01 Ιουλίου 2016

Χατζηνικολάου: «Οι απολύσεις φέρνουν μόνο ντροπή»... σε άλλα νέα: Ο Νικόλας απέλυσε το ΣΥΡΙΖΟσκυλο Γκολεμά...

Αυτός είναι ο λαϊκιστής Χατζηνικολάου! Εύκολη η κριτική για τις απολύσεις των άλλων όπως τότε που έλεγε στον Άδωνι ότι έκανε μαλ@κία επειδή είπε "αν πρέπει να απολυθούν γιατροί στον ΕΟΠΥΥ θα τους απολύσουμε εμείς και όχι ο Τόμσεν"...

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Πρώτη η ΝΔ με διψήφια διαφορά

"Ανοίγει" η ψαλίδα μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, με το κυβερνών κόμμα να μένει δεύτερο με...

Δημοσκόπηση ALCO: Μόνο 7% η διαφορά....

Σημαντικό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με 7 ποσοστιαίες μονάδες καταγράφει και η δημοσκόπηση της ALCO που δημοσιεύεται αύριο στην εφημερίδα Παραπολιτικά.

Τέλος στις εφόδους της ΑΕΠΙ – Αντισυνταγματική η επιβολή προστίμων

Τέλος φαίνεται πως έχει δώσει το Υπουργείο Εσωτερικών με νέα εγκύκλιο, στους ελέγχους της ΑΕΠΙ ( Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας) που γίνονταν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

ΒΙΝΤΕΟ-Μπογδάνος – Πορτοσάλτε – Πιτταράς: Ατάκες για X Factor και την Νωαίνα με το μουστάκι της!

Τι σχολίασαν οι τρεις δημοσιογράφοι στον αέρα του «ΣΚΑΪ στις 6» για την Νωαίνα, τους κριτές του X Factor και τον Σάκη Ρουβά;

Αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε διαμέρισμα για να σώσουν μια... κούκλα του σ@ξ

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι μιας κεντρικής περιοχής του Άμστερνταμ πρόσεξαν ένα άψυχο κορμί δίπλα στο παράθυρο

Βαθιά ανακουφισμένοι - ίσως και λίγο ανόητοι - αισθάνθηκαν κάποιοι αστυνομικοί στο Άμστερνταμ, οι οποίοι εισέβαλαν ένα διαμέρισμα με σκοπό να σώσουν μία γυναίκα σε κίνδυνο και αντίκρισαν στη θέση της μια...φουσκωτή κούκλα του σ@ξ.

Γιατί όχι ψήφος και στους 430.000 νεομετανάστες, κ. Τσίπρα;

Δεν χρειάζεται να είσαι διάνοια πολιτικός αναλυτής για να καταλάβεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε στο προσκήνιο θέμα εκλογικού νόμου και πασχίζει να τον περάσει με την αυξημένη πλειοψηφία των 200 βουλευτών (για να ισχύσει από τις επόμενες και όχι τις μεθεπόμενες εκλογές, όπως ορίζει το Σύνταγμα), επειδή αντιλαμβάνεται ότι οι εκλογικές επιδόσεις του, όποτε και αν στηθούν κάλπες, θα είναι απογοητευτικές.

Κόννυ Μεταξά: Η κόρη του ΛεΠα πιο σέξι από ποτέ [εικόνες]

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόννυ Μεταξά, έχει ήδη ξεκινήσει την καριέρα της στο τραγούδι, τραβώντας τα βλέμματα τόσο με τη φωνή, όσο και τη σέξι της παρουσία.

Μετέφεραν τα κλοπιμαία στην Αλβανία αλλά... τους πρόλαβαν! Και Αλβανοί τελωνειακοί ανάμεσα στους συλληφθέντες

Μετά από πολύωρη επιχείρηση, οι αστυνομικοί των Ιωαννίνων, εξάρθρωσαν εγκληματική οργάνωση, που μετέφερε κλοπιμαία από την Ελλάδα στην γειτοκινή Αλβανία.

Ο "εγκέφαλος" του εμπρησμού ήταν ο υπάλληλος! Απρόσμενη εξέλιξη στον εμπρησμό της υπηρεσίας συγκοινωνιών Αργολίδας

Ένας υπάλληλος της υπηρεσίας Συγκοινωνιών και Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και δύο νεαροί συνελήφθησαν σήμερα και μάλιστα οδηγήθηκαν στον ανακριτή Ναυπλίου από την Ασφάλεια Άργους.

Σε πολεμική ετοιμότητα ο Έβρος - Κάλεσαν και εφέδρους! Τι συμβαίνει;

Έκτακτος έλεγχος στο σύστημα ετοιμότητας του Στρατού στην παραμεθόριο πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο του προγράμματος αξιολογήσεων του Στρατού Ξηράς.

Μετά τους Ιταλούς οι Έλληνες οι χειρότεροι οδηγοί της Ευρώπης - ΒΙΝΤΕΟ

Αμετανόητοι παραμένουν οι Έλληνες οδηγοί, όπως δείχνει και πανευρωπαϊκή έρευνα. Βρίζουν, εκνευρίζονται, μιλούν στο κινητό αλλά και περνούν με κόκκινο.

Η καλλονή εκπρόσωπος Τύπου του Γκλέτσου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο επικεφαλής της «Τελείας», Απόστολος Γκλέτσος φαίνεται πως έχει γούστο και ξέρει να επιλέγει όμορφες παρουσίες δίπλα του.

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: Δυσκολία κατανόησης κειμένου από τον Δρίτσα

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

[ΦΩΤΟ:Δείχνει αραχτός και ανέμελος· στην πραγματικότητα, όμως, εκδηλώνει τη μετάνοιά του. Διότι, αν προσέξετε, θωπεύει το κάθισμα του πρωθυπουργού, τον οποίον εξέθεσε μόλις μία ημέρα πριν από το ταξίδι του στην Κίνα. Και για τον σημερινό πρωθυπουργό –όλοι το έχουμε καταλάβει– το σημαντικότερο πράγμα στον κόσμο, αυτό που δεν θα ήθελε με τίποτε να στερηθεί, είναι η καρέκλα του, δηλαδή η εξουσία...]

Το είχα πει εγώ από την αρχή. Ομως και ο ίδιος ο Θ. Δρίτσας εμμέσως μεν, αλλά από την πρώτη στιγμή, αναγνώρισε την αιτία του προβλήματος, που μας απασχόλησε από προχθές το βράδυ έως χθες το απόγευμα. «Θα τη διαβάσει προσεκτικά, γιατί θέλει συστηματική μελέτη», είπε και αυτά ήταν από τα πρώτα λόγια που εκστόμισε ο μονίμως καταβεβλημένος υπουργός Ναυτιλίας, όταν εκλήθη να απαντήσει στις σοβαρές αιτιάσεις της επιστολής της Cosco.

Σε… ποιμνιοστάσιο έκρυβαν τις κλεμμένες Ferrari και Porsche (ΦΩΤΟ)

Εξαρθρώθηκε σπείρα, που είχε γίνει φόβος και τρόμος των ιδιοκτητών ακριβών Ι.Χ.

Στην εξάρθρωση σπείρας που την τελευταία διετία διέπραττε κλοπές πολυτελών επιβατικών και αγροτικών αυτοκίνητων, μοτοσικλετών και σκαφών, προχώρησε ο υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειανατολικής Αττικής.

O Bαγγέλης Μαρινάκης διεκδικεί τηλεοπτική άδεια

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα των «Παραπολιτικών», δηλ. της φυλλάδας του ιδίου, «με εξαιρετικά δυναμικό τρόπο μπαίνει στην διαδικασία για την απόκτηση μίας από τις νέες τηλεοπτικές άδειες ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το Twitter σχολιάζει την πρόταση Λαγκάρντ για Ολυμπιακούς Αγώνες μόνιμα στην Αθήνα [εικόνες]

Με το δικό τους τρόπο... απαντούν από το πρωί στην Κριστίν Λαγκάρντ οι Έλληνες χρήστες του Twitter μετά την πρόταση της διευθύντριας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα κάθε τέσσερα χρόνια.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ! Βίντεο: Ο «απαγορευμένος πρίγκιπας» του Φίλη έγινε διαφήμιση ρούχων!

«Μαμά, θέλω να γίνω πρίγκηπας». Ένας χωροφύλακας ακούει το μικρό και τον κοιτάζει βλοσυρά. Έντρομη η μητέρα του γυρίζει και λέει στο γιο της: «Τι είναι αυτά που λες παιδί μου; Απαγορεύεται!»

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ! Μετά το Brexit ήρθε το Boxit -Πώς φαγώθηκε ο υπερφίαλος Μπόρις Τζόνσον σε μια νύχτα

Ο Μπόρις Τζόνσον δεν είχε τελικά κανένα σχέδιο. Δεν είχε σχέδιο για το Brexit, δεν είχε σχέδιο για τη χώρα, αλλά δεν είχε και σχέδιο για να γίνει πρωθυπουργός.

ΤΑ'ΧΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ! Πολιτικό άσυλο είχε δώσει η Αυστρία στον εγκέφαλο της επίθεσης στο Ατατούρκ

Ο Τσετσένος Αχμέντ Τσατάγιεφ είχε το ρόλο του εκπαιδευτή - Διοικούσε ομάδα 130 εξτρεμιστών από το Βόρειο Καύκασο

Τρεις ημέρες μετά τη φονική επίθεση στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, στην οποία έχασαν τη ζωή τους 44 άνθρωποι και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 230, νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τους δράστες.

Τουρκόφωνοι παγίδευσαν μέσω Facebook μεγάλο αριθμό Ελλήνων χρηστών

Πώς στήθηκε η εκστρατεία παραβίασης των λογαριασμών, που είχε ως αποτέλεσμα μέσα σε μόλις δύο ημέρες να μολυνθούν αρκετές χιλιάδες υπολογιστές σε όλο τον κόσμο και τι πρέπει να κάνουν όσοι πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν μολυνθεί

Τι θέλουν οι Έλληνες από την ΕΕ... εκτός από βερεσέ δανεικά

Αντιμετώπιση ανεργίας, μεταναστευτικό και καταπολέμηση της τρομοκρατίας - Ποια είναι η πρώτη προτεραιότητα για τους Ευρωπαίους - Μεγάλη έρευνα του Ευρωβαρόμετρου

Ο γιος του μπαμπά, ο αδελφός του μπαμπά -Ετσι χτίζονται οι πολιτικές δυναστείες, ακόμη και στην Αφρική [εικόνες]

Στις 31 Μαΐου ο πρόεδρος της Νιγηρίας, Μαχαμαντού Ισουφού, διόρισε τον γιο του Αμπα Μαχαμαντού Ισουφού βασικό σύμβουλο επικοινωνίας στο γραφείο του.

US News: Δύο ελληνικά νησιά στα 13 καλύτερα μέρη του κόσμου για καλοκαιρινές διακοπές

Δύο ελληνικά νησιά βρίσκονται ανάμεσα στα καλύτερα 13 μέρη του κόσμου για καλοκαιρινές διακοπές σύμφωνα με τη λίστα US News.

Το πρώτο «όχι» στον εκλογικό νόμο από τη ΝΔ: «Είναι οπερέτα»-Και το Ποτάμι προσανατολίζεται στο ΟΧΙ

Η πρώτη αντίδραση στο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης για τον εκλογικό νόμο, που καταργεί το μπόνους των 50 εδρών και θεσπίζει ψήφο στα 17 ήρθε από την Νέα Δημοκρατία.

ΚΑΤΑΡΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Στο σκοτάδι Φολέγανδρος και Σίκινος - Γενική διακοπή ρεύματος

Γενική διακοπή ρεύματος στη Φολέγανδρο και τη Σίκινο σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι λόγω βλάβης σε υποβρύχιο καλώδιο.

Σ'ΑΥΤΑ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΣΥΡΙΖΑ->Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές διαφημίσεις

Του έδωσε η τρόικα του Παππά ένα νομοσχέδιο να παίζει... να αισθανθεί και σπουδαίος...

Το νομοσχέδιο για τη λειτουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας διάθεσης διαφημιστικού τηλεοπτικού χρόνου, έθεσε σε διαδικασία διαβούλευσης ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Τι αποφάσισε το Πρωτοδικείο για Μαρινόπουλο

Δεκτή έκανε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών την αίτηση της Μαρινόπουλος για προσωρινή προστασία από τους πιστωτές έως τις 21 Σεπτεμβρίου, οπότε κι έχει οριστεί να εκδικαστεί η αίτηση υπαγωγής της αλυσίδας στο άρθρο 99.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ-Η οικονομική αφέντρα που «εκβιάζει» τους άντρες και κερδίζει $4.000 τη μέρα

Μια πολύ ιδιαίτερη δουλειά είναι αυτή της παντρεμένης, Mistress Harley, η οποία προσβάλλει και εκβιάζει σεξουαλικά ερεθισμένους άντρες μέσω διαδικτύου, κερδίζοντας μέχρι και 4.000 δολάρια τη μέρα!

Ηλεία: O γαμπρός του δημάρχου έστειλε στο νοσοκομείο την πρόεδρο της Κυλλήνης

Μπροστά σε δεκάδες άτομα, στην παραλία της Κυλλήνης άρχισε να της  ρίχνει γροθιές στο κεφάλι και να την τραβά από τα μαλλιά, όπως υποστηρίζει  η ίδια - Αιτία όπως αναφέρει σχόλια που έχει κάνει για τον δήμαρχο στο Facebook

Εκπομπή του BBC κορόιδεψε τη σεξουαλική ζωή της βασίλισσας και... βρήκε τον μπελά της

Ως «σοβαρή παραβίαση» των κατευθυντήριων οδηγιών που διέπουν τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις της British Broadcasting Corporation χαρακτηρίστηκε η απόπειρα ορισμένων παραγωγών του σταθμού BBC Radio 4 να αστειευτούν με την σεξουαλική ζωή της βασίλισσας Ελισάβετ (ή μάλλον με την... ανυπαρξία της).

Αλαβάνος κατά Δρίτσα: Από το Λιμάνι της Αγωνίας στο Λιμάνι της Προδοσίας

Βολές κατά του υπουργού Ναυτιλίας κ. Θόδωρου Δρίτσα εξαπέλυσε με δήλωσή του ο επικεφαλής του Σχεδίου Β κ. Αλέκος Αλαβάνος, μιλώντας για «ανίερη συμμαχία που κυβερνά την Ελλάδα» και για «Λιμάνι της Προδοσίας».

Ο «ψηλότερος» ερευνητικός σταθμός της Ελλάδας είναι πλέον στο Χελμο

Ένας πρότυπος και σύγχρονος ερευνητικός σταθμός Μέτρησης Περιβαλλοντικών και Κλιματικών Παραμέτρων, ξεκίνησε να λειτουργεί στην υψηλότερη κορυφή του όρους Χελμός της Πελοποννήσου, σε υψόμετρο 2.324 μέτρων, πιο ψηλά από κάθε άλλον του είδους του στην Ελλάδα.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ: Σε διαδικασία πτώχευσης και η «Mamidoil»

Η εταιρεία είναι συμφερόντων της οικογένειας Μαμιδάκη - Κατά πληροφορίες το χρέος της ανέρχεται στα 340 εκατ. ευρώ

Νέα «σφαλιάρα» από δεύτερο κατά σειρά «κανόνι» κορυφαίας ελληνικής εταιρείας, σε διάστημα μόλις λίγων ημερών, δέχεται η ήδη ισοπεδωμένη ελληνική αγορά, γεγονός που προκαλεί νέο «πονοκέφαλο» στο κυβερνητικό επιτελείο.

ΒΙΝΤΕΟ-Μαζί με το Brexit τους ψόφησε και το τέρας του Λοχ Νες...

Ένα από τα πλέον παράξενα πράγματα στον κόσμο το τέρας του Λοχ Νες προκαλεί και νέα αναστάτωση!

Στη λίμνη της Σκωτίας όπου κάθε μέρα φτάνουν χιλιάδες τουρίστες με σκοπό να δουν το τέρας του Λοχ Νες και να αποδείξουν την ύπαρξη του, εμφανίστηκε κάτι που προκάλεσε θλίψη.

Το τεστ που έγινε viral – Μπορείτε να βρείτε τα 15 πάντα;

Ένα νέο τεστ κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έχει γίνει viral.

Στην εικόνα υπάρχουν 15 πάντα, τα οποία προκαλούν τους χρήστες του διαδικτύου να τα εντοπίσουν.

ΒΙΝΤΕΟ-Γελάει το Twitter πάλι: 1η Ιουλίου σήμερα και άλλη μια δέσμευση Τσίπρα υλοποιείται

Όπως είχε ανακοινώσει από πέρσι τον Απρίλιο ο γνωστός τρόμπας Γραμματέας της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, ο κατώτατος μισθός... μειώθηκε στα 480 ευρώ.

Πέρσι ο Άδωνις τον ρώτησε...

ΒΙΝΤΕΟ-Να γιατί δεν πρέπει να τρέχεις όταν ο δρόμος είναι στενός

Εικόνες βγαλμένες από σκηνές καταδίωξης του Τζέιμς Μποντ κατέγραψε κάμερα στο Αμστερνταμ. Οδηγός ενός τζιπ μάρκας Porsche έχασε τον έλεγχο σε μια κλειστή στροφή και πέταξε στο ποτάμι ένα παρκαρισμένο Smart.

Τι σημαίνει η ονομασία Ηνωμένο Βασίλειο και Μεγάλη Βρετανία [χάρτης]

Ο,τι απέμεινε από την βρετανική αυτοκρατορία ονομάζεται σήμερα Ηνωμένο Βασίλειο.

Ηνωμένο Βασίλειο (United Kingdom), Μεγάλη Βρετανία (Great Britain), Αγγλία (England). Συχνά, οι περισσότεροι από εμάς, τις παραπάνω ονομασίες τις συνδέουμε με την Αγγλία κι μόνο.

Μοτοσικλετιστής κάνει βουτιά από γέφυρα μετά από τρομακτικό τροχαίο (VIDEO)

Βίντεο που κόβει την ανάσα κατέγραψε οδηγός σε οδική γέφυρα του Ρίο ντε Τζανέιρο: Αυτοκίνητο χτύπησε μοτοσικλετιστή, εκσφενδονίζοντάς τον κάτω από τη γέφυρα.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Πολάκης δεν μπορούσε να χωνέψει τις φάπες που έφαγε από Βρούτση και άρχισε να τον βρίζει

Εκτός μικροφώνων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε στον βουλευτή της ΝΔ

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ η Δούρου μας λέει τι θα πει στους Κινέζους αύριο...

Η Δούρου που πάει στην Κίνα μαζί με τον Τσίπρα θα πει στους Κινέζους αυτά που έλεγε για το λιμάνι του Πειραιά;







ΣΚΙΤΣΟ-Οι αλλαγές στη σύμβαση της COSCO απλώς εξαφανίστηκαν...

Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

ΚΑΙ; ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΛ@ΣΕΤΕ; ΣτΕ: Αντισυνταγματική και αντίθετη σε διεθνείς συμβάσεις η αποχή των δικηγόρων

Η αποχή των δικηγόρων ξεκίνησε από 12 Ιανουαρίου 2016 και συνεχίζει έως σήμερα

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με πληροφορίες, αποφάσισε ότι είναι αντισυνταγματική και παράνομη, αλλά και αντίθετη τόσο στη σύμβαση της Ρώμης όσο και σε άλλους διεθνείς νομικούς κανόνες, η Πανελλαδική αποχή των δικηγόρων που ξεκίνησε από 12 Ιανουαρίου 2016 και συνεχίζει έως σήμερα (το τελευταίο διάστημα έχει μετατραπεί σε στοχευμένη αποχή).

Η πιο σέξι πιλότος στον κόσμο είναι Κρητικιά

Η Ηλιάνα Πετράκη ξέρει να παίζει με τον φακό και να ποζάρει τόσο εντός όσο και εκτός του πιλοτηρίου

Η Ηλιάνα Πετράκη είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο σέξι πιλότους στον κόσμο. Με καταγωγή από το Ηράκλειο της Κρήτης η Ηλιάνα σπουδάζει στη σχολή πιλότων Σλοβενία και από ό,τι φαίνεται οι φωτογραφίες της ανάβουν φωτιές σε instagram και facebook!

Σκληρή κόντρα on air για τον εκλογικό νόμο - ΒΙΝΤΕΟ

«Αν δεν ψηφιστεί από 200, θα ψηφιστεί από λιγότερους και θα ισχύσει από τις μεθεπόμενες εκλογές», σχολίασε για τον νέο εκλογικό νόμο, ο κ.Ζαχαριάδης, ενώ ο κ.Κακλαμάνης τόνισε η θέση της ΝΔ είναι πάγια και θα τον καταψηφίσει.

Τελεσίδικη η «καμπάνα» 5 εκατ. ευρώ στον Θέμο... για να μάθει να ξεβρακώνει τον ΣΥΡΙΖΑ

Τέλος στην πολύκροτη υπόθεση του «κομιστή» έδωσε μετά από εννέα χρόνια το Ελεγκτικό Συνέδριο αφού με αμετάκλητη απόφασή του, καλεί τον εκδότη της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, Θέμο Αναστασιάδη να πληρώσει το ποσό των σχεδόν 5.000.000 ευρώ.

«Συγχαρίκια» μεταξύ Κρητικών – Δυο σύντεκνοι τα λένε στη Βουλή

«Ήσουν πολύ καλός» φαίνεται να είπε η Ντόρα Μπακογιάννη στον Σταύρο Θεοδωράκη αμέσως μετά την τοποθέτηση του στη Βουλή, το απόγευμα της Πέμπτης.

Alert: Σε δημόσια διαβούλευση ο νέος εκλογικός νόμος - Προβλέπει ψήφο από τα 17 και καταργεί το μπόνους των 50 εδρών

Απίστευτα πράγματα αντιγραμμένα από το βαθύ ΠΑΣΟΚ του Κουτσόγιωργα που το 1988 έφτιαξε εκλογικό νόμο για να μην μπορεί να κυβερνηθεί η χώρα...

Προτείνεται η κατάργηση του bonus των 50 εδρών - Διαβάστε την πρόταση που κατατέθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών

H συμφωνία του Καραμανλή το 2006

Τον Ιανουάριο του 2006, στο Πεκίνο, ο κ. Κώστας Καραμανλής υπογράφει με τον ομόλογό του κ. Γουέν Τζιαμπάο δήλωση για τη στρατηγική συνεργασία των δύο χωρών. Ανάμεσα σε συμφωνίες για ολυμπιακή συνεργασία, διοργάνωση πολιτιστικού έτους Ελλάδας στην Κίνα και εξαγωγή λιπασμάτων, μία αναφορά περνάει στα ψιλά. Συμφωνείται να υποστηριχθεί η συνεργασία των δύο χωρών και να αξιοποιηθούν τα λιμάνια τους ως διαμετακομιστικά κέντρα.

Αποστόλου: «Ραβασάκι» ΣΥΡΙΖΑ σε 80.000 αγρότες για παράνομες επιδοτήσεις €220 εκατ.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει να πάρει πίσω μέρος χρημάτων από αγρότες που επιδοτήθηκαν «παράνομα» το 2008 και 2009 - Αφορά ποσά πάνω από 5.000 ευρώ - «Αν κάποιος πήρε έξι χιλιάδες θα αναζητήσουμε το ένα χιλιάρικο» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης

Έξτρα "άδικο και αντισυνταγματικό" ΕΝΦΙΑ για αγροτεμάχια εκτός σχεδίου

Εντός συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ μπαίνουν για πρώτη φορά και τα εκτός σχεδίου οικόπεδα και αγροτεμάχια και έτσι τα νέα εκκαθαριστικά του φόρου που αναμένεται να αναρτηθούν στο Taxisnet τον Αύγουστο θα είναι «φουσκωμένα» για χιλιάδες ιδιοκτήτες που με τον συνυπολογισμό του αγροτεμαχίου που έχουν στην κατοχή τους η αξία της ακίνητης περιουσίας τους ξεπερνά τα 200.000 ευρώ.