ΕΝΩ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ "ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ"! Πήρε εξιτήριο ο Καμμένος

Tις ευχαριστίες του προς το προσωπικό του 251 γενικού νοσοκομείου Αεροπορίας και την ιατρική ομάδα, για την επιτυχή της εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη για την αρθροσκοπική αποκατάσταση χρόνιου προβλήματος του αριστερού ώμου, εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος πήρε εξιτήριο.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς εξαιρετική.
Ο κ. Καμμένος δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τη διοίκηση, το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το πολιτικό προσωπικό του 251 ΓΝΑ και ιδιαίτερα τον χειρουργό σμήναρχο, Οδυσσέα Παξινό, τον αναισθησιολόγο σμήναρχο, Νικόλαο Κουρή, τους συνεργάτες τους ορθοπεδικούς, σμήναρχο Κώστα Κουρέλη, αντισμήναρχο, Αθανάσιο Καραμήτρο, αναισθησιολόγο σμηναγό, Ζωή Καπούλα και ακτινολόγο σμήναρχο, Γεώργιο Δελήμπαση.

Ευχαριστώ επίσης, για τη συμπαράστασή τους, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και τους πολίτες».
ΕΝΩ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ "ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ"! Πήρε εξιτήριο ο Καμμένος ΕΝΩ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ "ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ"! Πήρε εξιτήριο ο Καμμένος Reviewed by Dexi Extrem on 13:37 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: