24 Οκτωβρίου 2016

Φυσικά και είναι ΜΑΪΜΟΥ το βίντεο: "Ανδρας σώζει μεθυσμένο ποδηλάτη δευτερόλεπτα πριν τον πατήσει το τρένο"

Η είδηση λέει:

Στο βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα η βρετανική εφημερίδα Mirror, ο ποδηλάτης, που φοράει πιθανότατα ακουστικά, διακρίνεται να σκοντάφτει και να πέφτει καθώς προσπαθεί να περάσει τις ράγες.

Σε Λαρισαίο δικηγόρο πουλήθηκε η θρυλική Mercedes του Ωνάση-Δείτε πόσο

Η Εθνική Τράπεζα και ειδική εκκαθαρίστρια της Ολυμπιακής Αεροπορίας, έβγαλε την Παρασκευή σε δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό, με κλειστές προσφορές, μία συλλεκτική Mercedes, μοντέλο του 1972, που χρησιμοποιούσε ο Αλέξανδρος Ωνάσης.

Ο Ψαριανός έκανε στροφή…. 360 μοιρών στη βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Στροφή 360 μοιρών έκανε-κυριολεκτικά- ο Γρηγόρης Ψαριανός στο βήμα της βουλής, ενώ μιλούσε για το προσφυγικό, στο πλαίσιο της επίκαιρης επερώτησης βουλευτών της ΝΔ.

Άδωνις : "Η κυβέρνηση έχει μπει σε όλα τα «κόλπα»"-Καυγάς με Ηλιόπουλο-ΒΙΝΤΕΟ

Για πλήρη κατάρρευση του ηθικού πλεονεκτήματος της αριστεράς από μια κυβέρνηση που έγινε «εξπέρ» της διαπλοκής έκανε λόγο ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης στην Βουλή απαριθμώντας ορισμένα προβληματικά.

Ταγματάρχης για σταλίνα Καπάκο: Πετάει λάσπη-Αρνούνταν να εφαρμόσει αποφάσεις του ΔΣ

Σκληρή απάντηση στις αιτιάσεις του αποπεμφθέντος από την ΕΡΤ διευθυντή Ενημέρωσης Σταύρου Καπάκου, δίνει ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης.

ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΕΤΣΟ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΟΜΩΣ! Motor Oil: Απηλλάγη από πρόσθετο φόρο περίπου 2 εκατ. ευρώ

Πρόσθετο φόρο συνολικού ύψους 2.007.200 ευρώ που είχε υποβληθεί στην εταιρεία «ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ)» ακύρωσε το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, με την υπ’ αριθμ. 1490/2016 απόφασή του.

Δανάη Στράτου: Ο Βαρουφάκης είναι πλασμένος πλανητάρχης-Πρέπει να κατέβει στις εκλογές με νέο σχήμα

Αν και δηλώνει ότι έχασε φίλους, την περίοδο που ο σύζυγός της ήταν υπουργός Οικονομικών και όπως λέει έζησε ένα «roller coaster», η Δανάη Στράτου εκφράζει την άποψη ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης πρέπει να κατέβει στις εκλογές με νέο σχήμα.

Ξύλο Άδωνι-Κικίλια στον Μουζάλα: Αν ο Βουδούρης είναι συκοφάντης γιατί ήταν στο συνέδριο;


Mουζάλας: «Εγραψαν ότι ήμουν ντυμένος νυφούλα σε gay pride, να απαντήσω και σε αυτό;» 

«Εάν ο κ. Βουδούρης αυτά που είπε είναι αληθή τότε οφείλετε να απαντήσετε τι έχει συμβεί με αυτά τα 180 εκατομμύρια εάν αυτά που είπε είναι ψευδή και είναι συκοφάντης τι δουλειά είχε στο συνέδριο σας;» ρώτησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Άδωνις Γεωργιάδης τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλα από το βήμα της Βουλής.

ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! «Πάγωμα» της αύξησης του ΦΠΑ σε 54 νησιά θέλει η κυβέρνηση

ΘΑ ΒΡΕΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΤΟΣΟ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ->Εξετάζει το ενδεχόμενο αναστολής του μέτρου - Επιδιώκει τη συναίνεση των θεσμών

Το ενδεχόμενο αναστολής του μέτρου, που προβλέπει την κατάργηση των μειωμένων κατά 30% συντελεστών ΦΠΑ σε 54 νησιά του Αιγαίου από την Πρωτοχρονιά του 2017, εξετάζει η κυβέρνηση, καθώς διαπιστώνει ότι τυχόν εφαρμογή του θα πλήξει ανεπανόρθωτα τις τοπικές οικονομίες των περιοχών αυτών, προκαλώντας μείζονα προβλήματα κοινωνικής συνοχής.

Τετ α τετ Μητσοτάκη με τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ – Τι συζήτησαν (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση με τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κώστα Δέρβο είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΑ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Ο ΦΙΛΗΣ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ->ΖΩΟ πανηγυρίζει επειδή τον επέλεξαν για βομβιστή αυτοκτονίας

Βίντεο καταγράφει την αντίδραση νεαρού τζιχαντιστή λίγο πριν φορέσει το γιλέκο με τα εκρηκτικά

Μία εβδομάδα αφότου ξεκίνησε η επιχείρηση για την απελευθέρωση της Μοσούλης από τους τζιχαντιστές, το Ισλαμικό Κράτος επιχειρεί να «απαντήσει» στο σφυροκόπημα των ιρακινών και συμμαχικών δυνάμεων με όσα μέσα διαθέτει.

ΒΙΝΤΕΟ Ντοκουμέντο: ΛΑΘΡΟζώα γκρεμίζουν τις πύλες στη Μόρια!

Φαίνεται να μην υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις - Οι μετανάστες του hotspot φωνάζουν, βρίζουν, ανάβουν φωτιές - Διαμαρτυρίες για την πολύμηνη καθυστέρηση της εξέτασης των αιτημάτων ασύλου και τον εγκλωβισμό τους στο νησί

Νέες τουρκικές προκλήσεις πάνω από ελληνικά νησιά κι ο Καμμένος εξαφανισμένος

Νέες πτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά πραγματοποίησαν αργά το μεσημέρι ζεύγη τουρκικών αεροσκαφών F-16.

Από το STAR στο ΣΚΑΪ

Μεταγραφή από το STAR που δεν έχει πάρει άδεια από το διαγωνισμό στον αδειοδοτούμενο ΣΚΑΪ.

Με επίσημη ανακοίνωση του το κανάλι του Φαλήρου ενημερώνει ότι ο...

ΕΡΤ: Νέος Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης ο Παναγιώτης Τσούτσιας

Τον διάδοχο του Σταύρου Κάπακου, ο οποίος απομακρύνθηκε από τη θέση του  Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ, ανακοίνωσε η κρατική τηλεόραση.

Ο κεκλιμένος ουρανοξύστης του Σαν Φρανσίσκο -Γέρνει και βυθίζεται [βίντεο]

Η Πάμελα Μπάτερι παρατήρησε κάτι περίεργο πριν από 6 χρόνια, παίζοντας γκολφ, στο διαμέρισμά της στον 57ο όροφο του πολυτελούς Millennium Tower. Το μπαλάκι πήγαινε διαρκώς προς μία συγκεκριμένη γωνία στο σαλόνι της.

Σεισμός στα Γιάννενα: Συγκλονιστικές εικόνες από την καθίζηση στο Καλπάκι

Καθησυχαστικοί εμφανίστηκαν σήμερα το πρωί οι γεωολόγοι απο το κλιμάκιο του ΙΓΜΕ σχετικά με την καθίζηση που σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ σε οικόπεδο κοντά στην περιφερειακή οδό προς τα Δολιανά.

Έξαλλη η Χριστίνα Σούζη με Μπογδάνο και Τσίπα: «Δεν θα ξαναμπεί μέσα η Σοφία! Τέλος»!

«Θα φύγω εγώ! Ειλικρινά σας μιλάω»!

Οι on air αυστηρές παρατηρήσεις που έχει κάνει η Χριστίνα Σούζη στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τη Σοφία Τσίπα την ώρα του καιρού, φαίνεται πως δεν έχουν πιάσει τόπο. Οι δύο δημοσιογράφοι συνεχίζουν τις παρεμβολές με αποτέλεσμα η μετεωρολόγος να στείλει αυτή τη φορά αυστηρό τελεσίγραφο

Ο Βερναρδάκης στον ΣΥΡΙΖΑίο πρόεδρο Ολυμπιονικών με Αναπηρία «είσαι φασιστάκι της πλάκας»-«Να μου ζητήσει συγγνώμη ο Βερναρδάκης»


Τώρα βρίζονται και μεταξύ τους! Δυο πρώην ΠΑΣΟΚοι στον ΣΥΡΙΖΑ...

Με έναν απίστευτο χαρακτηρισμό επιτέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χριστόφορος Βερναρδάκης στον πρόεδρο των Ολυμπιονικών με Αναπηρία, Σίμο Παλτσανιτίδη υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές του 2009 και μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑίο μέχρι πρόσφατα.

Σε φορτισμένη ατμόσφαιρα η διάσκεψη του ΣτΕ για την αδειοδότηση

Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας προκειμένου να αποφανθεί για τη συνταγματικότητα η μη του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες με τους ανώτατους δικαστές να κρίνουν ήδη τα μείζονα θέματα αντισυνταγματικότητας που έχουν τεθεί από τους τηλεοπτικούς σταθμούς.

ΝΔ: Καταγγελίες για «σκιές» στη διαχείριση του προσφυγικού

Για οσμή κακοδιαχείρισης και ανεπάρκεια στο προσφυγικό ζήτημα κατηγορούν την κυβέρνηση εννέα βουλευτές της ΝΔ σε ερώτησή τους με θέμα «επίσημες καταγγελίες και “σκιές” στη διαχείριση του προσφυγικού»

ΣΤΟΚΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ! Τσιρώνης: Η Αττική γλίτωσε από την τοξική βόμβα που έστειλαν οι Γερμανοί - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μίχου για το υψηλής επικινδυνότητας φορτίο μεταλλικού υδραργύρου συνολικού βάρους 165 τόνων, που μεταφέρθηκε παράνομα από τη Γερμανία στην Ελλάδα και παρέμενε έως πρόσφατα αποθηκευμένο σε εγκαταστάσεις του Ασπροπύργου.

Αθώος για την κατηγορία της απιστίας σε βάρος του ΙΚΑ ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας έκρινε ομόφωνα αθώο τον πρώην διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, για το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, σε βάρος του Ιδρύματος.

ΣΕΝΤΟΝΙ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Η συμφωνία με τους δανειστές δεν είναι δικιά μας-Θα αλλάξουμε την Ευρώπη κ.λπ

Στη δημοσιότητα δόθηκε η πολιτική απόφαση του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα σεντόνι με ασυναρτησίες και σανό στα γίδια

Σε αυτή, μεταξύ άλλων, επισημαίνεται ότι η συμφωνία με τους δανειστές «δεν είναι το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε είναι ''ιδιοκτησία της Αριστεράς'', όπως δημόσια ζητούν να αναγνωρίσουμε εκπρόσωποι των δανειστών».

ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΑΤΑΚΙΑ, ΤΩΡΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΚΑΛΣΟΝ->«53» σε Τσίπρα: Γιατί ο Πάνος Σκουρλέτης έχει δίκιο για τις ιδιωτικοποιήσεις

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του Πάνου Σκουρλέτη, και κατά του Στέργιου Πιτσιόρλα που ορισμένες πληροφορίες τον θέλουν «υπουργοποιήσιμο» στον επικείμενο ανασχηματισμό, παίρνουν οι «53+» για τις ιδιωτικοποιήσεις στον απόηχο του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυξημένα έσοδα, λόγω υψηλότερων τιμών εισιτηρίων, μειωμένοι επισκέπτες

Τα έσοδα από μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους αυξήθηκαν ως δια μαγείας, θέλει να μας πείσει το υπουργείο Πολιτισμού, ανακοινώνοντας πως σύμφωνα με στοιχεία του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων «στο οκτάμηνο του 2016 τα έσοδα από τα εισιτήρια των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων της χώρας παρουσιάζουν αύξηση κατά 55% σε σχέση με το ίδιο διάστημα του προηγούμενου έτους, παρά τη μείωση κατά 8,5% στο πλήθος των εισιτηρίων. Στο σύνολο των αρχαιολογικών χώρων και μουσείων τα έσοδα από τα εισιτήρια ανέρχονται σε 56.233.696 ευρώ, έναντι 36.285.350 ευρώ το 2015.»

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΑΥΓΗ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ->Μαυρής: Καταρρέουν ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας - «Αυγή»: Δεν ξαναβάζουμε δημοσκόπηση της Public Issue

Σε άρθρο του με ημερομηνία 18 Οκτωβρίου, ο επικεφαλής της εταιρείας εξηγεί τα αίτια της συνεχιζόμενης δημοσκοπικής αποδοκιμασίας του κυβερνώντος κόμματος - Καθώς φαίνεται, η πρόβλεψή του ότι η πρωθυπουργική θητεία βαίνει προς το τέλος της, «ενόχλησε» την εφημερίδα που πρόσκειται στην κυβέρνηση

ΑΠΑΠΑΠΑ! ΘΑ 'ΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Υπάλληλος της Λυρικής έκλεψε 111.000 ευρώ από το ταμείο

Μια απίστευτη υπόθεση υπεξαίρεσης ήρθε στο «φως» στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

Στον τακτικό έλεγχο των ταμειακών αποθεμάτων, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016, η Διοίκηση της ΕΛΣ διαπίστωσε έλλειμμα 111.000 ευρώ στα έσοδα του Οργανισμού.

Kόντρα Καμίνη - Πατούλη για τις παράνομες διαφημιστικές πινακίδες γιατρών

Έντονη ήταν η αντίδραση του δήμαρχου Αθηναίων όταν ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Γιώργος Πατούλης, ζήτησαν από τη Δημοτική Αστυνομία, να επιδείξει ανοχή στην επιβολή των προστίμων που θέτει αυστηρούς περιορισμούς στις πινακίδες

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΕΤΡΑΠΑΧΟ->Σταμάτης Κραουνάκης: «Με τον Νίκο Παππά έχουμε οικογενειακή σχέση-Τον Βαρουφάκη τον συμπαθώ πολύ»

Επί Καραμανλή μπούκωναν τη ΜΚΟ του με φράγκα οι ηλίθιοι

«Τους ξέρω όλους! Έρχονται στις παραστάσεις μου, μπορεί να φάμε κανένα βραδύ μαζί…».
Στην Χριστίνα Λαμπίρη έδωσε συνέντευξη ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι Νίκος Φίλης και Νίκος Παππάς, ενώ αναφέρθηκε και στον Γιάνη Βαρουφάκη.

ΤτΕ για τον τουρισμό: Με ΣΥΡΙΖΑ μας έρχονται φτωχομπινέδες

Αυξήθηκαν οι τουρίστες, μειώθηκαν όμως τα έσοδα. Αυτό δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος για το οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου.

ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΝΕΟ! Στα 16,9 δισ. ευρώ «εκτοξεύτηκαν» οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα Ταμεία

«Εκτόξευση» των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία κατά 300 εκατ. ευρώ καταγράφει η έκθεση του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) για το γ' τρίμηνο του 2016 σε σχέση με το β' τρίμηνο της ίδιας χρονιάς.

ΒΙΝΤΕΟ-Απανωτά σκαμπίλια από Άδωνι: Είναι φασίστες κανονικοί

«Πάντα έλεγα ότι οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες»

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη σε ομιλία του την Κυριακή στη Χίο, ο οποίος είπε, μεταξύ άλλων, ότι "ήμουν πάντα από αυτούς που έλεγαν ότι οι αριστεροί δεν είναι δημοκράτες" προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη για "ακροδεξιό παραλήρημα", με τον Άδωνι να τους αποκαλεί "φασίστες κανονικούς" στην απογευματινή του εκπομπή.

Απομάκρυνση σταλίνα Καπάκου από την ΕΡΤ-τι λέει ο ίδιος-Παρέμβαση "ντ@βατζή" Παπαδημούλη

Κοινοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας με δικαστικό κλητήρα η απόφαση του Δ.Σ. της ΕΡΤ για την απομάκρυνση του γενικού διευθυντή Ειδήσεων - Ενημέρωσης Σταύρου Καπάκου. Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο, ως λόγος της απόλυσης αναφέρεται η «άρνηση συμμόρφωσης».

Ηράκλειο: Υποβρύχιο μπήκε ξαφνικά στο λιμάνι!

Με την βοήθεια 2 ρυμουλκών και του σκάφους του λιμενικού σώματος μπήκε σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου, το Ολλανδικό υποβρύχιο με την ονομασία HNLMS-WALRUS.

Αμυράς για λίστα Λαγκάρντ: Ο Αλεξιάδης άλλα στοιχεία έδωσε πέρσι και άλλα φέτος

Σημαντικές αποκλίσεις στα στοιχεία που κατέθεσε πέρσι και φέτος ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, σχετικά με τους ελέγχους και τα έσοδα από τις «περιβόητες» λίστες Λαγκάρντ και άλλες, διαπιστώνει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, εντοπίζοντας διαφοροποιήσεις και λανθασμένους ή παραπλανητικούς υπολογισμούς.

Την Αυγή δεν τη βόλευαν οι δημοσκοπήσεις της Public Issue... τις έκοψε

Την απόφαση της εφημερίδας Αυγή να σταματήσει τη συνεργασία της με την Public Issue ανακοίνωσε τη Δευτέρα μέσω μηνύματός της στο Twitter η εταιρεία έρευνας αγοράς και δημοσκοπήσεων στον απόηχο των αρνητικών – για την κυβέρνηση – ευρημάτων της εταιρείας που δημοσιεύτηκαν στις αρχές του μήνα στην κομματική εφημερίδα.

Εκριναν «χοντρή» τη Μις Ισλανδία και κόπηκε από διαγωνισμό [εικόνες]

Την Τρίτη θα γίνει στο Λας Βέγκας ο Διεθνής Διαγωνισμός Ομορφιάς, ο οποίος προσελκύει τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη.

20χρονη πουλάει την παρθενιά της σε... όποιον δώσει τα περισσότερα

Τι ώθησε, άραγε, μια νεαρή Αμερικανίδα, που ονειρεύεται να κάνει καριέρα στη δικηγορία, να βγάλει την παρθενιά της στο σφυρί και μάλιστα σ' έναν οίκο ανοχής; Η ίδια λέει ότι το κίνητρό της είναι η αγάπη...

Κρύβουν τις ψήφους των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ για να κρύψουν την ανταρσία στον Τσίπρα

Η σπουδή των ηγετικών κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ, με εντολή προφανώς στην Εφορευτική Επιτροπή, να μην δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την εκλογή της νέας Πολιτικής Γραμματείας πιστοποιεί την "σφαγή" που υπήρξε κυρίως μεταξύ των "τάσεων" και μεταξύ των κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών προκειμένου να "πλασαριστούν" στη νέα ηγετική ομάδα παρά τω πρωθυπουργώ, ως μέλη του νεοσυσταθέντος 11μελούς Πολιτικού Συμβουλίου.

BINTEO-Ενοχλήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ που η Ασημακοπούλου τους ταύτισε με Χίτλερ... προτιμούν Στάλιν

Για "παρακρατική συμπεριφορά" στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών  έκανε λόγο η βουλευτής της ΝΔ Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου, που ήταν καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Σε αυτόν στηρίζει ο Κυριάκος πολλά για την οργανωτική ανασυγκρότηση του κόμματος!

Διαβάστε τη συνέντευξη του ανθρώπου που επέλεξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για την κομματική ανασυγκρότηση και την

Πρετεντέρης: Γεια σου κυρ Εισαγγελέα, με την Τζένη την ωραία!

Διαβάστε το σημερινό άρθρο του Γ. Πρετεντέρη στα ΝΕΑ:

Ο νέος δρόμος προς τον σοσιαλισμό: ο ολιγαρχικός σοσιαλισμός!

Α​​πό τον καιρό της Γαλλικής Επανάστασης, οι ριζοσπάστες σοσιαλιστές και στη συνέχεια οι κομμουνιστές δαιμονίστηκαν από την ιδέα πως, αν καταλάμβαναν το κράτος και μετέτρεπαν την ατομική ιδιοκτησία σε δημόσια περιουσία, θα άλλαζαν τον κόσμο και θα απελευθέρωναν το προλεταριάτο από τις καπιταλιστικές αλυσίδες.

Τρέλανε το διαδίκτυο ο Παγέ - Κάνει γκελάκια με την τσίχλα του και την ξαναπετά στο στόμα [βίντεο]

Η τεχνική του κατάρτιση είναι πάνω από το μέσο όρο όμως αυτό που έκανε το Ντιμίτρι Παγέ στην τελευταία προπόνηση της Γουέστ Χαμ δεν έχει προηγούμενο.

Αντώνης Σαμαράς: Ο απολογισμός που δεν έγινε

Η διαδρομή από τα Ζάππεια ως την πρωτοφανή δημοσιονομική προσαρμογή, την επιστροφή σε ανάκαμψη και την έξοδο στις αγορές. Η διαπραγμάτευση χωρίς θεατρινισμούς και τι απέδωσε. Οι πρώτες κινήσεις για μείωση της φορολογίας και οι τομές στο μεταρρυθμιστικό μέτωπο.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ! ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ! Έκαψαν 8 κοντέινερ τα ζώα, στο hotspot της Μόριας - ΒΙΝΤΕΟ

Οκτώ κοντέινερ του Ευρωπαϊκού γραφείου υποστήριξης Ασύλου -European Asylum Support Office, καταστράφηκαν από φωτιές που προκλήθηκαν από τη σημερινή εξέγερση μεταναστών, στο hot spot της Μόριας, στη Λέσβο. Οι τέσσερις από αυτούς κάηκαν ολοσχερώς, ενώ προκλήθηκαν και άλλες σοβαρές ζημιές.

Απίστευτο: Αυστριακό δικαστήριο αναίρεσε την καταδίκη του Ιρακινού που βίασε 10χρονο σε πισίνα!

Σύμφωνα με το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, πρωτοδίκως δεν είχε αποδειχθεί επαρκώς ότι ο δράστης γνώριζε πως το αγόρι δεν συναινούσε στην σεξουαλική πράξη - Ο 20χρονος δράστης είχε δηλώσει ότι «ήταν επείγουσα ανάγκη να κάνει σεξ»

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! Συνοριοφύλακες στον Εβρο: «Ανοίγουν την κάνουλα μεταναστευτικών ροών και μας στέλνουν κόσμο όποτε θέλουν»

Εκατοντάδες αποτροπές αλλά και πολυάριθμες συλλήψεις παράτυπων μεταναστών, προσφύγων και διακινητών, πραγματοποιούνται καθημερινά στον Έβρο.

Πάκης, Μητσοτάκης και Καραμανλής στη δοξολογία στον Αγιο Δημήτριο Θεσσαλονίκης

Την Τετάρτη τελείται η δοξολογία στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του Αγίου Δημητρίου.

Το «παρών» στην επίσημη δοξολογία, που θα τελεστεί, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης, για...

Ο Σάκης Ρουβάς στη Μόσχα -Ξεσήκωσε την Κόκκινη Πλατεία [εικόνες & βίντεο]

Από την Κυριακή το πρωί ο Σάκης Ρουβάς βρίσκεται στην παγωμένη Μόσχα. Ο Έλληνας καλλιτέχνης ταξίδεψε μέχρι τη Ρωσία, καθώς είναι επικεφαλής ενός καλλιτεχνικού προγράμματος που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού του Eτους Ελλάδας - Ρωσίας.