16 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-"Αυτά τα παλιόπαιδα οι τρομοκράτες στοχοποιούν τη ΝΔ": Για ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Γεωργιάδης

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, βρέθηκε καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και μίλησε για τις αποστολές των παγιδευμένων φακέλων στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και στα κεντρικά γραφεία του ΔΝΤ, καθώς και για την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε το βιβλιοπωλείο του.

«Είναι μία συνολική στοχοποίηση της Νέας Δημοκρατίας. Οπότε όπως και να λέγονται αυτά τα παλιόπαιδα οι τρομοκράτες, Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, έχουν στοχοποιήσει συνολικά το κόμμα», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης. «Το ζήτημα είναι να βρούμε πώς έφυγαν τα πακέτα από την Ελλάδα. Κάποιοι ταξίδευαν σε ένα αεροπλάνο με βόμβες στις αποσκευές τους. Ας δούμε όμως πρώτα αν όντως έφυγαν τα πακέτα από την Ελλάδα».

Συνεχίζοντας ο κ. Γεωργιάδης «πιστεύω ότι τα συγκεκριμένα δέματα ήθελαν να στοχοποιήσουν εμένα προσωπικά και τον Βασίλη Κικίλια». Στην συνέχεια ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για την «ανοχή που επιδεικνύει ο ΣΥΡΙΖΑ στους ακροαριστερούς τρομοκράτες» λέγοντας πως «εάν οι τρομοκράτες ήταν ναζί και έστελναν τις προκηρύξεις τους στην εφημερίδα “Στόχο” θα είχε γίνει πόλεμος μέσα στη Βουλή και στη χώρα. Δεν είναι ο ανάλογος συναγερμός όσον αφορά την πλευρά της άκρας αριστεράς».

Τέλος ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε για την επίθεση που δέχτηκε το βιβλιοπωλείο του πως «έχουμε δεχτεί 19 εμπρηστικές επιθέσεις. Ωστόσο αυτή διαφέρει. Οι υπόλοιπες 18 ήταν απλές επιθέσεις από τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Η χθεσινή ήταν μία τρομοκρατική επίθεση».


http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/2620316/georgiadis-afta-ta-paliopeda-i-tromokrates-stochopioun-ti-nd