03 Μαΐου 2016

Εγκεφαλικά στη Μύκονο! Η χυμώδης Μαρία Αλεξάνδρου δοκιμάζει μπικίνι - ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαρία Αλεξάνδρου έρχεται μέσα στην Άνοιξη να... εκτοξεύσει την θερμοκρασία στα ύψη, κυρίως για τον ανδρικό πληθυσμό.

Το γνωστό μοντέλο απαθανατίστηκε από το Mykonos Live Tv σε γνωστό κατάστημα στα Ματογιάννια να δοκιμάζει μπικίνι.

ΦΩΤΟ-ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ-Μπινελίκια Πολάκη σε Νικολάκη που ούτε το όνομά του τολμάει να αναφέρει!

Για ακόμη μία φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, εκτόξευσε τα «πυρά» του στον Νίκο Χατζηνικολάου με προσβλητικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στους οποίους ο Χατζηνικολάου απάντησε μη τολμώντας καν να αναφέρει το όνομα ΠΟΛΑΚΗΣ! .

Ποιες ειναι οι 4 περίεργες συμπτώσεις που συνδέουν τον Χίτλερ με τον Μπιν Λάντεν;

Πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του Μπιν Λάντεν τα ερώτηματα που μένουν αναπάντητα ειναι πολλά. Εξίσου περίεργο ειναι το γεγονός οτι τα ίδια ερώτηματα παραμένουν και για τον Αδόλφο Χίτλερ. Διαβάστε ποιες ειναι οι συμπτώσεις που ενώνουν τους δυο.

Αυτό το μονοπάτι είναι το πιο επικίνδυνο στον κόσμο - Βίντεο που κόβουν την ανάσα

Στο όρος Huashan στην Κίνα βρίσκεται το πιο επικίνδυνο μονοπάτι του κόσμου, που ακριβώς είναι το πιο επικίνδυνο, το λατρεύουν οι ορειβάτες. Δείτε βίντεο που κόβουν την ανάσα.

ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΦΡΩΝ! Τελικά είναι επικίνδυνα τα ροτβάιλερ;

Με αφορμή τον θάνατο του 5χρονου στην Κοζάνη από επίθεση ροτβάιλερ, ο αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εκπαιδευτών Σκύλων, Θ. Τριάντης, μίλησε στην εκπομπή "Live News" του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, για αυτή τη ράτσα και αν τελικά είναι επικίνδυνη.

Δραματική η κατάσταση που επικρατεί λόγω ΛΑΘΡΟμεταναστευτικού – Συνοριοφύλακες: «Αδιανόητο να μη συνδράμει η Ευρώπη!»

Δραματικούς τόνους χρησιμοποίησαν οι συνοριοφύλακες, για να περιγράψουν την κατάσταση που επικρατεί σε σχέση με το μεταναστευτικό, τονίζοντας ότι είναι ανεξέλεγκτη.

Ο Χολίδης τραγούδησε Metallica και έγινε viral – (video)

Έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και είναι ένα από τα πρώτα θέματα συζήτησης στο Twitter…
O Χρήστος Χολίδης εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, «Bravo Ρούλα» και τραγούδησε Metallica και πιο συγκεκριμένα το τραγούδι «Nothing Else Matters».

Ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» για τη μικρή Μαρία - ΒΙΝΤΕΟ

Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» βρίσκεται η μικρή Μαρία που εξαφανίστηκε την Κυριακή από τη μάντρα παλιών αυτοκινήτων του παππού της στο Σχιστό, όπου είχε πάει με τους γονείς της για το Πάσχα και βρέθηκε 20 ώρες αργότερα στο Χαϊδάρι.

Σκάνδαλο στην Ευρωβουλή με επιδοτήσεις σε νεοναζί – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας πρωτοφανές σκάνδαλο με επιχορηγήσεις σε νεοναζιστικά και φασιστικά κόμματα από το Ευρωκοινοβούλιο αποκάλυψε σουηδικό περιοδικό.


ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ! Ουρά 30 χλμ. πριν τη γέφυρα στο Ρίο [εικόνες]

Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η επιστροφή των εκδρομέων από τις διακοπές του Πάσχα με ουρές χιλιομέτρων να παρατηρούνται σε πολλές περιοχές της χώρας.

ΒΙΝΤΕΟ-ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΣΕ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΦΙΧΤΗ! O πρωθυπουργός του Καναδά κάνει push ups και ρίχνει το Twitter

Ο Καναδός Πρωθυπουργός, Τζάστιν Τρυντώ κάνει push ups και μαγεύει τα πλήθη. Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός του Καναδά ανέβασε στο Twitter ένα βίντεο στο οποίο περιστοιχίζεται από συμπατριώτες του και επιδίδεται σε μερικά push ups.

Γαύδος: Επικήρυξε με 10.000 ευρώ αυτούς που κατέστρεψαν το... μποστάνι της! ΦΩΤΟ

Μια απίστευτη εικόνα αντίκρισε την Δευτέρα του Πάσχα μια κάτοικος της Γαύδου, που πήγε στο μποστάνι της στον δρόμο προς το χωριό Καστρί του νησιού.

Ιδού γιατί η υπερφορολόγηση μειώνει τα δημόσια έσοδα

Η υπερφορολόγηση δεν δίνει κίνητρο ούτε στον εργαζόμενο ούτε στον επιχειρηματία ούτε στην κοινωνία για τη δημιουργία πλούτου. Η εκτίμηση αυτή διατυπώθηκε για πολλοστή φορά στη διάσκεψη της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών.

Πώς θα έμοιαζε ο άνθρωπος αν δεν προερχόταν από τον πίθηκο - ΦΩΤΟ

Ένας γάλλος καλλιτέχνης, ο Charles Le Brun προσπάθησε να αποτυπώσει σε σκίτσα τι θα συνέβαινε αν ο άνθρωπος δεν προερχόταν από τον πίθηκο, αλλά από κάποιο διαφορετικό είδος ζώου.

Παρέμβαση βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ για τη σύλληψη συγχωριανών του με εκρηκτικά!

Στον εισαγγελέα Λασιθίου οδηγήθηκαν οι συλληφθέντες για τις ποσότητες εκρηκτικών που εντόπισαν αστυνομικοί την ημέρα του Πάσχα, στην περιοχή της Κριτσάς.

ΦΩΤΟ-Βρούτσης, Άδωνις, Μουρούτης γελάνε με τον Μήτσο και τον βλάκα ΣΥΡΙΖαίο που πανηγυρίζουν την ύφεση

Τον Δημήτρη Παπαδημούλη και τον Γραμματέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖα Κώστα Ζαχαριάδη κάνει ρόμπα στο Twitter ο Γιώργος Μουρούτης ενώ Άδωνις και Βρούτσης μας θυμίζουν τη ζημιά ΣΥΡΙΖΑ για την οποία σήμερα πανηγυρίζουν!

ΑΛΗΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ! Σάλος από τη χειρονομία του Σιμεόνε στο γήπεδο της Μπάγερν - ΒΙΝΤΕΟ

Θύελλα αντιδράσεων από οπαδούς της Μπάγερν στα social media έχει προκαλέσει η χειρονομία του Ντιέγκο Σιμεόνε κατά την είσοδο του στην «Allianz Arena» για την τελευταία προπόνηση της Ατλέτικο Μαδρίτης πριν από το ματς με τη Μπάγερν.

ΝΔ: Η κυβέρνηση θριαμβολογεί για την αποτυχία της

Στους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης, μετά τη δημοσιοποίηση της εαρινής έκθεσης της Κομισιόν, απαντάει ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος με μια σκληρή ανακοίνωση.

Ο βουλευτής Β' Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, απαντώντας στην Κυβερνητική Εκπρόσωπο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ που... κλωνοποιήθηκε - ΒΙΝΤΕΟ

Τον εαυτό του σε δύο τηλεοπτικά παράθυρα είδε ξαφνικά ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μιχαήλ Γελαντάλις κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων.

Ο χορός των αστυνομικών που "έριξε" το facebook (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν χρειάστηκε πολύ για να γίνει viral το βίντεο με τους αστυνομικούς να χορεύουν σε μια προσπάθεια να βρουν τους νέους συναδέλφους τους.

Ποτάμι: Οι δηλώσεις Πάκη περί νομίσματος δίνουν λαβή για δεύτερες σκέψεις

Κριτική στον Προκόπη Παυλόπουλο, για τη δήλωσή του περί νομίσματος άσκησε το Ποτάμι, σημειώνοντας ότι δίνει λαβή για δεύτερες σκέψεις.

ΕΛΑ ΜΑΛ@ΚΑ ΤΟ ΠΑΡΑΧ@ΣΕΣ! Ο κωμικός που πρόσβαλε τον Ερντογάν ξεσπά: Η Μέρκελ με «σέρβιρε για τσάι» στον τύραννο

Ο Μπέμερμαν έσπασε σήμερα την σιωπή του και δεν... χαρίστηκε καθόλου στην Μέρκελ - Την κατηγόρησε ότι τον «έκοψε φιλετάκια» και ότι υποχώρησε στις απαιτήσεις του «σουλτάνου»

Χάος στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών με τα νέα μέτρα ασφαλείας -Ακόμη και ο πρώην πρωθυπουργός έχασε την πτήση του

Οι νέοι έλεγχοι ασφαλείας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, εκεί όπου 16 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη βομβιστική επίθεση, προκαλούν τεράστιες ουρές και έχουν ως αποτέλεσμα να χάνουν οι επιβάτες τις πτήσεις τους.

Η ιστορία του πλοίου που «βυθίστηκε» στο λιμάνι

Πώς ξεκίνησε ο πατριάρχης της οικογένειας, ο αείμνηστοςΚωνσταντίνος,η μοιρασιά των πλοίων στα 6 αδέλφια, οι διαμάχες και τα δικαστήρια

Ηταν το μοναδικό κατασχεμένο πλοίο που παρέμενε δεμένο στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά και κατάφεραν να το χάσουν κάτω από τα μάτια τους.

ΚΑΝΟΥΝ Κ@ΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ! Προτάσεις για κατάργηση εξετάσεων και βαθμών-Με "επετηρίδα" η εισαγωγή στο παν/μιο

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο διάλογος για τις αλλαγές στην Παιδεία και οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω σε Γυμνάσιο και Λύκειο.

ΒΙΝΤΕΟ-Τα δύο αρσενικά ροτβάιλερ που σκότωσαν τον 5χρονο στην Κοζάνη

Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν την Κυριακή του Πάσχα σε οικία, μεταξύ της περιοχής Λευκάδια  και του Αργίλου στην Κοζάνη, όταν 5χρονο αγοράκι, για άγνωστη αιτία, δέχτηκε επίθεση από δύο σκυλιά ροτβάιλερ που τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Σάλος στη Δανία: Εκθεση θα παρουσιάσει ως μάρτυρες τους τρομοκράτες του Παρισιού και των Βρυξελλών

Μία καλλιτεχνική ομάδα στην Κοπεγχάγη αποφάσισε να κάνει μία έκθεση που θα είναι αφιερωμένη στους μάρτυρες της ιστορίας. Το μόνο πρόβλημα όμως είναι ότι ανάμεσα στην Ιωάννα της Λωραίνης και τον Σωκράτη, όσοι την επισκεφτούν θα δουν και τους τρομοκράτες που πραγματοποίησαν τις επιθέσεις αυτοκτονίας στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες.

Τι τρέχει στις Οινούσσες με τους Τούρκους

Η έξαρση της τουρκικής επιθετικότητας γίνεται ενώ στο Αιγαίο βρίσκεται ισχυρή ναυτική δύναμη του ΝΑΤΟ - Τα τρία σενάρια που θεωρούν πιθανότερα οι αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων

ΠΣΟΦΟ ΛΕΜΕ! Η «Μεγάλη Σφαγή» σε συντάξεις και μισθούς που θα αποδώσει 2,2 δισ. ευρώ

Η «Μεγάλη Σφαγή» των συντάξεων αλλά και παροχών θα εξασφαλίσουν το 80% των 2,2 δισ. ευρώ που πρέπει να εξοικονομηθούν για την περίοδο 2016-2019, με τους χαμηλά και μεσαία εισοδήματα να βάζουν για ακόμη μια φορά πλάτη για να βγει ο λογαριασμός.

Σε αρένα μετατράπηκε το κοινοβούλιο στην Τουρκία - ΒΙΝΤΕΟ

Στο κόκκινο έχει ανέβει το πολιτικό θερμόμετρο στην Τουρκία, καθώς στα νοτιανατολικά της χώρας επικρατεί εμπόλεμη κατάσταση, ενώ χθες το κοινοβούλιο μετατράπηκε σε ρινγκ, με τους βουλευτές να επιδεικνύουν τις ικανότητες τους στις... μπουνιές και τις κλωτσιές.

Ακόμη και στα οστά είχε τραύματα ο 5χρονος από τα ροτβάιλερ! Τι είδε ο ιατροδικαστής

Την πολύ άσχημη κατάσταση στην οποία μεταφέρθηκε ο άτυχος 5χρονος στο Νοσοκομείο Κοζάνης, μετά την επίθεση από τα ροτβάιλερ, επιβεβαίωσε η ιατροδικαστική εξέταση.

Ξεκατίνιασμα Παππά-Δεναξά στο twitter

Ένα tweet της ανταποκρίτριας του Mega στο Παρίσι και απογοητευμένης ΣΥΡΙΖΑίας, Μαρίας Δεναξά στάθηκε αφορμή για να δεχθεί επίθεση από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά ο οποίος χρησιμοποίησε απαράδεκτους χαρακτηρισμούς τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι χρήστες του twitter.

Πρόσωπο «έκπληξη» με πατέρα πέτρα "σκανδάλου" επί ΝΔ… οδεύει στην Εθνική Ενότητα

Το γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων κάνει η είδηση πως πρόσωπο «έκπληξη»  φέρεται να οδεύει προς το κόμμα Καρατζαφέρη – Μπαλτάκου.

Με ελληνικό τραγούδι το γλέντι της πρωταθλήτριας Ρουμανίας - ΒΙΝΤΕΟ

Ελληνικό χρώμα είχε το γλέντι των ποδοσφαιριστών της Άστρα Γκιούργκιου, η οποία κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Οι ποδοσφαιριστές της πρωταθλήτριας Ρουμανίας ξεσήκωσαν το ξενοδοχείο τραγουδώντας και χορεύοντας το «σουξέ» του περασμένου καλοκαιριού «Τίκα τάκα τίκα τακ».

Τι θα γινόταν αν όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη χοροπηδούσαν ταυτόχρονα; Ο θόρυβος και ο σεισμός [βίντεο]

Τι θα γινόταν άραγε αν όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη κανονίζαμε μέρα και ώρα για να χοροπηδήσουμε ταυτόχρονα;  Το αποτέλεσμα θα ήταν άραγε καταστροφικό ή όλα θα έμεναν στην θέση τους;

Με χαστούκιζε, με χλεύαζε: Βιογραφία της Μέριλ Στριπ «αποκαθηλώνει» τον Ντάστιν Χόφμαν

Μιλούσε άσχημα, με χαστούκιζε, με χλεύαζε, με εκμεταλλευότανε, έβαζε δικά του λόγια και αναφερόταν συχνά σε απώλεια δικού μου προσώπου, ώστε να πετύχει την ένταση που χρειαζότανε στο γύρισμα.

Γρονθοκόπησαν τη βλαμμένη που ζωγράφισε τον πίνακα με το… μικροσκοπικό μόριο του Τραμπ

Η Ιλμα Γκορ δέχθηκε επίθεση από φανατικό υποστηρικτή του υποψηφίου για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών
Τον περασμένο μήνα είχε προκαλέσει σάλο με τον πίνακά της, στον οποίο αποτύπωνε τον υποψήφιο για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, γυμνό, αλλά και με… μικροσκοπικό μόριο.

ΚΟΨΕ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! Παπαμιμίκος: Χαλούσα τη σούπα στους «αυλικούς»

«Δεν έκρυψα ποτέ ότι έχω κάνει αρκετά λάθη - μόνο όποιος δε δουλεύει δεν κάνει - δεν κρύβω όμως ούτε ότι από την πρώτη στιγμή ένιωσα ότι κάποιους ενοχλεί το γεγονός πως ένας 33χρονος από τη Λάρισα έγινε Γραμματέας της ΝΔ», λέει σε συνέντευξή του ο πρώην γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Αργός θάνατος ή απότομος, εκλογές ή δημοψήφισμα και από πάνω μας το φάντασμα της δραχμής

Δημήτρης Τζελέπης

Όλοι μας, ο καθένας με τον δικό τρόπο σίγουρα θα έβαλε στο πασχαλινό τραπέζι το εάν θα κλείσει η αξιολόγηση, το εάν θα έχουμε εκλογές ή ένα δημοψήφισμα «Ευρώ ή Δραχμή» ή εάν θα συρθούμε σε αργό θάνατο μέχρι τα μέσα Ιουλίου και τότε η Ε.Κ.Τ. θα πρέπει να βρει έναν μαγικό τρόπο να μας δώσει λεφτά ή θα φωνάξουμε πίσω τον Βαρουφάκη να τυπώσει τα περίφημα IOU.

Εγινε κόλαση η ζωή του μικρού Αφγανού αφότου πήρε τη φανέλα του Μέσι [εικόνες]

Η οικογένεια του 5χρονου Μουρτάζα από το Αφγανιστάν, που είχε συγκινήσει για τη μεγάλη αγάπη του στη Μπαρτσελόνα και τον Μέσι, δέχτηκε απειλές για τη ζωή της, μετά την μεγάλη δημοσιότητα, που την ανάγκασαν να εγκαταλείψει την χώρα.

Σάλος με διάσημο σκυλάραπα τραγουδιστή που κοροϊδεύει εργαζόμενο με διαταραχή! ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που τράβηξε ο 50 cent, στο οποίο ο ίδιος χλευάζει έναν 19χρονο που πάσχει από διαταραχή.

Ο διάσημος τραγουδιστής ανέβασε στο Twitter το βίντεο προκαλώντας την οργή χιλιάδων χρηστών στα social media.

Νίκι Λάουντα: Εγώ θα τον είχα σκοτώσει, αν με είχε τρακάρει

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ «έβραζε» με τον Ντανιίλ Κβίατ αφότου ο πιλότος της Red Bull τού κατέστρεψε τον αγώνα στο Grand Prix της Formula 1 του Σότσι.

Μάλιστα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν επικαλούμενα πηγές της Ferrari πως αν ο Γερμανός είχε μπροστά του τον νεαρό Ρώσο μπορεί να του έκανε επίθεση!

Μαθητές τρελάθηκαν με τη Μέρκελ -Selfies και αυτόγραφα της καγκελαρίου [εικόνες]

Υποδοχή... σταρ επιφύλαξαν οι μαθητές γαλλικού σχολείου στο Βερολίνο, στην Ανγκελα Μέρκελ.

Η Καγκελάριος επισκέφθηκε το σχολείο για να μιλήσει στα παιδιά για την Ευρώπη. Οι μαθητές την υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και με ένα κινητό στο χέρι, καθώς συναγωνίζονταν ποιος θα βγάλει selfie με την Ανγκελα Μέρκελ, η οποία τους υπέγραψε και αυτόγραφα, ενώ έκανε και high five.

Συναγερμός στο Πολεμικό Ναυτικό για τουρκική άσκηση στο Αιγαίο-Θα επιχειρήσουν νέα πρόκληση;

Μεγάλη στρατιωτική άσκηση στο Αιγαίο την οποία έχει χαρακτηρίσει «έρευνας και διάσωσης», ξεκινά την Τετάρτη η Άγκυρα και για το σκοπό αυτό έχει δεσμεύσει μεγάλη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Σκύρου και δυτικά της Λέσβου και της Χίου.

Απίστευτη “επίθεση” λαμόγιου, πρώην Έλληνα βουλευτή στον Ρανιέρι! “Ξεχαρβάλωσε την Εθνική”

Όχι ότι δεν την ξεχαρβάλωσε και όλοι αυτοί που τον αποθεώνουν τώρα , θα τον γελάνε του χρόνου που θα ρίχνει τη Λέστερ Β Εθνική... αλλά πάει πολύ να κάνει τον προπονητή το λαμόγιο που πλαστογράφησε τα χαρτιά για να να μην πάει φαντάρος

Μπορεί ο ποδοσφαιρικός πλανήτης μιλάει -πλέον- με τα καλύτερα λόγια για τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ωστόσο η ατάκα του Ιταλού προπονητή “είμαι ο ίδιος που απολύθηκε από την Ελλάδα” προκάλεσε το... ξέσπασμα του πρώην βουλευτή Κωστή Αϊβαλιώτη.

ΜΑΛ@ΚΕΣ! ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΣΤΑ 4 ΟΤΙ ΕΙΠΕ Η ΤΡΟΪΚΑ! Κομισιόν: Επανήλθε ο ρυθμός ανάπτυξης στην Κύπρο

Το 2017 το χρέος θα αποκλιμακωθεί στο 105,4%, ενώ τα πρωτογενή πλεονάσματα θα αγγίξουν το 2,2% και το 2,4% το 2016 και το 2017 αντιστοίχως.

Ο ρυθμός ανάπτυξης έχει επανέλθει στην Κύπρο και αναμένεται σταδιακά να αποκτήσει δυναμική, αναφέρει η Κομισιόν στις εαρινές οικονομικές προβλέψεις της για την κυπριακή οικονομία.

Η κυβέρνηση ψάχνει το τάιμινγκ για τα «σερβίρει» την συμφωνία

Ευρωπαίοι αξιωματούχοι και ξένα ΜΜΕ διατυπώνουν επιφυλάξεις για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης «εντός χρόνου»- Το Βερολίνο δηλώνει άγνοια για συναντήσεις πριν το Eurogroup της 9ης Μαϊου- Τα μέτρα - «κάβα» το μεγάλο πρόβλημα

Κρήτη: Λειτουργεί μετά από 600 χρόνια η Μονή των Τριών Ιεραρχών

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί είχε λειτουργήσει το πρώτο πανεπιστήμιο - Η Μονή ιδρύθηκε το 14ο αιώνα από ορθόδοξο μοναχό

Εξακόσια χρόνια πέρασαν από την ημέρα που έπαψε να λειτουργεί η Μονή των Τριών Ιεραρχών στο Λουσούδι Καπετανιανών, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μετά από πολλούς αιώνες, οι καμπάνες της Μονής θα χτυπήσουν ξανά την Τετάρτη του Πάσχα, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση στους κατοίκους του νησιού, οι οποίοι αναμένεται να εισρεύσουν μαζικά στο σημείο.

Παγκόσμια Ημέρα Ελευθεροτυπίας αλλά στην Ελλάδα... υπο διωγμό

Δεν τα γράφω εγώ, ο ΣΥΡΙΖΑίος Σπύρος Γκουτζάνης τα γράφει στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Στην 89η θέση η χώρα μας στην ελευθερία του τύπου- Ενοχοποιούν όποιον δημοσιογράφο ασκεί κριτική - Καταργούν τα Ταμεία των δημοσιογράφων και βάζουν στο χέρι τα αποθεματικά- Διαλύουν τον κλάδο τον ΜΜΕ - Συρρικνώνουν το τηλεοπτικό τοπίο στέλνοντας στην ανεργία εκατοντάδες εργαζόμενους

Α ΝΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ! ΤΟ ΕΥΡΩ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΙ Η ΔΡΑΧΜΗ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ! Παυλόπουλος:Το νόμισμα αποκτά νόημα μόνον όταν υπηρετεί τον άνθρωπο

«Η οικονομία και το νόμισμα αποκτούν νόημα μόνον όταν υπηρετούν τον Άνθρωπο. Η ρήση του Πρωταγόρα συνιστά τον κοινό ευρωπαϊκό δείκτη πορείας: "Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος"» ανέφερε σε ομιλία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος, κατά την ανακήρυξή του ως επίτιμου δημότη του δήμου Αργους- Μυκηνών.