25 Μαρτίου 2017

Μεγαλειώδης η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα – Οι δηλώσεις των πολιτικών (ΦΩΤΟ)

Με κάθε λαμπρότητα και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα, τιμώντας την επέτειο από την Μεγάλη Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν, τιμώντας την εθνεγερσία, χειροκροτώντας με υπερηφάνεια τα μηχανοκίνητα, εναέρια και πεζοπόρα τμήματα των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας.


Οι δηλώσεις των πολιτικών:
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, τόνισε το μήνυμα της ημέρας και το συνέδεσε με τα 60 χρόνια της ενωμένης Ευρώπης που γιορτάζονται στη Ρώμη. Τόνισε ότι η Ελλάδα ανήκει στον σκληρό πυρήνα της ΕΕ αλλά και ότι η ΕΕ δεν θα είναι ποτέ ίδια χωρίς την Ελλάδα.

Την ενότητα Ενόπλων Δυναμέων και λαού τόνισε από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος ο οποίος είπε μεταξύ άλλων πως είναι έτοιμες να απαντήσουν σε κάθε πρόκληση.

Την Αξιωματική Αντιπολίτευση εκπροσώπησε η Ντόρα Μπακογιάννη που υπογράμμισε τη σημασία και το μήνυμα της Εθνικής Επετείου, ενώ δηλώσεις έκαναν και οι Ανδρέας Λοβέρδος εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο Γιώργος Μαυρωτάς από το Ποτάμι και ο Βασίλης Λεβέντης της Ένωσης Κεντρώων.








Πηγή φωτογραφιών: Eurokini