15 Μαΐου 2017

Τι αποφάσισε η Επιτροπή της Βουλής για τον Κασιδιάρη και την Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών, Μάκης Μπαλαούρας, ανακοίνωσε ότι έγινε δεκτή από το Σώμα η πρόταση μομφής κατά του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος νωρίτερα απώθησε τον Νίκο Δένδια χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα ανοίκειες εκφράσεις σε βάρος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ.


"Η μομφή πέρα του βουλευτή Κασιδιάρη, αφορά σε όλη την κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής", ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας:

"Η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορεί να παραστεί στις συνεδριάσεις των Επιτροπών. Επίσης, ο βουλευτής του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης, παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ελληνικού Κοινοβουλίου. Επιπλέον, αποκλείεται σύμφωνα με το αρ.81 από τις συνεδριάσεις της Βουλής, που συνεπάγεται αυτοδικαίως τη στέρηση του δικαιώματος του βουλευτή να μετέχει στις συνεδριάσεις της Ολομέλειας του Τμήματος Διακοπής των Εργασιών της Βουλής και των Επιτροπών της Βουλής για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί ο αποκλεισμός. Αποφασίστηκε ακόμη, η περικοπή του 1/2 της μηνιαίας βουλευτικής αποζημίωσής του".

Δείτε το βίντεο: