04 Ιανουαρίου 2017

ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ ΡΕ! Ο Τζανακόπουλος απαντά στον Κικίλια και τον κατηγορεί για "χυδαιότητες"

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με την αξιωματική αντιπολίτευση σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς δίνει με ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος απαντώντας, όπως ο ίδιος γράφει, στον εκπρόσωπο τύπου της Νέας Δημοκρατίας.
«Το 2017 η συμφωνία του ψεύδους της ΝΔ ετοιμάζεται για νέες χυδαιότητες. Ο κ. Κικίλιας συνεχίζει να αντιστρέφει την ξεκάθαρη θέση για τη μη αποδοχή νέων μέτρων και να διαστρεβλώνει σαν κοινός συκοφάντης», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Τζανακόπουλος, προσθέτοντας: «Το 4ο μνημόνιο δεν είναι τίποτε άλλο παρά το πολιτικό πρόγραμμα της ΝΔ που υπόσχεται να κάνει περισσότερα από αυτά που ζητούν οι πλέον ακραίοι των δανειστών». «Το πολιτικό κατεστημένο της διαπλοκής, του οποίου ηγείται η ΝΔ, θα συνεχίσει να βυθίζεται στο ψέμα», κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, διαβεβαιώνοντας ότι «η χώρα θα συνεχίσει στον δρόμο της ανάκαμψης».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Τζανακόπουλου


Στον Τζανακόπουλο απάντησε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Κυριάκου, Μακάριος Λαζαρίδης, γράφοντας στο Twitter, "Το να μιλάει ο @d_tzanakopoulos για χυδαιότητες της @neademokratia όταν ο @atsipras & o #syriza την έχουν στο DNA τους, προκαλεί μόνο γέλια!"

Χθες βράδυ από την πλευρά του μέσω Τwitter είχε απαντήσει και ο Βασίλης Κικίλιας στην επίθεση που δέχθηκε από το Μαξίμου, σημειώνοντας: «Triple double: πχ 17πόντοι 12ριμπαουντ,10ασίστ. Double dribble:διπλή τρίπλα δηλ βήματα. Ούτε αυτό δε ξέρετε! #μαξίμου. Αυτά περί μπάσκετ», τόνισε αρχικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, ο οποίος στη συνέχεια ανάρτησε δύο φωτογραφίες, με αποσπάσματα από τις δηλώσεις Τσακαλώτου και Τζανακόπουλου.

Δείτε τα tweets του κ. Κικίλια