06 Δεκεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν ξεχνάμε ποιος χάιδευε τα αυτιά των μπαχαλάκηδων

Δείτε τι έλεγε ο Τσίπρας για τον Δεκέμβρη του 2008:

Δημοσκόπηση Pulse: Διψήφια η διαφορά αλλά πάνω από το 20% οι μπάσταρδοι! ΚΑΡΤΕΣ!

Διαφορά 9,5% υπέρ της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Pulse για το Action24.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ συγκεντρώνει 28%, ο ΣΥΡΙΖΑ 18,5% και η Χρυσή Αυγή 6,5%. Ακολουθούν η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,5%, το ΚΚΕ με 5% ,το Ποτάμι, η Ένωση Κεντρώων και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%, ενώ 2,5% συγκεντρώνει η Πλεύση Ελευθερίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Φωτιές, μολότοφ και οδοφράγματα στα Εξάρχεια

Αντιεξουσιαστές σε ταράτσες εκσφενδονίζουν μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ - 18 προσαγωγές για συμμετοχή στα έκτροπα - Ομάδες αναρχικών έστησαν το σκηνικό της έντασης πριν ολοκληρωθεί η πορεία μνήμης για τον Γρηγορόπουλο - Οδομαχίες σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, ένταση και σε άλλες πόλεις

Τσαπεκοένσε: Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του πιλότου της μοιραίας πτήσης!

Απίστευτες αποκαλύψεις από την Βολιβία θέλουν ένταλμα σύλληψης να εκκρεμεί για τον πιλότο του μοιραίου αεροπλάνου

Κράξιμο αγροτών με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Κιάτο - ΒΙΝΤΕΟ

Αντιμέτωποι με οργισμένους αγρότες, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την φορολογία και το ασφαλιστικό, ήρθαν στο δημαρχείο του Κιάτου οι βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Θελερίτη, Γιώργος Τσόγκας και Γιώργος Ψυχογιός.

Πέντε πράγματα που η κυβέρνηση δεν θα σας πει για το χρέος

«Πέρασαν» οι πιέσεις του Σόιμπλε - Η ουσιαστική αναδιάρθρωση του χρέους με τα λεγόμενα μεσοπρόθεσμα μέτρα θα γίνει στα μέσα του 2018, εφόσον η Ελλάδα ολοκληρώσει με επιτυχία το τρέχον πρόγραμμα

ΜΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΙ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ'; ΑΠΑΠΑ! Αυστρία: 5.000 ευρώ πρόστιμο σε όποιον μετανάστη λέει ψέματα ότι είναι Σύρος

Η Αυστρία ανακοίνωσε ότι θα φυλακίζει ή θα επιβάλλει πρόστιμο σε αιτούντες άσυλο που λένε ψέματα στις Αρχές, ένα μέτρο που έχει σκοπό εν μέρει να αποθαρρύνει τους μετανάστες από την προσπάθεια να εγκατασταθούν στη χώρα.

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ! Με φωτογραφίες από συναντήσεις Θεοδωράκη-Ντόρας με Μιχαλολιάκο «απάντησε» ο Καμμένος

Συγκρίνει επαγγελματική συνάντηση ή μια χειραψία σε διάδρομο με το ότι τους πήρε μαζί του θεσμικά να τους πάει βόλτα με το ελικόπτερο... σε τόσο μαλ@κες απευθύνεται

Διαβάστε πώς σχολίασε ο υπουργός Άμυνας τις φωτογραφίες που «ανέβασε» μετά το θόρυβο που προκλήθηκε από την κοινή του περιοδεία στα ακριτικά νησιά με βουλευτές της Χρυσής Αυγής

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΘΑ Π@ΔΑΜΕ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΗΦΗΝΕΣ! Μητσοτάκης: Δεν συζητάμε για απολύσεις στο Δημόσιο

Πες τα Κυριάκο! Πηδ@ξτε τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους ιδιώτες για να συντηρείτε τους κηφήνες! 

«Δεν συζητάμε για απολύσεις στο Δημόσιο, το προσδιορίζω ρητά και κατηγορηματικά», τόνισε σήμερα, μιλώντας στο δημαρχείο Μεταμόρφωσης, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με την εξαίρεση όπως διευκρίνισε, «των περιπτώσεων παράνομων διορισμών ή ακραίων πειθαρχικών παραπτωμάτων».

Υπ. Υγείας: Επίθεση σε συνδικαλιστές και δημοσιογράφους για την υπόθεση της 4χρονης Μελίνας

Καλύπτει πλήρως τη συγγενή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, κάνοντας λόγο στην ανακοίνωση για «πρωτοφανή κανιβαλισμό»

Γεωργιάδης: ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη για όσα έλεγε τα τελευταία χρόνια

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σχετικά με την απόφαση του χθεσινού Eurogroup.

Αδημοσίευτες φωτογραφίες: Ο Χίτλερ διασκεδάζει στον γάμο συγγενή του ένα χρόνο πριν τον εκτελέσει

Δώδεκα ασπρόμαυρες αδημοσίευτες φωτογραφίες, που εικονίζουν τον Αδόλφο Χίτλερ να διασκεδάζει στον γάμο της αδελφής της συντρόφου του Εύας Μπράουν, πουλήθηκαν για 400 λίρες σε δημοπρασία στο Στάφορντ της Βρετανίας.

Πάνω από 85 εκατ. δολάρια για διακοπές και ταξίδια ξόδεψε η οικογένεια Ομπάμα

Το πανάκριβο ταξίδι στη Χαβάη το 2015 «καίει» τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ - Δεν σχολίασε ο Λευκός Οίκος, αλλά δεν έδωσε και λεπτομέρειες του ταξιδιού

Μητροπολίτης Χίου στους Τούρκους: Οι δικοί μας τίτλοι ιδιοκτησίας στα ελληνικά νησιά είναι αρχαιότεροι

Από τον πανηγυρίζοντα ναό του Αγίου Νικολάου στις Οινούσσες, στον οποίο μετέβη ο μητροπολίτης Χίου, Μάρκος, επέλεξε να απαντήσει στις τουρκικές προκλήσεις με τις οποίες αμφισβητείται η ελληνικότητα νησιών, όπως οι Οινούσσες.

Λοβέρδος για «53»: Χωρίς όρια η υποκρισία τους - «Και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ»

Σφοδρή κριτική στην ομάδα των «53» η οποία επέκρινε το ταξίδι του υπ. Αμυνας και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και της Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο, εξαπέλυσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ Γ@ΜΟΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ! Αίτημα άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου υποβάλλει το ΚΚΕ

Το ΚΚΕ γνωστοποίησε στον αρμόδιο εισαγγελέα την πρόθεσή του να υποβάλει αίτημα άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου.

«Τα φώτα έσβησαν και το αεροσκάφος άρχισε να τραντάζεται»: Τα τελευταία λεπτά της μοιραίας πτήσης στην Κολομβία

Τα τελευταία εφιαλτικά λεπτά της πτήσης που συνετρίβη την περασμένη εβδομάδα στην Κολομβία, παρασύροντας στον θάνατο 71 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων ποδοσφαιριστών της βραζιλιάνικης ομάδας Τσαπεκοένσε, δημοσιογράφων και μελών του πληρώματος του αεροσκάφους της LaMia Airlines, περιέγραψε ένας από τους επιζώντες της συντριβής.

ΛΟΓΙΚΟ! ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΜΑ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΣΕ Ο ΓΑΠ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑ! Αθώος ο Ανδρέας Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ -Για την παράβαση καθήκοντος


Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος κατηγορείτο για παράβαση καθήκοντος.


Το «φρένο» στα επιστροφές κράτησε τα έσοδα του Νοεμβρίου -Υπέρβαση 2,44 δισ.

Νέα υπέρβαση των εσόδων καταγράφηκε και τον Νοέμβριο 2016, με αποτέλεσμα το εντεκάμηνο Ιανουάριος- Νοέμβριος 2016 η υπέρβαση των εσόδων από τον στόχο του προϋπολογισμού να ανέρχεται σε 2,44 δισ. ευρώ.

Φουρθιώτης -Αλεξανδράτου: Στα δικαστήρια για 200.000 ευρώ! – Ο Μένιος κατηγορείτε για κλοπή!

Μήπως ο Μένιος δεν είναι αυτός που θέλει να φαίνεται;

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της κλοπής, καλείται να αντιμετωπίσει την πρώην συνεργάτιδα του Τζούλια Αλεξανδράτου στα δικαστήρια!

ΤΟΝ ΠΟ@ΛΟ ΛΕΜΕ! Στον αέρα η ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης

Στον αέρα παραμένει η ένταξη της χώρας μας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης (QE) μετά και τη χθεσινή απόφαση του Eurogroup που αποφεύγει να επιλύσει συνολικά το ζήτημα του χρέους.

Σόιμπλε: «Ο Τσακαλώτος μου είπε ότι βρίσκεται μεταξύ δύο ελεφάντων. Μάλλον εννοεί το ΔΝΤ αλλά δεν ξέρω το δεύτερο»

Καρφιά στην ελληνική πολιτική ηγεσία εξαπέλυσε ο Βόλφκαγκ Σόιμπλε: «Οι Ελληνες ηγέτες καλό είναι να σταματήσουν να λένε στους Έλληνες πολίτες ότι "κάποιοι ξένοι" φταίνε για τα ελληνικά προβλήματα» είπε με έμφαση.

ΝΔ: Ο Τσίπρας για να πάρει το αυτονόητο, αποδέχεται το αδιανόητο

«Ο κ. Τσίπρας για να πάρει το αυτονόητο, αποδέχεται το αδιανόητο..», σχολιάζουν στη ΝΔ μετά τη χθεσινή απόφαση του Eurogroup.

Ευχές στα ελληνικά από Ακιντζί σε Νίκο Αναστασιάδη -«Φίλε μου, χρόνια πολλά με ειρήνη»

Χρόνια πολλά ευχήθηκε στον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, με την ευκαιρία της ονομαστικής του εορτής, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς αρνήθηκε να μείνει στο ξενοδοχείο του Τραμπ -Οι πρωταθλητές του ΝΒΑ τον έστειλαν σε άλλο

Πολλοί, ενδεχομένως, θα ήθελαν να περάσουν μία βραδιά στο ξενοδοχείο του Ντόναλντ Τραμπ. Οχι όμως και ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Κλέφτες με θάρρος: Λήστεψαν τον «αρχιεκτελεστή» του Πάμπλο Εσκομπάρ! [εικόνες & βίντεο]

Ο άνθρωπος που σκότωσε πάνω από 300 ανθρώπους κατ' εντολή του πάλαι ποτέ «βαρώνου της κοκαΐνης», Πάμπλο Εσκομπάρ, λέει ότι τον λήστεψαν στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κολομβίας, το Μεντεγίν.

Wikileaks: Ο γαμπρός του Ερντογάν μετέφερε πετρέλαιο για το ISIS

Τις διασυνδέσεις του γαμπρού του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, με εταιρεία που εμπλέκεται σε υποθέσεις εισαγωγής πετρελαίου στην Τουρκία από το ISIS αποκαλύπτει η ιστοσελίδα, Wikileaks.

Reuters: Η προσπάθεια της Ελλάδας μοιάζει πλέον λιγότερο με του Σίσυφου, αλλά με άθλο του Ηρακλή

Αν ο Αλέξης Τσίπρας δεν φέρει μια καλή συμφωνία, μπορεί να παραιτηθεί και αυτό να οδηγήσει σε μια πιο συνεργάσιμη και δυνατή κυβέρνηση, τονίζει ο αρθρογράφος του πρακτορείου

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ! Κόπηκε από την ΕΡΤ open επειδή κάλεσε στην εκπομπή του τον Τζήμερο

Και όχι ένας οποιοσδήποτε παραγωγός, αλλά ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ) κ. Παναγιώτης Χριστοδουλάκης - Χημικός - Γεωλόγος Ph.D. O κ. Χριστοδουλάκης είχε αναλάβει (εθελοντικά, χωρίς αμοιβή) στην ΕΡΤ open (τον αυτοδιαχειριζόμενο σταθμό των πρώην απολυμένων της ΕΡΤ, που συνεχίζει τη δραστηριότητά του) μία δίωρη εκπομπή κάθε Σάββατο στις 10:00 με οικολογικά και πολιτικά θέματα.

Βίντεο: Η απίστευτη μάχη λιονταριών-νεροβούβαλου για να φάνε τα πεινασμένα λιονταράκια

Οι σκηνές άφησαν τους τηλεθεατές με μια γλυκόπικρη γεύση σε αυτή τη μάχη καθώς ήξεραν ότι το να διαλέξουν μια πλευρά, θα σήμαινε ότι ήθελαν τον θάνατο του άλλου

Πέτρος Τατσόπουλος: Να ιδρυθεί επειγόντως το ΜΕ.ΚΑ.ΒΛΑ.

Οι εθνικές περιστάσεις επιβάλλουν το Μέτωπο Κατά Βλαμμένων, σημειώνει ο πρώην βουλευτής
Με πολύ δηκτικό τρόπο επέλεξε να σχολιάσει ο Πέτρος Τατσόπουλος την παρουσία του Πάνου Καμμένου και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο.

Τα βίντεο που νομίζουν ότι θα ξεχάσουμε...

Δείτε το παραμύθι του ΣΥΡΙΖΑ με την διαγραφή του χρέους

Ο Μασάδο δεν ξεχνάει την Ελλάδα και τραγουδάει Βέρτη! [vid]

Μπορεί να αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά δεν ξεχνάει την Ελλάδα. Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού, Πάουλο Μασάδο ανέβασε ένα βίντεο στα social media τραγουδώντας Νίκο Βέρτη!

Η Ελληνίδα αυτοκράτειρα που λατρεύουν να βλέπουν στην τηλεόραση οι Ρώσοι - ΒΙΝΤΕΟ

Η τηλεοπτική σειρά αφιερωμένη στην αυτοκράτειρα Ζωή Σοφία Παλαιολογίνα και τη ζωή της σπάει ρεκόρ τηλεθέασης στη Ρωσία.

Νομικό Συμβούλιο του Κράτους: Αποζημίωση 800.000 ευρώ στην οικογένεια του Γρηγορόπουλου

Με αυτή την απόφαση «έκλεισε» το αστικό μέρος της υπόθεσης

Αποζημίωση ύψους 800.000 ευρώ επικύρωσε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους στην οικογένεια του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ! ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ Κ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ! Κάτω από τη βάση πήραν οι Ελληνες μαθητές στο διεθνές τεστ αξιολόγησης PISA

Μάλλον απογοητευτικές είναι οι επιδόσεις των Ελλήνων μαθητών, σε σχέση με εκείνες των συμμαθητών τους από άλλες χώρες, όπως προκύπτει από το τεστ διεθνούς αξιολόγησης PISA, που πραγματοποιείται κάθε τρία χρόνια υπό την αιγίδα του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ).

ΜΑΚΑΡΙ! Süddeutsche: Η Γερμανία δεν κόβει το χρέος και μπορεί να προκαλέσει την πτώση Τσίπρα

«Για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μπορεί κανείς να έχει όποια γνώμη θέλει, αλλά το ότι ο αριστερός πολιτικός προσφέρει στη σωτηρία της Ελλάδας από την κρίση δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει», γράφει σε σχόλιό της η γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung.

ΚΑΙ; ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ; Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης: Πακτωλός πόρων για το προσφυγικό σε ΜΚΟ με αμφίβολα αποτελέσματα

Να κλείσουν τα κέντρα φιλοξενίας, να μετακινηθούν οι πρόσφυγες στον αστικό ιστό και να ενσωματωθούν στην κοινωνία της πόλης, ζητούν με ανακοίνωσή τους τα μέλη του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης (ΚΙΑ) μετά την επίσκεψή τους σε χώρο φιλοξενίας στα Διαβατά.

ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ! Σφοδρή επίθεση στον Καμμένο από τους «53+» του ΣΥΡΙΖΑ για την Ρω

Μια χαρά ψηφίζετε καραγκιόζηδες, ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" στη Βουλή

Φίλια πυρά από την ομάδα των 53+ μέσω της ιστοσελίδας τους commonality.gr για την επίσκεψη Καμμένου και βουλευτών στην ακριτική Ρω με την παρουσία βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Βενεζουέλα: Γυναίκες πουλάνε τα μαλλιά τους 10 $ για να αγοράσουν τρόφιμα [εικόνες & βίντεο]

Το θέαμα στη γέφυρα που συνδέει το Σαν Αντόνιο της Βενεζουέλας με τη Λα Παράδα της Κολομβίας είναι ασυνήθιστο: γυναίκες περνούν κατά ομάδες τα σύνορα για να πουλήσουν τα μαλλιά τους, ώστε να αγοράσουν βασικά αγαθά, όπως τρόφιμα, πάνες για τα μωρά τους ή φάρμακα.

Η Μέρκελ... άλλαξε: Οχι στη μπούργκα, αυστηρή με τους πρόσφυγες

Απ' την αρχή της ομιλίας της η Άνγκελα Μέρκελ έσπευσε να αναφερθεί στο προσφυγικό, ένα θέμα που αναμένεται να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στο διήμερο συνέδριο των Χριστιανοδημοκρατών στην Έσση.

Ολικό λίφτινκ για τον Αστέρα- Στα 600 εκατ. ευρώ το επενδυτικό πλάνο

Τον Απρίλιο του 2018 θα έχει ολοκληρωθεί το φιλόδοξο project για την επαναλειτουργία του αναβαθμισμένου συγκροτήματος του Αστέρα Βουλιαγμένης, που δρομολογεί το τουρκο-αραβικό σχήμα των νέων επενδυτών.

ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΕΓΝΑ! Εκδίδονται στην Τουρκία 3 στρατιωτικοί και ο κα@λωμένος εισαγγελέας έκανε έφεση για τους 3 που απορρίφθηκε η έκδοσή τους χθες

Το Συμβούλιο Εφετών, που συνεδρίασε σήμερα για τη δεύτερη ομάδα των Τούρκων στρατιωτικών, αποφάσισε την έκδοσή τους στη γείτονα χώρα, προκειμένου να δικαστούν για τρεις από τις τέσσερις πράξεις που τους καταλογίζει η τουρκική Δικαιοσύνη.

Άργος: Στο κηδειόχαρτο η τελευταία επιθυμία του νεκρού - Viral η εικόνα στο διαδίκτυο!

Η κηδεία του 85χρονου έμελλε να γίνει θέμα συζήτησης στο Άργος και όχι μόνο. Αιτία το μήνυμα στο κηδειόχαρτο, με την τελευταία επιθυμία του νεκρού...

Κρήτη: Ο χορός της ψυχής - Άφωνοι οι καλεσμένοι της δεξίωσης [vid]

Το βίντεο που κάνει θραύση στο facebook έχει διάρκεια δύο λεπτά. Σε αυτό οι καλεσμένοι χειροκροτούν και καταγράφουν εικόνες που θα θυμούνται για καιρό...

Νέος «πύρινος» λόγος Άνθιμου – Ποιούς… έψαλλε

Στο στόχαστρο του μητροπολίτη Άνθιμου μπήκε ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν, αλλά και το κυριακάτικο ωράριο των καταστημάτων.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ! Το σχόλιο της «Αυγής», ο Καμμένος και ο Ερντογάν

«Ούτε "κιχ"», είναι ο τίτλος του σύντομου παραπολιτικού της κυβερνητικής εφημερίδας για την χθεσινή επίσκεψη του υπουργού Άμυνας και των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο

Δεν φαντάζεστε τι έκανε τη Μέρκελ να χάσει τη συγκέντρωσή της [vid]

Η "Σιδηρά Κυρία" της Γερμανίας είναι μια γυναίκα που πάντα είναι απόλυτα συγκεντρωμένη. Γερμανίδα είναι άλλωστε, δεν χαμογελάει και συχνά. Αλλά αυτή τη φορά, την αυτοσυγκέντρωση την έχασε και μάλιστα μπροστά στις κάμερες.

ΒΙΝΤΕΟ-Βερύκιος: «Ο Πάνος Καμμένος είναι στρατόκα…ος»!

Δαγκώθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την απίστευτη φράση του δημοσιογράφου στον αέρα του Happy Day.

Τη λέξη που απέφυγε να αναφέρει χθες, τελικά την είπε σήμερα ο Δήμος Βερύκιος. Ο Πάνος Καμμένος «απέσπασε» τον χαρακτηρισμό «στρατόκα…ος» από τον δημοσιογράφο, κατά...

Διέρρηξαν το σπίτι βουλευτή της ΝΔ στο Κολωνάκι

Άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του βουλευτή...