Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας για τον διασώστη που τραυματίστηκε στην πτώση ασανσέρ

Ο διασώστης του ΕΚΑΒ που χθες τραυματίστηκε όταν το ασανσέρ στο οποίο βρισκόταν για να παραλάβει ασθενή, έπεσε στο κενό καταλήγοντας με δύναμη στο υπόγειο πολυκατοικίας στα Χανιά, μιλά γι΄αυτό που βίωσε.


Ο διασώστης του ΕΚΑΒ, Παναγιώτης Μουστεράκης, ήταν μεταξύ των τριών ανθρώπων που βρίσκονταν χθες το βράδυ στο ασανσέρ πολυκατοικίας στην Ηρώων Πολυτεχνείου στα Χανιά, όταν ξαφνικά ο ανελκυστήρας από το υπερυψωμένο ισόγειο, έπεσε και βρέθηκε στο -2.

Αποτέλεσμα ήταν ο διασώστης να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται υποφέροντας από δυνατούς πόνους σε όλο του το σώμα.

Είναι ο ίδιος διασώστης που είχε κληθεί να σώσει τραυματισμένη γυναίκα στην προηγούμενη πτώση ασανσέρ!


Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας είναι το γεγονός ότι ο ίδιος διασώστης είχε κληθεί να επέμβει και να διασώσει τη γυναίκα που είχε τραυματιστεί και στο προηγούμενο περιστατικό πτώσης ασανσέρ στα Χανιά πριν από περίπου ένα μήνα. Δυστυχώς, αυτή τη φορά ήταν ο ίδιος "πρωταγωνιστής" σε ένα περιστατικό που όλοι θα απεύχονταν να ζήσουν.

Ο ίδιος περιγράφει στο Flashnews τι συνέβη και σοκαρισμένος από αυτό που βίωσε δηλώνει: "Πάω στη δουλειά μου, ζω από τη δουλειά μου μόνο και δεν ξέρω αν το παιδί μου, η μικρή μου Ασπασούλα θα με έβλεπε σήμερα ζωντανό."

Αξίζει να αναφερθεί ότι η κοπέλα που είχε τραυματιστεί στο προηγούμενο περιστατικό πτώσης του ασανσέρ πριν από περίπου ένα μήνα, μαθαίνοντας ότι συνέβη παρόμοιο δεύτερο περιστατικό χθες, πήγε σήμερα το μεσημέρι στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί τον διασώστη από κοντά.

Η ίδια όπως είπε, αποδείχτηκε ότι τελικά έφερε περισσότερα τραύματα από αυτά που αρχικά είχαν διαπιστωθεί, και τόνισε ότι έχει κινήσει διαδικασίες για να αποδοθούν ευθύνες όπου πρέπει καθώς κανείς άνθρωπος δεν πρέπει να βιώσει κάτι τέτοιο ξανά όπως είπε.


Πηγή: FlashNews
Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας για τον διασώστη που τραυματίστηκε στην πτώση ασανσέρ Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας για τον διασώστη που τραυματίστηκε στην πτώση ασανσέρ Reviewed by Dexi Extrem on 19:33 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: