01 Οκτωβρίου 2016

Ο συλληφθής φίλος του Καμμένου ετοίμαζε την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ και ήθελε να «αγοράσει» τον Alpha


[Όπως καταγγέλει ο Κεγκέρογλου "με ειδική διάταξη ο Υπ Παππάς του είχε κάνει "δώρο" τη διεύρυνση της διασύνδεσης Περιφ Τηλεοπτικών Σταθμών"]

Στο στόχαστρο των αμερικανικών υπηρεσιών βρίσκονταν ο εφοπλιστής Γιάννης Καραγιώργης, ο οποίος συνελήφθη χθες γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για απάτες και δόλια χρεοκοπία.

ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΛΥΠΟΘΥΜΑΝΕ ΜΟΝΟ ΕΝΗΛΙΚΕΣ! Λιποθυμά από την πείνα στο κέντρο της Αθήνας και όλοι αδιαφορούν (ΦΩΤΟ)

Άστεγος, με εμφανή τα σημάδια της ασιτίας λιποθυμάει στην περιοχή της Ομόνοιας και κανένας δεν σταματάει για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες… ή έστω να καλέσει ένα ασθενοφόρο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΦΟΥΣ! Πιστοποιητικό σπουδών ακόμα και σε όσους δεν τελειώνουν το Λύκειο-Αυτές είναι οι αλλαγές στο Λύκειο

Σύντροφοι όμως δεν πρέπει να είστε τσιγκούνηδες! Δώστε πιστοποιητικό σπουδών και στους αιώνιους φοιτητές... έτσι για να 'χει κι Φίλης ένα χαρτί να δείχνει

Ετοιμο είναι το νέο πόρισμα της επιτροπής Λιάκου για τις αλλαγές που θα εισαχθούν στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Ο ΘΕΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΖΑΡΙΑ! Πήγε να κάψει ζωντανή τη γυναίκα του αλλά αυτοπυρπολήθηκε κατά λάθος

Ένας άνδρας υπέστη εκτεταμένα εγκαύματα στη βόρεια Ιταλία καθώς επιχείρησε να κάψει ζωντανή την σύζυγό του, η οποία ήθελε να τον εγκαταλείψει, μεταδίδουν σήμερα ιταλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Φτύσιμο σε Τσίπρα από τον κομμουνιστή της Καισαριανής στην τελετή παράδοσης του Σκοπευτηρίου στον δήμο

Χωρίς τον δήμαρχο Καισαριανής, Ηλία Σταμέλο, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή η εκδήλωση για την απόδοση του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής στον δήμο και τους πολίτες για τα επόμενα 40 χρόνια.

ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΝΝΕΦΟ! Το έμφραγμα που γλίτωσε από «έμφραγμα» τον ΣΥΡΙΖΑ

Το έστω και ολιγόωρο αντάρτικο των δυο οικολόγων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην ψήφιση του νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα είχε και μια άγνωστη μέχρι τώρα παράμετρο.

ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΛ@ΣΕΙΣ! Παπαδημούλης: Δεν γίνεται αποδεκτή η εμμονή Σόιμπλε για το χρέος

Υπέρ της ολοκλήρωσης της συζήτησης σχετικά με την ελάφρυνση του ελληνικού δημόσιου χρέους μέχρι το τέλος του έτους τάσσεται ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Βίντεο: «Σκληρό» πορνό σε γιγαντοοθόνη στο κέντρο της Τζακάρτα

Οι οδηγοί «κόλλησαν» στην κίνηση και την οθόνη - Οι τοπικές αρχές διέκοψαν την παροχή ρεύματος μόλις έγινε αντιληπτή η παρεμβολή 

Μία «καυτή» έκπληξη περίμενε δεκάδες οδηγών σε κεντρική λεωφόρο της Τζακάρτα στην Ινδονησία όταν ενώ βρίσκονταν «κολλημένοι» στην κίνηση αντίκρισαν σε γιγαντοοθόνη βίντεο... πορνό.

Γέμισε με «πτώματα» το αεροδρόμιο του Χίθροου -Δεκάδες διαδηλωτές παρίσταναν τους νεκρούς

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι διαδήλωσαν το Σάβαβτο στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, δεκάδες εκ των οποίων υποδύθηκαν τους νεκρούς έχοντας σωριαστεί στο πάτωμα ενός τερματικού σταθμού. 

ΚΑΤ@ΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΩΡΗ! Μέμος Μπεγνής: «Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στο Ωραιόκαστρο είναι για πολύ ξύλο»

Ο ηθοποιός κατηγορεί τα μέλη του συλλόγου για ρατσιστική συμπεριφορά... και από τα Βόρεια Προάστια της Αθήνας απειλεί να τους δείρει γιατί έτσι επιβάλλει ο δημοκρατικός ΦΑΣΙΣΜΟΣ του

Για ρατσιστική συμπεριφορά κατηγορεί ο Μέμος Μπεγνής τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Ωραιόκαστρου για την απόφασή τους να μην ενταχθούν στο σχολείο όπου φοιτούν τα παιδιά τους, προσφυγόπουλα.

ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΛΕΦΤΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ! Βρέθηκε στην Αθήνα η 16χρονη αγνοούμενη από τη Θεσσαλονίκη

Αμέσως κυκλοφορούν φωτογραφίες τους παντού και δεν μπορούν να κρυφτούν να ζήσουν τον έρωτά τους... και να φάνε τις σφαλιάρες τους απ' τη ζωή

Έφυγε από το σπίτι του πατέρα της στις 8 Σεπτεμβρίου και μέχρι σήμερα δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής - Η νεαρή είναι καλά στην υγεία της και μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της 16χρονης Άννας Τερζίδου η οποία σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ηλιούπολης και έδωσε το παρών.

Ο Denzel Washington προσπάθησε να στραγγαλίσει την... Aretha Franklin!

Μια είδηση που έγινε... viral

Η αυθόρμητη αντίδραση των περισσότερων από εμάς όταν διαβάζουμε μια είδηση στην οποία πρωταγωνιστεί κάποιος συνονόματος ενός σταρ είναι να γελάσουμε, ακόμα κι όταν πρόκειται για μια δυσάρεστη υπόθεση που αφορά σε κάποιο βίαιο περιστατικό. 

ΣΙΓΑ! ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ! Λάβρος Ερντογάν κατά Ε.Ε.: Το παιχνίδι έχει τελειώσει! -Αποφασίστε τώρα αν μας θέλετε ή όχι

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε σήμερα επιτακτικά την Ευρωπαϊκή Ένωση να αποφανθεί με σαφήνεια εάν τάσσεται υπέρ ή κατά της ένταξης της Τουρκίας στους κόλπους της.

Σύλλογοι γονέων και στην Κω: Όχι στην παραχώρηση σχολικών κτιρίων για ανεμβολίαστα παιδιά λάθρο, δήθεν ανήλικα και δήθεν προσφυγόπουλα

Είναι ανεμβολίαστα, ντερέκια που δηλώνουν ανήλικοι και όχι πρόσφυγες αλλά ΛΑΘΡΟμετανάστες

Την αντίθεση τους για παραχώρηση σχολικών κτιρίων για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων που βρίσκονται στην Κω εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων σε συνάντηση που είχαν με τον προϊστάμενο Εκπαίδευσης Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Β. Καραγιάννη.

Ποια ειναι η "Aκτίνα Θανάτου" και τι σχέση είχε με το FBI; Μυστικά έγγραφα αποκαλύπτουν

Έγγραφα που δημοσιεύει το FBI αποκαλύπτουν οτι η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία είχε δείξει ενδιαφέρον για την ''Ακτίνα Θανάτου'' που είχε ανακαλύψει ο Τέσλα ώστε να χρησιμοποιηθεί από το ''Υπουργείο Πόλεμου'' των ΗΠΑ (War Department ).

Ω ΤΟ ΠΑΝΤΕΡΜΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ! Ο Φίλης έγινε νονός! Πώς αντέδρασαν οι μητροπολίτες όταν είπε το "Πιστεύω"!

Οι συγκρούσεις, τα "καρφιά", οι σκληρές ανακοινώσεις πήγαν... περίπατο, πριν από λίγες ημέρες, όταν ο Νίκος Φίλης έγινε νονός!

Ο Καμμένος τρώει φάπες μέχρι κι απ' τον Δαβάκη: Εξηγείται ο πανικός και η απόγνωση του Πάνου Καμμένου

Ο Υπεύθυνος του Τομέα Άμυνας της ΝΔ, Θανάσης Δαβάκης, σε συνέχεια της απάντησης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Καμμένου σχολίασε μεταξύ άλλων ότι «μία απλή ανασκόπηση των πρακτικών της βουλής αρκεί για να αποδειχθεί το ποιος παίζει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των Ενόπλων Δυνάμεων».

Άγριος καβγάς Φουρθιώτη – Χαϊκάλη για τις άδειες – ΒΙΝΤΕΟ

Υψηλοί τόνοι και σκληρές εκφράσεις στον τηλεοπτικό αέρα του καναλιού «Ε», όταν ο γνωστός ηθοποιός και πρώην υπουργός, Παύλος Χαϊκάλης, ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή.

Αφορμή, ήταν οι δηλώσεις του Παύλου Χαϊκάλη, ότι οι τέσσερις τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, ίσως να είναι και πολλές για την ελληνική αγορά.

«Πανηγυρίζει» το Υπουργείο Πολιτισμού για τη σύσκεψη της UNESCO για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Η διακυβερνητική επιτροπή της UNESCO σε συνάντηση στο Παρίσι, εκφράζει την ανησυχία της και παρεμβαίνει ζητώντας να βρεθεί αμοιβαία λύση- Μένει να δούμε τι αποτέλεσματα θα έχει η συζήτηση αυτή και πόσο θα συμβάλλει στον επαναπατρισμό των Γλυπτών του Παρθενώνα

Το μήνυμα Μητσοτάκη για την παγκόσμια ημέρα των ηλικιωμένων [εικόνα]

Μήνυμα μέσω twitter για τη σημερινή Ημέρα των Ηλικιωμένων έστειλε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΒΙΝΤΕΟ-Σπίρτζης για Καλογρίτσα: Δεν θα απολογηθώ επειδή έχω φίλους λαμόγια

«Θα πάω εγώ στον εισαγγελέα τον φάκελλο» είπε ο υπουργός κατηγορώντας τους βουλευτές Βασίλη Κεγκέρογλου, Κωστή Χατζηδάκη και τα κανάλια Σκάι και Alpha

Για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών και την υπόθεση Καλογρίτσα ρωτήθηκε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ1.

ΑΙΣΧΟΣ! Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! Πρώην προϊσταμένη του ΙΚΑ Καλαμάτας κολλούσε ένσημα στα παιδιά της

Τα αμφισβητούμενα ημερομίσθια είναι περίπου 500 - Σε μία περίπτωση, ένα από τα παιδιά της, ακριβώς το ίδιο χρονικό διάστημα, τις ίδιες ημέρες, είχε κολλήσει ένσημα ότι είχε εργασθεί ταυτόχρονα στην Αθήνα και στην Καλαμάτα

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ-"Έκαναν πλάκες και ξεκαρδίζονταν στα γέλια ενώ η Ελλάδα ήταν στα πρόθυρα της κατάρρευσης"


Το απόσπασμα είναι από το βιβλίο του Guy Verhofstadt: «Η Ασθένεια της Ευρώπης» και αφορά την επιστροφή της ελληνικής αποστολής από τις Βρυξέλλες στις 24 Απριλίου 2015.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΝΕΑ! Νέοι φόροι 2,8 δις ευρώ για όλους το 2017

Πρόσθετες φορολογικές επιβαρύνσεις 2,8 δις ευρώ από τα μέτρα συνολικού ύψους 5,4 δις ευρώ που ψηφίστηκαν τον περασμένο Μάιο, φέρνει το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2017 που κατατίθεται τη Δευτέρα στην Βουλή.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! Υποδιοικήτρια του Πολάκη κατέγραφε με κινητό συνδικαλιστές

Η τριμελής επιτροπή των γιατρών του νοσοκομείου "Αγ. Ανδρέας" καταδικάζει τις πρακτικές της διοίκησης.

Και συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εκδόθηκε και υπογράφει ο πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Κακούρης αναφέρεται ότι:

Σχεδόν δύο φορές τον αριθμό προσφύγων που «αντέχουν» φιλοξενούν τα νησιά -Συνεχίζονται οι αφίξεις [πίνακας]

Με τις αντιδράσεις στα νησιά του Αιγαίου να πληθαίνουν, πλέον ο αριθμός των προσφύγων έχει φτάσει σχεδόν στο διπλάσιο της χωρητικότητας των υποδομών που βρίσκονται εκεί.

Νέο «χτύπημα» στο αφήγημα Τσίπρα για το χρέος-Σταθάκης: Το 2018 οριστική λύση

Την άποψη ότι οι διαδικασίες για τη ρύθμιση του χρέους έχουν ήδη ξεκινήσει, ωστόσο οριστική λύση θα υπάρξει μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος το 2018, εκφράζει ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης.

ΗΠΑ: Γρονθοκόπησε την γυναίκα του επειδή θήλαζε μπροστά στον γιατρό της!

Ένας ζηλιάρης σύζυγος καταζητείται από την αστυνομία του Νέου Μεξικού στις ΗΠΑ - Προκάλεσε απίστευτο επεισόδιο μέσα σε νοσοκομείο, όπου λίγο νωρίτερα είχε γεννήσει η γυναίκα του

Δένδιας: Η ΝΔ θα καταργήσει τον νόμο Παππά ό,τι κι αν αποφασίσει το ΣτΕ

Η ΝΔ θα καταργήσει τον νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες ακόμα κι' αν το ΣτΕ δεν ακυρώσει τον διαγωνισμό, επισημαίνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά».

ΚΕΡΔΑΜΕ! Έκοψαν το επίδομα σε 33χρονο άνδρα με νοητική στέρηση

Καταστάσεις η οποίες παραπέμπουν σε επιλογές τύπου «Καιάδα», εκτυλίσσονται καθημερινά τα τελευταία χρόνια στο Ίδρυμα Μέριμνα της Πάτρας, όπου ένας 33χρονος άντρας με νοητική στέρηση έχει ουσιαστικά καταφύγει προκειμένου να εξασφαλίσει τροφή.

Η γερμανική Sueddeutsche προς τους "Έλληνες φοροφυγάδες": Να φοβάστε…

«Να φοβάστε!». Με αυτόν τον επιθετικό τίτλο δημοσιεύεται ρεπορτάζ στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung. Η πρόταση που ακούγεται σαν απειλή απευθύνεται στους Έλληνες φοροφυγάδες. Στο εκτενές άρθρο αναφέρονται με λεπτομέρειες οι εξελίξεις στο κυνήγι της φοροδιαφυγής στην Ελλάδα.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΔΙΑ! Ακριβότερο από σήμερα το πετρέλαιο κίνησης για τους αγρότες: Σε ποια τιμή θα κυμανθεί

Ακριβότερο πληρώνουν από σήμερα οι αγρότες το πετρέλαιο κίνησης, καθώς αυξάνεται ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης. Από σήμερα 1η Οκτωβρίου 2016, ο ειδικός φόρος κατανάλωσης (ΕΦΚ) που επιβαρύνει το πετρέλαιο κίνησης το οποίο χρησιμοποιούν οι αγρότες για την υποστήριξη της παραγωγικής τους δραστηριότητας αυξάνεται κατά 65% ή κατά 0,13 ευρώ το λίτρο, από το 0,20 στο 0,33 ευρώ το λίτρο.

Στην Ελλάδα τα λείψανα 16 επιβαινόντων του Noratlas -Είχαν σκοτωθεί το 1974, στην εισβολή στην Κύπρο

Την προσεχή Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, στις 9.30 π.μ., στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας στην Κύπρο, θα γίνει η επίσημη τελετή παράδοσης των λειψάνων των 16 Ελλήνων πεσόντων, που επέβαιναν το 1974 στο αεροσκάφος της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας Νοράτλας «Νίκη 4».

ΦΩΤΟ-Τα «δεν είπα ποτέ» των Συριζαίων στη Google

Είναι συνήθης πρακτική των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ να κάνουν μια δήλωση και στη συνέχεια να διαψεύδουν τον εαυτό τους, λέγοντας πως ποτέ δεν το είπαν αυτό ή ότι παρερμηνεύθηκαν ή πως οι δηλώσεις τους διαστρεβλώθηκαν.

«Αν ο εγγονός μου πει ότι είναι ομοφυλόφιλος θα τον διώξω! Ούτε να ξαναπατήσει»!

«Δεν τους πειράζω αυτούς, αλλά δε γουστάρω να πάει συγγενικό πρόσωπο σε αυτή την κατεύθυνση! Από μικρό πλάθεται το παιδί. Εκτός αν βγει γεννημένο...»

Άλλο ένα ρεσιτάλ δηλώσεων έδωσε ο...

Το τρίποντο του... αιώνα στην Πάτρα – Το έβαλε παίκτης του Κοροίβου Αμαλιάδας [βίντεο]

Ο Άντρεγια Μιλουτίνοβιτς μετράει ελάχιστο διάστημα στον Κόροιβο Αμαλιάδας όμως πρόλαβε να σκοράρει ένα τρίποντο που θα μείνει στην ιστορία, στο ματς Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Πατρών.

ΜΠΑΑΑ! ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ! ΕΛΑΣ: Έκρηξη εγκληματικότητας με ραγδαία αύξηση ληστειών και διαρρήξεων

Έκρηξη της εγκληματικότητας με ραγδαία αύξηση των διαρρήξεων σε σπίτια, ληστειών σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα, πρατήρια υγρών καυσίμων, υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ, αλλά και αρπαγές
τσαντών και κλοπές αυτοκινήτων, παρουσιάζουν τα στατιστικά στοιχεία του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ το πρώτο εξάμηνο του 2016.

Σπάνιο ντοκουμέντο από τη Βαρβάκειο αγορά τον καιρό του εμφυλίου

Με ιστορία 130 χρόνων και αρχιτεκτονική επηρεασμένη από την αρχιτεκτονική στην κεντρική Ευρώπη, η Βαρβάκειος Αγορά έχει κάθε λόγο να θεωρείται ένα από τα στολίδια της Αθήνας. Πήρε το όνομά της από τον εθνικό ευεργέτη πρώην πειρατή και επικηρυγμένο από τους Οθωμανούς Ιωάννη Βαρβάκη από τα Ψαρά.

Πάρτυ στο Twitter για τα γεμιστά Φωτίου και τα κουπόνια αξιοπρέπειας

Από το Σάββατο 1η Οκτωβρίου ξεκινά το πρόγραμμα ενίσχυσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων για αγορά προϊόντων μέσω των «κουπονιών αξιοπρέπειας» στις λαϊκές αγορές.
Αυτό γίνεται με πρωτοβουλία της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α.) και την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής.

Βρούτσης: Κανά νέο με την εξαγγελία Τσίπρα για πάγωμα των οφειλών στον ΟΑΕΕ έχουμε;

Να υπάρξει ενημέρωση για το εάν πρόκειται να υλοποιηθεί η εξαγγελία του πρωθυπουργού από τη ΔΕΘ ότι «θα παγώσουν τα χρέη όσων οφείλουν στον ΟΑΕΕ» ζητά η Νέα Δημοκρατία με ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Βρούτσης και ο Συντονιστής Κοινωνικών Υποθέσεων Νικόλαος Παναγιωτόπουλος.

Η Κίνα κλείνει τη στρόφιγγα δανείων στη Βενεζουέλα – Αφήνει τον Μαδούρο στην τύχη του

Η Κίνα ανακοίνωσε ότι σταματά να χορηγεί νέα δάνεια προς τη Βενεζουέλα την οποία από το 2007 έχει χρηματοδοτήσει με δάνεια  60 δισ. δολαρίων. Η μεγάλη κρίση στη χώρα του Μαδούρο, σε συνδυασμό με την πτώση της τιμής του πετρελαίου, δεν επέτρεψαν την ομαλή αποπληρωμή των δανείων από τις κινέζικες τράπεζες στις οποίες οφείλονται πάνω από 20 δισ. δολάρια.

ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ->Ελεύθεροι οι βιαστές του ανήλικου στη Μόρια!


Έκπληξη αλλά και απορίες προκαλεί η απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή να αφήσουν ελεύθερους τους τέσσερις 17χρονους Πακιστανούς οι οποίοι βίασαν ομαδικά έναν 16χρονο ομοεθνή τους στο κέντρο φιλοξενίας της Μόριας και κατέγραψαν σε βίντεο τις αρρωστημένες πράξεις τους!

Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΕΡΔΑΕΙ! Bloomberg: Εκτός το ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα – Κίνδυνος για νέο 2015

- Καμία ελάφρυνση του χρέους πριν τις γερμανικές εκλογές λέει το Bloomberg που επικαλείται πηγές της Ευρωζώνης
- Το δημοσίευμα επιβεβαιώνει και τις πρόσφατες σχετικές δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε
- Σε απόλυτο εκτροχιασμό της ελληνικής οικονομίας θα οδηγήσει η επιβεβαίωση μιας τέτοιας είδησης

Συνελήφθη πρώην ταμίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας για υπεξαίρεση 462.375 ευρώ

Κρατείται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας και τη Δευτέρα θα παραπεμφθεί στον ανακριτή

Συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ο πρώην ταμίας του Νοσοκομείου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, 55 χρονών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή για υπεξαίρεση μεγάλου ποσού και απιστία σε βάρος της υπηρεσίας.

Σφοδρή επίθεση ΝΔ σε Καμμένο για τα μισθολόγια των ένστολων

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Πάνο Καμμένο  εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία για τις μισθολογικές προαγωγές των ενστόλων.

Ο υπεύθυνος του τομέα Αμυνας της Ν.Δ., Θανάσης Δαβάκης σε δήλωσή του αναφέρει:

Μητροπολίτης Σιατίστης: Ο Φίλης είναι λασπιάς και γιαλαντζί αριστερός -Ακατάλληλος για συνομιλητής

Μια ακόμη δριμεία επίθεση δέχθηκε από εκπρόσωπο της Εκκλησίας, ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης σχετικά με τις δηλώσεις του για τον ρόλο της Εκκλησίας επί Χούντας.

Και καλά κόντρα Κουμουνδούρου-Τόσκα: Υιοθετείτε άκριτες καταγγελίες

ΠΑΠΑΡΙΕΣ! -> Εκτός ορίων έφτασε η σύγκρουση της Κουμουνδούρου με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, καθώς οι βολές που ανταλλάσσουν είναι μέσω δημοσίων ανακοινώσεων.

Τη σύγκρουση προκάλεσαν οι καταγγελίες για εξευτελισμό από τις Αστυνομικές Αρχές νεαρών που συνελήφθησαν κοντά στην περιοχή της Ομόνοιας και στην κατοχή τους βρέθηκαν ομοιώματα όπλων.

Ο Κλίντον έστησε τον Ομπάμα στην πόρτα του Air Force One: «Μπιλ, πάμε!», του φώναζε [βίντεο]

Τελικά, υπάρχει κάποιος που μπορεί να αφήσει έναν πρόεδρο των ΗΠΑ να περιμένει. Κάποιος που έχει περάσει από τη θέση, πριν από αυτόν.

Ρόδος: Ο 61χρονος Ολλανδός που ζήτησε να σκορπιστεί η τέφρα του στην Ελλάδα

Τα τελευταία 20 χρόνια είχε ταξιδέψει πάνω από 40 φορές στη χώρα μας

Ταξίδεψε πολλές φορές στην Ελλάδα, την αγάπησε και τελικά ζήτησε, όταν πεθάνει, να σκορπιστεί η τέφρα του στην ελληνική γη και συγκεκριμένα τη Ρόδο. Ο 61χρονος Cees Rokven απεβίωσε τον περασμένο Ιούνιο. Μόνο τα τελευταία 20 χρόνια είχε επισκεφθεί τη Ρόδο μαζί με την οικογένειά του πάνω από 40 φορές!

ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ->Δαμασκηνός σε Αμβρόσιο: Θλίβομαι για τους απρεπείς χαρακτηρισμούς κατά του Φίλη

Την δική του απάντηση στον Μητροπολίτη Αμβρόσιο και τους απαραδέκτους χαρακτηρισμούς του κατά του Νίκου Φίλη έδωσε ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου Δαμασκηνός.