22 Ιουλίου 2016

Βίντεο: Τουρίστρια κάνει στοματικό στο σύντροφό της ενώ ντόπιος τους ξεφωνίζει

Το ζευγάρι δεν κρατήθηκε και αγνόησε τον κόσμο που βρισκόταν εκεί, ξεκινώντας τα ερωτικά παιχνίδια σε κοινή θέα

Τι κι αν ήταν μέσα στη μέση του δρόμου, την ώρα που γύρω τους βρισκόταν πλήθος κόσμου; Δυο ξαναμμένοι νέοι, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τις ορμές τους.

Ανοίγουν ξανά οι δικογραφίες του Ανδρέα Βγενόπουλου

Ανοίγουν ξανά οι δικογραφίες του Ανδρέα Βγενόπουλου μετά από παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου.

O Άδωνις Γεωργιάδης είναι για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι το κόκκινο πανί για έναν ταύρο! Αλλά το σημερινό περιστατικό δεν μπορεί να εξηγηθεί τουλάχιστον για τους απλούς ανθρώπους.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ-Ο Ερντογάν περιγράφει την και καλά «τυφλή» προσγείωση στο Ατατούρκ την ώρα του πραξικοπήματος – ΒΙΝΤΕΟ

Ασφυκτικές πιέσεις να μεταβεί σε ελληνικό νησί δέχτηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τη νύχτα της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο.

Δείτε την ΠΝΠ για την και καλά "χαλάρωση" των capital controls - Τι αλλάζει; Τίποτα... απλά προσπαθούν να μαζέψουν λεφτά

Υπεγράφη από τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η υπουργική απόφαση με θέμα «Ρυθμίσεις Θεμάτων Περιορισμών στην Ανάληψη Μετρητών και τη Μεταφορά Κεφαλαίων». Σημειώνεται ότι το «πράσινο φως» για τη χαλάρωση των capital controls έδωσε και τυπικά χθες το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).

Απίστευτη ατάκα Αμβρόσιου για Δαμανάκη και Κιμούλη!

Να ξαναθυμίσουμε όμως ότι ο Αμβρόσιος πανηγύριζε μαζί με όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες για "τις ανάσες εθνικής υπερηφάνειας" και τον Βαρουφάκη τον Φεβρουάριο του 2015

Μετά την επιστολή του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου για την παράσταση «Ο Πλούτος» που τον σατιρίζει, ο Γιώργος Κιμούλης απάντησε μέσω facebook. Αρχικά, ο Αμβρόσιος, με ανοικτή επιστολή προς τους Αιγιώτες που παρακολούθησαν την παράσταση μίλησε για «κάποιους ηθοποιούς, αριστερής κουλτούρας». Στη συνέχεια όμως, άφησε απίστευτη μπηχτή για τον Γιώργο Κιμούλη: «Θα προσπαθήσω να ζητήσω μια επικοινωνία με την κα Δαμανάκη, για να....

Έκραξαν οι αλήτες τον Μέγα ΗΓΕΤΗ Τσίπρα... τους σουμπάριασε άμεσα η ΕΛΑΣ, ενώ στη Θεσσαλονίκη σπάνε ανενόχλητοι

Ενταση επικράτησε λίγο πριν την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε εκδήλωση του Αγίου Δημητρίου, με την αστυνομία να προχωρά σε 12 προσαγωγές.

"Βόμβα" στην ασφαλιστική αγορά: Η Enterprise Insurance Company σταμάτησε τις πληρωμές

Στον αέρα βρίσκονται οι ασφαλισμένοι της εταιρείας Enterprise Insurance Company, η οποία λειτουργεί στην Ελλάδα με αντιπρόσωπο την Enterprise Hellas για τον κλάδο του αυτοκινήτου.

Ταμειακό έλλειμμα 526 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο

Στα 526 εκατ. ευρώ από 1,851 δισ. ευρώ πέρυσι διαμορφώθηκε το έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού σε ταμειακή βάση, στο πρώτο εξάμηνο του έτους (Ιανουάριος-Ιούνιος).

Άγριο κράξιμο για το εμμετικό χτύπημα Καμμένου στην Φώφη και τις ειρωνείες στον Κυριάκο

Δείτε τι έγραψε στο twitter και πώς τον «στολίζουν» με απαντήσεις τους οι χρήστες

Θύελλα έχει ξεσηκώσει μια ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στο twitter, με την οποία ο υπουργός Άμυνας αναφέρεται ειρωνικά στην σύνταξη που λαμβάνει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ με το δράστη του Μονάχου να βρίζεται με πολίτες, να λέει "είμαι Γερμανός" και να του απαντούν "ΜΑΛ@ΚΑΣ ΕΙΣΑΙ"

Σε νέα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα ο ίδιος δράστης που πυροβολούσε έξω από το McDonalds φαίνεται στην οροφή ενός γκαράζ να περιφέρεται και να πυροβολεί.

Το εντυπωσιακό είναι ότι...

ΜΕΓΑΛΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣ! Ο Λεβέντης υποσχέθηκε στον Τσίπρα ψαρομεζέδες (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι κόντρες στην αίθουσα της Βουλής αφορούν την πολιτική αντιπαράθεση και όχι τις προσωπικές σχέσεις. Αυτό το γνωρίζει καλά ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει αναφερθεί στις φιλικές σχέσεις που έχει με τον πρωθυπουργό, οι οποίες μάλιστα μεταφράζονται ως… ένα πολιτικό φλερτ για μελλοντική συνεργασία.  

Ξεκίνησε η «μετακόμιση» της ΝΔ – Η τελευταία εκδήλωση στη Συγγρού (ΦΩΤΟ)

Το μεγάλο «αντίο» λένε στο κτήριο της Συγγρού, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται διότι ξεκινά και επίσημα η μετακόμιση στην νέα έδρα που έχει ετοιμαστεί στην οδόΠειραιώς 62 στο Μοσχάτο.

ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ! Βρετανική Express: Τερέζα Μέι, Μέρκελ και Γιούνκερ είναι στους Illuminati [εικόνες]

Η Τερέζα Μέι κρατά εδώ και περίπου δύο εβδομάδες τα πρωθυπουργικά ηνία της Βρετανίας, γεγονός που την καθιστά πρωταγωνίστρια στα ΜΜΕ της χώρας.

Τύπος και ιστοσελίδες ασχολούνται με την νέα πρωθυπουργό, όχι μόνο για τις πολιτικές της κινήσεις και τα... εκκεντρικά παπούτσια, αλλά και τη σύνδεση της με πιο «περίεργα» θέματα.


Ο Μαρινόπουλος χάρισε 103 εκ. ευρώ σε κολλητό του προμηθευτή, ενώ χρωστάει το 1% του ΑΕΠ (1,8 δισ)

Την ώρα που ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ χρωστά 1.324.683.288,17 ευρώ σε προμηθευτές και πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια στις τράπεζες (ιδίως στην ALPHA BANK), στο ελληνικό δημόσιο και στο ΙΚΑ, χωρίς να δημοσιεύει οικονομικές καταστάσεις και εξακολουθεί να επιβιώνει εκμεταλλευόμενη την γενική παραδοχή ότι «αν καταρρεύσει θα συμπαρασύρει εκατοντάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας» και ζητά την προστασία των Δικαστικών Αρχών με τις ευνοϊκές διατάξεις του Πτωχευτικού Κώδικα, με απόφαση της Διοίκησής της (το πρακτικό της οποίας φέρει υπογραφή αμφίβολης γνησιότητας) χαρίζει - διαγράφοντας με απαίτησή της από τον μεσάζοντα Καρυπίδη ύψους 103.837.120,33 ευρώ.

Η απάντηση της ΝΔ στον Τόσκα

«Ο κατ’ ευφημισμό Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποδεικνύει πως δεν ξέρει τι γίνεται στο χώρο των αρμοδιοτήτων του και ειδικότερα στην εστία ανομίας που αναπτύσσεται στη Θεσσαλονίκη» σημειώνει η ΝΔ απαντώντας στον Νίκο Τόσκα, ο οποίος σε ανακοίνωσή του επεσήμανε ότι η «θερινή επικοινωνιακή εκστρατεία της ΝΔ είναι μία επίθεση στο κενό».

Να πώς θα δώσουν τα κανάλια στους «δικούς» τους!

Ένα σατανικό σχέδιο (φυσικά αντιθεσμικό, διαβλητό, παράνομο και επιτομή της διαπλοκής) έχει επεξεργασθεί η κυβέρνηση δια χειρός κ. Νίκου Παππά.

Και αυτό προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι άδειες στα κανάλια που θα δοθούν με “διαγωνιστικές διαφανείς” διαδικασίες, θα καταλήξουν στα χέρια “δικών” τους επιχειρηματιών!

Η νέα επική πατέντα Κρητικού ξενοδόχου -Πού τοποθέτησε το πλυντήριο ρούχων [εικόνες]

H απίστευτη εφευρετικότητα των Κρητικών έχει χτυπήσει κόκκινο κυριολεκτικά αυτό το καλοκαίρι.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες ένας Κρητικός επιχειρηματίας στο χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων έγινε διάσημος στο διαδίκτυο, αφού η σκέψη του και η πραγμάτωσή της προκάλεσαν πανικό στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Εκκενώνεται το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας υπό τον φόβο κατάληψης από τους "No Border"

Ο πρύτανης του Πανεπιστήμιο Μακεδονίας αποφάσισε την εκκένωση του Ιδρύματος υπό το φόβο κατάληψης του από τους No Border, σύμφωνα με το Thestival.gr.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης θέλει να επιστρέψει ως... part-timer καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ο Γιάνης Βαρουφάκης επιστρέφει στα αμφιθέατρα του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, στο εμβληματικό κτίριο της οδού Σόλωνος, όπου βρίσκεται η έδρα του τμήματός του. Ωστόσο, ζητάει να είναι μερικής απασχόλησης και μόνο στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα.

ΤΑ ΜΙΣΑ ΝΑ'ΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ! Βίντεο: Δείτε ελληνικό Απάτσι να κάνει νυχτερινές πτήσεις πάνω από τη Λέρο

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει θέσει σε πορτοκαλί συναγερμό επίλεκτες ομάδες ειδικών δυνάμεων, μονάδες ελικοπτέρων και σημαντικό αριθμό πολεμικών πλοίων

Το σπάνιο ντοκουμέντο του ασπασμού Βαρθλομαίου-Παϊσίου στο Άγιον Όρος(VIDEO)

Ένας αυθεντικό βίντεο ήρθε στη δημοσιότητα από την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους στις 7 Νοεμβρίου του 1992.

Αλλάζει παρουσιαστή το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ – Ποιο πρόσωπο διαδέχεται τον Χαρίτο

Αλλάζει ηνία το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ από τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ στις 21:00 αναλαμβάνει γυναίκα δημοσιογράφος.

Η Τσατάνη προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατά της Θάνου

Μήνυση σε βάρος δημόσιων λειτουργών της Κύπρου υπέβαλλε η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία. Τσατάνη, η οποία προ ολίγων μηνών κατήγγειλε τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για προσπάθεια παρέμβασης στη δικογραφία του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου που χειριζόταν.

Αυτοί είναι οι 92 αθλητές της ελληνικής αποστολής στο Ρίο

Με 92 αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Τα περισσότερα μέλη έχει ο στίβος, αφού μετέχουν 27 αθλητές, ενώ στα ατομικά αθλήματα ακολουθούν η κολύμβηση με 15, η γυμναστική με 9, η ιστιοπλοΐα με 7 και η κωπηλασία με 6.

Νέο βίντεο του ISIS με τη φονική πορεία του φορτηγού στη Νίκαια - «Η σιωπή σκοτώνει»

Ένα νέο προκλητικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος που δείχνει τη φονική πορεία  του φορτηγού στη Νίκαια.

ΕΚΤΑΚΤΟ!! ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ-Ο δράστης του Μονάχου πυροβολεί τον κόσμο

Δείτε βίντεο που εμφανίστηκε πριν από λίγο στο Twitter και σύμφωνα με τους σχολιαστές είναι από την περιοχή του εμπορικού κέντρου Olympia όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί. Συγκεκριμένα δείχνει έναν δράστη που αρχίζει να πυροβολεί μπροστά από το McDonalds που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το εμπορικό κέντρο:

Κρήτη: Προσέξτε τι θα συμβεί πίσω από αυτές τις γυναίκες - Δείτε το βίντεο από κάμερα ασφαλείας!

Οι δύο γυναίκες κάνουν δεξιά με το μηχανάκι τους και καταγράφονται από την κάμερα. Η είδηση όμως βρίσκεται στη συνέχεια...

ΣΕ 3-4 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΜΠΑΓΙΕΡΝ-Γκολ παγκόσμιας κλάσης από τον 19χρονο Ντεμπελέ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου. Γι' αυτό άλλωστε και τον απέκτησε η Ντόρτμουντ από την Ρεν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο 19χρονος επιθετικός απέδειξε στο φιλικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Σαγκάη ότι η γερμανική ομάδα έκανε διάνα με την απόκτησή του, καθώς πέτυχε ένα γκολ παγκόσμιας κλάσης.

Μεγάλη δημοσκόπηση για τα νέα κόμματα! Θα ψηφίζατε κάποιο από αυτά;

Μια νέα ηλεκτρονική σφυγμομέτρηση ξεκινά από σήμερα το logiastarata.gr με σκοπό να δούμε αν υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη δυναμική από τα νέα πολιτικά κόμματα που δημιουργήθηκαν τον τελευταίο καιρό.

Πυροβολισμοί και πολλοί νεκροί σε εμπορικό κέντρο στο Μόναχο [βίντεο]

«Συναγερμός» έχει σημάνει στο Μόναχο μετά από πυροβολισμούς στο εμπορικό κέντρο, Olympia.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν...

Ο κρατήρας της μάχης εκτίθεται για πρώτη φορά 140 χρόνια μετά την εύρεσή του από τον Σλίμαν

Για πρώτη φορά από την ημέρα της ανακάλυψής του –πριν από 140 χρόνια- θα εκτεθεί στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο ο κρατήρας της μάχης, μαζί με ένα από τα χρυσά κύπελλα που είχε στο εσωτερικό του.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ! Λόγω... γκάφας δεν πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ζαπουνίδου

Είδηση-σοκ λίγες μέρες πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο, για την Δέσποινα Ζαπουνίδου αλλά και την ελληνική Ολυμπιακή ομάδα που θα ταξιδέψει στην Βραζιλία.

ΒΙΝΤΕΟ-ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ! Η γκάφα του πρίγκιπα Κάρολου: Εριξε αναμνηστική επιγραφή... και γέλαγε

Ο πρίγκιπας Κάρολος έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες βασιλικές επισκέψεις, έχοντας εγκαινιάσει μνημεία και επιγραφές, ωστόσο, την τελευταία του επίσκεψη θα την θυμάται για καιρό.

ΑΠΑΠΑ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ! Καγκελάριος Αυστρίας: Υπεύθυνες οι θρησκευτικές κοινότητες αν μέλη της κάνουν παραβάσεις

Συνάντηση με εκπροσώπους των μουσουλμανικών οργανώσεων που πραγματοποιήθηκε με δική του πρωτοβουλία, είχε ο Αυστριακός ομοσπονδιακός καγκελάριος και αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών, Κρίστιαν Κερν.

ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ! Ολιβερ Στόουν κατά Pokemon Go: Οδηγεί σε ολοκληρωτισμό

Ως ένα νέο είδος εισβολής στην ιδιωτικότητα των ατόμων χαρακτήρισε την παγκόσμια τρέλα με το Pokemon Go ο βραβευμένος με Οσκαρ σκηνοθέτης, Ολιβερ Στόουν.

ΝΔ: Η κυβέρνηση κλείνει το μάτι στη φοροδιαφυγή – Ποιος την παίρνει σοβαρά πλέον;

Εντονη κριτική στην τροπολογία της κυβέρνησης για να επανέλθουν τα αυτοτελή πρόστιμα για τις παραβάσεις της μη έκδοσης ή της ανακριβούς έκδοσης φορολογικών στοιχείων άσκησε η ΝΔ.

Stratfor: Η Τουρκία χάνει το μεγάλο ατού της στρατιωτικής ισχύος

Η απόπειρα πραξικοπήματος που οδήγησε το τουρκικό κράτος σε κρίση ήρθε τη λάθος στιγμή για την Άγκυρα, αναφέρει η Stratfor σε σχετική ανάλυση.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΙΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ... Σε άλλα νέα: Πληρώνουν αυτόν τον Νεάντερταλ με HIV για να βιάζει 12χρονα κορίτσια

Είναι 40 ετών, φορέας του ιού HIV και η δουλειά του είναι - μεταξύ άλλων - να βιάζει επί πληρωμή ανήλικα κορίτσια, σε σεξουαλικές τελετές που οι κάτοικοι του χωριού του πιστεύουν ότι εξαγνίζουν τα θύματά του.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΑ ΧΕΙ ΑΥΤΑ Η "ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ"!Ταύρος σκοτώνει γυναίκα μπροστά στον άντρα και το παιδί της

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ταύρος κάρφωσε τη 47χρονη Sofia Lopez Gonzalez μπροστά στον άντρα και ένα από τα παιδιά της. Η μητέρα δύο παιδιών κατέληξε στα τραύματά της μετά το χτύπημα του ταύρου μπροστά στον άντρα και το ένα της παιδί. Η Sofia Lopez Gonzalez προσπάθησε να ξεφύγει από τον ταύρο που είχε αφεθεί στους δρόμους της Moratalla στη Μούρθια, στη νοτιοανατολική Ισπανία, κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Cristo del Rayo.

Λίγες ώρες μετά τον μοιραίο τραυματισμό στην κοιλιά της, πέθανε στο νοσοκομείο. Ο σύζυγος και ένα από τα δύο της παιδιά, ηλικίας 15 και 9 ετών, έγιναν μάρτυρες της τραγωδίας. Οι αρχές επιβεβαίωσαν τον θάνατό της την Κυριακή και ανακοίνωσαν πως θα κηρύξουν τριήμερο εθνικό πένθος.

Μυστήριο: Το video που γονάτισε το Facebook! [vid]


[Το πιθανότερο που η δημοσιοκαφρίλα Ευαγγελάτου δεν μπορεί να αντιληφθεί, είναι να πρόκειται για επανείσοδο στη Γη κάποιου δορυφόρου ο οποίος "καίγεται"]

Το συγκεκριμένο βίντεο από ερασιτεχνική κάμερα ή κινητό τηλέφωνο έχει "γονατίσει" τις τελευταίες μέρες το facebook. Ένα απίστευτο φαινόμενο στον ουρανό του Αζερμπαϊτζάν προκαλεί -δικαιολογημένα- πανικό στo διαδίκτυο.

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο νέος θαυμαστής του Τσίπρα μας λέει κάτι για τον πατέρα του

Ο Λεβέντης κάνει μια αποκάλυψη για τον πατέρα Τσίπρα... ή μήπως τότε δεν ήταν αξιόπιστος και τώρα που στηρίζει Τσίπρα είναι;

Σκουρλέτης εναντίον Τσίπρα;

Του Σάκη Μουμτζή

Ο Π. Σκουρλέτης με την τροπολογία που κατέθεσε πριν από λίγες μέρες και η οποία μειώνει τα δυνητικά έσοδα της ΔΕΣΦΑ κατά 300-400 εκατομμύρια ευρώ, ουσιαστικά τορπιλίζει την συμφωνία με τους Αζέρους. Άμεση ήταν η αντίδραση του υψηλόβαθμου στελέχους της Socar, Ανάρ Μαμάντοφ που δήλωσε πως υπ΄αυτές τις συνθήκες η συμφωνία δεν μπορεί να υλοποιηθεί.

Στο προαύλιο της Βουλής η φιέστα Τσίπρα για τη συνταγματική αναθεώρηση

Το επικοινωνιακό βάρος στην παρουσίαση των προτάσεων για τη Συνταγματική αναθεώρηση ρίχνει η κυβέρνηση και στο Μέγαρο Μαξίμου κινούνται στους ρυθμούς της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, στον προαύλιο χώρο της Βουλής κατά τα...πρότυπα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Σύναξη… «φουσκωτών» στην τουαλέτα της Βουλής

Η καλύτερα φυλασσόμενη τουαλέτα στον κόσμο είναι αυτή στο ισόγειο της Βουλής… ή τουλάχιστον ήταν για λίγα λεπτά κατά την επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΟΙΚ. Τι είχε συμβεί; Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιου μόλις είχε ολοκληρώσει τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κατευθύνθηκε μαζί με τη φρουρά του και τη φρουρά της Βουλής προς την έξοδο όπου τον περίμενε το θηριώδες τζιπ του και μια σειρά άλλα θωρακισμένα αυτοκίνητα της πρεσβείας για να αναχωρήσει.

ΔΕ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ! Η Ρωσία επαναφέρει τις πτήσεις προς την Τουρκία

Η Ρωσία ήρε σήμερα την απαγόρευση που είχε επιβάλει στους ρώσους πολίτες να μεταβαίνουν αεροπορικώς στην Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος που εκδηλώθηκε την περασμένη Παρασκευή και η εταιρία Aeroflot ανακοίνωσε αμέσως την επανάληψη των πτήσεών της.

ΣΥΡΙΖΑιος υπουργός: «Και ο Μαυρογιαλούρος μέσα στην αυταπάτη ζούσε…»

Ποιος Συριζαίος το είπε αναφερόμενος στον πρωθυπουργό;

Το πήραν απόφαση ότι δεν βγαίνουν τα κουκιά και το έριξαν στην πλάκα…
Η συζήτηση στο καφενείο της βουλής μετά την πρώτη τοποθέτηση του πρωθυπουργού. H παρέα Συριζαίικη γύρω από υπουργό (χαμηλών τόνων πρέπει να πούμε)

Τον Αύγουστο η πρώτη δόση του αυξημένου ΕΝΦΙΑ ΣΥΡΙΖΑ για 6 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων

«Μέχρι τέλος Ιουλίου θα έχει εκκαθαριστεί το 99,9% των ειδοποιητηρίων του ΕΝΦΙΑ έτσι ώστε οι 6 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων να μπορέσουν να εξοφλήσουν τον φόρο σε 5 μηνιαίες δόσεις με την πρώτη δόση να πρέπει να καταβληθεί στα τέλη Αυγούστου» ανέφερε ο Αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης μιλώντας στο κανάλι της Βουλής.

Στην Αθήνα μεταφέρονται οι «8» Τούρκοι στρατιωτικοί

Στην Αθήνα μεταφέρουν τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς, που αυτομόλησαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.

Μήνυση για τους βανδαλισμούς στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης υπέβαλε ο Καλαφάτης

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για τους βανδαλισμούς στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης κατέθεσε ο Σταύρος Καλαφάτης, έπειτα από την επίθεση από αναρχικούς που συμμετέχουν στο «No Border Camp».