27 Δεκεμβρίου 2016

ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ! Γελάνε Άδωνις-Μουρούτης με τον Τσίπρα

Για την πλήρη αφοσίωση στο μνημόνιο ντε:

Εντυπωσιακές εικόνες με drone πάνω από τη ρόδα στην πλατεία Συντάγματος - ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες που κατέγραψε drone που πέταξε πάνω από τη ρόδα η οποία έχει τοποθετηθεί στην πλατεία Συντάγματος.

ΕΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 3 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ! Διοικητικό Εφετείο Αθηνών: Παραγραφή των φορολογικών αδικημάτων έως το 2006

Τα φορολογικά αδικήματα για χρήσεις έως το 2016, που εντοπίζονται με διάφορες «λίστες» μεγαλοκαταθετών σε τράπεζες του εξωτερικού (Λαγκάρντ, Μπόργιανς κτλ.), έχουν παραγραφεί, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Εφετείου της Αθήνας.

ΒΙΝΤΕΟ-Ευτυχώς που δεν γυρίζει η ρόδα στο Σύνταγμα... στηρίζεται σε ξύλινες τάβλες

Το πέτρινο Γιοφύρι της Άρτας που «ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ εγκρεμιζόταν» θυμίζει η πολυσυζητημένη έναρξη λειτουργίας χριστουγεννιάτικου τροχού του Συντάγματος που …ξεκινά να γυρίζει από μέρα σε μέρα αλλά τελικά μένει στάσιμο σαν ένα απλό χριστουγεννιάτικο στολίδι.

Αρκούδα επιτέθηκε σε νεαρή παρουσιάστρια! [vid]

Σοκαρισμένη η δημοσιογράφος που της επιτέθηκε αρκούδα ενώ έκανε γυρίσματα για εκπομπή αναφορικά με τους κινδύνους από άγρια ζώα!

ΒΙΝΤΕΟ-ΟΚ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ! Γιώργος Γερολυμάτος: «Ο πεθερός του γιου μου ζήτησε βοήθεια από μπράβο γιατί του χρωστούσαν χρήματα»


Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο γιος του γνωστού τραγουδιστή, Αλέξανδρος

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου, Αλέξανδρος, μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή.

ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ! «Βούλιαξαν» οι εξαγωγές γούνας

Τεράστιο πλήγμα έχει υποστεί η εγχώρια αγορά της γουνοποιίας χάνοντας το 37% των εξαγωγών της το 2015 ενώ η κρίση έχει μειώσει τις πωλήσεις σε μεγάλο βαθμό.

Ελληνας προπονητής... αγκαλιά με μία τίγρη [βίντεο]

Ο Γιάννης Αναστασίου ατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ταϊλάνδη έκανε κάτι που... σπάνια επιχειρεί άνθρωπος.

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! "Η παπαδιά σύζυγός μου με εγκατέλειψε για άλλη γυναίκα” καταγγέλλει ιερέας - Τι απαντά η 32χρονη "πρεσβυτέρα"

Να δει τα παιδιά του και σιγουρευτεί ότι θα μεγαλώσουν σε ένα υγιές περιβάλλον ζητούσε, με έκκληση στην Tatiana Live, ένας 41χρονος ιερέας από τη βόρεια Ελλάδα. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι μετά από μία κρίση στο γάμο τους είδε την οικογένειά του να διαλύεται και δεν έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί με τα τρία του παιδιά. “Η παπαδιά σύζυγός μου με εγκατέλειψε για μια άλλη γυναίκα”, υποστήριξε ο ιερέας.

Βίντεο: Ο άλλος ζήτησε να τιμωρηθεί η μασκότ της Γουότφορντ!

Ο προπονητής της Κρίσταλ Πάλας εκνευρίστηκε με την αντιδραση της μασκότ των γηπεδούχων προς το πρόσωπο του Ζαχά όταν ο τελευταίος ζήτησε πέναλτι

Ο Τσακαλώτος ζητάει συγγνώμη και μιλάει για εφάπαξ επίδομα κι ο ΣΤΟΚΟΣ Φλαμπουράρης λέει: "Δώσαμε 13η σύνταξη όπως λέγαμε στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης"

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης φαίνεται ότι δεν διάβασε την επιστολή Τσακαλώτου που μιλά για εφάπαξ επίδομα στους συνταξιούχους και επιμένει να μιλά για «13η σύνταξη.

Σάλος με βίντεο που δείχνει κάφρους Ρώσους νταλικέρδες να κυνηγάνε αρκούδα για να τη σκοτώσουν

«Πάτα τη!» φωνάζει ο οδηγός-κτήνος - «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε αυτοί οι τιποτένιοι να τιμωρηθούν με την αυστηρότερη ποινή» δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος

Το εύγλωττο σκίτσο του Αρκά για το «καταραμένο» 2016 [εικόνα]

Με τον δικό του τρόπο θέλησε να «αποχαιρετίσει» το «καταραμένο» 2016 ο Αρκάς.

Μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ανάρτησε ένα σκίτσο το οποίο δημοσιεύθηκε την επόμενη των Χριστουγέννων και μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Τζορτζ Μάικλ.

Οι σέξι νεοσύλλεκτες που αναστατώνουν τον Ελβετικό στρατό και όχι μόνο... [pics]

Πρόβλημα για τον ελβετικό στρατό φαίνεται να έχουν προκαλέσει οι νεοσύλλεκτες με την ανάρτηση σεξι φωτογραφιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) γράφει η Daily Mirror.

Σύμφωνα με τον ελβετικό στρατό οι νεοσύλλεκτες μανιωδώς ποστάρουν φωτογραφίες στα social media.

Ινδία: Νάρκωσαν τουρίστρια και τη βίαζαν επί δύο μέρες

Η 25χρονη γυναίκα, κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της και ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, της έριξαν ναρκωτικά στο νερό που έπινε και στη συνέχεια πέντε άνδρες την κακοποίησαν σεξουαλικά

Κρήτη: Φωτιά στο σπίτι της 28χρονης που είχε καταγγείλει τον βιασμό της

Οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα - Το δικαστήριο είχε αθωώσει τους δύο κατηγορούμενους

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τη φωτιά που ξέσπασε χθες το βράδυ στο σπίτι όπου μένει η 28χρονη, μαζί με την οικογένειά της, η οποία είχε καταγγείλει τον βιασμό της από δύο άνδρες στο Καστέλι το καλοκαίρι του 2013.

Παγκόσμια διάκριση για το ελληνικό διαβατήριο: Στα 6 πιο ισχυρά στην υφήλιο

Μια παγκόσμια διάκριση – που οφείλεται στην ένταξή μας στην ΕΕ – έχει το ελληνικό διαβατήριο.

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Passport Index η Ελλάδα φιγουράρει στην 6η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς οι κάτοχοι ελληνικού διαβατηρίου μπορούν να ταξιδέψουν σε 153 χώρες χωρίς να απαιτείται έκδοση βίζας.

Στάθης Μπούκουρας: Ξέχασα να υποβάλω πόθεν έσχες γιατί ήμουν φυλακή

Τους λόγους για τους οποίους αμέλησε να υποβάλει δήλωση πόθεν έσχες, όπως προβλέπεται, εξηγεί ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στάθης Μπούκουρας.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ! ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΛΕΒΑΝ! Κατηγορούμενη σε υπόθεση διαφθοράς η πρώην πρόεδρος της Αργεντινής

Κατηγορίες σε υπόθεση διαφθοράς απαγγέλθηκαν στην πρώην πρόεδρο της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες Κίρχνερ.

ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΑΙΤΗΣ! Το νέο λογότυπο της Αρχής Δημοσίων Εσόδων – Δώστε τον οβολό σας... [εικόνα]

Νέο λογότυπο που παραπέμπει στον αρχαίο «οβολό» σχεδίασε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, θέλοντας να αναδείξει το μήνυμα της συνεισφοράς των πολιτών.

ΛΑΘΡΟΖΩΑ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΛΙΒΥΗ! Βίντεο-σοκ: Έβαλαν φωτιά σε άστεγο και το βρήκαν αστείο, πριν συλληφθούν...

Στα χέρια των γερμανικών αρχών βρίσκονται ήδη οι επτά νεαροί, οι οποίοι κατηγορούνται ότι έβαλαν φωτιά και προσπάθησαν να κάψουν ζωντανό έναν άστεγο άντρα σε σταθμό του μετρό, στο Βερολίνο.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΓΙΔΙΑ! Νέο μαχαίρι στις συντάξεις από την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς-Ποιοι τον πίνουν άγρια;

Το νέο σύστημα ευνοεί όσους έχουν συντάξιμες αποδοχές έως 1.000 ευρώ και χρόνο ασφάλισης κυρίως από 20ετία και πάνω - Βαριές απώλειες για τους μισθωτούς με μέσες και υψηλές αποδοχές - Μειώσεις 10%-30% θα υποστούν δημόσιοι υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι επιστήμονες

ΝΔ για την επιστολή: Η έννοια εξευτελισμός έχει ονοματεπώνυμο Τσίπρας-Τσακαλώτος - Γιατί είναι ταπεινωτική η επιστολή και τι παραδέχονται

Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση η ΝΔ σχολιάζει την επιστολή Τσακαλώτου στους θεσμούς ως «επιστολή μετάνοιας, υποτέλειας και παραδοχής».

ΣΟΚ στην Κρήτη! Αυτός είναι ο άτυχος άνδρας που πολτοποιήθηκε από αυτοκίνητα μετά από τροχαίο

Ο θανατηφόρος τραυματισμός προήλθε από την πάρασυρση του 53χρονου από το πρώτο ΙΧ - Ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του οδηγού ενώ κρατούνται και δύο οδηγοί που δεν είδαν τον άτυχο άνδρα και τον πάτησαν με τα οχήματά τους

Στην ταυτοποίηση του άτυχου άνδρα που έχασε με τραγικό τρόπο σήμερα το πρωί την ζωή του προχώρησαν οι αρχές του τόπου.

Η απίστευτη επιτυχία του «Careless Whisper» και ο λόγος που... εκνεύριζε τον Τζορτζ Μάικλ

Είχε μιλήσει περισσότερες από μια φορές απαξιωτικά για το κομμάτι που πολλοί θεωρούμε «ύμνο» των 80s

Ο Τζορτζ Μάικλ, ο απρόσμενος θάνατος του οποίου βύθισε στο πένθος τον κόσμο της μουσικής, είχε πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους στην καριέρα του, η οποία διήρκεσε σχεδόν τέσσερις δεκαετίες.

Απεβίωσε η «μητέρα» της σκοτεινής ύλης του διαστήματος, Βέρα Ρούμπιν

Η Αμερικανίδα αστρονόμος «έφυγε» σε ηλικία 88 ετών - Μελετούσε την κίνηση των γαλαξιών και την περιστροφή τους

Η Αμερικανίδα αστρονόμος Βέρα Ρούμπιν, η οποία επιβεβαίωσε την ύπαρξη της σκοτεινής ύλης, ενός από τα μεγαλύτερα μυστήρια του σύμπαντος, απεβίωσε την Κυριακή στο Πρίνστον (βορειοανατολικές ΗΠΑ) σε ηλικία 88 ετών.

Πέθανε η «πριγκίπισσα Λέια» του Star Wars, Κάρι Φίσερ

Νοσηλευόταν στην εντατική μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη πριν από τέσσερις ημέρες
Η διάσημη ηθοποιός Κάρι Φίσερ, διάσημη για τον ρόλο της Πριγκίπισσας Λέια στη πασίγνωστη σειρά ταινιών Star Wars, έσβησε σήμερα σε ηλικία 60 ετών, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη πριν από τέσσερις ημέρες.

Γαλλία: Σάλος με την απόφαση ΣΤΟΚΟΥ ακροδεξιού δημάρχου να «βαφτίσει» δρόμο... Οδό Brexit

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε ο ακροδεξιός δήμαρχος της πόλης Μποκέρ, στα νότια της Γαλλίας, με την απόφασή του να βαφτίσει έναν δρόμο «Οδό Brexit», αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στην απόφαση του βρετανικού λαού να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Πολωνός οδηγός του φορτηγού είχε δολοφονηθεί ώρες πριν το μακελειό στο Βερολίνο

Ο Λούκαζ Ούρμπαν, 37 ετών, δεν είχε δεχθεί μόνο χτυπήματα από μαχαίρι κατά τη διάρκεια της μάχης με τον δράστη της επίθεσης, αλλά και πυροβολισμό στο κεφάλι 2 ή και 3 ώρες πριν το χτύπημα στην αγορά

Νταβός: Σε κοντέινερ θα κοιμούνται όσοι εργάζονται στο Οικονομικό Φόρουμ!

Τα ξενοδοχεία στο Νταβός είναι ήδη γεμάτα καθώς το μεγάλο οικονομικό φόρουμ λειτουργεί κάθε χρόνο ως πόλος έλξης για τους επισκέπτες και τους τουρίστες

ΒΙΝΤΕΟ-Εκστρατεία αλληλεγγύης για πολύτεκνη οικογένεια στρατιωτικού στη Χίο

Εκστρατεία αλληλεγγύης σε πολύτεκνο στρατιωτικό ο οποίος έχασε τα πάντα μέσα σε μια νύχτα, λόγω της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο σπίτι του στη Χίο, έχει ξεκινήσει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αποστράτων ΕΜΘ.

Ντοκουμέντο: Ο μακελάρης του Βερολίνου λίγη ώρα πριν σκοτωθεί από Ιταλούς αστυνομικούς

Ξημερώματα της 23ης Δεκεμβρίου. Ο σιδηροδρομικός σταθμός του Μιλάνου υποδέχεται τους λιγοστούς κουρασμένους ταξιδιώτες την ώρα που η πόλη στολισμένη ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα. Ανάμεσα στους επισκέπτες, όμως, βρίσκεται και ένας άνδρας ο οποίος αδιαφορεί για τη γιορτινή «φορεσιά» της πόλης.

Σκύλος... κατατροπώνει καρχαρία – ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με πρωταγωνιστή έναν ατρόμητο σκύλο, ο οποίος κυνηγά μέσα στη θάλασσα έναν… καρχαρία.

Τα χιόνια στη Σαχάρα από δορυφόρο της NASA

Στις 19 Δεκεμβρίου 2016 χιόνι κάλυψε την έρημο Σαχάρα, ένα σπάνιο φαινόμενο που είδαμε όλοι σε εξαιρετικές εικόνες. Η NASA και ο Landsat 7 κατέγραψαν το θέαμα από ψηλά και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Το «X-men: Αποκάλυψη» είναι η χειρότερη ταινία του 2016 σύμφωνα με το Times

Το περιοδικό Times κατέγραψε τις χειρότερες, κατά την γνώμη των δημοσιογράφων του, ταινίες του 2016.


Ανάμεσα στη λίστα και ταινίες που κατέγραψαν μεγάλη εμπορική επιτυχία, όπως το X-Men και το Batman vs Superman.

Τουρκία - Δικαστήριο απαγόρευσε τη μετάδοση πληροφοριών για τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Ανατολή», τουρκικό δικαστήριο απαγόρευσε τη μετάδοση πληροφοριών που αφορούν τη δολοφονία, την περασμένη εβδομάδα, του Ρώσου πρεσβευτή στην Άγκυρα.

Τα 10 πρόσωπα που θα απασχολήσουν την Ευρώπη το 2017 [εικόνες]

Η Ευρωπαϊκή Ενωση θα υποδεχθεί το 2017 με πολλές προκλήσεις έξωθεν και έσωθεν, προερχόμενες από διαφορετικά σημεία του πλανήτη -μία από αυτές η άνοδος των εθνικιστικών, αντιευρωπαϊκών κομμάτων σε ολόκληρη την ήπειρο.

Guardian: Οι 8 άγνωστοι ήρωες του 2016

Για πολλούς, το 2016 δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά για την ανθρωπότητα. Ομως, υπάρχουν κάποιες ιστορίες που στέλνουν ένα φως ελπίδας.

Τι αποκαλύπτει η επιστολή Τσακαλώτου -Οι γκρίζες ζώνες των νέων δεσμεύσεων προς τους δανειστές

Μπορεί η κυβέρνηση να διατείνεται ότι η επιστολή του υπουργού Οικονομικών διαρρηγνύει ανοικτές θύρες, αφού κινείται εντός του πλαισίου των δεσμεύσεων που έχουν αναληφθεί με τον περιβόητο «κόφτη», ωστόσο η σύγκριση των δύο κειμένων είναι αποκαλυπτική.

Εγινε ο έλεγχος στο τουρκικό πλοίο που προσάραξε στην Κω -Κανένα πρόβλημα σε φορτίο και χαρτιά

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το φορτίο και τα χαρτιά των πέντε επιβαινόντων του φερόμενου ως καταδυτικού πλοίου «Alcatras», σημαίας Τουρκίας, που προσάραξε χθες σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από την ακτή Λάμπης της Κω.

Παραδόθηκε τμήμα της Ιονίας οδού κι ο Σπίρτζης υπόσχεται μείωση διοδίων ενώ πριν μια βδομάδα έλεγε ότι δεν γίνεται [εικόνες]

Παραδόθηκε το μεσημέρι τμήμα της Ιονίας οδού με τον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη να δηλώνει ότι εντός του 2018 θα λειτουργήσει το ηλεκτρονικό αναλογικό σύστημα των διοδίων, υποσχόμενος ότι θα υπάρξουν μειώσεις.

Πότε θα συζητηθούν στον Άρειο Πάγο οι υποθέσεις των οκτώ Τούρκων αξιωματικών

Στον Άρειο Πάγο και συγκεκριμένα στο Ποινικό Τμήμα στις 10,11 και 13 Ιανουαρίου 2017 θα συζητηθούν στα Ποινικά Τμήματα του Αρείου Πάγου οι αναιρέσεις κατά των εφετειακών αποφάσεων που αφορούν την έκδοση των 8 Τούρκων, οι οποίοι έφτασαν με ελικόπτερο στη χώρα μας από την Αλεξανδρούπολη μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016.

ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΗΛΙΑ; Τα χλιδάτα Χριστούγεννα του Ψινάκη στο Γκστάαντ -«Βομβάρδισε» το Instagram με φωτογραφίες

Στο διάσημο θέρετρο της Ελβετίας, Γκστάαντ, βρέθηκε ο Ηλίας Ψινάκης, απολαμβάνοντας την εντυπωσιακή ομορφιά του τοπίου.

Κύκλωμα εκβιαστών: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο γιος του Γερολυμάτου (φωτο + βίντεο)

Ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε ο γιος του γνωστού τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου, Αλέξανδρος, μετά την πολύωρη απολογία του στον ανακριτή.

ΜΑΛ@ΚΕΣ ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΟΙ ΨΑΡΑΔΕΣ! Ψαράς από την Ηλεία... έβγαλε τόνο 226 κιλών [εικόνες]

Περίεργο που δε βγήκε ακόμα κυνηγός να πει "κι εγώ έπιασα ένα λαγό 20 κιλών"...

Μπορεί στη Σκόπελο και το Αιγαίο οι ψαράδες να έκαναν Χριστούγεννα ψαρεύοντας έναν τόνο βάρους 185 κιλών, ωστόσο η Ηλεία πήρε την πρωτιά σε έναν άτυπο ανταγωνισμό.

Η "ζεστή" χειρονομία του Κώστα Καραμανλή σε πλανόδιο πωλητή

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, όπου συναντήθηκε με δημάρχους της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Βορίδης: Η κυβέρνηση ξεβρακώθηκε

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής Τσακαλώτου προς τους δανειστές εξαπέλυσε μέσω του Realfm 97,8 και της εκπομπής του Νίκου Στραβελάκη ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.

Οταν ο καπετάνιος έχει κέφια -Ο εντυπωσιακός ελιγμός του «Νήσος Σάμος» στο λιμάνι της Χίου [βίντεο]

Ενα πολύ εντυπωσιακό ελιγμό με απόλυτη μαεστρία απήλαυσαν κάτοικοι και επισκέπτες που εθεάθησαν στο λιμάνι της Χίου το απόγευμα της Δευτέρας.

Αυτή η καλλονή, αγγελάκι της Victoria's Secret είναι το νέο κορίτσι της Κρίστεν Στιούαρτ

Λίγο πριν το 2016 φύγει η σχέση της Κρίστεν Στιούαρτ με την μουσικό St. Vincent φαίνεται ότι έληξε. Το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί και πριν προλάβει καν να στεγνώσει το μελάνι για τις φήμες του χωρισμού τους στην επιφάνεια έρχονται άλλες που θέλουν την δημοφιλή ηθοποιό να έχει βρει άλλη αγκαλιά.