24 Ιουνίου 2016

Γελάει το Twitter με #Brexit, Τσίπρα, Frank Underwood, Ράμσεϊ και οικουμενική Λεβέντη!

Και εγένετο... Brexit! Και αμέσως μετά εγένετο -φυσικά- πάρτυ στο Twitter! Για μια ακόμη φορά οι χρήστες του δίνουν ρεσιτάλ μετά την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση ενθυμούμενοι την περσινή κ@λοτούμπα Τσίπρα στο δικό μας δημοψήφισμα.

Καρέ καρέ η διάρρηξη καταστήματος στου Γκύζη μέσα σε 14'' - ΒΙΝΤΕΟ

Μόλις 14 δευτερόλεπτα χρειάστηκε ο νεαρός άνδρας που βλέπετε για να σπάσει την τζαμένια πόρτα του καταστήματος στου Γκύζη, να ανοίξει την ταμειακή μηχανή και να πάρει όσα χρήματα υπήρχαν. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως με μία κίνηση η πόρτα διαλύθηκε.

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ; Ο Κυριάκος στη Σύρο - Πήγε σε ψαράδικο, μανάβικο, έσφιξε χέρια πολιτών [εικόνες]

Εναν άλλο Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκαν οι κάτοικοι της Σύρου. Απλός, προσηνής και χαμογελαστός συνομίλησε με δεκάδες κατοίκους και επιχειρηματίες στην Ερμούπολη.

Έγκλημα στην Αγία Νάπα: Αυτός είναι ο δεύτερος Αλβανός που καταζητείται

Καταζητείται ο 48χρονος Aleks Burreli, ο οποίος φέρεται να είναι ο δεύτερος εκτελεστής στο τετραπλό φονικό
Ένταλμα σύλληψης κατά του 48χρονου Αλβανού, Aleks Burreli, ο οποίος φέρεται να είναι ο δεύτερος εκτελεστής στο τριπλό φονικό στην Αγία Νάπα, αναμένεται να εκδώσει η κυπριακή αστυνομία.

«Γροθιά στο πρόσωπο» για τις χρηματαγορές το Brexit, αλλά δεν βγήκαν «νοκ άουτ»

Περιόρισαν τις απώλειες τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια προς το τέλος των συνεδριάσεων - «Επιβίωσαν» Λονδίνο, Παρίσι και Φρανκφούρτη, «ξεπούλημα» σε Ιταλία και Ισπανία - «Ισοπεδώθηκαν» οι τραπεζικές μετοχές - «Βουτιά» σε χαμηλό 30 ετών για την στερλίνα

ΒΙΝΤΕΟ-Βρετανία: Σοκαρισμένοι δηλώνουν τώρα οι ψηφοφόροι του Leave

«Αν είχα την ευκαιρία θα ψήφιζα υπέρ της παραμονής», «Δεν πίστευα ποτέ ότι η ψήφος μου θα μετρούσε», λένε οι Βρετανοί που υποστήριξαν το Brexit

Μπορεί πριν μερικές ώρες να ψήφιζαν υπέρ της αποχώρησης της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όμως ορισμένοι υποστηρικτές του Leave τώρα δηλώνουν σοκαρισμένοι…

Το πρώτο... αίμα του Brexit! Εγκαταλείπει τη Βρετανία η Airbus;

Προβληματισμό σχετικά με το μέλλον του Ομίλου Airbus στην Μ. Βρετανία εκφράζει ο επικεφαλής της εταρείας, που δηλώνει έκπληκτος από την ψήφο των Βρετανών.

Καταγγελίες για επιλεκτικές πληρωμές ΣΥΡΙΖΑίων προμηθευτών από τα δημόσια νοσοκομεία

Εξηγήσεις από το υπουργείο Υγείας ζητά ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προμηθευτών Ορθοπεδικού Υλικού για επιλεκτικές πληρωμές από τα νοσοκομεία

Σε επιλεκτικές πληρωμές προμηθευτών προχωρούν οι διοικήσεις των δημόσιων νοσοκομείων, καταγγέλλει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προμηθευτών Ορθοπεδικού Υλικού (ΠΑΣΥΠΟΥ).

Άδειες λειτουργίας στα άτυπα τζαμιά δίνει ο Φίλης

Αρκεί να τηρούνται οι προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις - Επανέλαβε τις δεσμεύσεις Τσίπρα για μουσουλμανικό νεκροταφείο και τζαμί στην Αθήνα

Απίστευτη τρολιά Ryanair με τη φάτσα Φάραντζ σαν πιθήκου: Δραπετεύστε από τη Βρετανία μόνο με 9,99 λίρες

Ένα εκατ. θέσεις προσφέρει η ιρλανδική αεροπορική εταιρία σε όσους θέλουν να φύγουν από τη χώρα μετά το Brexit 

Με δελεαστικές προσφορές η ιρλανδική αεροπορική εταιρία Ryanair προσκαλεί τους πολίτες να δραπετεύσουν από τη Μεγάλη Βρετανία μετά την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΠΟΛΥ LARGE Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει δίκαιη δίκη για τους αστυνομικούς που επιτέθηκαν σε μέλη της νεολαίας του Συνασπισμού

Δίκαιη δίκη χωρίς καθυστερήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για τους αστυνομικούς που είχαν επιτεθεί σε μέλη της νεολαίας του Συνασπισμού το 2010.

ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! Το Βrexit διώχνει τα αστέρια της Πρέμιερ Λιγκ


Η έξοδος της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλάζει το σκηνικό στον επαγγελματικό αθλητισμό και μάλιστα ραγδαία.

Και η Βόρεια Ιρλανδία θέλει δημοψήφισμα για απόσχιση από το Ηνωμένο Βασίλειο

Αποτελεί "δημοκρατική επιταγή" η βρετανική κυβέρνηση να προκηρύξει δημοψήφισμα για την παραμονή ή την αποχώρηση της Βόρειας Ιρλανδίας από το Ηνωμένο Βασίλειο και την ένωσή της με την Δημοκρατία της Ιρλανδίας.

Handelsblatt: Το μυστικό σχέδιο του Σόιμπλε για το Brexit

Ένα «εσωτερικό έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών» επικαλείται η εφημερίδα Handelsblatt, η οποία σημειώνει σε δημοσίευμά της ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, έχει έτοιμο ένα «μυστικό σχέδιο» για την επόμενη μέρα του Brexit.

Αγωγή για τις απεργιακές κινητοποιήσεις στον ΟΛΘ κατέθεσαν οι επιχειρηματικοί φορείς

Αγωγή κατά των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης κατέθεσαν οι επιχειρηματικοί φορείς της πόλης.

ΑΣΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ! Επίθεση του Μαρκογιαννάκη στους δικαστές για την παραπομπή του σε δίκη

Επίθεση στους  δικαστές για την παραπομπή του σε δίκη εξαπολύει με δήλωσή του ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ Π@ΡΔΕΣ! Βρήκε «πρόσφορο έδαφος» για προσέγγιση της Βρετανίας η Ρωσία

"Ελπίζουμε ότι σε αυτή τη νέα πραγματικότητα, θα υπερισχύσει η ανάγκη οικοδόμησης καλών σχέσεων", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ

ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Αφού ψήφισαν Brexit, οι Βρετανοί googlαραν «τι είναι η ΕΕ;»

«Τι σημαίνει η έξοδος από την ΕΕ;», «Τι είναι η ΕΕ;», «Ποιες χώρες είναι μέλη της ΕΕ» και άλλα ερωτήματα που αποδεικνύουν ότι οι Βρετανοί δεν γνώριζαν βασικά πράγματα ενώ ψήφιζαν υπέρ του Brexit

Άγριο κράξιμο Independent στον Σκοπιανολάγνο: «Ο χειρότερος πρωθυπουργός των τελευταίων 100 ετών»

Ο άνθρωπος που (όπως έχουμε γράψει από το 2009) μας αποκαλούσε «the former Ottoman possession of Greece» όταν το 2008 δεν αφήσαμε να μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ

«Αν και ο Ντέιβιντ Κάμερον, ως ιδιοσυγκρασία, δεν έχει είναι ιδιαίτερα μελοδραματικός, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές δραματικές στιγμές», αναφέρει σε άρθρο του στην εφημερίδα Independent o Βρετανός δημοσιογράφος Τομ Πεκ, αναφέροντας χαρακτηριστικά τρεις αξιομνημόνευτες εμφανίσεις του απερχόμενου πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου στην πόρτα του Αριθμού 1 της Ντάουνινγκ Στριτ.

Κουτσούκος-Κεγκέρογλου: Μόλις τρεις έλεγχοι για τις 188 offshore του Κρανιδίου!

Καταγγέλλουν ότι η κυβέρνηση «ξιφουλκεί» κατά της φοροδιαφυγής, χωρίς όμως ουσιαστικά αποτελέσματα

Εξηγήσεις για τους ρυθμούς... χελώνας που χαρακτηρίζουν τους φορολογικούς ελέγχους σε offshore εταιρείες ζητούν οι κ.κ. Γιάννης Κουτσούκος και Βασίλης Κεγκέρογλου από τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

ΒΙΝΤΕΟ-Δημοσιογράφοι στρίμωξαν τον ψεκασμένο Φάρατζ και παραδέχθηκε το ψέμα του-Τον κράζει ακόμα κι ο Τσέχ

Ο επικεφαλής του Ukip αναγκάστηκε να παραδεχθεί μπροστά στους δημοσιογράφους σε απευθείας μετάδοση από την βρετανική τηλεόραση ότι μία από τις υποσχέσεις της καμπάνιας του «Out» ήταν ψέμα.

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΗ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ! Η Ιταλία θέλει τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων μετά το Brexit

"Αναφορικά με τον ΕΜΑ, η Ιταλία έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει η (νέα) έδρα του", ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της Farmindustria Μάσιμο Σκατσαμπαρότσι

Πήγαν να συλλάβουν τον Γκιρτζίκη! Άνω-κάτω η συνέλευση της ΕΠΟ

Περιπετειώδης ήταν η Τακτική Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ στο Μέγαρο της ΕΟΕ, καθώς κινητοποιήθηκαν μέχρι και αστυνομικοί!

Συμβαίνει και αυτό: Λονδρέζοι μαζεύουν υπογραφές για απόσχιση από το Ηνωμένο Βασίλειο και ένταξη στην ΕΕ

Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Βρετανία έχει προκαλέσει αναταράξεις όχι μόνο στην Ευρώπη και στην παγκόσμια κοινότητα αλλά και στο εσωτερικό του Ηνωμένου Βασιλείου.

Βρετανός κωμικός διέκοψε την ομιλία του Τραμπ - Μοίραζε μπαλάκια του γκολφ με σβάστικες - ΒΙΝΤΕΟ

Αναστάτωση προκάλεσε στην ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ στη Σκωτία, ένας κωμικός που μοίραζε στο κοινό μπαλάκια του γκολφ, πάνω στα οποία ήταν ζωγραφισμένη η σβάστικα.

Ο Φάρατζ κοιμήθηκε με Bremain και ξύπνησε με Βrexit -Η φάτσα του πριν και μετά [εικόνες]

Λίγη ώρα αφότου έκλεισαν οι κάλπες στην Μεγάλη Βρετανία και ειδικά μετά την ανακοίνωση των δυο μοναδικών ερευνών γνώμης, εν είδει «exit polls», που δημοσιοποιήθηκαν αμέσως μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας, ο ηγέτης του UKIP και κεντρικός υποστηρικτής του «Brexit» εμφανίστηκε φανερά λυπημένος.

Μετά το Brexit zητούν 2o δημοψήφισμα - «Έπεσε» η σελίδα

Με αίτηση που δημιουργήθηκε στην ιστοσελίδα της βουλής, οι «υπογράφοντες», υποστηρικτές του Bremain, ζητούν έμμεσα να διεξαχθεί νέο δημοψήφισμα για παραμονή ή όχι στην ΕΕ

Από τις ξάπλες στη Βουλή… Στο κατάστρωμα πλοίου η Άννα Βαγενά (ΦΩΤΟ)

Πριν από λίγο καιρό την είχε «συλλάβει» ο φωτογραφικός φακός να ξαπλώνει στους καναπέδες της Βουλής.

Αυτά είναι τα 17 καλύτερα γκολ του EURO [βίντεο]

Η φάση των ομίλων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είχε συνολικά 69 γκολ σε σύνολο 36 αναμετρήσεων και τα 17 από αυτά ήταν πραγματικά υπέροχα.

Σκηνικό απύθμενης βίας σε δρόμο της Κίνας (VIDEO) - Προσοχή! Πολύ σκληρές εικόνες!

Τα video με βίαιες σκηνές σε δρόμους έρχονται συνήθως από τη Ρωσία, τις χώρες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ και βέβαια τις ΗΠΑ.

Τελευταία όμως έχει περίοπτη θέση στον κατάλογο και η Κίνα.

ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΣΤΙΧΟ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ->Ο Άγιος Παΐσιος είχε προβλέψει το Brexit

ΜΟΝΟ Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ... 

Διαβάστε και γελάστε:

Τελικά, η προφητεία του γέροντα Παΐσιου έγινε πραγματικότητα! Κατάφερε να προβλέψει με απόλυτη ακρίβεια το τι θα ακολουθούσε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και πως αυτή θα διαλυόταν, μέσω Αγγλίας!

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Τα γέλια της Ελένης Μενεγάκη στο διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα

Το διάγγελμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, έπεσε πάνω στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha. Η παρουσιάστρια διέκοψε φυσικά, την εκπομπή της για να ακούσουμε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για το Brexit.

Η ομιλία Γιούνκερ για την Ευρώπη, μετά το Brexit, που έκανε όλους να σηκωθούν και να τον χειροκροτήσουν [βίντεο]

Η απόφαση του βρετανικού λαού προκαλεί λύπη αλλά είναι σεβαστή, είπε από τις Βρυξελλες ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε δηλώσεις του για τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΤΡΟΜΕΡΗ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ! Χάκερ "χτύπησαν" την ιστοσελίδα του κινήματος του, λέει ο γελοίος Βαρουφάκης

Κυβερνοεπίθεση από χάκερ δέχτηκε σήμερα το diem25.org, η ιστοσελίδα του κινήματος του Γιάνη Βαρουφάκη, όπως ενημέρωσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Τέλος ο Ορφανός από το Ποτάμι: Το κόμμα είναι το "μαγαζάκι" του Θεοδωράκη!

"Ρουκέτες" του Νίκου Ορφανού, πρώην βουλευτή του "Ποταμιού" από την Πάτρα! Αδειασε Θεοδωράκη, αποθέωσε Φωτήλα.

Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός, μεταξύ άλλων μίλησε και για το "ταξίδι" του στην πολιτική και αναφέρθηκε με οξείς χαρακτηρισμούς στο "Ποτάμι" και στον επικεφαλής του κινήματος Σταύρο Θεοδωράκη.

ΤτΕ: Μικρός και περιορισμένος ο αντίκτυπος του Brexit στη χώρα μας

Ο αντίκτυπος του Brexit στην Ελλάδα θα είναι «μικρός και περιορισμένος», επισημαίνουν στελέχη της Τράπεζας της Ελλάδος, σε μία πρώτη αντίδραση στο αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΑΦΟΥ ΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ! Αμεση αποχώρηση της Βρετανίας θέλουν οι Βρυξέλλες

Την ανάγκη οι διαπραγματεύσεις για την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ να είναι άμεσες τόνισαν κατά τη διάρκεια των διαγγελμάτων τους μετά την ανακοίνωση του Brexit Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες και αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γιούνκερ προς Βρετανούς υπαλλήλους Κομισιόν: Θα σας στηρίξω και θα σας βοηθήσω

«Είστε υπάλληλοι της Ένωσης. Εργάζεστε για την Ευρώπη» γράφει ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής απευθυνόμενος στους Βρετανούς που εργάζονται στην ΕΕ

Τι σημαίνει το Brexit για το City του Λονδίνου

Το συμβούλιο του City του Λονδίνου υποστήριξε σήμερα ότι δεν θα υπάρξει «μαζική έξοδος” των χρηματοοικονομικών εταιρειών μετά από την απόφαση-σοκ του Ηνωμένου Βασιλείου να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙ; Τσίπρας: Το Brexit έγινε λόγω κλειστών συνόρων και άρνησης επιμερισμού βαρών!

Ας του πει κάποιος του αστείου ότι οι Βρετανοί έφυγαν ακριβώς για αυτούς τους λόγους: Δεν ήθελαν λάθρο και δεν ήθελαν να πληρώνουν τους Καρανίκες του

«Σήμερα είναι αδιαμφισβήτητα μία δύσκολη ημέρα για την Ευρώπη. Το εγχείρημα της ευρωπαϊκής ενοποίησης δέχτηκε ένα σημαντικό πλήγμα. Η απόφαση του βρετανικού λαού είναι σεβαστή, αλλά επιβεβαιώνει μια βαθιά πολιτική κρίση. Κρίση στρατηγικής και ταυτότητας για την Ευρώπη» δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Βρετανία.

ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ: "ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ"! Μέρκελ για Brexit: Η ΕΕ είναι ισχυρή-Πρέπει να αξιολογήσουμε την κατάσταση με σωφροσύνη -

Η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ έκανε δηλώσεις από το Βερολίνο μετά την απόφαση των Βρετανών πολιτών να αποχωρήσει η χώρα τους από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Μοιραίος Ντέιβιντ Κάμερον: Ο άνθρωπος που έβγαλε τη Μεγάλη Βρετανία από την ΕΕ

Ο Συντηρητικός Ντέιβιντ Κάμερον θα μείνει στην Ιστορία ως ο Βρετανός πρωθυπουργός που κατάφερε να προκαλέσει την έξοδο της χώρας του από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ επιθυμούσε την παραμονή της σ' αυτή.

ΕΠΟ: Σκληρό χτύπημα στη διοίκηση Γκιρτζίκη ενόψει των εκλογών

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ έκρυβε εντάσεις, υψηλούς τόνους, βαριές κουβέντες και ένα ηχηρό μήνυμα για την διοίκηση της ομοσπονδίας ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου.

Frankfurter Rundschau: Oι Βρετανοί ήταν πάντα λίγο διαφορετικοί

Η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Rundschau επιχειρεί μια ιστορική εξήγηση σχετικά με το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος:

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΕ! Νέο δημοψήφισμα ετοιμάζει η Σκωτία: Θέλει να παραμείνει στην ΕΕ

Η επιλογή της διεξαγωγής δεύτερου δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία βρίσκεται «στο τραπέζι», δήλωσε η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον, κάνοντας την διαπίστωση ότι οι κάτοικοί της ψήφισαν κατά πλειοψηφία κατά του Brexit.

Aπίστευτο κι όμως... βρετανικό: Εκαναν σεξ την ώρα του... Brexit -Μπροστά στους συμπαίκτες τους [εικόνες]

Τι κι αν ολόκληρη η Βρετανία παρακολουθούσε χθες με κομμένη την ανάσα την εξέλιξη της ψηφοφορίας για Brexit ή Bremain; Κάποιοι στο... Νησί φαίνεται πως είχαν σημαντικότερα(!) πράγματα να δουν...

H 3η μεγαλύτερη διαφημιστική τα βάζει με τον Κάμερον: Εχει τεράστια ευθύνη για το Brexit

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον φέρει "τεράστια ευθύνη" για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Βρετανία, δήλωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της τρίτης μεγαλύτερης διαφημιστικής εταιρείας στον κόσμο Publicis.

Σάμος: Διαμαρτυρία φορέων και πολιτών για τoυς λάθρο-Τι ζητούν

Σε συμβολικό αποκλεισμό της ΔΟΥ και του ΙΚΑ, προχώρησαν σήμερα πολίτες και φορείς της Σάμου, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο νησί, λόγω του μεταναστευτικού-προσφυγικού ζητήματος.

Brexit: Πώς ψήφισε η Μεγάλη Βρετανία ανά περιοχή -Διαδραστικός χάρτης [εικόνα]

Η Βρετανία με ένα 51,9% επέλεξε την έξοδό της από την Ενωμένη Ευρώπη, προκαλώντας παγκόσμιο σεισμό.

«Κοινή κυριαρχία» επί του Γιβραλτάρ προτείνει η Μαδρίτη μετά το Brexit

Η Μαδρίτη προτείνει «κοινή κυριαρχία» επί του Γιβραλτάρ για να διατηρηθεί η πρόσβασή του Βράχου στην Ευρωπαϊκή Ενωση.