06 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΩΤΟ-ΝΤΑΞ'! ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ άμα δείτε σε ποιο άθλημα ήταν πρωταθλητής ο Καμμένος

Ξέρετε ότι πριν από πολλά χρόνια ο Πάνος Καμμένος είχε αναδειχθεί πρωταθλητής στο άθλημα των τεμπέληδων; Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, η οποία κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ποζάρει πανευτυχής κρατώντας στα χέρια του το κύπελλο του πρωταθλητή στο...

Καθιστική διαμαρτυρία λάθρο στο hot spot των Τρικάλων - ΒΙΝΤΕΟ

Σε καθιστική διαμαρτυρία προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης οι πρόσφυγες του hot spot των Τρικάλων. Επισημαίνοντας τους λόγους για τους οποίους διαμαρτύρονταν, είπαν μεταξύ άλλων, ότι δεν  διαθέτουν κατάλληλη σίτιση, χρήματα, ιατρική περίθαλψη και φάρμακα.

Αδωνις Γεωργιάδης: Η ΝΔ θα δώσει όλες τις άδειες που επιτρέπει το φάσμα

Εφόσον ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός,  ο νόμος δεν ισχύει και οι άδειες δεν υπάρχουν, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

«Όποιος εξακολουθεί να υποστηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα, είτε είναι πολιτικός, είτε δημοσιογράφος, ή το κάνει για την καρέκλα του, ή ο δημοσιογράφος, για να πάρει κανένα κοψίδι. Λογικό επιχείρημα υποστήριξης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει πια», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ 'Αδωνις Γεωργιάδης.

Στο Μέγαρο Μαξίμου οι Ολυμπιονίκες! Συνάντηση με τον Τσίπρα [pics, vid]

Την ελληνική αποστολή που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο συναντά αυτή την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Τεχνικός ΔΕΗ: Με σημάδευε με την καραμπίνα και απειλούσε ότι θα με σκοτώσει – ΒΙΝΤΕΟ

Τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης ταβέρνας στη Χασιά τον σημάδευε με μια καραμπίνα και απειλούσε πως θα τον σκοτώσει εάν κόψει το ρεύμα στην επιχείρηση του περιέγραψε ο τεχνικός της ΔΕΗ.

Σοκ στην Μυτιλήνη: Σκοτώθηκε 40χρονος στρατιωτικός σε άσκηση

Δυστύχημα με ένα νεκρό πριν λίγη ώρα κατά την διάρκεια στρατιωτικής άσκησης στην περιοχή Καμένου Δάσους στην κεντρική Λέσβο.

Ντοκουμέντο από την επίθεση κουκουλοφόρων στην κλήρωση της Football League – BINTEO

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε σήμερα ένα βίντεο - ντοκουμέντο από την επίθεση που πραγματοποίησαν κουκουλοφόροι κατά τη διάρκεια της κλήρωσης των αγώνων της football league, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Κρητικός και η... σανίδα του - Το βίντεο που «σπάει» το Ίντερνετ!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο για τη 2η διοργάνωση SUP στον Άγιο Νικόλαο που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτώβρη

Ένα καταμεσήμερο του καλοκαιριού, εκεί που σκάβει κάνοντας εργασίες στη γη του ανακαλύπτει το... stand up paddle.

Η Φώφη φωτογραφίζεται με τον γιο του Λεβέντη και την Αντωνίου (ΝΔ) και κάνει χιούμορ: «Η επόμενη συγκυβέρνηση»

Πολλά χαμόγελα και καλή διάθεση επικράτησε στους διαδρόμους της Βουλής μετά την ειδική εκδήλωση απόδοσης τιμών για την Ολυμπιακή Ομάδας.

ΓΓ Δημόσιας Περιουσίας: Εγώ θα είμαι συνεπής όταν ο πρωθυπουργός έκανε «ναι» το «όχι» του λαού; -Τι καταγγέλλουν οι εφοριακοί

Αιχμές για τον γ.γ. Δημόσιας Περιουσίας αλλά και τον αναπληρωτή υπ. Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη, αφήνει ο Σύλλογος Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων σχετικά με το κτίριο του Κεράνη και την μετεγκατάσταση του ΥΠΟΙΚ.

Η Ολυμπιακή ομάδα στη Βουλή: Δεν θέλουμε Πολιτεία μόνο για τις... φωτογραφίες [εικόνες & βίντεο]

Στη Βουλή βρέθηκε σήμερα η ελληνική Ολυμπιακή ομάδα, όπου μέλη της μίλησαν για τα προβλήματα προετοιμασίας και τι ζητούν από την Πολιτεία.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ! ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΕΞΕΙ ΕΞΩ! Ο Παππάς ζητάει δεκάδες δικαιολογητικά μέσα σε 24 ώρες από τους νέους καναλάρχες

Ειδικού Συνεργάτη

Απίστευτες καταστάσεις συνεχίζουν να διαδραματίζονται, με αφορμή τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Μετά την διαδικασία-παρωδία για την δημοπράτηση των αδειών, η υπό τους κ.κ. Παππά και Κρέτσο επιτροπή, συνεχίζει τις παράδοξες μεθόδους της, ζητώντας από τους νικητές να καταθέσουν εντός 24 ωρών δεκάδες δικαιολογητικά  από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, προκειμένου να δικαιολογήσουν το πόθεν έσχες τους.

ΜΑ ΓΙΑΤΙ; ΑΦΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΧΡΕΗ! ΤΙ ΟΧΙ; Καρδίτσα: Συνελήφθη 58χρονος για χρέη προς το Δημόσιο

Εκκρεμεί εις βάρος του καταδικαστική απόφαση φυλάκισης πέντε ετών

Συνελήφθη στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας, ένας 58χρονος για χρέη προς το Δημόσιο.

Ποτάμι κατά ΕΡΤ για την κάλυψη της συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στις Θερμοπύλες

Αιχμές εναντίον της ΕΡΤ για την απόφασή της να μεταδώσει την πρόσφατη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στις Θερμοπύλες, αφήνουν τρεις βουλευτές από το Ποτάμι με ερώτησή τους προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Επικρατείας.

ΤΗΝ ΠΟ@ΤΣΙΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! Μαρινάκης: Καταθέτω άμεσα μήνυση σε βάρος του εισαγγελέα Δασκαλόπουλου

Την πρόθεσή του να καταθέσει άμεσα μήνυση και νέα πειθαρχική αναφορά σε βάρος του εισαγγελέα Εφετών, Σταμάτη Δασκαλόπουλου, δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αποζημίωση-μαμούθ 20 εκατ. δολαρίων σε παρουσιάστρια του Fox News -Για σεξουαλική παρενόχληση

O τηλεοπτικός κολοσσός Fox News κατέληξε σε συμβιβασμό ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων με την πρώην παρουσιάστρια Γκρέτσεν Κάρλσον.

Η Κάρλσον είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρώην επικεφαλής του δικτύου Ρότζερ Έιλς με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης, έγραψε σήμερα το περιοδικό Vanity Fair, επικαλούμενο τρία πρόσωπα που έχουν γνώση της υπόθεσης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! Η Ζωή προαναγγέλει αντεπίθεση στις 15 Σεπτεμβρίου

«Στις 15 Σεπτεμβρίου, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Δημοκρατίας, θα ιδρυθεί ένας νομικός φορέας συνδεδεμένος με το κόμμα, που θα διεκδικήσει όλα αυτά που παραβιάζονται από τις ελληνικές κυβερνήσεις», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Επεισοδιακή συνέντευξη υπουργού στον δημοσιογράφο που είχε ξεφτιλίσει τον Παππά! Η Τουρκία κατέσχεσε το τηλεοπτικό υλικό!

Σε άκρως... επεισοδιακή εξελίχθηκε η συνέντευξη του Τούρκου υπουργού Νεολαίας και Αθλητιμού, Ακίφ Κιλίτς, στην εκπομπή "Conflict Zone" της Deutsche Welle.

Η συνέντευξη έγινε το βράδυ της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου, στο υπουργείο στην Άγκυρα, το οποίο νωρίτερα είχε ενημερωθεί για τα θέματα που επρόκειτο να θέσει ο δημοσιογράφος Μισέλ Φρίντμαν.

Πόσα λεφτά έχει χάσει η Ελλάδα από τον ΦΠΑ

Η απώλεια κρατικών εσόδων από τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) στην Ελλάδα εκτιμάται, σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ότι ανήλθε το 2014 στο ποσό των 4,92 δισ. ευρώ, έναντι 6,34 δισ. ευρώ που ήταν η αντίστοιχη απώλεια το 2013.

ΒΙΝΤΕΟ-Δείτε τι έπαθε εργάτης δημοσίων έργων σε δρόμο της Ρωσίας

Από τα σύννεφα έπεσε εργάτης στο στο Καζάν της Ρωσίας όταν βρήκε στο πίσω μέρος του φορτηγού του τρεις Ρωσίδες μόνο με τα εσώρουχά τους, οι οποίες ήθελαν να τις πάει... σπίτι τους.

ΠΣΟΦΑ ΤΩΡΑ ΠΣΕΚΑΣΜΕΝΕ! Δήμαρχος Λέσβου προς Μουζάλα: Δεν αντέχουμε άλλο - Πάρτε τώρα τους πρόσφυγες

Την άμεση αποσυμφόρηση της Λέσβου καθώς οι συνθήκες που διαμορφώνονται στο νησί γίνονται μέρα με τη μέρα «ιδιαίτερα ανησυχητικές και επικίνδυνες» ζητά ο Σπ. Γαληνός

«Ιδιαίτερα ανησυχητικές και επικίνδυνες» χαρακτηρίζει τις συνθήκες που διαμορφώνονται μέρα με τη μέρα στη Λέσβο, σε σχέση με τη διαχείριση του μεταναστευτικού-προσφυγικού προβλήματος, ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός.

ΝΔ: Διάτρητη η διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών -Ερωτήματα για το πόθεν έσχες

Νέα ερώτηση για τις τηλεοπτικές άδειες κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές της ΝΔ.

Στην ερώτησή τους προς τον πρωθυπουργό και τους συναρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων, οι βουλευτές της ΝΔ αναφέρουν ότι η διαδικασία που εφαρμόστηκε είναι διάτρητη και επισημαίνουν σχετικά ότι δεν προηγήθηκε – όπως επιβάλλει η έννομη τάξη και η κοινή λογική – ο έλεγχος του πόθεν έσχες και η απόφαση του ΣτΕ για τη συνταγματικότητα

Aπίστευτο τροχαίο για το αυτοκίνητο του Πούτιν -Σκοτώθηκε ο σοφέρ του [βίντεο]

Σε σοβαρό τροχαίο, με μετωπική σύγκρουση με άλλο όχημα, ενεπλάκη το επίσημο αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, τα οποία επικαλείται η Daily Mail, ο Ρώσος πρόεδρος δεν επέβαινε στην μαύρη BMW την ώρα του τροχαίου.

Συνάντηση Καλογρίτσα-Κοντομηνά σήμερα το μεσημέρι

Αρχίζουν οι συναντήσεις μεταξύ χαμένων και νικητών στις τηλεοπτικές άδειες, μεταξύ αυτών που έχουν κανάλι αλλά δεν πήραν άδεια κι εκείνων που πήραν άδεια αλλά δεν έχουν κανάλι.

ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΣΥΡΙΖΑ->Εισαγγελέας προτείνει παραπομπή σε δίκη του Γκίκα Χαρδούβελη για το "πόθεν έσχες"

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για το "πόθεν έσχες" αναμένεται να βρεθεί ο Γκίκας Χαρδούβελης που διετέλεσε τελευταίος υπουργός Οικονομικών στις κυβερνήσεις Σαμαρά.

ΒΙΝΤΕΟ - Η στιγμή της επίθεσης από βομβιστή του ISIS σε δημοσιογράφους

Την τελευταία στιγμή γλίτωσαν o πολεμικός ανταποκριτής του RT William Whiteman και το συνεργείο του, από επίθεση αυτοκτονίας βομβιστή του ISIS με όχημα που εφόρμησε εναντίον μαχητών που υπερασπίζονται τα εδάφη τους, στη Σύρτη της Λιβύης.

ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΑΠ'ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ! Εισαγγελική παρέμβαση για το περιστατικό με τον ελεγκτή και την άπλυτη που θέλει να της πληρώνουμε εμείς το εισιτήριο

Δικογραφία για «παράνομη κατακράτηση» σχηματίζεται από την Αστυνομία για το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Το περιστατικό συνέβη σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ κατά τη διάρκεια ελέγχου εισιτήριων, όταν νεαρή κοπέλα -που φέρεται να μην είχε ακυρώσει εισιτήριο- εγκλωβίστηκε από υπαλλήλους του Οργανισμού στο εσωτερικό του οχήματος.

ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ->Guardian: Ο εξευτελισμός των προσφύγων στην Ελλάδα -Πληρωμένο σεξ, συμμορίες και ψυχολογικά προβλήματα

Εν τω μεταξύ οι Έλληνες δημοσιογράφοι θάβουν περιστατικά που δείχνουν την καφρίλα των λάθρο.... προχθές βίασαν μια 19χρονη και την πέταξαν γυμνή στο δρόμο αλλά η ομερτά των ΜΜΕ δεν επέτρεψε να γραφτεί τίποτα
Με τίτλο «Οι φυλακισμένοι της Ευρώπης: ο καθημερινός εξευτελισμός των προσφύγων που έχουν κολλήσει στην Ελλάδα», ο Guardian περιγράφει την ζωή των προσφύγων που ζουν στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων.

Η Μις Ιταλία ξέρει καλή μπάλα - ΒΙΝΤΕΟ

H Μις Ιταλία 2016, Ντέμπορα Νοβελίνο, δεν ονειρεύεται τον τίτλο της «Μις Κόσμος», αλλά την κλήση της στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας.

ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι->Έρευνα: Οι δεξιοί χαίρονται περισσότερο το σ@ξ

Από την έρευνα προκύπτει πως όσοι ανήκαν πολιτικά στην Αριστερά έτειναν να έχουν το χαμηλότερο βαθμό ερωτικής ικανοποίησης

Οι δεξιοί δηλώνουν πιο ικανοποιημένοι στο... κρεβάτι απ΄ ό,τι οι αριστεροί. Αυτό τουλάχιστον δείχνει ευρωπαϊκή έρευνα που διεξήχθη σε Σουηδία, Γερμανία, Γαλλία Δανία και Βρετανία -σε δείγμα 19 χιλιάδων ανθρώπων.

Συγκάτοικοι στην «τρέλα» για 68 ώρες: Τι αληθινά έγινε στη ΓΓΕΕ-Το επικό ρεκόρ του ΣΚΑΪ

Υπνος σε ράντζα με στρατιωτικά σεντόνια, άγαρμπα ξυπνήματα, τεχνικοί που κυκλοφορούσαν με μποξεράκια  - Η εντολή του ταξίαρχου για να «πάνε προς νερού τους μετά της μεγίστης προσοχής!» - Τraffic στις τουαλέτες, γόπες, σκουπίδια και σώβρακα!

ΠΣΟΦΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΜΑΛ@ΚΑ! Κοντομηνάς για ΣΥΡΙΖΑ: Εγώ τους βοήθησα αλλά με κυνηγάνε για να δώσουν το κανάλι στους εκλεκτούς τους

Η κότα ο Λαζόπουλος δεν εμφανίστηκε στη συνάντηση... για να μην τα ακούσει

Μιλώντας σήμερα στα κορυφαία διοικητικά στελέχη του Alpha, παρουσία των παρουσιαστών, των δημοσιογράφων και των εκπομπαρχών -πλην του Λάκη Λαζόπουλου ο οποίος απουσίαζε- ο Δημήτρης Κοντομηνάς επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι εξαπατήθηκε στην υπόθεση των αδειών και ότι ο Alpha δεν πρόκειται να κλείσει καθώς υπάρχουν τρόποι να παραμείνει σε λειτουργία.

Ο ΑΡΙΟΣ Μιχαλολιάκος δεν χειροκρότησε τον Δουβαλίδη στη Βουλή!

Ο Έλληνας πρωταθλητής ανέβηκε και στο Βήμα της Βουλής και εισέπραξε ένα θερμό χειροκρότημα - Όχι από όλους βέβαια...

Ο γενικός γραμματέας  της Χρυσής Αυγής, μετά τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τον Γιάννη Αντετοκούμπο, έδειξε για ακόμα μια φορά πόσο πολύ.. αγαπάει τους αθλητές που τιμούν την Ελλάδα.

Spiegel: Πλησιάζει η συντριβή του Τσίπρα

H ελληνική κυβέρνηση πιστώνεται την σκληρή λιτότητα που εφαρμόζεται τους τελευταίους μήνες στη χώρα. Η δημοτικότητα του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα αλλά και του αριστερού κόμματός του, ΣΥΡΙΖΑ, ολισθαίνουν, σύμφωνα με δημοσκόπηση τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του το γερμανικό περιοδικό Spiegel.

«Τρύπα» 95 εκατ. ευρώ στα έσοδα τον Αύγουστο λόγω ΕΝΦΙΑ

«Τρύπα» ύψους 95 εκατ. ευρώ σημείωσαν τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού για τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το γενικό σύνολο των καθαρών εσόδων του τακτικού προϋπολογισμού για το μήνα Αύγουστο ανέρχεται σε 3.804 εκατ. ευρώ, έναντι στόχου 3.869 εκατ. € (μείωση κατά 65 εκατ. ευρώ ή 1,7% ). Σε σύγκριση με τον Αύγουστο 2015 (καθαρά έσοδα 3.829 εκατ. ευρώ) υπάρχει μείωση κατά 25 εκατ. ευρώ.

Άνω Λιόσια: Πήγαν να του κόψουν το ρεύμα και τους πυροβόλησε

Ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Χασιά πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα το αυτοκίνητο των υπαλλήλων του ΔΕΔΔΗΕ

Με κυνηγετική καραμπίνα επιτέθηκε ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Χασιά κατά συνεργείου της ΔΕΗ όταν επιχείρησαν να ξηλώσουν το καλώδιο της κομμένης, λόγω χρέους παροχής ρεύματος, μετά από επανειλημμένες παραβάσεις.

Ακολουθεί λάθος τακτική ο Κυριάκος;

Άλλοι λένε πως ο Κυριάκος δεν κάνει αντιπολίτευση και έπρεπε να είχε ανέβει στα κάγκελα του STAR (λέμε τώρα) και άλλοι λένε ότι καλά κάνει και το πάει ήπια ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίσει να κυβερνάει μέχρι να διαλυθεί τελείως και φεύγοντας από την εξουσία το "αριστερός" να θεωρείται βρισιά...

Αυτές είναι οι πόλεις με το υψηλότερο και το χαμηλότερο κόστος ζωής στον πλανήτη σήμερα

Η Σιγκαπούρη παραμένει η πόλη με το υψηλότερο κόστος ζωής στον κόσμο.

Κάθε χρόνο, το Intelligence Unit του Economist βγάζει δύο εκθέσεις, για τις πόλεις που είναι οι πιο ακριβές και οι πιο φτηνές, για να ζήσει κάποιος.

Πάλι πίπες κάνουν τα τρολάκια του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter: Πήγαν να βγάλουν τον Κυριάκο αγράμματο και τον ήπιαν

Σε δηλώσεις του από την Πορτογαλλία όπου βρέθηκε το ΣΚ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε αυτό που ξέρει όλος ο κόσμος, η ΕΕ και όλες οι ιστοσελίδες Γεωγραφίας:

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΗΡΕ "ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ"!Ενας «άγνωστος» Γάλλος επικεφαλής του υπερταμείου ιδιωτικοποιήσεων

-Πιστεύει κανείς ότι αυτός ο Γάλλος μιλάει έστω και τα λίγα ελληνικά που ζητούσε η προκύρηξη;
-Αντιδρούν οι θεσμοί στους προτεινόμενους από τον Τσακαλώτο αφού ο ένας είναι σύζυγος βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ!!

Και το όνομα αυτού... Ζακ Λε Παπ. Το όνομά του ίσως δεν λέει κάτι στους περισσότερους, ωστόσο, όπως φαίνεται, από εδώ και στο εξής θα μας απασχολεί συχνά-πυκνά. Ο λόγος; Θα είναι ο νέος επικεφαλής του υπερταμείου ιδιωτικοποιήσεων.

ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΜΑΛ@ΚΑ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! Σε... αντίσταση καλεί ο Ζουράρις

«Είναι αναμφισβήτητο ότι η πίεση στον κόσμο είναι καθημερινή και δεν είναι μόνον έναντι της κυβέρνησης, αλλά του όλου καθεστώτος εσωτερικής κατοχής, στην οποία έχουμε υποβληθεί από το 2010, με την είσοδο στα μνημόνια» δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9 fm» ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Ζουράρις.

ΜΙΛΗΣΕ ΚΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΣΚΑΤ@ΨΥΧΩΝ! Χάρρυ Κλυνν στο ξέσπασμα του Αντώνη Σρόιτερ -«Γίνεσαι κι εσύ σκατόψυχος!»

Δεν άφησε αναπάντητο το ξέσπασμα του Αντώνη Σρόιτερ περί «σκατόψυχων» ο Χάρρυ Κλυνν.

Ο γνωστός παρουσιαστής του Alpha ανήρτησε στο Facebook ένα κείμενο αναφερόμενος προφανώς σε όσους χαίρονται με τη δύσκολη κατάσταση στα κανάλια που δεν πήραν άδεια.

Το ΠΑΜΕ μαγάρισε και τον Λευκό Πύργο (ΦΩΤΟ)

«Κανένας συμβιβασμός με τη φτώχεια, τη μίζερη ζωή. Οργάνωση, Αγώνας για ανατροπή. Όλοι στο συλλαλητήριο Σάββατο 10 Σεπτέμβρη, πλατεία Αριστοτέλους, 6 μ.μ.», έγραφε το πανό που κρέμασαν πάνω στο Λευκό Πύργο τα μέλη του ΠΑΜΕ προκειμένου να καλέσουν τον κόσμο να...

Αδωνις: Είναι βδέλυγμα οι Συριζαίοι, είναι ντροπή να μας κυβερνούν

Λάβρος κατά της κυβέρνησης εμφανίστηκε στον Αlpha 989 ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών.

«Είναι βδέλυγμα οι Συριζαίοι, είναι ντροπή να μας κυβερνούν...», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Μπακογιάννη: Σήμα κινδύνου για το προσφυγικό -Διπλωματικές πρωτοβουλίες αναλαμβάνει η ΝΔ

Διπλωματικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα για το προσφυγικό και την εφαρμογή της συνθήκης του Δουβλίνου αναλαμβάνει η Νέα Δημοκρατία.

Μετά την κατακραυγή απέσυραν την τροπολογία για τα τσιγάρα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Αποσύρθηκε η τροπολογία 16 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία προέβλεπε την απαγόρευση πώλησης καπνικών προϊόντων στα ψιλικατζίδικα, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε.

ΝΑ ΞΕΨΑΧΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ! To Politico ξεψαχνίζει το φαινόμενο Τσίπρας: Είναι «μάγος της απόδρασης»

«Μάγο της απόδρασης» χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα το Politico, σε βασικό του άρθρο, στο οποίο και ασχολείται με την μέχρι τώρα πολιτική του πορεία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ελληνας πρωθυπουργός πέτυχε το ακατόρθωτο με τις εκλογικές του νίκες, ωστόσο, τώρα μοιάζει λιγότερο ανίκητος.

Ο Κοντομηνάς συνάντησε Μενεγάκη και Λαζόπουλο! Φεύγουν ή μένουν στον Alpha;

Διαβάστε αποκλειστικά όλα όσα έγιναν στη συνάντηση του προέδρου του καναλιού με τους παρουσιαστές που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης.

Ολοκληρώθηκε γύρω στις μία το μεσημέρι η κρίσιμη -για το μέλλον του σταθμού- συνάντηση του Δημήτρη Κοντομηνά με τα στελέχη του Alpha και τους παρουσιαστές.

Πέθανε η αμερικανίδα «ιδεολόγος» των ΥΠΕΡσυντηρητικών Φίλις Σλάφλι

«Οι γυναίκες είναι για να κάνουν παιδιά, οι άντρες κουβαλητές»: Με τέτοια κοσμοθεωρία έγινε γνωστή η αμερικανίδα Φίλις Σλάφλι, μία από τις πιο δραστήριες φιγούρες στο αμερικανικό συντηρητικό κίνημα που είχε στρατευτεί ενάντια στην ισοτιμία των δύο φύλων, ενάντια στις εκτρώσεις, ενάντια στους «κομμουνιστές» και ενάντια στην επανάσταση αξιών της δεκαετίας του '60.

H NΔ έκανε βίντεο τις υποσχέσεις Τσίπρα στη ΔΕΘ -«Ελεγε ένα ψέμα ανά τρία λεπτά» [βίντεο]

Σε ρυθμούς ΔΕΘ έχουν μπει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στηλίτευσε τις  υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ του 2015, μέσω ενός βίντεο που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό του κόμματος στο twitter.