05 Ιουλίου 2016

ΣΚΙΤΣΟ-Ο Αρκάς για τον ένα χρόνο από το δημοψήφισμα

«Μπορεί σε λίγα χρόνια η επέτειος να ξεχαστεί» λέει ο Αρκάς, αλλά...

ΝΔ: Τι ετοίμαζαν Τσίπρας και Καμμένος με το στρατό;

«Να κληθούν να απολογηθούν στην Εξεταστική Επιτροπή, για όσα διέπραξαν το 2015» καλεί η Νέα Δημοκρατία τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, σημειώνοντας ότι αναμένει να διαπιστώσει «εάν θα έχουν το θάρρος να υπερψηφίσουν τη σύσταση αυτής της Εξεταστικής Επιτροπής».

ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ! Ελβετία: Αρνήθηκε άσυλο σε μουσουλμάνες μαθήτριες που δεν συμμετείχαν στο μάθημα κολύμβησης


Αλλά ξέχασα... "ο Έλληνας είναι ανθρωπιστής" χαχαχα

Διαβάστε γιατί δύο μουσουλμάνες μαθήτριες, 12 και 14 ετών, αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στα υποχρεωτικά μαθήματα κολύμβησης του σχολείου τους

Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ! Σπάραξε ο εγγονός του Κυριάκου Μαμιδάκη στην κηδεία: Παππού ήσουν λεβέντης και άξιος

Δύσκολες στιγμές για την οικογένεια του Κυριάκου Μαμιδάκη στο τελευταίο «αντίο» σήμερα στο Κοιμητήριο Κηφισιάς.


Οι συγγενείς του 84χρονου επιχειρηματία δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως χάθηκε ο δικός τους άνθρωπος, ο οποίος την Κυριακή με περίστροφο έβαλε τέλος στην ζωή του.

Η Τερέζα Μέι επικράτησε με τεράστια διαφορά στον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας για την ηγεσία των Τόρις

Εκτός της κούρσας για τη διαδοχή του Ντέιβιντ Κάμερον ο πρώην υπουργός Άμυνας Λίαμ Φοξ - Η διαδικασία περιλαμβάνει τη διεξαγωγή σειράς ψηφοφοριών μεταξύ των βουλευτών των Συντηρητικών έως οι υποψήφιοι να μειωθούν σε δύο διεκδικητές

Η ξεφτίλα του "ΟΧΙ" στο Σύνταγμα - Ούτε το δρόμο δεν έφταναν να κλείσουν (ΦΩΤΟ)

Ενα χρόνο μετά το ισχυρό "ΟΧΙ" στο δημοψήφισμα, που έβγαλε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στους δρόμους της Αθήνας, η πλατεία Συντάγματος δεν θυμίζει σε τίποτα την πλατεία που φιλοξένησε τις ογκώδεις συγκεντρώσεις το προηγούμενο καλοκαίρι.

Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΤΖΗΜΕΡΟΥ! ΠΟΙΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ


Απίστευτες αποκαλύψεις από τον πρόεδρο της Δημιουργίας Ξανά που αποκαλύπτει απειλές κατά τις ζωής του και δίνει στη δημοσιότητα την "απαγορευμένη" συνέντευξή του σε μεγάλο ειδησεογραφικό portal που δεν τη δημοσίευσε λόγω απειλών.

Πέτρος Νάζος: Ποιος κρύβεται πίσω από τα βίντεο των διάσημων στη Μύκονο;

Κανένας επώνυμος δεν ξεφεύγει από την κάμερα του Είναι ιδιοκτήτης του Mykonos Live Tv, του πρώτου επιτυχημένου και με διεθνή αναγνώριση διαδικτυακού τηλεοπτικού σταθμού. Τα βίντεό του με τις διακοπές των celebrities στην Μύκονο και όχι μόνο, έχουν ξεπεράσει τα 50.000.000 views στο φερώνυμο κανάλι του σταθμού στο Youtube, διαφημίζοντας το νησί των Ανέμων και την Ελλάδα σε όλο τον πλανήτη.

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ! «Άρρωστο» ΕΣΥ: Σοκάρει ο «χάρτης» των ελλείψεων στα νοσοκομεία

Άνιση μάχη με την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση δίνουν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία - Κλειστές δεκάδες κλίνες ΜΕΘ - Μειώνονται τα χειρουργικά τραπέζια - Μακραίνουν οι λίστες αναμονής - Μηχανήματα εκτός λειτουργίας, προσλήψεις με το... σταγονόμετρο

Βουλή: Νόμιμα, με τραπεζικά κριτήρια και χαμηλή επισφάλεια τα δάνεια σε ΜΜΕ και κόμματα

Νόμιμα, με χαμηλή επισφάλεια και με τραπεζικά κριτήρια ήταν τα δάνεια που χορήγησαν σε κόμματα και ΜΜΕ ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας «Εurobank», Φωκίων Καραβίας, στην πολύωρη ακρόασή του στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση.

Ντοκουμέντο από τη σύλληψη των ληστών στους Αμπελόκηπους – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας με τη σύλληψη των τριών ληστών σούπερ μάρκετ το απόγευμα της Δευτέρας στους Αμπελόκηπους. Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ κατάφεραν και εντόπισαν τους δράστες όταν αυτοί προσπαθούσαν να διαφύγουν με ένα ταξί από την περιοχή.

Το FBI δεν θα ασκήσει δίωξη στην Κλίντον για τα e-mails -Τράμπ: Στημένο το παιχνίδι

Να μην ασκηθεί ποινική δίωξη στην Χίλαρι Κλίντον για τα e-mail που είχε στείλε, αποφάσισε το FBI. Μια εξέλιξη που πυροδότησε την αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σχολίασε ότι «το παιχνίδι είναι στημένο».

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ! Κλείδωσε η αύξηση στην τιμή του καφέ - ΒΙΝΤΕΟ

"Κλείδωσε" πριν από λίγο η αύξηση στην τιμή του καφέ. Από 1/1/2017 τίθεται σε εφαρμογή ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στον καφέ.  Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, η αύξηση στον ωμό καφέ θα είναι 2 ευρώ ανά κιλό, στον ψημένο καφέ 3 ευρώ και στον στιγμιαίο καφέ 4 ευρώ.

Η Ελένη Λουκά όπως δεν την έχετε ξαναδεί -Ξανθιά με smokey eyes [εικόνες]

Την έχουμε δει σε διαδηλώσεις να φωνάζει μπροστά στην κάμερα, αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Πάντα με το γνωστό της στιλ και τα καστανά ατίθασα μαλλιά της.

Γιατί χάρισε ποδήλατο ο Κινέζος Πρωθυπουργός στον Αλέξη Τσίπρα

Ενα ποδήλατο χάρισε στον Αλέξη Τσίπρα ο Κινέζος πρωθυπουργός Λι Κετσιάνγκ μετά τη δήλωση του ότι «η σχέση μας με την Κίνα είναι ένα ποδήλατο.

Κατατέθηκε στη Βουλή ο εκλογικός νόμος του Κουτσίγιωργα για να μην κάνει κυβέρνηση η ΝΔ

[Η μόνη λύση είναι: Να βγει ο Κυριάκος, να κάνει κυβέρνηση με μικρούς, να επαναφέρει τον ισχύοντα εκλογικό νόμο με μπόνους και να δίνει μπόνους στα μικρά κόμματα εις βάρος του δεύτερου... περνάει από τη Βουλή με 200 ψήφους και εφαρμόζεται άμεσα χωρίς να χρειαστεί να εφαρμοστεί το έκτρωμα ΣΥΡΙΖΑ που αποσκοπεί σε ακυβερνησία...]

Προβλέπει απλή αναλογική με κατάργηση του «μπόνους» των 50 εδρών και ψήφο στα 17

Στη Βουλή κατατέθηκε απόψε ο εκλογικός νόμος, που προβλεπει αναλογική κατανομή των εδρών με κατάργηση του «μπόνους» των 50 εδρών και δικαίωμα ψήφου με τη συμπλήρωση του 17ου έτους.

Οι 10 στιγμές από το περσινό δημοψήφισμα που δεν θα ξεχάσουμε

10

O συνταξιούχος στο ΑΤΜ

Ο Κων/νος με την οικογένειά του με σκάφος στις Σπέτσες! Φωτογραφίες

Εδώ και πολλά πολλά χρόνια η τέως βασιλική οικογένεια συνηθίζει να περνά αρκετά καιρό από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο Πόρτο Χέλι όπου βρίσκεται η εξοχική τους κατοικία αλλά και στις Σπέτσες τις οποίες αγαπούν ιδιαίτερα!

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν ο συνδικαλιστής Ανδρέας Ξανθός έλεγε φασίστα τον ΠΑΣΟΚο Μοσχοβάκη... χθες τον διόρισε διοικητή νοσοκομείου

Μεταξύ των νέων διοικητών νοσοκομείων του ΕΣΥ της χώρας μας είναι ο Γ. Μοσχοβακης, στο νοσοκομείο Ηρακλείου, ο οποίος, όμως , είχε διοριστεί επίσης διοικητής του νοσοκομείου Ρεθύμνου στις 23 Αυγούστου 2011 από τον τότε υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο.

Δεσμεύτηκαν οι περιουσίες εφοπλιστή και πρώην προέδρου! Ποιοι είναι

Τα ονόματα τους φέρονται να εντοπίστηκαν στα CD με τη λίστα 1.364.069 καταθετών μεγάλων ποσών που διαθέτουν ή διέθεταν από την 01.01.2000 έως και την 08.06.2012 τραπεζικούς λογαριασμούς μέσω των οποίων είχαν διενεργηθεί, τουλάχιστον σε ένα έτος, συναλλαγές άνω των 300.000 ευρώ ή εμβάσματα προς το εξωτερικό άνω των 100.000 ευρώ.

Ο Βαρουφάκης «μέσα», και ο Τσίπρας... ελεύθερος κι ωραίος;

Ομολογώ ότι δεν αντιλαμβάνομαι όλη αυτή την.. ταραχή που ξέσπασε με τις αποκαλύψεις του Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ στο βιβλίο του που κυκλοφόρησε, για τις εγκληματικές κινήσεις και μεθοδεύσεις Βαρουφάκη έναν ακριβώς χρόνο πριν.

Βαρουφάκης δείχνει Τσίπρα για το Plan B της δραχμής

Τί έγραψε ο πρώην υπουργός Οικονομικών για τον Πρωθυπουργό - Τα τέσσερα tweets Τσίπρα από Πεκίνο - Οι σκληρές απαντήσεις από στελέχη της αντιπολίτευσης

Προφυλακίστηκαν Κουβανοί βολεϊμπολίστες για υπόθεση βιασμού

Σημαντικές εξελίξεις και τεράστις διαστάσεις παίρνει η υπόθεση βιασμού μιας κοπέλας στη Φινλανδία από τους αθλητές της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών της Κούβας.

ΙΣΑ: Καταρρέουν τα νοσοκομεία - Δεν μπορούν να βγάλουν τις εφημερίες

Δραματική καταγγελία για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Εθνικό Σύστημα Υγείας έκανε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

ΜΕΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΑ 5 δις ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! Reuters: Η Ιταλία θα κάνει προσφορά για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ -Λιγότερο πιθανή από τη Ρωσία

Οι κρατικοί σιδηρόδρομοι της Ιταλίας αναμένεται να κάνουν προσφορά για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σύμφωνα με πηγές του Reuters, οι οποίες θεωρούν λιγότερο πιθανή αντίστοιχη κίνηση από τη ρωσική RZD.

Ζωή και Ραχήλ κατέθεσαν σήμερα την ιδρυτική διακήρυξη της «Πλεύσης Ελευθερίας» [εικόνες]

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, προσήλθε την Τρίτη το πρωί στον Άρειο Πάγο, όπως και είχε ανακοινώσει, έναν χρόνο ακριβώς μετά το δημοψήφισμα του Ιουλίου 2015, για να καταθέσει και επισήμως την ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος της.

Η Σοφία Μπεκατώρου σημαιοφόρος της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο

Σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων «Ρίο 2016», να είναι η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου.

Γαλλική έκθεση: Η Σένγκεν επιτρέπει ελεύθερη μετακίνηση τρομοκρατών -Τι αναφέρει για την Ελλάδα

Οι πιθανοί τρομοκράτες μπορούν να κινηθούν με υπερβολική ελευθερία στη ζώνη ανοιχτών συνόρων της Σένγκεν, επεσήμανε γαλλική κοινοβουλευτική επιτροπή.

Η Ακρίτα στέλνει εξώδικο στον Μπογδάνο

Η Έλενα Ακρίτα θέλησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook να γνωστοποιήσει το εξώδικο που πρόκειται να καταθέσει στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του ΣΚΑΙ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Κράξιμο Καμμένου από ΝΔ για το βιβλίο του Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ

Η ανάληψη της ευθύνης για τη δημόσια τάξη, την ασφάλεια και τις προμήθειες βασικών ειδών από τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Εσωτερικών προβλεπόταν στο σχέδιο Β που κατήρτιζε ομάδα επικεφαλής της οποίας ήταν ο αμερικανός οικονομολόγος Τζέιμς Γκάλμπρεϊθ, κατόπιν εντολής του Γ. Βαρουφάκη. Αυτό αναφέρει στο βιβλίο του ο Αμερικανός οικονομολόγος, αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύει σήμερα η Καθημερινή.

Επετειακό μήνυμα… θράσους από τον Τσίπρα-Τι του απάντησε ο Άδωνις

«Το ΟΧΙ του λαού μας, κορυφαία πράξη αντίστασης στο ευρωιερατείο της λιτότητας αλλά και στο κατεστημένο που σχεδίαζε το πνιγμό της χώρας προκειμένου να επιστρέψει».

Θεία δίκη για οδηγό που απειλεί μοτοσικλετιστή (VIDEO)

Αν σκάβεις το λάκκο του άλλου, μπορεί να πέσεις ο ίδιος μέσα…

Όσο προκλητικός και να είναι ένας μοτοσικλετιστής, αν οδηγείς αυτοκίνητο δεν έχεις το δικαίωμα να κάνεις απειλητικούς ελιγμούς εναντίον του.

Ο Θεοδωράκης αποκαλύπτει τι έλεγε ο Τσίπρας στους πολιτικούς αρχηγούς, ένα χρόνο πριν

Πώς έγινε το όχι – ναι!

«Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ. Ο Τσίπρας όχι και σε πολύ καλή κατάσταση επαναλάμβανε τα γνωστά κλισέ . Λες και μιλούσε σε κομματική σύναξη. Ο Μεϊμαράκης του έκανε επιθέσεις. Αυτός απαντούσε χωρίς όρεξη και χωρίς σιγουριά.

Το πρόσωπο που είναι κρυμμένο στο νέο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) παρουσίασε σήμερα επισήμως το νέο τραπεζογραμμάτιο των 50 ευρώ, το οποίο θα τεθεί σε κυκλοφορία στις 4 Απριλίου 2017. Η εισαγωγή του νέου τραπεζογραμματίου αποτελεί το πιο πρόσφατο βήμα στην προσπάθεια να καταστούν τα τραπεζογραμμάτια ευρώ ακόμη ασφαλέστερα.

Επετειακό βίντεο-Ένας χρόνος #Δημοψηφισμα_απατη

Ένας χρόνος μετά. Αυτό είναι το video - αφιέρωμα για το #Δημοψηφισμα_απατη που πρέπει να δουν όλοι:







https://twitter.com/omadaalithias

ΣΚΙΤΣΟ-Γιαυτό μπλόκαραν την περιουσία του Ψυχάρη!

Σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

ΒΙΝΤΕΟ-Μαντάς: Βεβαίως θα ξανακάναμε δημοψήφισμα

Και φυσικά θα το ξανάκαναν... ελπίζοντας να πάει κάτι στραβά και να καταλήξουμε στον κομμουνισμό που ονειρεύονται:

Συνεχίζεται στο Twitter το «γλέντι» για τον ένα χρόνο από το δημοψήφισμα: «Σήμερα είναι του αγίου Σανοφάγου»

Χαμός στο Twitter με το hashtag #δημοψηφισμα_απατη

Με… αστεία tweets και memes γιορτάζουν τα social media τη συμπλήρωση ενός έτους από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, με τις καυστικές ατάκες για τις κυβερνητικές επιλογές να μην έχουν τελειωμό!

Τον ρεπόρτερ κάνει «κολλητός» του πρωθυπουργού προκειμένου να πάει διακοπές στην Κίνα

Χρέη ρεπόρτερ φαίνεται πως ανέλαβε ο «κολλητός» του πρωθυπουργού, προκειμένου να καλύψει το ταξίδι του στην Κίνα.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή.

Είναι γνωστό ότι το (κρατικό) ΑΠΕ διαθέτει τέσσερις πολιτικούς συντάκτες, οι οποίοι καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ και κατ” επέκταση τη δραστηριότητα του Πρωθυπουργού (δηλώσεις, συναντήσεις, επισκέψεις κ.τ.λ.).

Οι… hot τάσεις του καλοκαιριού by ΣΥΡΙΖΑ (ΦΩΤΟ)

Δεν θέλουμε να το παίξουμε παντογνώστες των στυλιστικών τάσεων που επικρατούν στο χώρο της μόδας, αλλά κάτι λίγα από ρούχα σκαμπάζουμε.

Θρίλερ στον ελληνικό εναέριο χώρο με ισραηλινό αεροσκάφος -Το συνόδεψαν F-16

Θρίλερ, με αίσιο τέλος ευτυχώς, διαδραματίστηκε στον ελληνικό εναέριο χώρο νωρίτερα σήμερα.

Το θρίλερ ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 το πρωί και διήρκεσε περί τα 10 λεπτά.

ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΑΝ ΓΙΑ ΚΑΝ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ! "Πράσινο φως" χωρίς κανένα σχόλιο από το Ελεγκτικό για την επένδυση στο Ελληνικό

Το «πράσινο φως» πήρε από το Ελεγκτικό Συνέδριο η διαδικασία για την αποκρατικοποίηση του Ελληνικού.   Όπως αναφέρουν κύκλοι του ΤΑΙΠΕΔ, το Ελεγκτικό ενέκρινε χωρίς κανένα σχόλιο ή παρατήρηση τις αλλαγές στη σύμβαση που έγιναν με το MOU με τον επενδυτή.  

Θρήνος στην Κρήτη για την 18χρονη πανέμορφη ανιψιά του βουλευτή

Η ανιψιά του βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη έχασε άδικα τη ζωή της στην Κρήτη

Τα ξημερώματα της Τρίτης, η μόλις 18 ετών,Πέλλα Κουτεντάκη, έχασε τη ζωή της μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή των Μοιρών στην Κρήτη. Η κοπέλα επέβαινε σε αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 20χρονος φίλος της. 

ΦΩΤΟ-Σε Γκαίμπελς εξελίσσεται ο Νικολάκης προκειμένου να πάρει άδεια απ'τον Τσίπρα

Τη γνωστή προπαγάνδα με τους τίτλους εφαρμόζει ο Νίκος Χατζηνικολάου στη σελίδα που έχει με τον Κουρή, με τον οποίο προσπαθεί να πάρει κανάλι αφού χωρίς τηλεοπτική στέγη η φυλλάδα του και το ραδιόφωνο θα χρεοκοπήσουν ως το τέλος του χρόνου.

Ενώ λοιπόν όλοι έχουν σαν είδηση...

Παίρνεις τον Μπαλαούρα σου και φεύγεις

Αντώνης Πανούτσος

Η υπόθεση COSCO είναι η επιτομή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Πρώτον, για τη λογική «Κινέζοι είναι, πού θα καταλάβουν τι γράφει το νομοσχέδιο;».

Την COSCO μπορεί να την έχουν Κινέζοι αλλά οι δικηγόροι της είναι Ελληνες. Εκτός αν στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι οι πολυεθνικές προσλαμβάνουν άτομα στη λογική που η κυβέρνηση προσέλαβε τον Καρανίκα.

Το πιο ακριβό ξενοδοχείο της Ευρώπης βρίσκεται στην Ελλάδα -Tο φθηνότερο δωμάτιο έχει 1.800 ευρώ! [εικόνες]

Στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα το Πόρτο Χέλι βρίσκεται το πιο ακριβό ξενοδοχείο της Ευρώπης.

Μαξίμου… air travel

Όσο απίστευτο και αν ακούγεται φαίνεται πως η πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση έχει ενθουσιαστεί με τη χλιδή και τα κρατικά αεροπλάνα και τους έδωσε να καταλάβουν.

Αφωνοι όλοι με την Καμπουρέλη: «Τα β@@@@@@ μου είναι καλά;» ρώτησε on air [βίντεο]

Με μια αφοπλιστική ερώτηση η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη, που συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής «Πρωινούλι» κατάφερε να προκαλέσει... ταραχή στο πλατό της εκπομπής.

Ο… καλοφαγάς υπουργός

Που τον χάνεις που τον βρίσκεις ο υπουργός δεν χάνει στιγμή με την πρώτη ευκαιρία να βρεθεί στο εστιατόριο του Ηλία Μαμαλάκη το «Μπουκιά και Συχώριο» στο Κολωνάκι, έτσι ώστε να απολαύσει τις λιχουδιές του γνωστού μάγειρα.

Ο ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ->Μπογδάνος εναντίον Τζήμερου για Φύσσα

Βολές εξαπέλυσε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ Κωνσταντίνος Μπογδάνος εναντίον του Θάνου Τζήμερο με αφορμή το σχόλιο που είχε κάνει για τον Παύλο Φύσσα.

Επίθεση Κρεμαστινού σε Θεοχαρόπουλο: Αν ξαναβγεί βουλευτής στείλτε μου τηλεγράφημα

Επίθεση στη ΔΗΜΑΡ και στον πρόεδρό της Θανάση Θεοχαρόπουλο για τη διαφοροποιήσή του στο θέμα του εκλογικού νόμου εξαπέλυσε ο Δημήτρης Κρεμαστινός.

Wimbledon: Το κορυφαίο ράλι του τουρνουά - Κερδισμένος πόντος από την Τσιμπούλκοβα [βίντεο]

Ενα από τα κορυφαία ράλι της χρονιάς προσέφεραν η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα και η Ανιέσκα Ραντβάνσκα, με την πρώτη να κερδίζει τελικά τον πόντο έπειτα από 25 χτυπήματα.