να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ζητεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εφ’ όλης της πολιτικής ύλης συνέντευξη που παραχωρεί στο “Κεφάλαιο”. “Αυτή η ανίκανη παρέα που διοικεί τον τόπο πρέπει να φύγει το γρηγορότερο δυνατό. Με εκλογές.

ΓΛΕΝΤΙΑ! Ιωάννινα: Ξεσηκώθηκαν οι πρόσφυγες στον Κατσικά -Απειλούν να κατεδαφίσουν τον καταυλισμό

Τεταμένη παραμένει η κατάσταση στο παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο στον Κατσικά, καθώς η άφιξη δύο ακόμη λεωφορείων από τον Πειραιά χθες τη νύχτα και η άρνηση των προσφύγων να κατέβουν από αυτά, πυροδότησε νέα ένταση.

Από τη Δευτέρα οι πρώτες επαναπροωθήσεις στην Τουρκία: Ένας αστυνομικός για κάθε μετανάστη (το σχέδιο)

Την επαναπροώθηση 750 μεταναστών και προσφύγων με συνοδεία των αστυνομικών το τριήμερο Δευτέρα 4 Απριλίου με Τετάρτη 6 Απριλίου από το λιμάνι της Μυτιλήνης στο λιμάνι του Δικελί σχεδιάζει η Frontex.