08 Δεκεμβρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Ιταλία: Γνωστό μοντέλο πραγματοποιεί περιοδεία για στοματικό σ@ξ-Το είχε υποσχεθεί για το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα

Λατρεύει τις προκλητικές φωτογραφίες και βαριέται τα ρούχα επιλέγοντας συνήθως να είναι ημίγυμνη, ενώ τώρα πραγματοποιεί περιοδεία για στοματικό σεξ.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Τσίπρας απαντάει στην επιτυχία που πανηγυρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ενώ ο Τσακαλώτος δέχθηκε πλεονάσματα πάνω από 3,5% για 3-10 χρόνια μετά το 2018 ο Τσίπρας λέει: 

ΣΑΝΟΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ! Τσίπρας χωρίς να ρωτήσει τρόικα μοιράζει: 617 εκατ. ευρώ για συντάξεις σε 1.600.000 χαμηλοσυνταξιούχους

"Δεν θα εξισωθεί ο ΦΠΑ στα νησιά πρώτης γραμμής" είπε... ξέρετε κανα Αγαθονήσι θα εννοεί

«Εξαιρετικά σημαντική» χαρακτήρισε την απόφαση του Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό.

Ένα δισ. ευρώ φόρους άφησαν απλήρωτους τον Οκτώβριο οι φορολογούμενοι

Στα 10 δισ. ευρώ έφθασαν τα ληξιπρόθεσμα χρέη από την αρχή του έτους, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.

Microsoft: Έκλεισε το deal εξαγοράς του LinkedIn έναντι 26,2 δισ. δολαρίων

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft, Satya Nadella ελπίζει πως η συμφωνία θα ανοίξει νέους ορίζοντες για το Office της Microsoft και θα ενισχύσει τα έσοδά της και τη θέση της στον ανταγωνισμό

Πρώην υπουργός ΣΥΡΙΖΑ μιλά σε εκδήλωση του Ποταμιού

Στην εκδήλωση «Πού πάνε τα λεφτά μας;» μιλούν επίσης ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Νίκος Χριστοδουλάκης, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΒ, Σπύρος Θεοδωρόπουλος και η καθηγήτρια Αντιγόνη Λυμπεράκη

Ο πρώην υπουργός...

ΓΑΤΑΚΙ ο Βούτσης: Κακώς εμπλέκουν την Γεννηματά στη λίστα Μπόργιανς

Την πλήρη συμπαράστασή του στην Φώφη Γεννηματά την οποία δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας ενέπλεξε στη λίστα Μπόργιανς εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.

ΒΙΝΤΕΟ-Καυτές ερωτικές τοιχογραφίες σε αρχαίο οίκο ανοχής... στην Πομπηία

Στα πρώτα χριστιανικά χρόνια και στον Μεσαίωνα, οποιαδήποτε μεγάλη φυσική καταστροφή αποδιδόταν στην οργή του Θεού. Σήμερα, γνωρίζουμε ότι η αρχαία Πομπηία δεν καταστράφηκε εξαιτίας της οργής κάποιου θεού. Θάφτηκε κάτω από τη λάβα και τη σκόνη του ηφαιστείου, το οποίο εξερράγη προκαλώντας μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες στην ανθρώπινη ιστορία.

ΕΣΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ! Πολάκης: Αν πιάσουν οι ευχές των ασφαλισμένων, δεν θα λιώσουν τα κόκκαλά μας

Μετά από δύο χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επέρριψε ευθύνες για την κατάσταση που επικρατει στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, ενώ επανέλαβε το ψέμα ότι έδωσε ασφαλιστική κάλυψη σε ανασφάλιστους, αποκρύπτοντας πάλι ότι αυτό είχε γίνει από τον Άδωνι!

Απίστευτη καταγγελία: Ο Ίαν Φλέμινγκ «έκλεψε» την ιδέα του «Τζέιμς Μποντ» από φίλη του

«Τζέιμς, Τζέιμς Μποντ, πράκτωρ οο7...». Πρόκειται για μία εξαιρετικά απλή ιδέα, η οποία εξελίχθηκε σε μία από τις μεγαλύτερες δαχρονικά κινηματογραφικές επιτυχίες στην ιστορία, γεγονός που επέφερε μεγάλα κέρδη και δόξα στον εμπνευστή της, Ίαν Φλέμινγκ. Όμως, είναι πράγματι ο δημιουργός της συγκεκριμένης ιστορίας; Ή συνέβη κάτι, που βγαίνει στην επιφάνεια μετά από πολλές δεκαετίες;

Ο καθηγητής του κ@λου "μαζεύει" τη δήλωσή του ότι η φορολογία δεν επηρεάζει την ανταγωνιστικότητα

Προσπάθεια να «μαζέψει» τη δήλωσή που έκανε σε συνέδριο της ΕΕΔΕ, ότι η υψηλή φορολογία δεν επηρεάζει την ανταγωνιστικότητα, έκανε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, με γραπτή δήλωσή του.

ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟ! Η Ύπατη Αρμοστεία αντικαθιστά σκηνές με προκάτ σε 8 κέντρα φιλοξενίας προσφύγων

Στόχος είναι να διαμορφωθούν οι χώροι κατάλληλα ενόψει του χειμώνα

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες αντικαθιστά σκηνές με προκατασκευασμένα σπίτια σε 8 χώρους φιλοξενίας προσφύγων ανά την Ελλάδα, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής – Διεύθυνση Ανθρωπιστικής Βοήθειας.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΑΛΗΤΕΣ! «Έκρυψαν» προσλήψεις κομματόσκυλων σε… επείγον νομοσχέδιο για τη φτώχεια!

Σε επείγον πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή και προβλέπει επέκταση από 1/1/2017 του Κοινωνικού Εισόδηματος  Αλληλεγγύης σε όλους τους δήμους αντί των 30 που ίσχυε πιλοτικά «κρύφτηκαν» η δημιουργία νέων διευθύνσεων και προσλήψεις.

Βίντεο: Σκωτσέζα βουλευτής συγκλονίζει μιλώντας για τον βιασμό της σε ηλικία 14 ετών

Η τραυματική αυτή εμπειρία άφησε μόνιμα τα σημάδια της στην ψυχή της Τόμσον, η οποία αισθανόταν για χρόνια αποστροφή για τον εαυτό της, θεωρώντας τον «βρώμικο»

Με δακρυσμένα μάτια παρακολούθησαν πολλοί Βρετανοί βουλευτές τη σημερινή ομιλία της Μισέλ Τόμσον στη Βουλή των Κοινοτήτων, κατά την οποία η συνάδελφός τους αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού σε ηλικία 14 ετών.

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ! Γεροβασίλη: Οι μετακλητοί πλησιάζουν τους 2.100 γιατί τους μετράμε αλλιώς

«Εξηγήσεις» της υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης στη Βουλή για τον τρόπο καταγραφής των μετακλητών

Στον διαφορετικό τρόπο καταγραφής των μετακλητών υπαλλήλων απέδωσε τον «φουσκωμένο» αριθμό η κυρία Ολγα Γεροβασίλη μιλώντας στην Βουλή στο πλαίσιο της συζήτησης για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2017.

ΟΠΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ! Ο Τσίπρας σε ρόλο «μάγου» λυγίζει κουτάλια στο Ισραήλ-ΦΩΤΟ

Μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον γνωστό μάγο Γιούρι Γκέλερ έδωσε στη δημοσιότητα μέσω twitter ο επικεφαλής του Εθνικού Πρωτοκόλλου του Ισραηλινού ΥΠΕΞ, κ. Meron Reuben.

ΒΙΝΤΕΟ-Επτά παπάρες δημοσιοκάφροι της ΕΡΤ σχολίαζαν την Καινούργιου και έκαναν ότι δεν την ήξεραν

Κωμικοτραγικοί διάλογοι live στη δημόσια τηλεόραση... με δημοσιοκάφρους της πο@τσας να κάνουν τους σοβαρούς και να υποκρίνονται ότι δεν ξέρουν την Καινούργιου... Αποτέλεσμα να τους ξεφτιλίσουν οι "κουτσομπόλες"

Η Αίθουσα Σύνταξης είναι η απογευματινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 με τους επτά δημοσιογράφους – παρουσιαστές: Νίκος Παναγιωτόπουλος, Μανώλης Κοττάκης, Σεραφείμ Κοτρώτσος, Έρρικα Βαλλιάνου, Νικόλ Λειβαδάρη, Πηνελόπη Γαβρά και Αναστασία Γιάμαλη.

ΕΤΣΙ! Ανήλικος πετούσε μολότοφ στην επέτειο Γρηγορόπουλου... συνελήφθη ο πατέρας του

Τα καμώματα του ανήλικου παιδιού του που πετούσε μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων στη Ρόδο κατά την διάρκεια της πορείας στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου θα πληρώσει ο πατέρας του, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Στον Άρειο Πάγο για το Documento της πο@τσας η Φώφη Γεννηματά

Την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου πρόκειται να συναντήσει αύριο Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά. Η συνάντηση πραγματοποιείται μετά από αίτημα της προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

ΒΙΝΤΕΟ-ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ! Επική πρόκριση του ΠΑΟΚ – Κέρδισε (2-0) την Λίμπερετς [βίντεο]

Μεγάλη ημέρα για τον ΠΑΟΚ, καθώς πήρε μια περήφανη πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς στην Τούμπα (με ελάχιστο κόσμο) κέρδισε με 2-0 την Λίμπερετς και με την ήττα της Καραμπάγκ από την Φιορεντίνα, τερμάτισε 2η και πήρε το «εισιτήριο».

ΣΙΓΑ ΡΕ ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΛΑ! ΚΑΤΟ@ΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ! Ποιους βουλευτές λέει «ψοφοδεείς και θρασύδειλους» ο Κατσίκης


Μαγκιά κλ@νια εκ του ασφαλούς... άμα γίνει καμιά επιστράτευση όλοι αυτοί θα ψάχνουν σπηλιές να κρυφτούν

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης υπεραμύνθηκε της απόφασής του να μεταβεί στο Καστελόριζο μαζί με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ αλλά και της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα εξαπέλυσε επίθεση σε όλους όσοι δεν θέλησαν να λάβουν μέρος στο κλιμάκιο αυτό.


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ->Τσακαλώτος: Το Σάββατο θα σας πω αν δεσμεύουμε μελλοντικές κυβερνήσεις με νέα μέτρα

Αίσθηση προκάλεσε η... μυστηριώδης αναφορά του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στη Βουλή σχετικά με το ενδεχόμενο νέων μέτρων όσο και για τα πλεονάσματα.

Το γκομενάκι δεν τόλμησε να πει κουβέντα για ομαδικές απολύσεις και λοκ άουτ ούτε καν στην προσύσκεψη των Ευρωσοσιαλιστών

«Άφωνη» η υπουργός Εργασίας στην προσύσκεψη των Ευρωπαίων σοσιαλιστών - Επέμεινε για την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, αλλά απέφυγε να μπει στα «ακανθώδη» ζητήματα της αξιολόγησης

«Ο Μανώλης Αγγελόπουλος ήταν απαγορευμένος στην ΕΡΤ – Καθαρός ρατσισμός»

«Δεν υπήρχαν συνεντεύξεις του στην κρατική».

Ο Στάθης Αγγελόπουλος καλεσμένος στο Έτοιμο το πρωινό μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη για τον ρατσισμό που είχε δεχτεί πατέρας του και τα σχόλια στα οποία δεν απαντούσε.

Σύμβουλος του Ερντογάν: Οι σεφ της εκπομπής «από την Ευρώπη στην Ανατολία» είναι κατάσκοποι - ΒΙΝΤΕΟ

Τι κάνουν στην πραγματικότητα αυτοί οι Ευρωπαίοι μάγειρες που διατρέχουν την Τουρκία για την τηλεόραση σε αναζήτηση τοπικών σπεσιαλιτέ; Κατασκοπεία, διαβεβαιώνει ένας στενός σύμβουλος του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος γίνεται τακτικά θέμα στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΑΛΙ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ! Καμμένος: Η συμμορία Παπανδρέου, Βαρουφάκη, Σόρος, Σόιμπλε -ΓΑΠ: Το λόγο έχει η Δικαιοσύνη


Έχει ήδη καταδικαστεί 2 φορές για συκοφαντία του ΓΑΠ ο ξεφτίλας

Νέο κύκλο αντιπαράθεσης πυροδότησαν οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ο οποίος χαρακτήρισε «συμμορία» τους Βαρουφάκη-Παπανδρέου-Σόιμπλε με υπαινιγμούς για κερδοσκοπία.

8 Τούρκοι αξιωματικοί: «Ευχριστούμε τους Έλληνες»-Παραιτήθηκε η δικηγόρος τους

Στην καρδιά όλων των Ελλήνων αλλά και των δικαστών επιχειρούν να μιλήσουν οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί με μια κοινή ευχαριστήρια δήλωση για τη σημερινή απόφαση του δικαστικού συμβουλίου.

ΠΕΣ ΤΑ! ΣΙΓΑ ΜΗ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΩΝ Κ@ΛΟΠΑΙΔΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΕ! Υπ. Παιδείας: Για τις χαμηλές επιδόσεις των μαθητών στο τεστ PISΑ φταίνε... οι προηγούμενοι

Αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος του Ινσιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής - Ο υπ. Παιδείας συγκροτεί επιτροπή για τις αδυναμίες του εκπαιδευτικού συστήματος

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥ ΚΛΕΨΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ! Θύμα κλοπής έπεσε ο Δήμος Βερύκιος - ΒΙΝΤΕΟ

Μια μικρή περιπέτεια είχε ο Δήμος Βερύκιος, όπως αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής Happy Day.

Ο γνωστός δημοσιογράφος άφησε για λίγα λεπτά στο αμάξι του μία σακούλα με ψώνια, συγκεκριμένα παπούτσια και μέχρι να γυρίσει του έσπασαν το τζάμι και τα πήραν.

ΝΔ: Η κυβέρνηση να ζητήσει παρέμβαση εταίρων και συμμάχων για τις τουρκικές προκλήσεις

Να πάψει να αναλώνεται σε κινήσεις εντυπωσιασμού και να αναλάβει ουσιαστικές πρωτοβουλίες απέναντι στην εντεινόμενη τουρκική προκλητικότητα καλεί την κυβέρνηση ο Γιώργος Κουμουτσάκος

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΠ' ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ! Έβρος: Στο φυλάκιο των Κήπων θα διανυκτερεύσει ο Πάνος Καμμένος

Στα ελληνοτουρκικά σύνορα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας - Στην Αλεξανδρούπολη αύριο το πρωί

Παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου και του αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Βασίλη Τελλίδη, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι τα εγκαίνια στρατιωτικών κατοικιών στο Διδυμότειχο.

ΒΙΝΤΕΟ-Ετοιμος να μοιράσει σανό στα γίδια ο Τσίπρας

Θέμα ωρών πρέπει να θεωρείται η ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό αποφάσεων της κυβέρνησης που για πρώτη φορά από τότε που η χώρα μπήκε στο μνημόνιο θα ηχήσουν ευχάριστα και θα δώσουν ανάσες πρώτα απ' όλα στους χαμηλοσυνταξιούχους.

ΠΟΣΟ ΓΕΛΙΟ Ν' ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ; Left.gr: H Αχτσιόγλου «έβαλε χέρι» στην Επίτροπο Απασχόλησης

Η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου φέρεται να «έβαλε χέρι» στην αρμόδια Επίτροπο της ΕΕ, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το left.gr, η ιστοσελίδα που αντανακλά τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Κασιδιάρης στη Βουλή: «Η μαντάμ Τσακαλώτου και ο χαζοχαρούμενος Τσίπρας»

Ο Κασιδιάρης χαρακτήρισε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο «Μαντάμ Τσακαλώτου, που τον έστειλε ο Τσίπρας στην Μέρκελ», ενώ αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα «χαζοχαρούμενο, η χώρα καίγεται και αυτός χαζογελάει όπως είδα στην τηλεόραση».

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΟΥΝ ΕΡΓΑ ΑΛΛΩΝ! Την Ιόνια Oδό επιθεωρεί ο Σπίρτζης -Τα εγκαίνια θα γίνουν από τον Τσίπρα, είπε

Τα έργα στην Ιόνια Oδό επιθεωρεί από σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος έκανε την πρώτη στάση στις δίδυμες σήραγγες της Κλόκοβας.

Η στιγμή δολοφονίας της 27χρονης Annelene - Οι τελευταίες της στιγμές [vid]

Σοκάρουν οι εικόνες από την εν ψυχρώ δολοφονία της 27χρονης Annelene Pillay από τον πρώην σύντροφό της. "Φοβάμαι" ήταν τα λόγια που είχε πει στη μητέρα της λίγα λεπτά πριν πέσει νεκρή.

Ο Ερντογάν θα εκπροσωπήσει την Τουρκία στην πολυμερή Σύνοδο για το Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγγίπ Ερντογάν θα εκπροσωπήσει την Τουρκία στην πολυμερή σύνοδο για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου στη Γενεύη.

Υπουργός κυνηγός “φοροφυγάδων” καταδικάστηκε για “ξέπλυμα”

Πρώην υπουργός της κυβέρνησης του Φρανσουά Ολάντ, που είχε ηγηθεί στον αγώνα για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, καταδικάστηκε για... φορολογική απάτη και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ο Ζερόμ Καϊζάκ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών χωρίς αναστολή καθώς είχε αποκρύψει έναν δικό του τραπεζικό λογαριασμό σε εταιρεία offshore.

ΑΡΧΟΝΤΑΣ! Υπερθεματιστές: Γιατί κρατάτε τα λεφτά μας; Παππάς: Γιατί στηρίζετε τιους αντιπάλους μας και δεν ζητάτε συγγνώμη

Με δηλητηριώδη σχόλια η Ενωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών (ΕΙΤΗΣΕΕ -Alpha, Ant1, Star, Mega, Σκάι, Μακεδονία) εγκαλεί την κυβέρνηση για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών κάνοντας λόγο για «αεροπειρατεία».

ΞΕΡΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ: "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ"! Ρουκέτα ΔΝΤ: Αν το πλεόνασμα παραμείνει στο 3,5% θα ζητήσουμε σκληρά μέτρα

Νέα «ρουκέτα» στην Αθήνα έριξε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, ξεκαθαρίζοντας ότι αν οι Ευρωπαίοι επιμείνουν σε πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% και μετά από το 2018, για να συμμετάσχει το Ταμείο- όπως ζητάει το Βερολίνο- τότε θα χρειαστούν οπωσδήποτε κι άλλα μέτρα.

Το μυθικό κτίριο των μυστικών υπηρεσιών της Αγγλίας που «έκαψε» ο Τζέημς Μποντ [εικόνες]

Πρόκειται για ένα από τα πιο εμβληματικά κτίρια του Λονδίνου, στην δεξιά όχθη του Τάμεση, κοντά στην γέφυρα Vauxhall Bridge.

Οι αστυνομικοί για τα επεισόδια στα Εξάρχεια: Κάποιοι συνεχώς κωφεύουν

Ανακοίνωση για τα επεισόδια της 6ης Δεκεμβρίου στα Εξάρχεια εξέδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών αναφέροντας ότι «κάποιοι συνεχώς κωφεύουν και οι αστυνομικοί συνεχώς στα νοσοκομεία».

ΝΔ: Ας καταλάβουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι 9 στους 10 Ελληνες αποδοκιμάζουν την κυβέρνηση

Με αιχμηρό τρόπο απάντησε η Νέα Δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζοντας τα στοιχεία του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων τα τελευταία δύο χρόνια και την αποδοκιμασία των πολιτών στην κυβέρνηση όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.

Φωτογραφία από τους Δελφούς στις καλύτερες του 2016

Το National Geographic δημοσίευσε τη λίστα με τις 52 καλύτερες φωτογραφίες για το 2016. Συνολικά συμμετείχαν 91 φωτογράφοι, με 107 θεματικές και συνολικά 2.290.225 φωτογραφίες. Οι φωτογράφοι πήραν μέρος στον ετήσιο διαγωνισμό με μία φωτογραφία που κατατάσσεται σε μία από τις 4 κατηγορίες: Τοπία, Περιβάλλον, Δράση, και Πορτρέτα Ζώων.

ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΑΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΦΟΥ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Τα… χριστουγεννιάτικα δέντρα των Νοτοπούλου- Τσαρουχά! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Τα πρώτα της Χριστούγεννα θα κάνει στο Διοικητήριο η προϊσταμένη του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Δύο μισθούς θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι του Mega μετά την αποδέσμευση τιμολογίων

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν έξω από τα κεντρικά γραφεία της ALPHA BANK, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του MEGA, όπου ύστερα από συνάντηση με τον Θεόδωρο Αθανασόπουλο συμφωνήθηκε η άμεση αποδέσμευση 2.000.000 ευρώ από την τράπεζα, ώστε να πληρωθούν μισθοί δύο μηνών και τρέχουσες ανάγκες του σταθμού.

ΒΙΝΤΕΟ-YouTube: Ποια είναι τα πιο δημοφιλή βίντεο του 2016

Με πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες στο διαδίκτυο παγκοσμίως, αξίζει να σημειωθεί ότι το ένα τρίτο αυτών παρακολουθεί video, τα οποία και αναζητά στο YouTube. Αυτή είναι μια συνήθεια που αγαπά πολύ η νέα γενιά, αφού έχει μεγαλώσει παρακολουθώντας όποια video θέλει, όποτε θέλει και με όποια συσκευή θέλει.

Το αριστερό success story κατέρρευσε. Και τώρα τι;

Του Σάκη Μουμτζή

Οι αποφάσεις του Εurogroup σηματοδοτούν το τέλος της περιόδου που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ως στρατηγική επιλογή την μείωση του χρέους και πάνω σε αυτό το γεγονός να χαράξει τους τακτικούς στόχους του. Συγχρόνως, έσβησε και κάθε ελπίδα για το κυβερνών κόμμα να εκφέρει έναν πειστικό λόγο που να αλλάξει το, ιδιαιτέρως δυσμενές γι΄αυτόν, σκηνικό.

1000 ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ! Συμβολική επίσκεψη ΣΤΗΡΙΞΗΣ της ΟΝΝΕΔ σε λεωφορείο των ΜΑΤ

Με αφορμή τα πρωτοφανή επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή την επέτειο από τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, η γαλάζια νεολαία θέλησε να στείλει το μήνυμα «Κανένα άβατο στην Ελλάδα που μας αξίζει» και να δηλώσει στήριξη στον αγώνα των αστυνομικών.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ! Να μην εκδοθούν οι δύο τελευταίοι τούρκοι αξιωματικοί αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών

Να μην εκδοθούν στην Τουρκία αποφάσισε σήμερα Πέμπτη το Συμβούλιο Εφετών για τους δύο τελευταίους από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς, εκδίδοντας απόφαση σύμφωνη με την εισαγγελική πρόταση του εισαγγελέως εφετών κ. Γεωργίου Βούλγαρου, που είχε ταχθεί λίγο νωρίτερα υπέρ της απόρριψης του αιτήματος των τουρκικών αρχών.

ΒΙΝΤΕΟ-Τα είδε όλα ο Άδωνις με Τσιρώνη: "Με Σαμαρά μειώθηκε δραματικά η φορολογία σαν ακραίο νεοφιλελεύθερο μέτρο"

Βαριές κουβέντες μεταξύ των δύο πολιτικών σε τηλεοπτική συζήτηση

Άναψαν τα αίματα στο στούντιο του Σκάι, όπου βρέθηκαν καλεσμένοι ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.